BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 171.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
17 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
Sad pitanje, želite li možda da se votemap pokreće ručno ili da pita automatski?
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

Po dosadašnjem iskustvu sa raznih servera, mislim da je automatska

opcija poželjnija. Ne prekida igru, ne dekoncentrira igrače jer kratko traje

a ti kao admin uvijek imaš ionako pravo veta ili proizvoljnog odabira i postavljanja upita.

Inače pozdravljam odluku uvođenja ove opcije.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Po dosadašnjem iskustvu sa raznih servera, mislim da je automatska

opcija poželjnija. Ne prekida igru, ne dekoncentrira igrače jer kratko traje

a ti kao admin uvijek imaš ionako pravo veta ili proizvoljnog odabira i postavljanja upita.

Inače pozdravljam odluku uvođenja ove opcije.

LOL daj budi malo službeniji. Možeš mi i dopis poslati. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Danny_HR kaže...
Sad pitanje, želite li možda da se votemap pokreće ručno ili da pita automatski?

Automatski.

Nek se ispise u chatu. Ako netko ili cak nitko ne glasa, nema veze ide slijedeca mapa. Nikome ne smeta.

A ako bi bilo rucno, mozda se igraci ne bi sjetili ako je dobra partija, ili im se jednostavno ne bi dalo...

Uglavnom, moje misljenje je da automatsko glasanje nema losih strana.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

LOL daj budi malo službeniji. Možeš mi i dopis poslati. :)

LoL stvarno, sad tek vidim kolko sam debilno sastavio post {#}{#}

No matter where you go, there you are.
17 godina
neaktivan

Ekipica, izvjesno je da ćemo s 25. veljače ubit server.

Neaktivnost je stigla nešto ranije nego što je očekivano, ali ipak smo imali dobra 4 mjeseca zabavnog rokanja. Kao što sam prilikom najma rekao, glavni i jedini kriterij za održavanje i plaćanje servera je aktivnost, a kako vidimo posljednjih dana vrlo je malo aktivan, gotovo ništa jučer iako je nas 10-ak pokušalo puniti navečer.

Uživajte još ovih 10-ak dana, a nakon toga ćemo vidjeti gdje ćemo se nalaziti. Vjerojatno na MC serveru, vidim njima ide u zadnje vrijeme, a i PiS mi se dopada, samo imaju slične probleme kao i mi. Doduše, s većim brojem će im biti lakše.

Eto, tek toliko da znate što mi se mota po glavi. Stej kul. {#}

1 0 hvala 1
17 godina

mislim da bf3 server propada iz istog razlogao kao i bc2 kad je bio... jednostavno ljudi ga izbjegavaju jer previse se gine na ovome serveru....

nema vise naivnog topovskog mesa...  na serveru su ostali samo tiranosaursi  zeljni krvi, a malenih vegy dinosaurcica nema... rasuli se po normalnim serverima...

-BiH-slackspace

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ekipica, izvjesno je da ćemo s 25. veljače ubit server.

Neaktivnost je stigla nešto ranije nego što je očekivano, ali ipak smo imali dobra 4 mjeseca zabavnog rokanja. Kao što sam prilikom najma rekao, glavni i jedini kriterij za održavanje i plaćanje servera je aktivnost, a kako vidimo posljednjih dana vrlo je malo aktivan, gotovo ništa jučer iako je nas 10-ak pokušalo puniti navečer.

Uživajte još ovih 10-ak dana, a nakon toga ćemo vidjeti gdje ćemo se nalaziti. Vjerojatno na MC serveru, vidim njima ide u zadnje vrijeme, a i PiS mi se dopada, samo imaju slične probleme kao i mi. Doduše, s većim brojem će im biti lakše.

Eto, tek toliko da znate što mi se mota po glavi. Stej kul. {#}

Znači ponavlja se priča kao u BC2. 

Istina da je jučer server bio jedva pun ali ipak prije je stalno navečer bio navečer FULL.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Problem servera je što ne raspodjeljuje igrače po timovima dobro, onda imate extra jaki tim(jer se dogovaraju preko skype- a i slično) i ultra slabi tim koji stalno gubi i skuplja deathove. Sad mi recite, da li biste vi išli na server na kojem vas stalno ubijaju?
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
andy12345678 kaže...
Problem servera je što ne raspodjeljuje igrače po timovima dobro, onda imate extra jaki tim(jer se dogovaraju preko skype- a i slično) i ultra slabi tim koji stalno gubi i skuplja deathove. Sad mi recite, da li biste vi išli na server na kojem vas stalno ubijaju?

Moraš biti ubijen da bi mogao ubijati....a tema balansa je za mene {#}..jer onda postanem još veći {#}...nego inače jesam.

Aj papci danas na server svi...dajemo guze mi iz G (hell i ja prvi..haha) ako nas skinete sa trona najuber Grupice.

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
protjeran
Danijele, neki dan sam htio biti malo idle na serveru. Mislio sam: "Možda privućem nekoga." i nakon pet minuta me izbacilo. Zar si isključio to da možemo biti idle dok se server ne napuni?
16 godina
odjavljen

BUG Server ima nekih problema s popunjenošću. Dijelom se radi o tome da je ograničen broj slotova na 40, što je malo za prime time pa često mnogi izvise navečer i rasprše se igrati drugamo. Nakon više takvih situacija, naviknu se da je BUG pun te uvijek traže bilo što.

Tijekom dana je server prazan, a to se rastegne i navečer, (mislim) zbog čudne rotacije mapa. Kod slaganja rotacije se ne može i ne smije ići na ruku pojedincima kojima se neka mapa ne sviđa ili neka sviđa previše; za to postoje specijalizirani serveri koji vrte samo pojedinu mapu ili samo igru bez DLC-a/samo DLC. Treba zadovoljiti što širi krug igrača, a to znači imati sve mape.

Većinu vremena vrte se samo Karkand, Highway i Bazar. Ponekad ide i Sharqi, osobno nisam vidio puno drugih, a u komadu bih igrao i dva sata. Mnogi nemaju B2K DLC i onda ih strašno iritira izbacivanje kad nalete te mape, a neke nervira i izostanak drugih. Trajanje je također problem.

Mislim da bi rotaciju trebalo složiti da ide po jednom svaka mapa (pogotovo s ovom duljinom), ilida idu sve, a ne da se vrte 3-4 maksimalno i to po dvije runde s ogromnim trajanjem zbog kojeg mnogi igraju cijelu večer jednu jedinu mapu. Bitke traju predugo i onda se dojam da te nadmoćnija strana siluje itekako pojačava. A u većini slučajeva se na jednoj strani uglavnom organiziraju bolji igrači, najčešće u timovima s Ventom pa je nemoguće kontrirati im u tzv. "pug" timu. Kad si prisiljen sat vremena igrati B2K u rundi u kojoj te guze da krvariš, izgubiš volju.

Primjerice, prije neku večer sam i sam došao igrati, upao sam automatski u "pug" tim, tj. tim u kojem su igrači bez posebne organizacije. Na drugoj strani su bili Sincr0, pirat, danny, HR_*** ekipa, poneki [G] lik (govnari?) i još poneki dobar igrač poznatog imena, poput Teknokya. Koliko god sam "krv pišao" izvodeći nemoguće solo (znao sam ubiti po 10+ likova sam odjednom i proći cijelu mapu živ), jednostavno je bilo besmisleno jer bi mi ili nestalo metaka ili bi me pritisak obrane/napada natjerao na kempanje u nekoj rupi iz koje se ne mogu živ izvući. Protivnički tim je doslovno silovao 20 ostalih igrača, od tenkova, APC-a, helikoptera i aviona do vrlo učinkovitih vodova pješadije.

Nakon runde u kojoj sam imao ogroman K/D i ogroman broj bodova, izgubili smo (i nazvan sam cheaterom:D). Taj osjećaj je užasan... da se jedino ti i Mali Mate trudite i da ste NULA prema nadmoćnoj strani, te da to grozno seksualno iskustvo traje 76 minuta, izrazito je deprimirajuće i demotivirajuće.

O tome kako to izgleda, kad beskonačnu količinu tiketa gutaš jer te zasipaju mortari na Bazaru sat vremena, ne treba ni govoriti.

17 godina
neaktivan

Tonči, na serveru se vrte apsolutno sve mape. Ni jedna se ne vrti ništa više niti išta manje od ostalih.

Što se balansa tiče, milijun i jednom sam ponovio da to ne mogu raditi. Da, ja mogu jednu rundu balansirati timove, ali već nakon pola sata situacija je ista u što su se G mogli uvjeriti neki dan. A svakih pol sata šaltati mi se ne da.

Ma što ti mislio da su razlozi, ja znam koji su pravi. A to je da ekipa jednostavno nije spremna puniti server jer ne smatra da je to nešto njihovo. Ako se server napuni do 11 sati prije podne sigurno će biti pun cijeli dan, a ako se ne napuni do 19 sati neće od njega biti ništa. To je jednostavno tako i tako je uvijek bilo. Redovito oko podne vidim ekipu iz platoona, njih između 15-20 da igra na random serverima, a da navrate na BUG on bi vrlo brzo bio pun i takav bi ostao. Tako je bilo od početka i u jednom trenutku se promijenilo.

Ne može mi se ni predbaciti da su postavke krive, jer je većinu, ako ne sve, postavki birala upravo ekipa tu s foruma. 40 slotova je ostavljeno jer je većina igrača tako htjela kad sam ja ponudio da ću server povećati na 64 slota.

Što se čekanja tiče, nikad se ne čeka više od par minuta. Čak i kad je u queueu 5-6 ljudi može se ući za svega par minuta čekanja.

Niramx, idle kick je isključen. Možda se tada desilo nešto slučajno, ali nije ni važno.

Ekipa s foruma je pokazala da nema dovoljno interesa za server, da nema dovoljno volje puniti ga i da ne smatra da je tu za njih. Zato je odlučeno da se server gasi.

Ovih sat-dva što svi igramo skupa ćemo zato trgat guzice na nekim drugim serverima kao što smo to radili na BFBC2 kad nismo imali svoj server, neće nam biti ništa manje zabavno i ništa manji gušt, samo će zahtjevati malo više koordinacije da se pohvatamo svi. :)

Danas je još malo ekipe online. BTW u frendovima mi je većina ekipe iz platoona. Danas je još malo ekipe online. BTW u frendovima mi je većina ekipe iz platoona.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 17:08 (Danny_HR).
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Tonči, na serveru se vrte apsolutno sve mape. Ni jedna se ne vrti ništa više niti išta manje od ostalih.

Istina, ali slažem se u vezi timova. Ili upadneš među takve n00bove da nisi znao da takvi ljudi postoje ili upadneš kod tebe i ostalih dečki. 

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Ti si jedan od onih koji ga neznaju primat,pa ti je zato sex grozan.{#}

Ma ubiti se i slažem s tobom,al većinom se podijelimo mi s venta na jednu strani G(đovci) na drugu stranu.

Al uvjek se nađe neki lik koji se prebacuje u tim koji je malo bolji i onda tamo nastane puno bolji tim.

Pa znali smo likove po 5+x vratit u naš tim nakon što se ovaj prebacio drugi(jači tim),i zato zna biti nebalansirano.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Da? Zaista svaki put naletim na 3 :D Nisam u dva tjedna zaigrao neke. Možda zbog trajanja...?

NiramX kaže...
Danny_HR kaže...

Istina, ali slažem se u vezi timova. Ili upadneš među takve n00bove da nisi znao da takvi ljudi postoje ili upadneš kod tebe i ostalih dečki. 

...

pirat kaže...
Tonči kaže...

Ti si jedan od onih koji ga neznaju primat,pa ti je zato sex grozan.{#}

Ma ubiti se i slažem s tobom,al većinom se podijelimo mi s venta na jednu strani G(đovci) na drugu stranu.

Al uvjek se nađe neki lik koji se prebacuje u tim koji je malo bolji i onda tamo nastane puno bolji tim.

Pa znali smo likove po 5+x vratit u naš tim nakon što se ovaj prebacio drugi(jači tim),i zato zna biti nebalansirano.

Balans zna baš bit zeznut, a trajanje rundi ne pomaže. Baš ste nas guzili žestoko. Još nisam (osim iggyja nedavno) našao sposobnog pilota da budem gunner, koji zna letjet visoko ili gunnera koji bar nešto pogodi. A tebe Danny istjerat iz tenka ili helija je nemoguće. Napadamo tenk, ubijam one iza koji popravljaju, a svi oko mene pucaju u prazno i ginu. Ako pak napadam tenk, svi trčkaraju i bježe, a ja jedini RPG ima... normalno da ne mogu sam sredit tenk.

14 godina
Jel jos radi bugov bbc2 server? trazio sa ga preko bbc2 na originu ali ništa?
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
zelenbic kaže...

Ne.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
zelenbic kaže...

Ne.

{#}

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Što se balansa tiče, milijun i jednom sam ponovio da to ne mogu raditi. Da, ja mogu jednu rundu balansirati timove, ali već nakon pola sata situacija je ista u što su se G mogli uvjeriti neki dan. A svakih pol sata šaltati mi se ne da.

Ma što ti mislio da su razlozi, ja znam koji su pravi. A to je da ekipa jednostavno nije spremna puniti server jer ne smatra da je to nešto njihovo. Ako se server napuni do 11 sati prije podne sigurno će biti pun cijeli dan, a ako se ne napuni do 19 sati neće od njega biti ništa. To je jednostavno tako i tako je uvijek bilo. Redovito oko podne vidim ekipu iz platoona, njih između 15-20 da igra na random serverima, a da navrate na BUG on bi vrlo brzo bio pun i takav bi ostao. Tako je bilo od početka i u jednom trenutku se promijenilo.

Ne može mi se ni predbaciti da su postavke krive, jer je većinu, ako ne sve, postavki birala upravo ekipa tu s foruma. 40 slotova je ostavljeno jer je većina igrača tako htjela kad sam ja ponudio da ću server povećati na 64 slota.

Što se čekanja tiče, Nax nikad se ne čeka više od par minuta. Čak i kad je u queueu 5-6 ljudi može se ući za svega par minuta čekanja.

Niramx, idle kick je isključen. Možda se tada desilo nešto slučajno, ali nije ni važno.

Ekipa s foruma je pokazala da nema dovoljno interesa za server, da nema dovoljno volje puniti ga i da ne smatra da je tu za njih. Zato je odlučeno da se server gasi.

Ovih sat-dva što svi igramo skupa ćemo zato trgat guzice na nekim drugim serverima kao što smo to radili na BFBC2 kad nismo imali svoj server, neće nam biti ništa manje zabavno i ništa manji gušt, samo će zahtjevati malo više koordinacije da se pohvatamo svi. :)

Ogromna šteta. Igru sam i kupio iz tog razloga da igram s ljudima iz Hrvatske. :( 

Sve u svemu, razumljiva odluka iako ne poželjna. 

16 godina
odjavljen
...

Žao mi je zbog toga.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 16:33 (Tonči).
17 godina
neaktivan
NiramX pa i dalje cemo rokat.
Imas MC server s nasom ekipom, PiS server s nasom ekipom, a ak volis HC imas CBC i XXX.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Imas MC server s nasom ekipom, PiS server s nasom ekipom, a ak volis HC imas CBC i XXX.

PiS server? 

Jasno, ali mi je na BOL serveru bio najbolji balans mapa. 

14 godina
Danny_HR kaže...

Šta znaće ove kratice i planriam otvoriti  naš(bug,hrvatski) css server(steam only) pa me zanima jel ima zainteresiranih za igru(znam da je offtopic ali samo da ne otvaram novu temu bezveze)

0 Zanima me CSS server
17 Neznima me css server
0 donirao bih za hosting zanima
17 godina
neaktivan
Provjer na nekoj CSS temi.
14 godina
Danny_HR kaže...
Provjer na nekoj CSS temi.

Brace your self noob question coming

Ok ali što znaće krtice jesu to neke igre 

14 godina
neaktivan

Ostatak ekipe je uvijek dobrodosao na xXx hardcore server. {#}

Nadam se da cete se vrlo brzo priviknuti na HC. :)

Lp

Edit- Ne to su kratice od imena klanova- Mad Croats,Prsuta i Sira..xXx- Svedski akcioni klan :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 17:15 (drahic).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina

ja u zadnje vrijeme nisam baš igrao i sad u zadnjih tjedan dana me opet primilio,kako vrijeme kako volja. I naravno vidio da je server većinom prazan...jedino mi je bed ujutro,prije posla,kad bih htio bacit sat-sat i pol battlefileda provest sam dobar dio toga vremena ,ako ne i sve sam na serveru u iščekivanju da netko dođe...Prije sam ga punio,nije mi bio problem,al kad nema nikoga...pogotovo kad sad opet imam random crashove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jbga, šteta zbog gašenja. Al kužim zašto.

Makar ja slabo uopće i dolazim na server. Doduše nije to zbog servera već zbog same igre. Kako vrijeme prolazi sve više me živciraju serverske postavke koje su praktički silom nametnuli. Na normalu me nekoliko stvari jednostavno iritira. HC mi je smiješno igrati kad vidim kako se to obično igra. A bilo koji server s postavkama koje bi bile meni po volji obično zjapi prazan ili ima preveliki ping.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja nisam skoro pa uopće bio na Bugu jer mi se samo na njemu igra neprestano crasha, drugdje mi se nije ni jednom od prvog patcha. A nisam jedini, to bi isto mogao biti jedan od razloga zašto je uvijek prazan.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice