Burnout Paradise

poruka: 21
|
čitano: 3.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Ovako...nabavio sam igru Burnout Paradise: Ultimate Box i imam par pitanja: 1. Kako izaći normalno iz igre ? nigdje nisam našao opciju exit nakon vožnje ?

2. kako se zarađuje lova i kupuju novi auti ili motori ?

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Windows 7

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Burnout Paradise

1. Nakon esc mozes navigirati s F1 i F2.

2. Love nema, aute dobijes nakon sto ih slupas na cesti kad naidjes na njih.

Igra je u pocetku super zabavna, ali nakon kratkog vremena postane dosadna za poluditi.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

Ovako...nabavio sam igru Burnout Paradise: Ultimate Box i imam par pitanja: 1. Kako izaći normalno iz igre ? nigdje nisam našao opciju exit nakon vožnje ?

2. kako se zarađuje lova i kupuju novi auti ili motori ?

nema love
aute i motore dobiješ kako prolaziš igru

a izlazak iz igre
pritisneš F1 ili F2 više niti neznam
Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Daj povuci paralelu između recimo NFS Underground-a i ovoga u smislu osjećaja vožnje i grafike.

(ovo mi se čini sasvim solidno iz screen-ova i recenzija)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

ok, hvala, radi...a znaci moram dolaziti u ona polja na mapi i voziti u tome i tako prelaziti?

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Windows 7

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Daj povuci paralelu između recimo NFS Underground-a i ovoga u smislu osjećaja vožnje i grafike.

NFS Underground nisam igrao...ali jesam Undercover...i mogu reći da je ovo puno bolja igra...dostojna zamjena za NFS...osjećaj vožnje je puno bolji, grafika je sjajna( pogotovo auti) i što je važno da je umjetna inteligencija ok( nije kao u Undercoveru gdje su se auti sami zabijali u tebe )...sve u svemu izvrsna igra...imas recenziju u BUG-u...ocjena je 89%
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

igrao sam obije igre.... underground doduše vec od davno ali u undergroundu više je onih nabrijanih jurilica s nos-om i neonkama dok je u burnout-u to nije slučaj, meni se je najviše dojmio zvuk u burnoutu koji je stvarno briljantan, fizika auta solidna, crash-evi također ok, osjecaj brzine na najvišem nivou... svakako vrijedi probati
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 3:26 (leo_819).
17 godina
protjeran

sudari su bolji na gridu

17 godina
protjeran
Burnout Paradise

jel je onak nepotrebno preblještavo da te oči peku ko u NFS il su malo normalizirali to?

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

ne nije blještavo kao u NFS-u...mislim, naravno da ima malo šminke , ali je realistično...preporučujem motore jer s njima idete jako brzo iako je osjećaj vožnje bolji u autu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

e ljudi, dajte da ne otvaram novu temu...

dakle, imam burnout (skinuo s torrenta) i napravio sam EA Account.. i krene mi se spajat na net i onda mi sruši igru..

jel to možda zato kaj je piratska ili?

a ovak mogu normalno igrat...  Osmijeh

fala ^^

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HBomb kaže...

dakle, imam burnout (skinuo s torrenta) i napravio sam EA Account.. i krene mi se spajat na net i onda mi sruši igru..

...
 a najvjerojatnije zato Neodlučan
17 godina
neaktivan
HBomb kaže...

a ovak mogu normalno igrat...  Osmijeh

fala ^^

meni se to nije dešavalo ali znam da trebas imat neki download manager (mislim da se to instalira sa instalacijom igre :S)
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
 meni se to nije dešavalo ali znam da trebas imat neki download manager (mislim da se to instalira sa instalacijom igre :S)
aha onaj EA-ov download manager... da, kao pita za instalaciju kad se igra instalira...
hmm a neznam budem ga probao složit pa ćemo vidjet... a ti isto imaš piratsku ili?
kaj tebi normalno ide?

EDIT: evo stavio EA download manager, isti vrag... mora da je onda zato kaj je piratska... aa taman se ponadao xD nema veze :)
I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 16:43 (HBomb).
17 godina
neaktivan
HBomb kaže...
leo_819 kaže...
aha onaj EA-ov download manager... da, kao pita za instalaciju kad se igra instalira...
hmm a neznam budem ga probao složit pa ćemo vidjet... a ti isto imaš piratsku ili?
kaj tebi normalno ide?

EDIT: evo stavio EA download manager, isti vrag... mora da je onda zato kaj je piratska... aa taman se ponadao xD nema veze :)
  Ma to će ti samo spucat update i obavjestit te o njemu ali ne boj se neće ništa bez tvog dopuštenja ( iman i ja gusara) 
Jedina mana igre je šta je neznan ugasit...........Sramim se 
E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
  Ma to će ti samo spucat update i obavjestit te o njemu ali ne boj se neće ništa bez tvog dopuštenja ( iman i ja gusara) 
Jedina mana igre je šta je neznan ugasit...........Sramim se 
 aha.. a jel ti možeš online igrat?
btw, malo je problem ugasit, ali sam ja to na vrijeme skužio Osmijeh
dakle, stisneš Esc i onda navigiraš sa tipkama F1 i F2 (sad sam skoro umjesto slovima stvarno pritisnuo te tipke xD)...
kad ti se otvori Pause menu, stisni dvaput F2 i skroz dolje ćeš nać opciju Save & Exit Osmijeh
17 godina
neaktivan

hbomb thx šta si mi pomoga ono me stvarno izluđivalo i sry šta ti nemogu pomoć glede multiplayera jer neman pojma kako se igra meni nije išlo

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

hbomb thx šta si mi pomoga ono me stvarno izluđivalo i sry šta ti nemogu pomoć glede multiplayera jer neman pojma kako se igra meni nije išlo

ma nema problema Osmijeh
odustao sam od multiplayer-a :)
nema veze... aj samo se držat teme da ne off-topičarimo previše Osmijeh
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Molim vas da mi hitno pomognete!

Nabavio sam igru i sve radi i lijepo vozim itd., ali nikako ne znam kako doći do Options-a, da promijenim postavke grafike i da konfiguriram kontrole jer imam joystick koji ne mogu koristiti. Pitanje: Gdje i kako doći do tok Menua?

Unaprijed hvala, jer ja nisam uspijevao. Kada stisnem ESC onda mi pokaže moji status i vodi me u nekakvu trgovinu...

U igri esc,pa onda ideš po izborniku s F1 i F2

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Burnout Paradise

stisni ESCAPE pa onda F2

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Probao sam. Kada stisnem F2 odbaci me na neku njihovu trgovinu. Nema menia...

KME!!!

Plač PlačPlačPlačPlač

ESC pa F1 ili F2

EDIT:sorry doxy tek sam sad vidio

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 20:37 (tandara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice