Black Ops-nastavci

poruka: 5
|
čitano: 1.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Black Ops-nastavci

Ovako,malo sam tražio po internetu i uvidio da Black Ops ima razne nekakve nastavke ili nadogradnje pa ako mi itko može nabrojati i malo pjoasniti što je to I DALI JE VRIJEDNO DOWNLOADATI TE NASTAVKE???  {#}

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black Ops-nastavci

.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 16:05 (Jebasu123).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Black Ops-nastavci
JosipCod kaže...

Ovako,malo sam tražio po internetu i uvidio da Black Ops ima razne nekakve nastavke ili nadogradnje pa ako mi itko može nabrojati i malo pjoasniti što je to I DALI JE VRIJEDNO DOWNLOADATI TE NASTAVKE???  {#}

haha

Im sorry, I cant be perfect
15 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

bolje bi bilo da si to pitanje postavio u black ops temi,a ne otvarat novu,

postoji za sada 1 dlc-first strike,dobijes par novih mapa za multiplayer,a najavljen je i drugi dlc-escalation za 2.6.2011...dakle jos dodatnih mapa za multi player kao i za zombie mod...

e sad dali je vrijedno downloadat....isplati se downloadat,al ne isplati se kupit {#}

za oba dlc-a izdvojit 28 eura je malo pretjerano po meni...

15 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

kolko sam cuo nastavci se za black ops kupuju {#}

League of Legends (EU):Joza is immortaL PLAY 4 FREE http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4db5951a84dbd764677505
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice