BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 319.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
17 godina
neaktivan
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
thesekiman kaže...

Bio sam pisao Multiplayu dva puta i još čekam odgovor, pitao sam ih da mi produže jedan mjesec hostinga besplatno jer nam se server u zadnja 4 mjeseca srušio nekih 40-50 puta, izuzev onog kada se izađe patch ili kad je maintance pa se server mora restart. Ali ono, svaki drugi dan se sruši jednom, nekad dvaput dnevno. Nekad se zalomi da 3-4 dana radi sve OK, ali onda se opet ruši.

Neznam kakvo je stanje kod tebe Danny, kolko često vama pada server?

Osim onog jednog puta kada su bili crashevi svakodnevno 4-5 dana nikada ne pada.

Sada je od zadnjeg patcha sa mapama aktivan bez ijednog restarta a da se nije ni rušio.

EDIT: Sada sam pogledao log, u 7. mjesecu nije se niti jednom srušio, znači već 12 dana. Starije logove nemam na žalost.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 10:40 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Da, mozda bi ih trebao pitati da presele nas server na drugu mašinu. Ja imam logove skoro svaki dan, "possible server crash, server restarted", "server crashed", "failed to query server"..

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Da, mozda bi ih trebao pitati da presele nas server na drugu mašinu. Ja imam logove skoro svaki dan, "possible server crash, server restarted", "server crashed", "failed to query server"..

Pitaj da ti prebace na drugu mašinu, ili probaj sa drugim providerom, ne znam ti drugo reći.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
neaktivan

moze li se igrati na nasem/vasem serveru crakcana igra?

tnx!

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nick kaže...

moze li se igrati na nasem/vasem serveru crakcana igra?

tnx!

Ne.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
pirat kaže...
nick kaže...

ja mislim da može,,, al treba org key :P

17 godina
neaktivan

Sorry dječaci, ali za vrijeme rokačine koju dogovaramo ovaj tjedan server neće biti dostupan za javnost. Biti će to nekakvih sat vremena najviše.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koliko dođe originalni primjerak B:BC2
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
neaktivan

Server je dignut i dostupan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
koliko dođe originalni primjerak B:BC2

Fulao si temu ali neka....

http://www.g2play.net/store/Battlefield-Series/

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
neaktivan
ma zato sto kopija nece radit,...
a tice se servera ;)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan

Heh tek sam sada vidio da ste igrali neki war. Mozemo jedan dan bacit squad rush ili slicno ukoliko je bilo tko zainteresiran.

Mislim da mogu dovuc još tri kolege da bacimo koju rundu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
*LN* gogi kaže...

Heh tek sam sada vidio da ste igrali neki war. Mozemo jedan dan bacit squad rush ili slicno ukoliko je bilo tko zainteresiran.

Mislim da mogu dovuc još tri kolege da bacimo koju rundu.

uistinu istinu zboris.. al sad si mi dao ideju! mogli bi napraviti neki turnir. znaci, ono ko svjetsko prvenstvo! toliko i toliko ekipa po skupinama, ovo ono.. polufinale cetvrtfinale itd. sto kazete curice? otvorimo novu temu gdje prijavljujemo timove ustvrimo neka pravila po kojima bi igrali, gledamo kakvo je stanje na ljestvici itd. sto velite,a? pa da jednom i zauvjek ustvrdimo ko ima veceg i tvrdjeg, tj ciji najvise boli!

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
neaktivan

Dobra ideja, ali ajmo to preseliti u onu drugu temu.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme ekipa je počela nemilice team killat, uopće ne paze kamo pucaju.

Iz tog razloga smanjio sam limit teamkill kickera. Od sada upozorenje dolazi nakon 2 a automatski kick nakon 3 team killa pa vas molim da budete oprezniji, naročito sa C4/Gustavom/RPG-om i vozilima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 12:24 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

U zadnje vrijeme ekipa je počela nemilice team killat, uopće ne paze kamo pucaju.

Iz tog razloga smanjio sam limit teamkill kickera. Od sada upozorenje dolazi nakon 2 a automatski kick nakon 3 team killa pa vas molim da budete oprezniji, naročito sa C4/Gustavom/RPG-om i vozilima.

a zašto castor nije banan, on je očiti team killer, radi to namjerno i još vrijeđa

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
neaktivan
S obzirom da ne mogu biti 24/7 na serveru čekam da ga ulovi netko od admina.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
S obzirom da ne mogu biti 24/7 na serveru čekam da ga ulovi netko od admina.

i co7 je potvrdil, a bilo je i još svjedoka

sumnjam da će se frajer promjenit, tak da će kad tad naletit na admina i onda je gotov

bio je i poslije tog incidenta, prekjučer sam ga opet vidio pa je frajer reko da to nije on nego da je dao frendu da igra (uopće nije bitno tko je igro, teamkill je teamkill)

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 12:30 (maxsisac_cro).
15 godina

evo sad sam htio uc u igru kad ono server mi je siv,ne mogu ga izabrat...pa me zanima ako se zna kaj je s tim?u filteru u trazilici servera nemam nista oznaceno i probao sam reset igre 3 puta,ali uvijek isto

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 11:59 (lollik91).
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

evo sad sam htio uc u igru kad ono server mi je siv,ne mogu ga izabrat...pa me zanima ako se zna kaj je s tim?u filteru u trazilici servera nemam nista oznaceno i probao sam reset igre 3 puta,ali uvijek isto

ea maintenance!

17 godina
neaktivan
Pokušaj ponovno.

Inače problem je u nekom EA master file serveru na koji se naš server spaja, pa kada ne uspije ugasi se.
15 godina

Nema ništa slađe nego ownat i knifat [HR] Pirata cijeli dan :)

GAMER
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

print screen or it didn't happen Osmijeh

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crocro23 kaže...

Nema ništa slađe nego ownat i knifat [HR] Pirata cijeli dan :)

ovajonaj kaže...

print screen or it didn't happen Osmijeh

Danny_HR kaže...

Ovu temu molim ostavite  za raspravu o serveru. Raspravu o igri preselite u odgovarajuću temu.

Namigiva

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan

Server je pao?

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jep, al se sam i podigao. Tko zna koji vrag. Vidit ću ako se bude opet rušio.
17 godina
neaktivan

"Nove mape" su dodane u rotaciju. Uživajte.

0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Dragi prijatelji i suigrači.

Još jedan mjesec je prošao i ponovno je tu vrijeme za obnovu najma servera. Točnije, najam ističe 08.08.2010. Znači za ravno 8 dana.

Donatore koji su sudjelovali u troškovima najma za prošli mjesec možete vidjeti ovdje.

Ukoliko i dalje ima zainteresiranih da svojom malom donacijom sudjeluju u troškovima servera i tako mi olakšaju financiranje javite mi se na PP i dati ću vam podatke.

Da ponovim kao i obično...

Budite uvjereni da ja osobno zaradu ovdje naravno nemam, niti mi ju je cilj imati, a svaka će eventualna donacija biti javno obznanjena kada se plati najam servera.

Na kraju samo da naglasim, nitko nije primoran donirati (što je i normalno) i svatko će naravno i dalje imati pristup serveru.

Sve i da donacija ne bude, ne brinite, ja ću se pobrinuti da BUG server ostane aktivan.

Hvala unaprijed zainteresiranima.

15 godina
Danny_HR kaže...

Dragi prijatelji i suigrači.

Još jedan mjesec je prošao i ponovno je tu vrijeme za obnovu najma servera. Točnije, najam ističe 08.08.2010. Znači za ravno 8 dana.

Donatore koji su sudjelovali u troškovima najma za prošli mjesec možete vidjeti ovdje.

Ukoliko i dalje ima zainteresiranih da svojom malom donacijom sudjeluju u troškovima servera i tako mi olakšaju financiranje javite mi se na PP i dati ću vam podatke.

Da ponovim kao i obično...

Budite uvjereni da ja osobno zaradu ovdje naravno nemam, niti mi ju je cilj imati, a svaka će eventualna donacija biti javno obznanjena kada se plati najam servera.

Na kraju samo da naglasim, nitko nije primoran donirati (što je i normalno) i svatko će naravno i dalje imati pristup serveru.

Sve i da donacija ne bude, ne brinite, ja ću se pobrinuti da BUG server ostane aktivan.

Hvala unaprijed zainteresiranima.

evo ja se odma javljam i pozivam sve koji mogu da uplate pa makar 10 kn jer kad se nas nekolicina skupi mozemo financirat server ne za 1 mjesec nego 2-3 pa i vise.

olaksajmo dannyiju Osmijeh

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Eto i mene da pomognem za server!! Danny imas PM!!
In the middle of a railroad track...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice