Ovako,malo sam tražio po internetu i uvidio da Black Ops ima razne nekakve nastavke ili nadogradnje pa ako mi itko može nabrojati i malo pjoasniti što je to I DALI JE VRIJEDNO DOWNLOADATI TE NASTAVKE??? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako,malo sam tražio po internetu i uvidio da Black Ops ima razne nekakve nastavke ili nadogradnje pa ako mi itko može nabrojati i malo pjoasniti što je to I DALI JE VRIJEDNO DOWNLOADATI TE NASTAVKE??? 
haha
bolje bi bilo da si to pitanje postavio u black ops temi,a ne otvarat novu,
postoji za sada 1 dlc-first strike,dobijes par novih mapa za multiplayer,a najavljen je i drugi dlc-escalation za 2.6.2011...dakle jos dodatnih mapa za multi player kao i za zombie mod...
e sad dali je vrijedno downloadat....isplati se downloadat,al ne isplati se kupit 
za oba dlc-a izdvojit 28 eura je malo pretjerano po meni...
kolko sam cuo nastavci se za black ops kupuju