da ne otvaram novu temu, kad kliknem na cod4 multiplayer, dode mi ona slika u sredini ekrana cod4 i to mi stoji oko 30 sec i onda mi se tek upali, zasto to??
Tako i mom frendu..a nznam ja mislim da je rjec o ruteru ili o internetu..nije tvoja igirca nista kriva..ne brini..:D
ja znam u cemou je kvaka....tribas sam upisat dns server i ip adress...to je bar lako...napisat cu ako budem ima volje..
omg noob si...
El Maniachi, šta je tebi? Prvo čovjeku objašnjavaš kako da rješi CoD4 problem na isti način
na koji si ti rješio problem sa CoD-om 2?! Onda mu govoriš da je noob jer mu tvoje rješenje nije pomoglo
jer ga on kako sam kažeš "Ne zna iskoristiti"... Onda za epicov problem sa sporim pokretanjem igre kažeš
da "Triba upisati dns server i ip adress" i da je to bar lako i da ćeš upute napisati ako budeš imao volje?!
Jel ti uopće znaš šta je DNS server i ip adresa? Evo ti link da te prosvjetlim (nadam se da ti to što je link na
engleskom ne predstavlja prevelik problem...). Evo link i za ip adresu... Pomozi ljudima ili šuti...
Molio bih i moderatore da obrate pažnju na tvoje ponašanje na forumu jer ovo očito nije mjesto za tebe...
Prijedlog za poboljšanje foruma: Bilo bi super kada bi se poruke sa različitih stranica teme mogle višestruko
citirati...
El Maniachi, šta je tebi? Prvo čovjeku objašnjavaš kako da rješi CoD4 problem na isti način
na koji si ti rješio problem sa CoD-om 2?! Onda mu govoriš da je noob jer mu tvoje rješenje nije pomoglo
jer ga on kako sam kažeš "Ne zna iskoristiti"... Onda za epicov problem sa sporim pokretanjem igre kažeš
da "Triba upisati dns server i ip adress" i da je to bar lako i da ćeš upute napisati ako budeš imao volje?!
Jel ti uopće znaš šta je DNS server i ip adresa? Evo ti link da te prosvjetlim (nadam se da ti to što je link na
engleskom ne predstavlja prevelik problem...). Evo link i za ip adresu... Pomozi ljudima ili šuti...
Molio bih i moderatore da obrate pažnju na tvoje ponašanje na forumu jer ovo očito nije mjesto za tebe...
Prijedlog za poboljšanje foruma: Bilo bi super kada bi se poruke sa različitih stranica teme mogle višestruko
citirati...
Ovako je već bolje!
EDIT:Naxeem, jel ovako uredu :P
evo ako ti je net od t-coma onda napravi ovako:
1:Odi u Control Panel;Network Connections; i 2 klika na Network Connections onda ce ti se otvorit ova slika pod brojem 1,ako si tu dosao klikni na Properties..
2:Otvorit ce ti se novi prozor i tu zarolaj ako imas scroll do kraja dok ne dodjes do Internet Protocol;klikni 2 puta tu...
3:Kao sto vidis tu ti pise Obtain ip adress automatically i Use following ip adress, stavi tocku na "Use following ip adress" i tu ces upisat svoju adresu koja se nalazi na sljedecoj slici..
4:opet ponovi postupak kao u prvoj slici ali nemoj kliknuti na Properties nego,gore u ljevoj strani na Support i tu bi ti trebala pisat tvoja adresa...
to bi trebalo biti to....
El maniachi za tvoju inforamciju evo u inat tebi sma ga napravio... cod 4...haha..i hvala svima koji su mi pomogli...i rjesio sam...tj..jednostavno sma ga ponovno instalirao...
ok.bravo..xd
Hahaha..salio sam se za ono.:P..:D..jedva sam doceko..hh..tnx jos jednom..svimaaaaa..
e di se gleda kolko imas kartona nigdje mi ne pise koliko ih imam??znam da je off topic al kad dobijem odgovor uredit cu:?
je uspio tko sloziti na 7 da ga ne izbacuje pb?
Pise ti da imas 2..na profilu..imas..ak na to mislis??ili na sta mislis??
Meni na sedmici super radi.
Izbacivat me prestalo nakon PB updatea.
Pise ti da imas 2..na profilu..imas..ak na to mislis??ili na sta mislis??
hahaah..a nebi znao..stvarno..ja sam pocetnik..:P
1:Odi u Control Panel;Network Connections; i 2 klika na Network Connections onda ce ti se otvorit ova slika pod brojem 1,ako si tu dosao klikni na Properties..
2:Otvorit ce ti se novi prozor i tu zarolaj ako imas scroll do kraja dok ne dodjes do Internet Protocol;klikni 2 puta tu...
3:Kao sto vidis tu ti pise Obtain ip adress automatically i Use following ip adress, stavi tocku na "Use following ip adress" i tu ces upisat svoju adresu koja se nalazi na sljedecoj slici..
4:opet ponovi postupak kao u prvoj slici ali nemoj kliknuti na Properties nego,gore u ljevoj strani na Support i tu bi ti trebala pisat tvoja adresa...
Drago mi je što sam pozitivno djelovao na tebe...
Samo tako nastavi...
Drago mi je što sam pozitivno djelovao na tebe...
Samo tako nastavi...

Meni na sedmici super radi.
Izbacivat me prestalo nakon PB updatea.