BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 319.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
16 godina
moderator
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
Šef kaže...

Mislim da sad nije ništa u redu, nema nikog na serveru...

Bio se opet srušio,al radi sad pa ako netko želi nek dođe na server...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan

Na serveru se opet ne mijenjaju staze...

....SandMan_CRO....
17 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Nisam bio doma zadnja 4 dana pa izgleda da je bilo nekih problema, kako sa game tako sa rcon serverom. Oba su sad restartana i trebalo bi biti u redu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nisam bio doma zadnja 4 dana pa izgleda da je bilo nekih problema, kako sa game tako sa rcon serverom. Oba su sad restartana i trebalo bi biti u redu.

čim mačke (gazde) nema, miševi kolo vode

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 18:04 (maxsisac_cro).
17 godina
neaktivan

Prijatelji, kolege, virtualni suigrači i protivnici.

Evo prošlo je već skoro dva mjeseca od kada smo zajedničkim snagama produžili BC2 server i on nam je sigurno, budući da je bio prilično aktivan, pružio puno sati zabave. Server radi uglavnom dobro a kada ne radi, potrudim se problem riješiti što je prije moguće. Njegova je popularnost, prvenstveno vašom zaslugom, prilično je visoka. Hvala vam na tome.

Donatore za zadnja dva mjeseca možete vidjeti ovdje.

Ponovno je došlo vrijeme za renew, točnije, najam ističe za 10 dana (8.7.2010).

Ako i dalje ima onih koji žele sudjelovati u troškovima malom 'donacijom' za server javite mi se na PP i dati ću vam podatke.

Budite uvjereni da ja osobno zaradu ovdje naravno nemam, niti mi ju je cilj imati, a svaka će eventualna donacija biti javno obznanjena kada se plati najam servera.

Na kraju samo da naglasim, nitko nije primoran donirati (što je i normalno) i svatko će naravno i dalje imati pristup serveru.

Sve i da donacija ne bude, ne brinite, ja ću se pobrinuti da BUG server ostane aktivan.

Hvala unaprijed zainteresiranima.

3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

ajmo malo odrijeti kesicu djiberi!! hehehe

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

do kad bi se to trebalo uplatit?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Za 10 dana ističe najam, do tada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 12:37 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Meni pokazuje da je server down, jeli to istina ili je do mene?

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Do tebe je.
17 godina

Jedno pitanje, zašto je server u Londonu a ne u Austriji ili Njemačkoj? Btw ping nije 50-75 nego je ingame 130+ uz lagove ali to je problem SVIH BF2 servera na kojima sam igra. Pa kako je moguće da je ta glupa igra tako neoptimizirana?!

16 godina
neaktivan
Opti kaže...

Jedno pitanje, zašto je server u Londonu a ne u Austriji ili Njemačkoj? Btw ping nije 50-75 nego je ingame 130+ uz lagove ali to je problem SVIH BF2 servera na kojima sam igra. Pa kako je moguće da je ta glupa igra tako neoptimizirana?!

Danny će ti odgovoriti zašto je server u Londonu ali ja mogu reći da ping nije 130+ nego pola od toga, ovo ostalo su nekakve latencije, pisamo već o tome puno puta..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
17 godina
neaktivan
Opti kaže...

Server je u Londonu jer mi je tako bilo najpraktičnije.

Što se pak pinga tiče, realni je ping oko 50-55, provjeri ako želiš preko cmd prompta.

Ovo što se prikazuje ingame je neka vrsta latencije (ne ping) koja je otprilike duplo veća od pinga.

Ako imaš npr G15 tipkovnicu na njoj ćeš vidjeti stvarni ping, ali i na ingame browseru. Zapravo svugdje osim za vrijeme igre. Navodno će to ispraviti sa novim patchem.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
neaktivan

Ping = latencija :-)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
Danny_HR kaže...
Opti kaže...

Server je u Londonu jer mi je tako bilo najpraktičnije.

Što se pak pinga tiče, realni je ping oko 50-55, provjeri ako želiš preko cmd prompta.

Ovo što se prikazuje ingame je neka vrsta latencije (ne ping) koja je otprilike duplo veća od pinga.

Ako imaš npr G15 tipkovnicu na njoj ćeš vidjeti stvarni ping, ali i na ingame browseru. Zapravo svugdje osim za vrijeme igre. Navodno će to ispraviti sa novim patchem.

Treba razlikovati ingame ping i DOS ping. Ingame ping je ono šta se gleda.  A ja na 20mbit ADSL-u imam 130+. Bolje je za sve hrvate da je server u njemačkoj ili austriji zbog manjeg pinga iz Hrvatske. Igram ima očajan netcode i to je to. Imam osjećaj ko da igram Counter-Strike betu3  :)

17 godina
neaktivan
Opti kaže...

Treba razlikovati ingame ping i DOS ping. Ingame ping je ono šta se gleda.  A ja na 20mbit ADSL-u imam 130+. Bolje je za sve hrvate da je server u njemačkoj ili austriji zbog manjeg pinga iz Hrvatske. Igram ima očajan netcode i to je to. Imam osjećaj ko da igram Counter-Strike betu3  :)

Ping ingame ti nije 130+ već oko 50-60, ono na score boardu nije točno, objašnjavali su i iz DICE-a. Provjeri si kako god znaš i umiješ.

Uostalom neda mi se objašnjavat, imaš to tu negdje u temi ako te zanima pa si pogledaj.

Ingame browser pokazuje ping, scoreboard pokazuje neki "game latency" (round trip) što nisu dvije iste stvari. Objašnjavano je 10-ak puta.

Ping u Nizozemskoj ili Austriji bi bio eventualno 10-ak manji od ovog u Londonu.

naxeem kaže...

Ping = latencija :-)

A zakaj se praviš bedast Osmijeh kad si baš ti objašnjavao razliku između ovoga u BF-u i onoga "pravoga".

A i ja sam napisao opširnije o tome samo mi se neda tražit.

EDIT:

Evo da ne ispadne da smišljam što mi paše:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=248&jumpto=942170&sort=asc&view=flat

Tu imate i Naxeemovo i DICE-ovo objašnjenje.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 20:11 (Danny_HR).
17 godina

Ne, ping bi bio 15-25ms manji u Njemačkoj ili Austriji :)

17 godina

Btw koliko ovo govno od igre troši procesora i memorije ako imas hardverske statse od servera?

17 godina
neaktivan
Opti kaže...

Btw koliko ovo govno od igre troši procesora i memorije ako imas hardverske statse od servera?

Misliš na serveru?

17 godina
neaktivan

A volim se pravit bedast; navučem ljude u zamku. :)

Da, samo budi oprezan, jer kad kažeš da je to "neka latencija", to znači da ping to nije, a jest. :)

Dice sere. :P Samo lažu stalno.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina

Da da, na serveru.

Užasno kako mi FPS pada a uopće nemam lošu pilu.

17 godina
neaktivan

Pomaže šta ovo?

Samo za današnji dan.

0 0 hvala 0
17 godina

Znaš o kojoj je pili riječ (cpu)?

17 godina
neaktivan
Opti kaže...

Znaš o kojoj je pili riječ (cpu)?

2 x Quad core Intel Xeon L5520 2.27ghz i 24GB memorije.

16 godina
protjeran

Je li server online ili?Ja ga imam u favoritsima otprije ali ga nevidim tj da je down.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Online i pun.

Provjeri da ti neki od filtera nije uključen u browseru, ako je, isključi ih sve, ili jednostavno ponovno potraži server po imenu.
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Online i pun.

Provjeri da ti neki od filtera nije uključen u browseru, ako je, isključi ih sve, ili jednostavno ponovno potraži server po imenu.

Trazio sam po imenu ali mi open nadje bug game server ali mi bude onako zasivljen tj. izlijedjen kao da nije online.Isto tako u favoritsima?!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Trazio sam po imenu ali mi open nadje bug game server ali mi bude onako zasivljen tj. izlijedjen kao da nije online.Isto tako u favoritsima?!

Sigurno ti je uključen neki od filtera.

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Danny_HR kaže...
Online i pun.

Jesi napravio update igre?

(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina

kako je moguce da ja u bug online server:top players imam 130h igranja,kad mi u igrici pise da imam 119?

i kako se uopce racunaju ti bodovi?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice