ti imas 10 god ?? ili ?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa nemoj igrati s njima...ako si vec neki noob onda igraj na TorT serveru
a ako hoces hack javi se u pp
nikada nisam razumio svrhu koristenja hackova. zar poanta igranja samih igara nije izazov i buildanje vlastitih sposobnosti/skilla kkako bi prvenstveno SEBI dokazao da si dovoljno dobar spram ostalih korisnika? mozda je to ipak do godina i iskustva jer opce je poznato da balavci od 16 god. radije koriste alternativna rjesenja jer ih iritira nemoc a rado bi se pohvalili u srednjoskolskoj klupi da su ''ownali jucer na serveru''. ja sa svoje 23 god. ipak ne patim od takvih komplexa a i mislim da je cjelokupno igrace iskustvo ipak bitnije od trenutacnoga scora na nekom crackiranom serveru TDM gdje ionako vecina killova zaradjena random bacanjem 3 granate, sprejanjem kroz zidove/ograde deep impactom i stopping powerom ili kempanjem do 5 killova-bacanje aira-heli pa namjerna smrt kako bi killovi helija iznova poceli sa brojanjem killova do 5 pa ponovno air.....itakodalje. zar svrha igranja nije nekakvo osobno zadoovljstvo nakon dobro odigrane partije u situaciji kada branis bombu vs 5 igraca ili nekakav rush radi taktickog kretanja u kombinaciji sa smoke granatom? pazljivo kretanje iza kuteva i pokrivanje odredjenoga dijela mape ovisno o rasporedu igraca? mozda sam ja ipak prestar za hvaljenje pred svojom ekipom jer su oni odavno prerasli gaming i ne zanimaju ih moja iskustva sa servera u sitnim satima ili jednostavno nikada nisam pronalazio zabavu i svrhu u koristenju hackova jer sam oduvijek smatrao da gaming mora biti nekakvo osobno zadovoljstvo vlastitim napretkom i bulidanjem skilla radije nego puko napucavanje fake scoreova pomocu crvenih kvadratica citavim opsegom ekrana
ljudi el mi možete pomoč... kad igram cod4 oko pola sata igria se jednostavno zaledi i izbaci me van iz igre... stavljo sam nove drivere ali i dalje zajebava.. el znadete u čemu je problem?
mozda je do servera...meni takoder prije nekoliko dana na tort serveru strasno stekalo a ping mi je bio normalan
nije do servera.. i assassins creed broterhood, bad company2 i bad company 2 vietnam mi isto zablokiraju..a nezz kaj je...
ljudi el mi možete pomoč... kad igram cod4 oko pola sata igria se jednostavno zaledi i izbaci me van iz igre... stavljo sam nove drivere ali i dalje zajebava.. el znadete u čemu je problem?
mozda je do servera...meni takoder prije nekoliko dana na tort serveru strasno stekalo a ping mi je bio normalan
nije do servera.. i assassins creed broterhood, bad company2 i bad company 2 vietnam mi isto zablokiraju..a nezz kaj je...
jesi skinuo nove drivere?...pogledao temperature proca i grafe?...pogledao termalnu pastu na procu i ocistio unutrasnjost kompa od prasine?
jesi skinuo nove drivere?...pogledao temperature proca i grafe?...pogledao termalnu pastu na procu i ocistio unutrasnjost kompa od prasine?
jesam ali onda driveri nisu prepoznali grafu.. mozete li mi dati link di da skinem drivere? temperatura je normalna... komp sam ocistio prije par dana od prasine... a za tu pastu se ja nerazumijem jer mi je tek 13 godina (bar su mi rekli na forumu da je normalna temperatura,evo screen)
temperatura je ok...ali to je kad ti nista neradi na kompu...daj opali ss kad igras nesto
kad mi je upaljena igrica ili?
temperatura je ok...ali to je kad ti nista neradi na kompu...daj opali ss kad igras nesto
procesor je skocio na 58-60 °C u igri
a dobro to je sve jos u normali...pogledaj temperaturu graficke
62°C
a bome i to je normalno
stavi nanovo windowse..ja ih u principu formatiram svaka 3-4 mj. ... vjerovatno ti procesi koje si pokupio skidanjem ''onih'' filmova ili necega sa neta crpe rad procesora , mozda ti je hard prenatrpan smecem.. ne pomazu nikakvi registry cleaneri i ostalo.. meni je uvijek bilo do windowsa stogod mi se dogadjalo sa usporavanjem racunala... sumnjam da prasina diretkno utjece na rad sustava... ako ti je visoka t° uvjek imas hladnjake do 150 kn-a koji ce te rijesiti muka...samo da nisu integrirani i bice ok
stavi nanovo windowse..ja ih u principu formatiram svaka 3-4 mj. ... vjerovatno ti procesi koje si pokupio skidanjem ''onih'' filmova ili necega sa neta crpe rad procesora , mozda ti je hard prenatrpan smecem.. ne pomazu nikakvi registry cleaneri i ostalo.. meni je uvijek bilo do windowsa stogod mi se dogadjalo sa usporavanjem racunala... sumnjam da prasina diretkno utjece na rad sustava... ako ti je visoka t° uvjek imas hladnjake do 150 kn-a koji ce te rijesiti muka...samo da nisu integrirani i bice ok
neskidam ja takve glposti :)
imam cod 4 i instaliran patch 1.6 pa 1.6-1.7 i svaki put kad se priključim na server - piše Server is different version - 1.7
U donjem desnom kutu u početnom izborniku kad pokrenem igricu piše 1.0.525 .
Već sam 2 puta instalirao igru i svaki put isto.
Ima li rješenje koje za to?
imam cod 4 i instaliran patch 1.6 pa 1.6-1.7 i svaki put kad se priključim na server - piše Server is different version - 1.7
U donjem desnom kutu u početnom izborniku kad pokrenem igricu piše 1.0.525 .
Već sam 2 puta instalirao igru i svaki put isto.
Ima li rješenje koje za to?
nisi instalirao dobro patcheve
treba ti biti verzija 1.7.568
koliko si puta instaliravao patcheve?
bsf mod potrazi na xfireu
ovako:
instalirao sam igricu s dvd-a pa onda 1.6 patch pa 1.6-1.7 patch.
Restartao komp i instalirao crack.
Na X-Fireu se sa frendom htio igrat i htio uć na server s njim igrat (Join Game) i javi Server is different version 1.7
Onda sam deinstalirao igru i patcheve (1.6 i 1.6-1.7) i ispočetka sve instalirao,resartao i opet pri učitavanju u igru javi Server is different version 1.7
Dolje u kutu piše 1.0.525 .
ovako:
instalirao sam igricu s dvd-a pa onda 1.6 patch pa 1.6-1.7 patch.
Restartao komp i instalirao crack.
Na X-Fireu se sa frendom htio igrat i htio uć na server s njim igrat (Join Game) i javi Server is different version 1.7
Onda sam deinstalirao igru i patcheve (1.6 i 1.6-1.7) i ispočetka sve instalirao,resartao i opet pri učitavanju u igru javi Server is different version 1.7
Dolje u kutu piše 1.0.525 .
skini 1.6 i 1.7 jer si napisao da si skinuo 1.6 i 1.6-1.7 a on ti je vjerojatno izbrisao 1.6... samo skini te patcheve i nemoj nista restartati ako te netrazi i naravno moras uci u crackani server
ne mogu naći samo 1.7 patch.
Koliko vidim postoje 1.6 i 1.6-1.7 patch.
Jel može biti do instalacijskog diska igrice?
Pri instaliranju nije javio niti 1 error.
ah tnx,nisam dobro gledao.
Sad ću instalirat pa javim jel uspjelo.
btw. jel mogu na laptopu pod Moj PC igrat COD4 sa normalnim FPS-om na rezoluciji 1366x768 ?
EDIT: To je isto 1.6-1.7 patch,ne treba mi to,jer imam već instalirano. LOL
btw. jel mogu na laptopu pod Moj PC igrat COD4 sa normalnim FPS-om na rezoluciji 1366x768 ?
Prvo instaliraj 1.6... - restart
pa onda 1.6 to 1.7-- restart
Na laptopu ce ti biti neigrivo, ali ces moci igrat
Ovako nadam se da sam stavio u dobru temu. Ja sam bio izbrisao cod 4 na kojih 2 mj zbog skole. A u tom periodu sam instalirao nove drivere za graficku. Inace imam Atijevu graficku (HD 4650). I bas dns sam opet igrao igricu. Ali problem je u tome sto mi je fps pao O.o. Trenutno mi je 20-40,a prije mi je bio normalan 130-250. Sad neznam zasto mi se to desava :S. I da ekran je 22 inca,te vrtim igricu na rezoluciji od 1680x1250(neznam tocnu rezoluciju). Pa jel zna neko zasto se to desava i hvala na pomoci :)
Ovako nadam se da sam stavio u dobru temu. Ja sam bio izbrisao cod 4 na kojih 2 mj zbog skole. A u tom periodu sam instalirao nove drivere za graficku. Inace imam Atijevu graficku (HD 4650). I bas dns sam opet igrao igricu. Ali problem je u tome sto mi je fps pao O.o. Trenutno mi je 20-40,a prije mi je bio normalan 130-250. Sad neznam zasto mi se to desava :S. I da ekran je 22 inca,te vrtim igricu na rezoluciji od 1680x1250(neznam tocnu rezoluciju). Pa jel zna neko zasto se to desava i hvala na pomoci :)
Reci na kojim postavkama igras i na kojim si prije igrao?
ja takoder imam tu radeonku ali za toliku rezu nebih rekao da bas toliko vrti fps....a moja ima i gigu memorije
Prvo instaliraj 1.6... - restart
pa onda 1.6 to 1.7-- restart
Na laptopu ce ti biti neigrivo, ali ces moci igrat
Izgleda da nema pomoći.
Reinstaliranje igre - restart
Ponovno instaliranje igre - restart
Patch 1.6 - restart
Patch 1.7 - restart
crack - restart
Želim ući na server preko frenda koji igra (na X-Fireu) i opet javi Server is different version 1.7 ,a meni u donjem kutu piše 1.0.525 .
Pokušao i update preko punk bustera i skidao je 2 minute nešto i opet sam restartao laptop al neće nikako ući u igru.
Da probam skinuti drugi .iso image igre ?
Zahvaljujem na savjetu.
Skida se sad (oko 43mb),pa javim jel radi odnosno ne radi.
EDIT:
Uz restart nakon instalacije i pokretanja programa te odabira opcije 8 (verzija 1.7.10) neće pokrenut. U kutu i dalje piše 1.0.525 .
Zahvaljujem na savjetu.
Skida se sad (oko 43mb),pa javim jel radi odnosno ne radi.
EDIT:
Uz restart nakon instalacije i pokretanja programa te odabira opcije 8 (verzija 1.7.10) neće pokrenut. U kutu i dalje piše 1.0.525 .
Jesi siguran da si patch-eve instalirao u odgovarajuci direktorij?
Kada ti instaler ponudi lokaciju, on uzme neku defaultnu, pa se tako lako moze pogrijesiti samo bubajuci next,next,next,next...