Ma kakva igra godine, pa prije bi bio tetris i super mario nego to!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cut, nedami se
LOL na steamu je preorder 60 €. Oni nisu normalni
Slažem se. Pretjerano je.
Naravno da nisu. Nastoje na sve načine izvući što više novca iz korisnika. Oni će se potruditi izvući sve što mogu, pa čak i pod cijenu kvalitete samoga serijala.
Najbolji način na koji će te pokazati da se protivite takvoj politici je da ne kupite COD po ovakvoj cijeni.
Naravno da nisu. Nastoje na sve načine izvući što više novca iz korisnika. Oni će se potruditi izvući sve što mogu, pa čak i pod cijenu kvalitete samoga serijala.
Najbolji način na koji će te pokazati da se protivite takvoj politici je da ne kupite COD po ovakvoj cijeni.
G2Play ftw
zasto nisu normalni? ljudi su postavili cijenu, ako hoces kupi, kupi, ako neces nemoj, gori su ovi sto kupuju pre order i ne dobiju nista, ok, mozda imaju para na bacanje, pa im toliko ne smeta, ja ne narucujem nikakve pre order igrice ako necu nista dobiti s njom, kao sto je prije bilo s MoH 2010, mogao sam dan-dva testirati prije betu verziju bf3, igrao sam i alpha verziju, pa i kupovinom bf3 pre order ( LE) dobio back to karkand dlc
Pogledajte na wikipediji pod žanr!
Pa mocices igrat u nekakvom Commander modu one sandbox misije. Davati ces naredbe vojnicima i slicno.
Pa mocices igrat u nekakvom Commander modu one sandbox misije. Davati ces naredbe vojnicima i slicno.
Izvor? :D Mislim, prva riječ
Because destroying one Genre isn't enough! :) Znam da nema nekog smisla, ali eto izgledalo je komično :)
Because destroying one Genre isn't enough! :) Znam da nema nekog smisla, ali eto izgledalo je komično :)
XD
CoD uništafa FPS?
XD
CoD uništafa FPS?
Jesi pročitao spoiler? A i ruku na srce, skoro pa glavni "krivac" za sve veće od*ebavanje FPS igara na PC platformi.
XD
CoD uništafa FPS?
Jesi pročitao spoiler? A i ruku na srce, skoro pa glavni "krivac" za sve veće od*ebavanje FPS igara na PC platformi.
Jesam.
O cemu ti. Kakve veze cod ima sto drugi ne zele napraviti igru za PC?
Izvor? :D Mislim, prva riječ
http://www.ausgamers.com/features/read/3204647
Beyond the single-player campaign though, which is always the main focus at these early unveilings, Lamia talked a little about multiplayer and even demoed a new game mode for us called Strike Force. This will be something of a meta-game, where you’re tasked with an overall military objective, replete with mini-objectives riddled throughout the battle space. The cool element here is that you can literally inhabit anything on the field that is on your side - soldiers, mechs, drones - you name it, you can control it. These are also sandbox environments where you can attack each objective in any way and order you like. You can even control the entire battlefield as a general overlooking the entire level from a theatre-of-war perspectve. We’re told the successful completion of these missions will have a narrative effect on the single-player campaign, not too unlike the meta game added to Mass Effect 3, though this actually looked far more engaging.
Neznam koliko je dobro što su počeli s implementacijom RTS elemenata u serijal, ali eto, svaka promjena je dobra dok se ne dokaže suprotno.
Ono sa Blackbirdom je bilo nevjerovatno, ali sad pretjeruju.
Mah opet prodaju maglu, misije ce opet biti skriptirane i dosadne. Tako su i rekli za mw3, unijet cemo nesto spektakularno u igru.... nešto što još nikad nije bilo viđeno.... pa eto što je ispalo.
Kupio sam do sad svaki COD za pc, al ovo futurističko smeće nema šanse da kupim ... (jbga ko voli nek izvoli, ja vam nisam taj :))
Kupio sam do sad svaki COD za pc, al ovo futurističko smeće nema šanse da kupim ... (jbga ko voli nek izvoli, ja vam nisam taj :))
Predomislit ćeš se :D
BTW. Vrhunski imaš avatar
Win:
Što je win?
Palac gore tko će kupiti igru, nitko nije stavio TU.
Kako da netko kaže da će kupiti igru a još nije ni vidio kako izgleda (sim ovog trailera koji prikazuje samo radnju)
Kako da netko kaže da će kupiti igru a još nije ni vidio kako izgleda (sim ovog trailera koji prikazuje samo radnju)
paaa neki su vec sad stavili preorder
kak su se onda oni odlucili ?
Oni su se odlučili na temelju imene igre. FanBoyevi :))
Tako je.
Black Ops 2 i ove godine ruši sve moguće rekorde po broju prednarudžbi. Drago mi je da su se obistinile najgore prognoze hejtera i COD propada.
Da, COD definitivno propada :). Evo i MOH će ove godine. Vidim po trejleru da imaju svoju kopiju Captain Pricea u igri. Definitivno će pobjediti, jer Black Ops nema starog Price-a :)
Siguran sam da će i Battlefield CQC DLC odnijeti dio kolača. Ako im uspije idući DLC će imati još manje mape. Možda ubace i killstreakove, čisto da popune prazninu izostanka vozila :)