Call of duty 4 problem....:D

poruka: 53
|
čitano: 8.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of duty 4 problem....:D
epic kaže...

da ne otvaram novu temu, kad kliknem na cod4 multiplayer, dode mi ona slika u sredini ekrana cod4 i to mi stoji oko 30 sec i onda mi se tek upali, zasto to??

Meni se to ponekad dogodi...
Bila je tema o tome pa probaj potražiti.
I probaj isključiti .56k modem ako ga imaš (ne pitaj zašto...)
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan

Tako i mom frendu..a nznam ja mislim da je rjec o ruteru ili o internetu..nije tvoja igirca nista kriva..ne brini..:D

17 godina
neaktivan

ja znam u cemou je kvaka....tribas sam upisat dns server i ip adress...to je bar lako...napisat cu ako budem ima volje..

Napojnica je ulaganje u buducnost
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...
El Maniachi kaže...

omg noob si...

Imaš li ti kakvog pametnijeg posla od nabijanja postova i vrijeđanja drugih?
Ako čovjek nešto ne zna napraviti možda bi bilo bolje da mu pokušaš pomoći?
Tvoje rješenje nije upalilo i to ne znači da je čovjek noob, spusti se malo...
 Upalilo bi moje riješenje al ga on nezna pravilno iskoristit..lowe..
17 godina
neaktivan

El Maniachi, šta je tebi? Prvo čovjeku objašnjavaš kako da rješi CoD4 problem na isti način

na koji si ti rješio problem sa CoD-om 2?! Onda mu govoriš da je noob jer mu tvoje rješenje nije pomoglo

jer ga on kako sam kažeš "Ne zna iskoristiti"... Onda za epicov problem sa sporim pokretanjem igre kažeš

da "Triba upisati dns server i ip adress" i da je to bar lako i da ćeš upute napisati ako budeš imao volje?!

Jel ti uopće znaš šta je DNS server i ip adresa? Evo ti link da te prosvjetlim (nadam se da ti to što je link na

engleskom ne predstavlja prevelik problem...). Evo link i za ip adresu... Pomozi ljudima ili šuti...

Molio bih i moderatore da obrate pažnju na tvoje ponašanje na forumu jer ovo očito nije mjesto za tebe...

Prijedlog za poboljšanje foruma: Bilo bi super kada bi se poruke sa različitih stranica teme mogle višestruko

citirati...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

El Maniachi, šta je tebi? Prvo čovjeku objašnjavaš kako da rješi CoD4 problem na isti način

na koji si ti rješio problem sa CoD-om 2?! Onda mu govoriš da je noob jer mu tvoje rješenje nije pomoglo

jer ga on kako sam kažeš "Ne zna iskoristiti"... Onda za epicov problem sa sporim pokretanjem igre kažeš

da "Triba upisati dns server i ip adress" i da je to bar lako i da ćeš upute napisati ako budeš imao volje?!

Jel ti uopće znaš šta je DNS server i ip adresa? Evo ti link da te prosvjetlim (nadam se da ti to što je link na

engleskom ne predstavlja prevelik problem...). Evo link i za ip adresu... Pomozi ljudima ili šuti...

Molio bih i moderatore da obrate pažnju na tvoje ponašanje na forumu jer ovo očito nije mjesto za tebe...

Prijedlog za poboljšanje foruma: Bilo bi super kada bi se poruke sa različitih stranica teme mogle višestruko

citirati...

sad cu ja njemu lijepo objasniti.....a malo manje filozofiraj ak si  nervozan nemoj se ode ispuhivat..zato psttt
17 godina
neaktivan

Ovako je već bolje! Smijeh

EDIT:Naxeem, jel ovako uredu :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 13:51 (nedIm).
17 godina
neaktivan

evo ako ti je net  od t-coma onda napravi ovako:

1:Odi u Control Panel;Network Connections; i 2 klika na Network Connections onda ce ti se otvorit ova slika pod brojem 1,ako si tu dosao klikni na Properties..

2:Otvorit ce ti se novi prozor i tu zarolaj ako imas scroll do kraja dok ne dodjes do Internet Protocol;klikni 2 puta tu...

3:Kao sto vidis tu ti pise Obtain ip adress automatically i Use following ip adress, stavi tocku na "Use following ip adress" i tu ces upisat svoju adresu koja se nalazi na sljedecoj slici..

4:opet ponovi postupak kao u prvoj slici ali nemoj kliknuti na Properties nego,gore u ljevoj strani na Support i tu bi ti trebala pisat tvoja adresa...

to bi trebalo biti to....Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 13:24 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

El maniachi za tvoju inforamciju evo u inat tebi sma ga napravio...Smijeh cod 4...haha..i hvala svima koji su mi pomogli...i rjesio sam...tj..jednostavno sma ga ponovno instalirao...

17 godina
neaktivan

ok.bravo..xd

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 14:50 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hahaha..salio sam se za ono.:P..:D..jedva sam doceko..hh..tnx jos jednom..svimaaaaa..Smijeh

17 godina
neaktivan

e di se gleda kolko imas kartona nigdje mi ne pise koliko ih imam??znam da je off topic al kad dobijem odgovor uredit cu:?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

je uspio tko sloziti na 7 da ga ne izbacuje pb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pise ti da imas 2..na profilu..imas..ak na to mislis??ili na sta mislis??

17 godina
neaktivan

Meni na sedmici super radi.

Izbacivat me prestalo nakon PB updatea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ghost23 kaže...

Pise ti da imas 2..na profilu..imas..ak na to mislis??ili na sta mislis??

Mislim na ukupne..ne te..znam da imam 2 aktivna xd
16 godina
neaktivan

hahaah..a nebi znao..stvarno..ja sam pocetnik..:P

17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

probaj update pb-a ili stavi najnoviju verziju sedmice
meni radi bez problema na 7077
Inte Core 2 Duo 6400 @ 2.27 GHz, 2GB RAM, HDD:250 GB, NVIDIA 9600GT GS, SyncMaster 206BW, Vista Ultimate, x-fire: immortal5555, Sony MHC-RG495 820W Music Power, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Laptop: HP EliteBook 8530p - Core 2 Duo P8600 2.40 GHz, 2 GB, ATI HD 3650, 250GB HDD
16 godina
protjeran
El Maniachi kaže...

1:Odi u Control Panel;Network Connections; i 2 klika na Network Connections onda ce ti se otvorit ova slika pod brojem 1,ako si tu dosao klikni na Properties..

2:Otvorit ce ti se novi prozor i tu zarolaj ako imas scroll do kraja dok ne dodjes do Internet Protocol;klikni 2 puta tu...

3:Kao sto vidis tu ti pise Obtain ip adress automatically i Use following ip adress, stavi tocku na "Use following ip adress" i tu ces upisat svoju adresu koja se nalazi na sljedecoj slici..

4:opet ponovi postupak kao u prvoj slici ali nemoj kliknuti na Properties nego,gore u ljevoj strani na Support i tu bi ti trebala pisat tvoja adresa...

rjesio sam problem, hvala!!
King of the South!
17 godina
neaktivan
epic kaže...
El Maniachi kaže...

rjesio sam problem, hvala!!
 Nema na cemu....u nedime kaye sad ha??
17 godina
neaktivan

Drago mi je što sam pozitivno djelovao na tebe... Belji se

Samo tako nastavi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Drago mi je što sam pozitivno djelovao na tebe... Belji se

Samo tako nastavi...

SmijehSmijehSmijeh
17 godina
protjeran
nedIm kaže...

Meni na sedmici super radi.

Izbacivat me prestalo nakon PB updatea.

TheGamemaker kaže...
deja_vu kaže...

probaj update pb-a ili stavi najnoviju verziju sedmice
meni radi bez problema na 7077
 i ja imam 7077, u frisko skinuti pb kojeg sam frisko updateo, ne znam probat cu ponovno pa cu vidjeti valjda sjedne sve na mjesto!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice