Battlefield Heroes izašao iz bete

poruka: 112
|
čitano: 13.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield Heroes izašao iz bete

Ahahahah... Prebrutalna igra... TNT pod guzicu i leeeeeeeti.... Predobro. Stvarno tko je to napravio (EA, ok) - bolesnici2

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

Igra je dobra, ali je glupo što većinu stvari trebaš kupovati za prave pare.

Uglavnom, evo karakteristike klasa:

Gunner:
Gunner je teško-mašinerska klasa, ima više healtha nego druge klase i sa sobom nosi VELIKA oružja, poput protu-tenkovskih raketa i strojnica. Strojnice su najefektivnije u bliskim borbama.
On jest najsporiji od drugih klasa, ali ima najviše healtha, protu-tenkovsko oružje i obično ima VELIK arsenal oružja.
Njegove sposobnosti su:
Frenzy Fire – Strojnica postaje preciznija na većim udaljenostima, tako da postajete korisniji u bitkama sa srednje ili velike udaljenosti na kratko vrijeme.
Hero Shield - Možete se zaštititi i absorbirati extra damage i samljeti ih na neprijatelje.
Explosive Keg – Bacate eksplozivnu bačvu na neprijatelja tako da ih možete raznijeti, čak ih i zapaliti ako ste tu moć maksimizirali.
Leg It – Vi i vaši kolege oko vas će trčati brže na kratko vrijeme. Odlično za približavanje prepreci između vas i vašeg neprijatelja.
I Eats Grenades – Pojest ćete ćete svaki eksploziv bačen na vas i izliječiti se od svakog pojedenog na kratko vrijeme.

Soldier:
Soldier je all-arounder u igri; on može biti podrška, ali također može zadati puno štete neprijateljima.
Njihove sposobnosti su:
Blasting Strike – Gurnut ćete svakog neprijatelja oko vas visoko u nebo, oštećujući ih u tom procesu. Probajte gurnuti neprijatelje u zidove za extra damage.
6th Sense – Pomoći će vam i svom kolegi oko vas da vidite svakog neprijatelja kroz kuće i zidove na kratki period.
Burning Bullets – Meci iz SMG će postati vatreni i radit će extra damage neprijateljima. Ako pogodite vozilo, neprijatelji u njemu će početi gorjeti.
Combat Medicine – S ovim ćete moći izliječiti sebe i kolege oko vas. Što više prijatelja izliječite, tviše ćete healtha izliječiti. Možete dobivati i extra bodove za liječenje prijatelja.
Grenade Spam – Bacate višestruke granate na neprijatelja u jednom potezu.

Commando:
Commando je poznat kao šuljalačka klasa u igri. On nije nužno napravljen za blisku borbu, umjesto toga daje podršku izdaleka. Ako se dobro koristi Commando, njegov nož može zadati puno štete.
On je najbrži od svih heroja, ali također ima najmanje healtha.
Njegove sposobnosti su:
Elixir- Trčat ćete brže na kratko vrijeme, moći šprintati od neprijatelja koji su blizu i napravit će slabi štit koji absorbira malo damagea.
Mark Target – Pravi metu tako da vaš tim može vidjeti njegovu poziciju kroz zgrade i teren, na kratki period.
Stealth – Postajete nevidljivi neprijatelju dok ne pucate ili ne budete blizu.
Poisoned Blade – Stavlja otrov na nož koji zadaje extra damage neprijatelju koga napadaš.
Troop Trap – Postavlja eksplozivnu zamku za neprijatelje. Kada dođu dovoljno blizu, Kaboom… iznenađenje!
Piercing Shot – Daje vašem sniperu više damagea na kratko vrijeme. Najbolje kombinirati s headshotovima.

Prekopirano sa Battlefield Heroes foruma, tema: The Newcomer Guide; i prevedeno.

A za one koji imaju problema sa igrom, neka to prijave na BF:H forum.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 11:39 (netko_namo).
Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
protjeran

Ja ga isto skino jutros i cijeli dan igram.

Igra mi je predobra.Javite mi na kojim severima igrate.Belji se

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Neka netko nabaci koju slikicu.

That was awesome
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je igra tak-tak. Uglavnom, mislim da je kopija TF2-a (cartoon grafika i još neke stvari). Ako bi nekome trebao preporučiti koju da odabere, definitivno TF2, u većini stvari je bolji od ove igre. Ne želim reći da je ova igra loša, dapače, dobra je. Ali ipak je kopija :D

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Meni je igra tak-tak. Uglavnom, mislim da je kopija TF2-a (cartoon grafika i još neke stvari). Ako bi nekome trebao preporučiti koju da odabere, definitivno TF2, u većini stvari je bolji od ove igre. Ne želim reći da je ova igra loša, dapače, dobra je. Ali ipak je kopija :D

mislim je BGH mnogima bolji zbog činjenice da se TF2 plaća a BFH je ipak besplatan, zapravo upravo zbog toga ih uopće ne bi trebalo previše uspoređivati, kladim se da bi BFH bio puno bolja igra da se plača 15€

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 18:28 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

kako vam se heroj zove

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Horagio kaže...

mislim je BGH mnogima bolji zbog činjenice da se TF2 plaća a BFH je ipak besplatan, zapravo upravo zbog toga ih uopće ne bi trebalo previše uspoređivati, kladim se da bi BFH bio puno bolja igra da se plača 15€

Ooo, zarade oni puno. Si čuo kad za BattleFundse? TF2 platiš jednom i nikad više, ovdje najmanje plaćanje iznosi 5 eura!

17 godina
neaktivan

igram BFH od rane bete i do sad nisam potrošio ni lipe, nitko te ne sili da im išta plačaš, jer ne vidim nikakve svrhe u kupovanju debilnih majca i drvenih noga, ono najvažnije što ti treba za igru kupiješ onim junačkim bodovima koje zarađuješ levelupom

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 18:41 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi ti, ali vidim da dosta ljudi jest

P.S. Vama leveli i itemi ostaju iz bete?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 18:43 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

kako vam se heroj zove

Imam u Royal Army:Mr.Ludi(comando),Jebasu(Soldier) i u National Army imam gunnera Buzzuka eto pa me dodajte

ode igrat

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Nisi ti, ali vidim da dosta ljudi jest

P.S. Vama leveli i itemi ostaju iz bete?

da
16 godina
neaktivan

Probajte vi Battlefield 2, pa se onda javite, ako prezivite na nekima od servera NRNS ili WYD minutu, onda ste carevi :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Button kaže...

Probajte vi Battlefield 2, pa se onda javite, ako prezivite na nekima od servera NRNS ili WYD minutu, onda ste carevi :))

igrao sam ju i ta igra nema apsolutno nikakve veze s BFH osim što imaju slično ime, pa ih je stoga uopće debilno uspoređivati
17 godina
neaktivan

WoW igra mi je super.

Nisam igrao TF 2 a niti ga neželi kad igram ovo.

Staze su super .

A one kao specijalne moći su preje... pogotovo ono s vatrom to imam 3 lv i neki  mitraljez kaj sam si kupio.

A kaj mi je najbolje jest kao kupuješ na nekoliko dana ne za stalno .

Pitanje :

Dali  osim oružja koja mogu na početku kupiti , dolaze li nova oružja

Nik mi je Picipolivadi kao i moj vojnik .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel se može negdje dodatno podesit grafika i jel se negdje može birat server je ja to nijegdje nemogu naći

Imam žutih ko Šimunić :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kad pokreneš igru imaš opcije i tamo možeš namjestiti rezu i detalje .

Koliko sam ja skužio  nemožeš birati server ali se nadam da sam u krivu .

17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

WoW igra mi je super.

Nisam igrao TF 2 a niti ga neželi kad igram ovo.

Staze su super .

A one kao specijalne moći su preje... pogotovo ono s vatrom to imam 3 lv i neki  mitraljez kaj sam si kupio.

A kaj mi je najbolje jest kao kupuješ na nekoliko dana ne za stalno .

Pitanje :

Dali  osim oružja koja mogu na početku kupiti , dolaze li nova oružja

Nik mi je Picipolivadi kao i moj vojnik .

ne (bar za sad), imaš na izbor par komada koja se razlikuju po brzini pucanja, jačini i broju metaka pa biraj što ti najviše odgovara
Suvre kaže...

Jel se može negdje dodatno podesit grafika i jel se negdje može birat server je ja to nijegdje nemogu naći

grafika da u opcijama server ne jer hoće da igraš sa ljudima koji su na sličnim levelima ko ti, što je glupo jer tko će zabraniti nekome s npr. 20 levela da napravi novi account i ide se iživljavat na noobovima, jedina debilna stvar po meni btw. jeste vidjeli onaj trailer za BFH gdje se valjda furaju na manga crtiće s engleskom sinkronizacijom, najdebilnija stvar koju sam ikad vidio, mislim da ozbiljno konkurira hrvatskim sapunicama
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 0:48 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Malo mije to bezveze jel igram uvijek na istoj mapi. jel ih ima još?

Imam žutih ko Šimunić :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iam 4 mape.

17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Iam 4 mape.

Još jedna prednost kod TF2. Svakih par mjeseci izlaze updateovi s novim mapama i oružjima. Uostalom, mapa već sad ima puuuuuno(oko 25 official u trenutku pisanja) i hrpa mapa kreiranih od usera :D

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
WItcher kaže...

Iam 4 mape.

Još jedna prednost kod TF2. Svakih par mjeseci izlaze updateovi s novim mapama i oružjima. Uostalom, mapa već sad ima puuuuuno(oko 25 official u trenutku pisanja) i hrpa mapa kreiranih od usera :D

LOL ti si malo zalutao.

To se još nezna da je  u  TF2 u prednosti.

Pa  BH je tek  2 dana u pogonu .

17 godina
neaktivan
WItcher kaže...
Horagio kaže...
WItcher kaže...

Iam 4 mape.

LOL ti si malo zalutao.

TF2 nije imao "ogromnu" betu. BF:H je bio najavljen prošle godine ljeto. Mogli su napraviti više od 4 mapa kroz godinu-dvije.

17 godina
neaktivan

Ima vremena .

Osim toga nema ni jedne graškice igra a i da ima  nemožeš njoj zamjeriti jer je free .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo pitanje:

Zašto mi neće ništa pkazat, sve je nula ?

http://i42.tinypic.com/2nvtu28.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
WItcher kaže...
Horagio kaže...
WItcher kaže...

Iam 4 mape.

LOL ti si malo zalutao.

TF2 nije imao "ogromnu" betu. BF:H je bio najavljen prošle godine ljeto. Mogli su napraviti više od 4 mapa kroz godinu-dvije.

čovječe daj se ostavi usporedba ove dvije igre, BFH je besplatan (bez obzira na batttlefunds) i ne možeš očekivati da bude na istoj razini kvalitete, da uopće ne spominjem da je TF2 napravljen od Valvea koji je već imao podlogu na kojoj je počeo raditi (TF1) i kojem uvijek treba bar 5 godina da napravi igru i vjerojatno je imao jako dugu zatvorenu betu kao i obično (njihova beta testiranja se svode na to da gledaju igrače kako igraju i prema tome mjenjaju što im se čini da ne valja, odigraj portal ili EP2 s komentarima, zato bete nikad nisu otvorene), a i kolko se sijećam orginalno je TF2 izašao s jako malim brojem mapa a objašnjenje je bilo da je bolje napraviti malo dobrih mapa nego puno loših koje se neće igrati
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 15:59 (ZC_Someone).
16 godina

Joj ja sam imao beta key odavno, al mi je igra postala dosadna. Al zato imam tu muziku na mobu kad zvoni

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Horagio kaže...
WItcher kaže...
Horagio kaže...
WItcher kaže...

Iam 4 mape.

LOL ti si malo zalutao.

čovječe daj se ostavi usporedba ove dvije igre, BFH je besplatan (bez obzira na batttlefunds) i ne možeš očekivati da bude na istoj razini kvalitete, da uopće ne spominjem da je TF2 napravljen od Valvea koji je već imao podlogu na kojoj je počeo raditi (TF1) i kojem uvijek treba bar 5 godina da napravi igru i vjerojatno je imao jako dugu zatvorenu betu kao i obično (njihova beta testiranja se svode na to da gledaju igrače kako igraju i prema tome mjenjaju što im se čini da ne valja, odigraj portal ili EP2 s komentarima, zato bete nikad nisu otvorene), a i kolko se sijećam orginalno je TF2 izašao s jako malim brojem mapa a objašnjenje je bilo da je bolje napraviti malo dobrih mapa nego puno loših koje se neće igrati

Zato je TF2 bolji nego BFH. Dulje su ga radili, košta...

P.S.  Za TF2 beta testiranja nisam upućen, ali bilo je više od 4 mape :P  Prvo probajte obje igre, onda komentirajte.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 16:27 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Ljudi ovo nije tem u kojoj se govori o TF2  kao što rekoše malo prije.

Jel zna netko odg na moje pitanje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Ljudi ovo nije tem u kojoj se govori o TF2  kao što rekoše malo prije.

Jel zna netko odg na moje pitanje ?

Jedan od mnogobrojnih bugova hh

EDIT: Samo s tim likom igraš? MOžda za svakog vojnika zasebno prikazuje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 16:47 (Horagio).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice