BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 162.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
13 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

Imam jedan TS pa bi bilo uredu da napravim dvije sobe. US  i RU ako ste za. Stavimo u description servera i tko želi može doći . Pošto je večinom ekipa sa ovih prostora mislim da bi i to mnogo pridonjelo svemu.

Za protiv ??

27 Za
2 Protiv
Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 1
13 godina
Re: BUG Online Game Server - BF3
hrvoje_zg91 kaže...

Imam jedan TS pa bi bilo uredu da napravim dvije sobe. US  i RU ako ste za. Stavimo u description servera i tko želi može doći . Pošto je večinom ekipa sa ovih prostora mislim da bi i to mnogo pridonjelo svemu.

Za protiv ??

Cim vise, tim bolje, naravno :)

A sto s klanovima koji imaju TS?

Kad su na BUG-u da se prebace na ovaj?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Eh sad..viš tu dolazi do zajeba...Jedini je plan da za svaki squad se napravi nova soba...znači US glavna soba i onda sporedne sobe po timovima..Ali opet zajeb..nemožeš komunicirati s suborcima van svog tima :S IMa ko kakvu ideju

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Za protiv ??

Bit će ti gužva ako ti uleti 32 igrača u kanal lololo :)

Napravi sobe i napravi 4 podsobe, ko se oće formirat u skvadove nek se formira, više od 8-10 ljudi na kanalu je gužva i neigirvo je

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 17:32 (fila2208).
14 godina
neaktivan

moze se

stavis na whisper osobu iz druge sobe pa one medjusobno mogu komunicirati. tak mozes povezati sq leadere, al na besplatnim TS-ovima to ne funkcionira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hrvoje_zg91 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Eh sad..viš tu dolazi do zajeba...Jedini je plan da za svaki squad se napravi nova soba...znači US glavna soba i onda sporedne sobe po timovima..Ali opet zajeb..nemožeš komunicirati s suborcima van svog tima :S IMa ko kakvu ideju

Zapravo, ako imas jedan TS server koji mozes "posuditi" napravi sobe US i RU, mozda jos 3-4 podkanala i javi Dannyu.

Nek stavi adresu kao pozdrav kod spajanja na server, i u opis servera na Battlelogu.

Tako imaju svi fensi serveri u europi, pa zasto ne bi i ovaj nas? {#}

13 godina
neaktivan

Dobre ideje. Svakako ću se čuti s Dannyem kad dođem kući pa ćete sve na vrijeme saznati

0 0 hvala 1
13 godina

Ej, ko je ovaj [King]Mile911 na serveru?

Zna ga netko?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Mile911/stats/362551725/

Koju god igru igrao je MVP.

U svim Gun masterima na profilu koje je igrao je pobjedio.

Na profilu ima ove statistike:

All Time Statistics
Kills     38,188
Deaths     18,867

Score/Min     1,343.621
Quits     31.0%

Kills per minute    2.57

Level: Orlic 79

Ili je cheater, ili je jedan od najboljih igraca koje sam vidio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 20:47 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

248 sati do 80 Orlica....skiller teški

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ej, ko je ovaj [King]Mile911 na serveru?

Zna ga netko?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Mile911/stats/362551725/

Koju god igru igrao je MVP.

U svim Gun masterima na profilu koje je igrao je pobjedio.

Na profilu ima ove statistike:

All Time Statistics
Kills     38,188
Deaths     18,867

Score/Min     1,343.621
Quits     31.0%

Kills per minute    2.57

Level: Orlic 79

Ili je cheater, ili je jedan od najboljih igraca koje sam vidio.

odlican igrac je samo neznam kako moze cijelo vrijeme po wakeu, omanu igrat sa m16. meni koji imam puuno killova s njom je to nezamislivo. ajde da igra inf only ko ja ali po takvim mapama da te non stop doceka sa M16, neznam..

btw zasto nisu tehran i damavand u rotaciji?

16 godina
ATiGamer kaže...

odlican igrac je samo neznam kako moze cijelo vrijeme po wakeu, omanu igrat sa m16. meni koji imam puuno killova s njom je to nezamislivo. ajde da igra inf only ko ja ali po takvim mapama da te non stop doceka sa M16, neznam..

btw zasto nisu tehran i damavand u rotaciji?

Jer su loše i dosadne, naročito Damavand.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina

Nisu toliko ni loše koliko su sklone rejpanju i pražnjenju serverića.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jer su loše i dosadne, naročito Damavand.

meni su ok IMO. na damavandu ima opcija za sve klase, cak je i recon vrlo upotrebljiv kad se neprijatelji pocnu probijati to tunnel flaga..

12 godina
Zero2 kaže...

Nemaš pojma... to mu je zbog kvalitetnog neta.. šta ne znaš da oni u nemačka imaju net da boli glava.. njihov net brže radi i zato oni brže i bolje ubivaju ^^

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

Nemaš pojma... to mu je zbog kvalitetnog neta.. šta ne znaš da oni u nemačka imaju net da boli glava.. njihov net brže radi i zato oni brže i bolje ubivaju ^^

Car!

13 godina
neaktivan

Pozdrav! Evo imam jedan prijedlog mada ne kuzim kako se to radi to sam vidio na jednom serveru, vi cete to znati bolje.
Naprimjer da se slotovi automatski prosiruju do 64 slota, znaci ako ima 16 ili manje igraca ce pisat 14/16 itd. ali kako se bude punio server tako se prosiruju slotovi i igraju odredjene mape kao neki mapcycles.
0-16 Only Metro, 17-32: Damavand, Metro, Bazzar and Seine Crossing, 33-64: Sve mape osim ovih koje su neigrive sa preko 32 igraca npr metro i demvand, pa eto jedan prijedlog i tako bi se puno dobilo na igrivosti na tim manjim mapama od taktike i svega a i imao bi manje epileptickih napadaja kad igram metro a ekran mi se trese od silnih bombi explozija{#}

3 0 hvala 0
16 godina

Razmišljao sam o nečem sličnom. Da se ispod 24 igrača vrte manje mape, a kad se broj igrača podigne da budu samo velike. Što ostali kažu?
Doduše, ionako od utorka vrtimo Armored Kill na neko vrijeme. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 0 hvala 0
16 godina

podrzavam, ako ima takav plugin

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
12 godina
Danny_HR kaže...

Razmišljao sam o nečem sličnom. Da se ispod 24 igrača vrte manje mape, a kad se broj igrača podigne da budu samo velike. Što ostali kažu?
Doduše, ionako od utorka vrtimo Armored Kill na neko vrijeme. 

Do utorka, manje mape do 18h od 18h velike, a od utorka sve na max {#} 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina

Ima ti BG company taj plugin. Radi na način da ako je na serveru manje od 24 igrača mislim onda vrti TDM. Kad dođe 25 onda se prebaci na CQ od sljedeće runde.

I ja sam definitivno za.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Podesio sam ovako, kad je do 32 igrača server vrti manje mape i manje verzije velikih mapa koje imaju smisla. Čim dođe do 32 igrača trebalo bi se prebaciti na rotaciju samo velikih mapa. Eto pa istestirajte da vidimo radi li kako spada.

15 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo malo sam se dao u potragu pa sam nasao Team Balancer naravno balansira ali sto je najbitnije ..."All of it, while doing best effort to maintain squads together, and clans on the same team."
http://www.phogue.net/forumvb/showthread.php?1377-Insane-Balancer-0-0-0-6-patch-5-%28beta-BF3%2, svega se na ovoj stranici dalo naci cak i o nekom zombie pluginu{#}, eh da je dice stavio moding tools igra bi bila jos bolja a mozda bi i naucili dosta toga od community-a{#}. Kao sto je ovaj suppression mutni ekran su pokupili jos od bf1942 realism moda ehh....

0 0 hvala 0
16 godina

Upravo takav balanser ne radi kak treba, ne brini probao sam sve i svašta.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vjerojatno jer je u nekoj beta verziji, valjda ce se uspijeti srediti u nekom vremenu

0 0 hvala 0
16 godina
xtracommunity ima odlican balancer
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

balanseri uvijek izazivaju polemike, jer najviše će se žaliti oni koji su balansirani u lošiji tim.

Zbog silnih postavki (čuvaj tim, čuvaj klan, nikad ne prebacuj "te i te", čuvaj peru i baricu zajedno ..) mislim da i ti balanseri malo ispadnu van balansa.

Ovo je društvena igra, pa što ako se netko nađe u društvu iz drugih klanova nakon balansiranja :) mogu se stvoriti dodatna prijateljstva a praznih sobica na mapama ima dovoljno.

Što se mene tiče, keep it simple.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Mitch kaže...
xtracommunity ima odlican balancer

Odličan kome? Tebi kao pojedincu ili klanovima?
Igrom slučaja xtracommunity koristi iste plugine kao i ja, tako da im je i balanser isti. Kao što sam objasnio ranije, odličan je ako igraš solo. Čim si s ekipom loš je jer ne dozvoljava da igrate skupa dulje od koju rundu. 

14 godina

deni, zanima me me dal se može složit da i kad ima 64 igrača da i dalje vrti sienu i bazzar barem.

Mislim da su to super mape i na 64 igrača, da malo razbijemo monotoniju onih velikih.

Metro narvano ne. 

Hvala.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa je li se miće uopće B2K, svaki put kad pogledam B2K.

R.I.P. Neil Armstorng 1930.-2012. That's one small step for [a] man, one giant leap for mankind.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
pa mice se, svaki put kad ja gledam je ili bazaar ili caspian :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice