Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 410.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
thuglife kaže...

Iznenađen sam sp kampanjom, možda najbolja dosad u codu općenito.

Jel da? :)

Ima retardiranih pokušaja kao ono kad na kraju furaš avion tu sam poludio....ali sve u svemu, puna akcije i hrpa odabira i mogućnosti završetka. Svakako jedna od boljih, za razliku od mw3 smeća, odličma.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:08 (fila2208).
16 godina
neaktivan

Jedino mi je žao jedne stvari, tj dvije, ali jednu sam ispravio.

Prva je pucanje u glavu Alexu ( da se pucalo u tijelo preživio bi ) dok igraš kao Woods, a druga što nisam ubio pacova jednookog, ali to sam ubrzo ispravio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Jedino mi je žao jedne stvari, tj dvije, ali jednu sam ispravio.

Prva je pucanje u glavu Alexu ( da se pucalo u tijelo preživio bi ) dok igraš kao Woods, a druga što nisam ubio pacova jednookog, ali to sam ubrzo ispravio.

Ja sam pucao u nogu i onda u one što ga drže...i onda mi je failed. Qurac onda sam ga morao ubit jer nisam znao da moš u tijelo, ali znao sam da je alex jer je imao iste hlače i imao je na glavi onaj qurac,...

pacova sam pustio da živi iz razloga jer ubojstvom stvaraš mučenika....kansije on pusti filmić na youtube i napravi anrhije diljem svijeta.

Meni je on riješio woodsa, i polio se benzinom...

ugl. dobri krajevi, lijepo su složili.

Jedino nisam upsio spasit onu plavu hackericu, nju mi uvijek ubiju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

Moraš ubiti Woodsa o onom dijelu kad igraš sa Savimbiem, onda Savimbi preživi i žrtvuje se za Karmu

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

kakav savimby i woods haha? to je u onij misiji kad si farid i moras ubit harpera, znaci ili prezivi harper ili plava hakerica, meni je harper odlican i njega nebi zrtvovo za nikog. evo kako je meni zavrsilo, ubio sam masona, ubio sam jednookog, poginuo je farid i plavusa, harper i woods su ostali zivi. ali ne svida mi se to, sad cu ic izmjenit, ocu da prezivi woods, mason, harper, a plavusa, farid i jednooki nek umru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:40 (mar123).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

pokušaj broj 2; u onoj misiji kad se igraš dvostrukog agenta, i Menendez ti veli da moraš ubit.. well, onog drugog Amerikanca, partnera ti, štagod, moraš ga ubit da bi se poslije žrtvovao za Karmu (nju sam zapamtio!)

nije me se dojmio SP nešto, a ionako ne pamtim imena, pogotovo ne u CoD-u, Price, Soap, McTavish, Sgt. Moody (iz provg CoD-a) su mi valjda jedina imena koja sam iz prve zapatio i povezao s likovima.

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 15:10 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Call of Duty Black Ops 2: Initial Overview with Luetin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
$inke kaže...

koliko je ovo sigurno....čini se prejeftino :)

16 godina
fila2208 kaže...
$inke kaže...

ja sam svoj engleski ključ plus taj nuketown platio 300 kn  tako da ovo nije nešto posebno jeftino niti sumljivo

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
fila2208 kaže...
$inke kaže...

ja sam svoj engleski ključ plus taj nuketown platio 300 kn  tako da ovo nije nešto posebno jeftino niti sumljivo

Neznam koga oni zahebavaju jer sastrane pise 59$ :)

The king is back!
16 godina
neaktivan

Ja sam pucao u nogu i onda u one što ga drže...i onda mi je failed. Qurac onda sam ga morao ubit jer nisam znao da moš u tijelo, ali znao sam da je alex jer je imao iste hlače i imao je na glavi onaj qurac,...

pacova sam pustio da živi iz razloga jer ubojstvom stvaraš mučenika....kansije on pusti filmić na youtube i napravi anrhije diljem svijeta.

Meni je on riješio woodsa, i polio se benzinom...

ugl. dobri krajevi, lijepo su složili.

Jedino nisam upsio spasit onu plavu hackericu, nju mi uvijek ubiju.

Woods bi bio živ da si ubio jednookog.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
$inke kaže...

Ključ stigao za 5 minuta nakon uplate i skida se več bo2.

15 godina
Kill Frenzy kaže...
fila2208 kaže...
$inke kaže...

Pa u rangu je skoro ruske verzije zato i je SUMNJIVO. Barem meni.

16 godina
neaktivan

it looks like you have packages which overlap in your cart. You need to remove the redundant packages from your cart before you can checkout. sta ovo znaci to se pojavljuje kad ocu kupit upgrade  na deluxe verziju:(( bug ili ?? na steamu je kupljen bo2 bez ikakvih dodataka

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Kill Frenzy kaže...
fila2208 kaže...
$inke kaže...

Neznam koga oni zahebavaju jer sastrane pise 59$ :)

Neznam ali mene je koštalo 43 dolara jer je 3 dolara još popust bio sa nekim kodom koji je na samoj stranici i igra se uredno skida.

14 godina

Ali sta je,je puska se prebrzo dize u normalan polozaj nakon sprinta...

0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi moji niti cod niti bf niti moh nisu simulacije...

za realno prikazen stvari instalirajte  armu i uzivajte... cod je prije svega zabava :) kome paše super kome ne velim ima armu...

igre ionako nisu realne tako da...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ali djecica padaju na grafiku,zaslijepljenje od sunca i blur efekte,znani kao bf3 fanovi
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
4 22 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Ljudi moji niti cod niti bf niti moh nisu simulacije...

za realno prikazen stvari instalirajte  armu i uzivajte... cod je prije svega zabava :) kome paše super kome ne velim ima armu...

igre ionako nisu realne tako da...

Slazem se s tim, tako i ja mislim... Ali ovo je preuber brzo, tako u mw3/mw2 nije :)

13 godina
xR4Z3R kaže...
Ali djecica padaju na grafiku,zaslijepljenje od sunca i blur efekte,znani kao bf3 fanovi

Ajme, toliki si {#} da je mene sram. Čovječe... uozbilji se ili će te svi gledati kao nekog balonju, ti si došao nekom (bilo kome) govorit da je fanboy. A što si ti? Lokalni, forumski idio{#}

Razmisli i pročitaj što si napisao dvaput.... triput prije nego stisneš ono dolje "pošalji".

Ubi bene, ibi patria.
16 godina

može li se imat više od 10 itema/opreme u klasi?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
xR4Z3R kaže...

Ajme, toliki si {#} da je mene sram. Čovječe... uozbilji se ili će te svi gledati kao nekog balonju, ti si došao nekom (bilo kome) govorit da je fanboy. A što si ti? Lokalni, forumski idio{#}

Razmisli i pročitaj što si napisao dvaput.... triput prije nego stisneš ono dolje "pošalji".

Čovik je možda promašio temu ali je u pravu, ti efekti su čisto s*anje i nepotrebni su ali današnja dječica (i ne samo oni) samo na to i gledaju.

15 godina
neaktivan

Da vas pitam, jel jos ikome zvuk dosta slabiji nego u drugim igrama? Ne znam jel to do mene al zvuk je bar 50% tisi nego sto bi trebao bit... U ostalim stvarima (filmovima, pjesmama, igrama...) je ok, samo u bops2 je nekako tih.

0 0 hvala 0
13 godina

da tako je i kod mene...baš sam gledao jel se može pojačat a ono nemože tak da ko ima malo bolje ozvučenje njemu je dobro

d4rkd3atH
12 godina
neaktivan

kad pokrenem bo2 izbaci mi ovaj error

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dishonored10 kaže...

kad pokrenem bo2 izbaci mi ovaj error

i meni , prošo sam kampanju  , i danas probam i ne radi više , najvjerovatnije jer sam pokreto steam , pa su uspjeli nekak blokirat onu verziju igre, ne vidim drugi razlog . I nemojte sad kenjat da kupimo org. jer sam kupio key , samo cekam da dođe .

13 godina
protjeran

googlajte malo, pogledaj komentare na torrentima otkud ste skinuli ili tak nesto jer sam ja bio skinuo igru i to mi je izbacivalo, odma drugi dan pa sam po*izdio i izbrisao ju, sad sam vidio da i drugi imaju taj problem pa ju ponovno skidam...

ugl. googlajte, znam da ima nesto navodno veze s vremenskim zonama ili tak nes...ni ja nisam vjerovao al u komentarima ljudi govore da im uspjeva tako

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li razlike među izdanjima po pitanju sadržaja? Buraz tvrdi da nema u svim izdanjima Nuketown. A upravo me davi da mu kupim tu igru i nisam siguran šta da kupim.

Edit: kupovat ću u Sophoslabu.

LOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:46 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...

googlajte malo, pogledaj komentare na torrentima otkud ste skinuli ili tak nesto jer sam ja bio skinuo igru i to mi je izbacivalo, odma drugi dan pa sam po*izdio i izbrisao ju, sad sam vidio da i drugi imaju taj problem pa ju ponovno skidam...

ugl. googlajte, znam da ima nesto navodno veze s vremenskim zonama ili tak nes...ni ja nisam vjerovao al u komentarima ljudi govore da im uspjeva tako

14. 11. +8:00 gmt i staviš zemlju kinu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice