Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 479.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

evo jedan novi edit ;) 

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
Bass kaže...

nek me vrag odnese ako kuzim sto si napisao {#}

http://www.cybergamer.org/ cod4 liga :) trebam nekog s kim cu zapocet clan tj tim :)

i da org key moras imat,tzac :)

Zan klo van dam
12 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

vjeruj mi ne.. prije sam igro non stop na crackanim serverima.. al kad sam poceo vidat sve vise i vise cheatera smucilo mi se... quito cod...i nakon 2 mjeseca ponovo poceo igrat al na org serverima..rijetko gdje sam vidio neke cheatere.. ;)

Ja odavno. Iznimke su bile serveri na kojima dezuraju admini, npr. pbct, no nema ga vise. Propalo sve!

play2much
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

planiram si instalirat windows 8..a sad, cuo sam da se nemoze igrat cod4 nesto zbog punkbustera il cega vec..to istina? i ima li kakav fix za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rekla, kazala. kako onda ja mogu igrati uredno na w8 bez ikakvih problema?
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
12 godina
SuperDox kaže...

planiram si instalirat windows 8..a sad, cuo sam da se nemoze igrat cod4 nesto zbog punkbustera il cega vec..to istina? i ima li kakav fix za to?

Isti problem ti je i kod Win7 i kod Win8 a to je kad igraš mp nesmiješ igru tabati (minimizirati) jer kad vratiš nazad na igru ss ostaje crn (tj. kod win8 roze boje)...

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

evo opet problem sa cod4.. poceo mi se opet smrzavat.. -.-" dok sam bio na 32 bit windows 7 radilo je normalno..pa sam ponovo stavio 64bit za bf3..da mi povuce svih 4gb.. neznam ni sam kaj sve nisam probo..al i dalje zahebava..ima tko kakav prijedlog kaj da probam jos?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SuperDox kaže...

evo opet problem sa cod4.. poceo mi se opet smrzavat.. -.-" dok sam bio na 32 bit windows 7 radilo je normalno..pa sam ponovo stavio 64bit za bf3..da mi povuce svih 4gb.. neznam ni sam kaj sve nisam probo..al i dalje zahebava..ima tko kakav prijedlog kaj da probam jos?

EDIT: Trebao sam pogledat koju grafu imaš prije nego što sam napisao da 32 povuce svih 4GB

Say hello to my little friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 22:59 (Krunoo7).
12 godina
Call of Duty 4

Imam jedno pitanje tj. problem, nemogu otključati 333 fps na cod4mp (znam da je svejedno zabranjeno imato 333 ali želim samo vidjeti kako igra radi na 333), dakle skinem notepad++, kada stisnem edit in notepad++ na cod4mp iconu otvori mi neke znakove i hijeroglife a ne normalna slova i brojeve, zna neko zasto?

Prodajem Gaming Mouse
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 1:29 (ibme74).

0 0 hvala 0
12 godina
ibme74 kaže...

Imam jedno pitanje tj. problem, nemogu otključati 333 fps na cod4mp (znam da je svejedno zabranjeno imato 333 ali želim samo vidjeti kako igra radi na 333), dakle skinem notepad++, kada stisnem edit in notepad++ na cod4mp iconu otvori mi neke znakove i hijeroglife a ne normalna slova i brojeve, zna neko zasto?

Evo ti moj iw3mp.exe http://dfiles.eu/files/k9mdo1482 i tu ti je sve napravljeno vec. Samo u cfg dodaj con_maxfps 333 ili jednostavno stavi moj cfg koji je u gornjem linku.

13 godina
mate123ist kaže...
ibme74 kaže...

Evo ti moj iw3mp.exe http://dfiles.eu/files/k9mdo1482 i tu ti je sve napravljeno vec. Samo u cfg dodaj con_maxfps 333 ili jednostavno stavi moj cfg koji je u gornjem linku.

Stavi njegov cfg i to je to.

12 godina
Call of Duty 4

Hvala ali uspio sam nekako medju tim hieroglifima naci fps pa sam promjenio, radi sve 5! Al hvala svakako!

Prodajem Gaming Mouse
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 0:39 (ibme74).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pozdrav,

od kako sam kupio novi komp zazelio sam se malo igrat cod4 multiplayer,ali kad ocu da udem pise da je prestao radit(has stopped working).Na starom kompu je sve normalno radilo.Imam original cd key.Hvala na pomoći.Probao sam neki crack ali ne pomaze.Zvucnici su mi ugradeni u monitor,pa spajam s hdmi kablom.

I kad pokusavamovo gore napravit nemam ovaj stereo mix uopce!

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 22:38 (pas101).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pozdrav! Crack nema nikakve veze sa mp, jer je on samo za sp.

Ukljuci mikrofon u za njega predvidjen utor na maticnoj i probaj onda pokrenuti igru!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ako nemas stereo mix moras update driver od zvuka ili ustekaj mikrofon pa ti ne treba stereo mix.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 21:00 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Sta je crni pbss i kako rijestit taj "problem"?

Kickaju me zato sto imam crni pbss.

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ugasi anti aliasing. Crni pbss ( punkbuster screenshoot)  jedan od servisa koji koriste administratori prilikom provjere igrača. Znaći ako neko koristi kakav hax on ga slika i vidi kakva je situacija. Ali ako je AA upaljen, slika mu je crna i onda dobiješ kick.

čisti pbss čisti pbss
crni pbss crni pbss
hax hax
Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 9:01 (Kewin).
14 godina
ibme74 kaže...

A kako kaniš vidjeti kako radi u 333 kad ti je frekvencija osvježavanja monitora 60hz i ne vidiš više od 60fps...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

fila, ako neznas o cemu se radi, nemoj ni gluposti pisat!

KLIK

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina
Bacelj kaže...

fila, ako neznas o cemu se radi, nemoj ni gluposti pisat!

KLIK

Znam, nisam debil i znam zašto služe 333 frejma u codu, nego dečka zanima kako to izgleda. Smiješno, jer neće moći to ni vidjeti, ali ok.

Eventualno radi onih skakanja i raznih gličanja, pucanja itd, ali to su već glupiranja za djecu i zapravo postizanje prednosti jer imaš bolje računalo...što je po meni velim jadno, ali nek se djeca igraju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 14:27 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Notorious kaže...

Namjesti ako koristis Win 7 da kad pokreces CoD 4 da ti se ugasi visual themes i desktop composition(deni klik na cod 4-Propertis-compatibilty i tamo imas to) ja sam imao problem sa pbss zbog toga  i ugasi AA.

A ovo za 333 FPS-a je bzvz,125 je sasvim dovljno da igra tece glatko i fov na 80.

14 godina
WrongType kaže...
Notorious kaže...

Namjesti ako koristis Win 7 da kad pokreces CoD 4 da ti se ugasi visual themes i desktop composition(deni klik na cod 4-Propertis-compatibilty i tamo imas to) ja sam imao problem sa pbss zbog toga  i ugasi AA.

A ovo za 333 FPS-a je bzvz,125 je sasvim dovljno da igra tece glatko i fov na 80.

Želi da može brže trčati, pucati, skakati i odbijati se da dođe do gličerskih zona.

To su jadne fore kojima neki forsaju prednost.

Slažem se da je 125 i više nego dovoljno jer ionako monitori većini rade na 60hz ionako.

13 godina
neaktivan

kaki hejteri... malo ljudi više igra cod kao competitive, ja sam osobno prešao na glitch/bug i deathrun+CJ mod i zato ti treba 333....Promod i ostalo 125FPS lock FTW  

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
11 godina
neaktivan
Call of Duty 4

zna li ko zasto na win 8 ne prihvaca cfg dakle spremi ga ali kao da ga nema

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Dakle, imam jedan poprilično naporan problem vezan uz CoD4 točnije sam Multiplayer. Prilikom spajanja na server preko Xfire-a sve radi kako bi trebalo ali problem je nakon nekoliko minuta provedenih igrajući gdje dobijem crash sa error porukom PB kicked player "XXXXXX"(for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1407 C2.318) - Error loading pbag. 2 puta sam reinstalirao igru i PB, omogućio StereoMix i pročitao sam da bi trebalo napraviti update PB na CoD4 međutim na njihovoj stranici nećete naći CoD4,zapravo niti jednu CoD igru više (vidi sliku ispod). Ako se neko već susreo sa ovim problemom i zna ga riješiti molio bih pomoć. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina

Odi u mapu od cod4 pa izbrisi pb folder pa probaj onda napraviti update. Mora biti u pb.setup igra call of duty 4 i napravi se update. 

Jesi skinuo pb.setup 3.7  ovdje. Izgleda da i kod mene na novo nema za birati igru a dok rucno odaberem opet ista stvar. Evo stavio sam svoj pb folder na 4shared pa izbrisi stari, raspakiraj ovaj moj i stavi ga u u tu mapu.

pb

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 9:49 (Patrick_cro).
12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pozdrav.
Jel može netko linkat iw_01.iwd file za cod4, da radi! Hvala :D 

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
leotom kaže...

Pozdrav.
Jel može netko linkat iw_01.iwd file za cod4, da radi! Hvala :D 

http://downloadurl.verygames.net/server957/cod4/main/

17 godina
fila2208 kaže...
WrongType kaže...
Notorious kaže...

Želi da može brže trčati, pucati, skakati i odbijati se da dođe do gličerskih zona.

To su jadne fore kojima neki forsaju prednost.

Slažem se da je 125 i više nego dovoljno jer ionako monitori većini rade na 60hz ionako.

125Fps nije nikakako dovoljno za sve skokove, to ti govorim kao dugogodisnji igrac cod4, 333 ima itekako smisla ako znas cemu sluzi. npr sa 333 imas prednost ako padnes sa backlota sa mid kuca na pod ostat ces ziv dok sa manje fps neces ostat ziv. Probaj malo. Isto tako ako negdje zaglavis npr u balkonu ne mozes van ako nemas 333 fps. Da ne nabrajam jos neke stvari, jednostavno naucit ces neke skokove za koje trebaju definitivno vise od 125 fps pa imas switch fps za neke bounceve itd.. Odi malo na jump server pa ces nauciti 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Evo ovo mi dodje kad udjem na srv, update-ovo sam punkbuster....
Ako netko moze da mi posalje link od PB update ali da kad biram igre ima CoD4, jer u ovom sto ja skinem imaju neke druge igre na CoD ne. 

Low-End PC
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice