BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 171.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
13 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

Ja sam svakako za više slotova, evo već danima se, nakon svih dnevnih obaveza, s guštom idem spojiti na server, kad ono lista čekanja. I onda svojih sat vremena koje sam uspio odvojiti potrošim na nekim drugim unknown serverima s kojekakvom ekipom. Draže mi je igrati na Bugu, a mislim da nisam jedini koji se razočara manjkom slotova navečer.

Osobno mi conquest nije dosadan, volim što mape s puno ticketa znaju dosta trajati pa se čovjek izgušta, a pogotovo ovdje gdje se možeš s ljudima i dogovoriti oko načina igranja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Apdejtao sam prvi post u temi s uputstvima kako pokrenuti glasanje za izbacivanje sumnivih igrača (čitera) ako na serveru nema admina. Molim vas da to ne zloupotrebljavate jer će biti trajnih benova za one koji to budu radili.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 9:26 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ćemo imati 64 slota, a treba server financirati, bilo bi pošteno da nas se skupi oko 20 i svatko da 20 kn. Tako ćemo sakupiti 400 kn a ostalo neka Danny palti ( sad da li se slaže on ili ne).

Kalko1212 ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
Ma kalko ono sam te ja jučer zaj*bavao. Ako bude potrebe za donacijama javit ću tu u temu i donirat će oni koji žele, bez pritiska.

Međutim, kako stvari stoje, za sad broj slotova i postavke ostaju isti. Glasanje nije bilo dovoljno dominantno, nisam dobio dovoljno povratnih informacija, a od nas admina samo smo ja i Dado za CQ64. Tak da niš od toga za sad.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ma kalko ono sam te ja jučer zaj*bavao. Ako bude potrebe za donacijama javit ću tu u temu i donirat će oni koji žele, bez pritiska.

Međutim, kako stvari stoje, za sad broj slotova i postavke ostaju isti. Glasanje nije bilo dovoljno dominantno, nisam dobio dovoljno povratnih informacija, a od nas admina samo smo ja i Dado za CQ64. Tak da niš od toga za sad.

Znam da si zahebavao, ja sam za 64-slota, jer više bi volio zaigrati 64-slota sa BUG-ovcima nego sa nekim švabama.

Inače ako trebaš donaciju za 64 slota imaš 20kn od mene jer ako nas se još skupi biti će dovoljno.

Kalko1212 ingame
16 godina
odjavljen

meni je u biti svejedno kakav je setup na serveru jer dolazim zbog ekipe ali ono sto me smeta je kad vi (admini) ne reagirate na level balans.... 

ko pred neki dan, nas tim 3 orla, njihov tim 3 njuba :/ i onda mi jedan jos kaze da kenjam samo zato jer smo slabi... pa boga ti! no shit sherlock... kako uopce takav tim moze konkurirat ali suprotnom timu je ocito bilo zabavno ubijat njubine i divit se svom K/D ratiu.

kao sto sam u bf3 temi rekao, meni nije bed izgubit, nije mi bed kad me netko owna... volim kad su partije napete, ono nije napeto. da nebi bilo da je to zato jer sam ja u slabijem timu, reagiram i kad sam u jacem.. cak sam se i ponudio da me se prebaci ali i da jos neki high level ode samnom u "luzere"...

najveci thrill mi je kad igram protiv deckiju s venta a pogotovo kad me ide i kad ih guzim...

dakle, molim vas da pazite na to i reagirate... jel postoji neki plugin koji bi to regulirao?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
skank666 kaže...

ono sto me smeta je kad vi (admini) ne reagirate na level balans....

Mi smo takvi ljudi...

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

e pa ne budite.....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
moderator
skank666 kaže...

e pa ne budite.....

Ma skanče napravimo mi balans,al jebiga nemožeš u toku runde nekog prebaciti da izgubi.

To se sve balansira između dvije runde.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

zasto ne? sto ce mu bit? povrijedjen ego? ma daj.. uostalom, ako su timovi balansirani onda se situacija moze i preokenut.. to ti ne pase? ha? 

16 godina
moderator
skank666 kaže...

zasto ne? sto ce mu bit? povrijedjen ego? ma daj.. uostalom, ako su timovi balansirani onda se situacija moze i preokenut.. to ti ne pase? ha? 

Te dvije-tri grlice nebi ništa promijenile.

skank666 kaže...

ako su timovi balansirani onda se situacija moze i preokenut.. to ti ne pase? ha?

Pa čuj,dalo bi se raspravljat o tome.

Kak bi tebi bilo da te prebacim na pol runde u lošiji tim i još da gubi više od pol tiketa?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 11:32 (pirat).
15 godina
neaktivan

Ja poludim kada sam u slabijem timu, u kojem još nema nikoga od standardne ekipe, nego neki random njubovi koji igraju svaki za sebe.

Nije mi problem bit u slabijem timu dok god mogu ući u neki squad u kojem je par naših ljudi. Onda barem jedan squad radi nešto korisno i znam da oni čuvaju mene i ja čuvam njih.

OFF: Jučer sam opet imao velikih problema sa netom pa sam otišao iz igre, obavio sam razgovor sa bnetovcima pa su kao rekli da vide da je problem i da će tehničari to riješiti (kao nešto mi krade upload speed, 0.1 je bio, jitter isto za poludit). Naravno tipičan bullshit, čim je prošao peak period, tj. iza 11 sati speedtest i pingtest su mi bili odlični, a net je počeo zaje... oko 8.

Ajde molim vas na PM savjet na kojeg providera da prijeđem jer ovo fakat više nema smisla (živim na Knežiji). Ako danas bude ista situacija sutra im otkazujem ugovor.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danny daj neki komentar... da li je izvedivo i naravno prihvatljivo rješenje da se npr. na 64 serveru produlji respawn za neki postotak (možda 50%) pa da tako, iako je više igrača, ne bude gužva na manjimCQ  mapama ili na rushu?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

tada se nije radilo o 2 ili 3 grlice nego o 10-ak njih... i to bi puno promijenilo. kako bi meni bilo? gore sam vec napisao da bi mi bilo OK..

a i zasto da bude fair play? sad to tako ispada, pirate. kakav je to onda gust igrat ako se ne moras potrudit? a sto je bilo u bc2 kad ste plakali kad bi svi XII bili u jednom timu i to protivnickom? ne budi licemjeran

@vash

ne radi se tu o random njubovima nego o kompletnom timu sastavljenom od njubina (peak level 20, bez orla). pa ti pol tog nemaju otkljucanog i sto je najvaznije nemaju iskustva ko netko sa orlom+10 level. ovako bi imali sanse 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 12:03 (skank666).
16 godina
moderator
skank666 kaže...

tada se nije radilo o 2 ili 3 grlice nego o 10-ak njih... i to bi puno promijenilo. kako bi meni bilo? gore sam vec napisao da bi mi bilo OK..

a i zasto da bude fair play? sad to tako ispada, pirate. kakav je to onda gust igrat ako se ne moras potrudit? a sto je bilo u bc2 kad ste plakali kad bi svi XII bili u jednom timu? ne budi licemjeran

Ma gle runda traje 15-20min,i nećemo propast ni mi ni vi ako nas/vas netko guzi 10min.

A sljedeću rundu su opet timovi tu negdje po grlicama.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

to stoji ali kazem da treba reagirat na vrijeme a ne da prodju 2,3 runde dok se netko ne sjeti da bi bilo dobro napravit balans.. 

16 godina
neaktivan

Skank, come to the dark side, we have ventrilo!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Skank, come to the dark side, we have ventrilo! {#}

Upravo to. Igrati BF3 bez voice komunikacije je dobro tako dugo dok ne probaš i vidiš kako je sve lakše i zabavnije. Kad mi nema nikog na TS-u neću se više niti kopčat na sever jer kad tako igram ko da mi fali jedna noga.

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
sina-k kaže...

Danny daj neki komentar... da li je izvedivo i naravno prihvatljivo rješenje da se npr. na 64 serveru produlji respawn za neki postotak (možda 50%) pa da tako, iako je više igrača, ne bude gužva na manjimCQ  mapama ili na rushu?

Ne znam može li se, a čak i ako se može ne bih to radio.

---

Skank, problem dolazi kad se na jednoj strani nađe puno ekipe koja skupa igra. Ja ne mogu prebacivati Gerijatriju primjerice jer oni žele igrati skupa. Buše me i trpim. U principu je to tako. Kad uhvatimo nekog solo brijača s dobrim skorom prebacimo ga tamo gdje je slabija ekipa. Inače, kad god su G na serveru mi s venta smo uglavnom na drugoj strani i to je naš doprinos balansu. Teško je balansirati općenito tako da nam tu nemaš šta zamjerati.

---

Zero, naravno da hoćeš, samo dođeš na V. Mi imamo pičonjere, cugu, aute i općenito živimo na visokoj nozi. :)

16 godina
neaktivan

Skank, naš kaj, teško je to izbalansirat, nebi vjerovo kolko ima ekipe koja se prebacuje u zadnjim trenucima da bi pobijedili i spremili 200 bodova u žep.

Puno puno više vremena provodimo prebacivajući ekipu i na balansiranje nego na BC2.

A i to kaj pajro veli, nemreš nekog bacit na slabiju stranu sam tak, 99% ekipe bi vajnalo i rejđalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 15:00 (DadoZG).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Skank, naš kaj, teško je to izbalansirat, nebi vjerovo kolko ima ekipe koja se prebacuje u zadnjim trenucima da bi pobijedili i spremili 200 bodova u žep.

Puno puno više vremena provodimo prebacivajući ekipu i na balansiranje nego na BC2.

A i to kaj pajro veli, nemreš nekog bacit na slabiju stranu sam tak, 99% ekipe bi vajnalo i rejđalo.

Not true. Ja se ko pravi partizan dobrovoljno javljam da me se prebaci u tim di su luzeri(mada možda su zbog toga još i veći luzeri) isto tako kad je asjednem u helly nema mi ravnog ,jel tak Danny, Butcher?{#} i sam tak promijenim odnos snaga.

Uostalom to mi daje priliku da ga metnem "jačima" što je , moraš priznati neprocjenjivo.

a za sve koji se osjećaju da im je izvršena nepravda jedna prigodna:

jokaCRO ingame
16 godina
odjavljen

ma to ste se vi urotili protiv mene... puj!

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ak smijem primijetiti jedino što bi možda olakšalo balansiranje je dodatnih 24 igrača koji bi ublažili utjecaj 2-3 organizirana squada. Iz nekog mog iskustava u većoj masi igrača se obično izgubi veliki utjecaj pojedinca ili pojedinačnog squada.

Npr. u bilo kojoj igri u TDM 4vs4 jedan igrač može donijeti pobjedu svom timu. Dok u TDM 20vs20 jedan igrač ima puno manji utjecaj.

I nemojte krivo shvatiti, ovo čak nije ni prijedlog da stavite 64 igrača na server. To je vaša stvar u koju mi se ne da miješati. Ovo je samo moje opažaje. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 16:34 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa upravo bi se ti u to trebao mijesati obzirom da si redovit na serveru. Kao sto sam rekao neki dan, nas ne zanima sto misli netko tko na Bugu igra jednom tjedno, vec sto misle oni koji server posjecuju svakodnevno.
17 godina
neaktivan

Heh, sad kad sam većinu vremena slobodan na serveru sam možda svaka 2-3 dana par sati. A negdje krajem veljače će to opet biti samo vikendom. I to ako će biti vremena i volje. Zato se ni ne želim miješati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nama iz G se ponekad dogodi da nas je za 2 squada i priznajem da onda zna biti pushing. Ali više manje nas je 4-6 šta je squad i pola i ne utječemo tako jako na balans. Isto tako ako pogledate moj battlelog vidi se da nam se zna dogoditi da ispušimo 5 komada za redom. Sve zavisi od dana i ostalih igrača. Puno je to 20 ljudi u timu i teško je to balansirati. S druge strane kako napraviti balans? Pa zna se dogoditi da ima rank 10 igrača (pričam o grlicama) i da ne doprinose ništa.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam prijedlog za server;

mogučnost glasovanja za iduću mapu u nizu.

Na =BG= serveru radi izvrsno, jako dobra stvar.

Par min prije kraja se izlista poruka,

odabir je brz i jednostavan. S tim da admin lako promijeni

mapu ako se počnu rotirati iste.

Zašto ne ako je epic partija recimo upravo odigrana,

ponoviti mapu još jednom odnosno imati tu opciju.

IMO nisam dugo bio na serveru jer me igra i dalje često zeza ali svejedno.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Imam prijedlog za server;

mogučnost glasovanja za iduću mapu u nizu.

Na =BG= serveru radi izvrsno, jako dobra stvar.

Par min prije kraja se izlista poruka,

odabir je brz i jednostavan. S tim da admin lako promijeni

mapu ako se počnu rotirati iste.

Zašto ne ako je epic partija recimo upravo odigrana,

ponoviti mapu još jednom odnosno imati tu opciju.

IMO nisam dugo bio na serveru jer me igra i dalje često zeza ali svejedno.

Ajde mi daj link od servera, da mogu otić tamo i pitat kak da to napravimo na serveru, hvala.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ajde mi daj link od servera, da mogu otić tamo i pitat kak da to napravimo na serveru, hvala.

Imaš plugin za procon, zove ti se Votemap.

Plugin radi na principu odabira iduće mape na način da na kraju svake runde igračima ponudi određen broj mapa koje se mogu igrati iduće. Igrači potom glasaju i veći broj glasova određuje mapu.

Meni osobno to izgleda interesantno, gledao sam to i prije, ali moja ekipa nije bila pretjerano zainteresirana.

Što vi želite? Želite li mogućnost odabira na kraju runde ili fiksnu rotaciju?

5 Fiksnu rotaciju
58 Mogućnost odabira
17 godina
neaktivan

Obzirom da vidim da glasovi generalno naginju prema odabiru ubrzat ću proces i uključiti plugin.

Dakle, pred kraj svake runde (5 minuta nakon početka Rusha) u chatu će vam se automatski prikazati poruka u kojoj će biti navedene četiri predložene mape. Svaki igrač sa servera imat će mogućnost utipkati svoj odabir i tako glasati za mapu koja će se igrati iduća.

Primjer - ako su ponuđene mape /1 Bazaar, /2 Caspian, /3 Metro, /4 Karkand, igrači će utipkavanjem naredbe "/??" odabrati koju mapu žele. (?? predstavlja broj koji se nalazi ispred naziva mape)

Dakle ako želim Bazaar u chat ću napisati /1.

Postoji nekoliko varijabli po kojima će se prikazivati potencijalne mape za igru, a ja sam odabrao onu koja osigurava da će se na listi najčešće pojavljivati mape koje nisu igrane neko vrijeme, ali ostavio i mogućnost da se pojavi neka igrana nedavno, ali ta je mogućnost malena. Ovo će valjda osigurati to da svi mogu igrati ono što ih zanima. Isto tako, iz konkurencije je isključena trenutna mapa, tako da se neće moći igrati istu mapu 2 puta za redom.

Da bi mapa bila uspješno izglasana kao iduća mora dobiti minimalno 5 glasova. Ako više mapa ima 5 ili više glasova igrat će se ona koja je dobila najveći broj glasova, a ako ni jedna mapa ne dobije minimalno 5 glasova nastavlja se defaultna rotacija.

Ako vam je promaknuo popis predloženih mapa možete ga opet vidjeti pomoću naredbe /v.

BTW naredbom /nextmap možete pogledati koja je iduća mapa po defaultnoj rotaciji, čisto da odlučite je li vam možda ta draža.

Molim vas da mi ovdje javite ako primijetite bugove ili greške povezane s pluginom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 12:14 (Danny_HR).

12 0 hvala 9
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice