mozes i na ovoj nekupljnoj co-op :)
možeš , ali samo u LAN-u , ne možeš online ...
mozes i na ovoj nekupljnoj co-op :)
možeš , ali samo u LAN-u , ne možeš online ...
K3CT3-X3BHH-XT3JB-TBJJT-T5BRF
code za ključ
dal se moze igrat co op LAN mode na crackiranoj igri?
a bilo bi lijepo da pročitaš 2 posta iznad gdje sam ja napisao da se može igrat u LAN-u
naravno... to je borderlands :)
WT5BT-W6BSH-6BT3J-BJ3TT-TXZW3
brzo dok je ključ aktivan
kakav ključ?
kakav ključ?
extras>shift code, ukucaš code koji sam dao i dobiješ golden key koji iskoristiš u Sanctuary, odmah pokraj FTS škrinja
WB5T3-JS3Z9-RJTTT-JJ333-FTXJX
evo još jedan, brzo dok traje :D
da vas pitam, šta znači onaj sezon pass borderlands 2 download? jel to neki novi dio igre, ili o čemu se radi?
season pass ti sadrži sva 4 dlca...i svaki dlc kad dode ti ga dobijes isti tren na steam
season pass ti sadrži sva 4 dlca...i svaki dlc kad dode ti ga dobijes isti tren na steam
nego reci ti meni, jel to džabe?
Nema džabe ni u stare babe
Nema džabe ni u stare babe
a ništa onda, igru sam dobio džabe, pa sam se ponado da će i ovo bit džabe.
Mogao bi ja, koji si level?
KT5B3-Z93ZH-FB3JB-JTBT3-JWKBK
ole, ovaj neće još dugo
Mogao bi ja, koji si level?
Level 10 gunzerker, sad sam na onom questu A dam fine rescue.
Uf, dosta smo velika razlika, morao bi me pratiti cjelo vrijeme i dosta bi ginuo, co-op nema smisla baš igrat ako leveli nisu lila.
Uf, dosta smo velika razlika, morao bi me pratiti cjelo vrijeme i dosta bi ginuo, co-op nema smisla baš igrat ako leveli nisu lila.
Koji si ti sad i na kojoj si misiji?
Ja sam na 35 lvl-u, riješio sve osim Pirate's bootya.
ja sam na 20 levelu, kraj igre je na kojem levelu otprilike?
30-32. Ovisno o tome radiš li sporedne misije.
Zanima me jel će igra ikako raditi na konfiguraciji navedenoj u mom PC-ju? Ili ću ipak trebati investirati u novi gpu?
rezolucija ekrana je 1280x1024
Zanima me jel će igra ikako raditi na konfiguraciji navedenoj u mom PC-ju? Ili ću ipak trebati investirati u novi gpu?
rezolucija ekrana je 1280x1024
Raditi će na low-mid.
ta ta ta taaaaaa ta ta ta taaaaaaaaa! wagner i napad helikopterima. riknuo sam, je tek sam nedavno počeo igrat... igram na shitboxu pa mi to malo predstavlja problem
Igra je puna referenci na sve i svašta :)
Maximalni level je 50 , sve ovisi o tom kako igraš
ja sam sad 23 lv. komandos, igra je bomba, nego, dal' ste skužili, ali ja do sad nisam susreo Brick-a...dal se kasnije u priči naleti na tog lika?
ja sam sad 23 lv. komandos, igra je bomba, nego, dal' ste skužili, ali ja do sad nisam susreo Brick-a...dal se kasnije u priči naleti na tog lika?
Da, kasnije.