BF 3 Beta Problem zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
BF 3 Beta Problem
Ovako, instalirao sam Bf 3 Betu i pokrenem ju, i otvori se neka stranica. Ja pritisnem Quick Match i javi mi grešku. Zanima me kako da se spojim na neki server.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BF 3 Beta Problem

server browser odabares server i join server klik

iznad quick match ti je server browser

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 19:14 (l0k1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF 3 Beta Problem
Da, ali kad to odaberem ništa se ne događa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BF 3 Beta Problem

pa treba ti pisat u lijevom kutu dole zasto ne otvara

da nije srver pun? :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF 3 Beta Problem
Ne, sve je u redu, nakon jedno pola minute to se iz kuta makne i niša se poslije ne dešava.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BF 3 Beta Problem

neznam meni je uvijek tamo pisalo zasto ne otvori,a to mi se makne jedino kad otovori igru to iz kuta mi se makne.nebih znao{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Re: BF 3 Beta Problem

Upravo zbog ovakvih usera, nebi se svakom trebalo omogućiti otvaranje nove teme.. Imaš Battlefield 3 temu, uvijek je na vrhu jer je stalno aktivna. Zašto misliš da si toliko poseban da se usuđuješ svoju temu otvarati?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Upravo zbog ovakvih usera, nebi se svakom trebalo omogućiti otvaranje nove teme.. Imaš Battlefield 3 temu, uvijek je na vrhu jer je stalno aktivna. Zašto misliš da si toliko poseban da se usuđuješ svoju temu otvarati?

Sad već dramatiziraš ali uglavnom se slažem, spam foruma bezveze.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina

Da malo i ne nase*em, nebi to bio ja..

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
neaktivan
BF 3 Beta Problem

Fair enough {#}.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice