Call of Duty 4

poruka: 2.285
|
čitano: 463.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Call of Duty 4

Rađe si sačuvaj živce, sve je puno citera...

1 0 hvala 0
12 godina
Call of Duty 4

Naletio sam bio na jednog, ali je kickan..gledam servere koji imaju PB, pa se većinu vremena spojim na njih

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pozdrav svima, novi sam i došao sam jer mi treba pmoć u vezi ove igre.

Hitno molim odgovor, na kompjuter sam instalirao ovu igru. Imam konfiguraciju:

Procesor - amd atlon X2 280 ghz
RAM 3 GB
64 bitni sustav win7
grafička: geforce 7600 GS

po konfiguraciji bi mi trebala raditi bez problema. nakon instalacije se upali normalno singl i kliknem na new game, prođe onaj loading i uvod i jednostvno stane di piše "trening camp"

ja čekam i čekam, ali se ništa ne događa. pritisnem ctrl+alt+del i opet ništa(želim upalit task manager) i nakon nekog vremena jednostavno resetiram kompjuter.
to sam napravio već nekoliko puta i uvijek isto. instalirao sam i cod2 i ista stvar se događala iznova i iznova. da napomenem da neke druge igre rade normalno.

molim pomoć ako netko zna. unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Call of Duty 4
Lik1990 kaže...

Pozdrav svima, novi sam i došao sam jer mi treba pmoć u vezi ove igre.

Hitno molim odgovor, na kompjuter sam instalirao ovu igru. Imam konfiguraciju:

Procesor - amd atlon X2 280 ghz
RAM 3 GB
64 bitni sustav win7
grafička: geforce 7600 GS

po konfiguraciji bi mi trebala raditi bez problema. nakon instalacije se upali normalno singl i kliknem na new game, prođe onaj loading i uvod i jednostvno stane di piše "trening camp"

ja čekam i čekam, ali se ništa ne događa. pritisnem ctrl+alt+del i opet ništa(želim upalit task manager) i nakon nekog vremena jednostavno resetiram kompjuter.
to sam napravio već nekoliko puta i uvijek isto. instalirao sam i cod2 i ista stvar se događala iznova i iznova. da napomenem da neke druge igre rade normalno.

molim pomoć ako netko zna. unaprijed hvala.

mislim da moras poboljsat konfu, ili skini gamebooster pa probaj tako

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
14 godina
Call of Duty 4

Kako napraviti update s punkbasterom na CoD4 pošto kada skinem pbsetup ne mogu birati uopće CoD igre?

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

malo guglaj, ima za skinuti dll datoteke koje ti trebaju za pb.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Call of Duty 4

probaj s OVIM...

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Activisionov stav prema najigranijim igrama u serijalu (COD 4 i 2) je katastrofalan.

Podrška 0 bodova,bitno da su nabili cijenu od 20 eura na Steamu!(da čak i za COD 1!)

Da su prava kompanija izabacili bi još koji besplatan official mappack.(Također na steam saleovima ne spuste cijenu baš nešto.Za usporedbu,za manje od 5 eura moguće je kupiti igre poput Crysis 3,novi Tomb Raider,Hitman Absolution,Fallout:NV,Batman:AC i još gomilu relativno novih igara).

Nema više podrške PB-a!

Bitno im je samo da ugrabe lovu na novom COD-u koji je sve lošiji.Pre jadno.

P.S. kad kažem najigranijim mislim najdugovječnijim,a svaki će ozbiljniji igrač potvrditi da su to 2 najbolja COD nastavka.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Call of Duty 4

Cod 2 i Cod 4 najbolji serijali i jedni od meni najomiljenijih igara!   Uz njih sam proveo najbolje osnovne i srednjoškolske dane ...sve ostalo ->šrot... a ovaj zadnji nastavak , necu ga ni spominjat jer nije vrijedno spomena , veliko razocarenje

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 16:13 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Call of Duty 4

Ja sam isto proveo citavo djetinjstvo od 2005 na COD 2 i 4...Mislim da je upravo čar tih igara bilo to što nas je većina igrala u klanovima sa svojom ekipom, ali otkada je steam nastupio na scenu COD je spao na solo briju po pubovima (za tu svrhu mi je BO2 odličan i super se zabavljam...).

0 0 hvala 0
14 godina
Probao, radi, hvala !

Btw, a što se tiče ovoga ostalog, ne znam, bar ja imam neko mišljenje recimo, sad kada bi Activision nešto poduzeo u vezi CoD 2 i 4, i kada bi ispravili neke probleme, i kada bi sredili punkbuster, pa ja mislim da bi se ljudi vratili na CoD samo tako! Bar neko moje mišljenje.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Najjača FPS online igra skupa sa cs i cod2

švšvš

2 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Najjača, jača i od Mirka Filipovića.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sir yes sir , cpt. price
švšvš
12 godina
Call of Duty 4

Imam problem. Ne mogu u igri pormjeniti svijetlinu. Koliko god micao tockicu po brightness nista se ne događa a po defaultu mi je jako tamno. Jel zna neko kako ovo rijesiti? imam Windows 8.1 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 18:47 (ibme74).

0 0 hvala 0
15 godina

Pokuša u konzoli bindat tipku neku, F3 recimo, za mjenjanje gamme kad si u igri i onda reci jeli ti radi. 

bind F3 "toggle r_gamma 1 1.3 1.5 1.7 1.9 2.3" 

ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
sardax kaže...

Pokuša u konzoli bindat tipku neku, F3 recimo, za mjenjanje gamme kad si u igri i onda reci jeli ti radi. 

bind F3 "toggle r_gamma 1 1.3 1.5 1.7 1.9 2.3" 

Probao sam ali nista

15 godina

Jedino provaj vratiti verziju drivera prije na kojima ti je radilo. Nema što drugo biti :( 

12 godina
Call of Duty 4

Danas sam instalirao COD nakon dugo vremena i prvi puta otkako sam presao na Win 8.1 pa predpsotavljam da je tu neki problem, ne znam..

0 0 hvala 0
15 godina

Znam da je dosta ljudi imalo na 8.1 problem sa adaptive brightness koji se javlja u igrama. Malo proguglaj i pokušaj to disableat u settingsima.

11 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pozzzz,,,,treba mi pomoć. Uzeo sam server preko gpanela,,,ubacio sam mod od mw2, ali neznam kako da ubacim nove mape,pa ako ima neko da mi malo to pojasni....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sardax kaže...

Znam da je dosta ljudi imalo na 8.1 problem sa adaptive brightness koji se javlja u igrama. Malo proguglaj i pokušaj to disableat u settingsima.

ja evo na 8.1 nisam nikakvih problema imao, osim što je bitno postaviti zvuk (stereo-mix) druga bitna stvar je ako ga nema u opcijama zvuka (zavisi od matične, drajvera itd) bitno je da uštekate mikrofon, bilo preko headseta koji ima sluške na usb, ili preko bananica..i gejm radi

Druga stvar mislim da će Activision konačno spalit cod4. Imam svoju zajednicu i servere preko 2 godine pa čisto da podjelim s vama. Autorizacija igrača (ključeva/keyeva) ide preko Activisionovog authentification servera. Taj server je znao pasti (ili biti u procesu održavanja/update-a) 2-3 puta godišnje. Prilikom toga, spajanje na server traje izrazito puno (poruka - awaitting key code auth) iako nema odgovora od strane auth servera vi se spojite na server. Ako ste član, member, admin, ili stalni igrač koji tuče dobar skor i ganja k/d ratio, sve pada u vodu jer vas b3, manu ili slično (opcenito sam server) gleda kao potpuno novog igrača te u smislu killova, ratio-a, krecete od nule.

Vaš ključ (tj GUID koji ključ kreira) ako je originalan npr bezveze : 2350275070df0dfgb07, ce pocinjat sa nizom nula na pocetku 00000000000df0dfgb07, sto znaci da je vas kljuc i neki tamo pedeseti krekani key sasvim isti (zapravo nije, ali oba dva su prikazana kao krekani key). To je vrlo loše jer upravo zbog nemogucnosti autentifikacije nepostoji razlika između original i cracked cd key-a. Brojni upiti su poslani na adresu Activisiona te šturi odgovor koji se dobio jest : Radimo na tome da popravimo problem u najkracem roku. Ovaj problem sad vec traje preko 2 mjeseca sigurno.

Šuška se među klanovima da je ovo donekle očekivani udarac activisiona. Jer i ptice znaju da je cod4 stara igra, međutim drži cijenu donekle, i dobrano tuče po aktivnosti novije naslove (konkretno od activisiona) pa i sve nove cod-ove. Kako vecina novih cod-ova nema dedicated servere sasvim je jasno zašto oni žele zakomplicirati stvari ostatku drušva (nema veze koliko malo nas je ostalo).

Također da podjelim info da nemate nikakve koristi igranja na serverima sa Punkbusterom, nema podrške više ni updejtova. Vecina haxova prolazi nažalost, a ono malo čistih igrača što ostane obično bude kickano od strane punkbustera zbog kojekakvih gluposti : nevaljalih drajvera, nemogucnosti inicijalizacije pb-a, packet flow i sličnoga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 9:02 (oly570).
11 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ako nas neko želi posjetiti na našem serveru evo IP 185.4.149.21:29038,,, stavljen je drugi mod i nove mape......Vidimo se pozzzz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo i dokaza jedan od članova je uputio upit i stalno ih trola da se vidi što radi Activision, kopaju zlato ili šta vec

slika : http://digital-warriors.eu/activision.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 9:07 (oly570).
12 godina
Call of Duty 4

Ako ima slobodno netko neki server u kojem igra neka ga share a za play. Nisam bas ljubitelj random servera nego se volim utaboriti na jedno mjesto :P (( Steam =  L1nNK d[^.^]b )) free will to add me :D Evo jedna stara montaza iz igre tocnije prva i jedina :P 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 13:18 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma imaš servera ko pljeve...samo si nađi neki klan ili community kod kojeg su aktivni admini...inače loware bitchaju non stop ako itko iole ima skilla (a ima nas) i onda je tu vote kick, djeca od admina i slično..take šeme ti netrebaju...kažem nađi neki klan sa starijim članovima, utabori se i uživaj

12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

kako je xfire ugasen, di se sad okuplja ekipa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

To već ima koji mjesec kak je ugašen. Ja inaće koristim game tracker server aplikaciju za traženje servera. Ponekad i Game ranger.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Call of Duty 4

I ja koristim gametracker, najcesce igram gungame jer mi je to najzabavnije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vecina nas je presla na Steam, neki na Evolve, šteta xf-a bio je mila majka za to

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice