bučeru, zar i ti sine brute
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jao zlatna macola, volem! <3
PS 15 nozeva je taman, ni prevec ni premalo!
GL & HF!
PPS Zenge ajd molim te prestani vajnat u temama koje te ne hebu 5/9, ne valja ti stresirat' :*** CS:GO go, go, go
bučeru, zar i ti sine brute
Nema ništa za igrati, od BF4 mi se bljuje i ako ništa drugo par dana budem igral igru semi-kvalitete! Kupiti igru 99% ne mislim(jedino ako bude za đabe ko u stare babe)!
vajn vajn
ma budem isprobao betu ako odlučim potrošit 20 gb flat interneta , pa javim dojmove. do tada šutim počevši od SAD
vajn vajn
ma budem isprobao betu ako odlučim potrošit 20 gb flat interneta , pa javim dojmove. do tada šutim počevši od SAD
Sorry što prekidam pred HL šutnju, ali kakav je i to je gdje raste ti 20 GB FLAT interneti? Još jednom, sorkač!
vajn vajn
znači buš se ipak naguzil?
Inače ima jedan server, ali dok pokrenem piše od origina unreleased title!
Evo došlo ih je dosta sad...ja igram vec...:)
jel iko moze skinit betu na ps4???
Ja sam na poslu. Ali ga pratim u stopu

Evo, trebalo bi raditi
Evo, trebalo bi raditi
Steka ti stream :/

Hvala na feedbacku, moram podesiti postavke ovo sam samo smrljao da što prije krenem.
Sve u svemu igra mi se čini jako dobra !
netcode i lag... prvi dojmovi -.-
Meni nece uci u igru. Pise joining server i nista. U task manageru pise da je pokrenuta igra. Pa zar svaki bf mora imat probleme?!!!
Meni nece uci u igru. Pise joining server i nista. U task manageru pise da je pokrenuta igra. Pa zar svaki bf mora imat probleme?!!!
#whitewhine
#croatiantragedies
#itstheendoftheworldasweknowit
Na prvu, ovo je najgora igra ikad.
ti danny otkad si piknuo plejku postao si drugi čovjek
U jbt, ovo su teške riči, pogotovo što dolazi od osobe koja je i za BF4 reka da je igra broken (bio si u pravu TAD).
Djeluje ko COD na frostbite enginu ovo je fakat trebao biti DLC jer igra nema nikakve veze s Battlefieldom osim imena.
ti danny otkad si piknuo plejku postao si drugi čovjek
Da... ne.
Ovo nema veze s plejkom (konzole ionako imam oduvijek).
Aj malo konkretniji budi.
Što ne valja?
BTW
Meni je alfa bila jadna tako da ne polažem preveliku nadu u betu, tj. samu igru.
Aj malo konkretniji budi.
Što ne valja?
BTW
Meni je alfa bila jadna tako da ne polažem preveliku nadu u betu, tj. samu igru.
Iz ovih par rundi koje sam odigrao ne mogu bit konkretniji od toga da kažem da mi jednostavno ne štima. Ne znam što je, filing valjda. Nemam osjećaj da igram Battlefield, ali znam da za ovakvo nešto ne bih platio 60 eura. Djeluje mi kao F2P igra dok igram.
Na gameplay se treba malo priviknuti, dosta je drugačije nego u BF4.
Zasada veliki plus dajem za optimizaciju same igre i vrijeme učitavanja igre, igra se učita u manje od 30 sec na običnom HDD-u za razliku od BF4 gdje slobodno mogu obaviti veliku nuždu i još pročitati koju temu na forumu.
Sviđa mi se koncept igre, ali brat bratu ne vrijedi 60 eura. Ja nudim max 20 eura i kad bude tolika cijena, onda ću je uzeti.
Iz ovih par rundi koje sam odigrao ne mogu bit konkretniji od toga da kažem da mi jednostavno ne štima. Ne znam što je, filing valjda. Nemam osjećaj da igram Battlefield, ali znam da za ovakvo nešto ne bih platio 60 eura. Djeluje mi kao F2P igra dok igram.
Meni je u alfi smetalo:
- loš zvuk
- loša mapa (ne volim krovove i panjeve koji ne igraju objective nego čekaju na krovovima)
- loši modeli likova - smijeh živi
- hitreg isto loš kao u bf4 - što ne čudi pošto su na istom engineu
- cjelokupni dojam, baš kao što i sam kažeš, čudno loš
- a i modovi koji su bili u alfi su truba - to nikad neću igrati ako kupim igru 100%
Jedino dobro u alfi je bila upravljivost vozila - to su jako dobro napravili.
Ali ne kupuje mi se HL da bi igrao NFS - u kurac.
Što je onda HL, idu prema COD franšizi?
Meni je u alfi smetalo:
- loš zvuk
- loša mapa (ne volim krovove i panjeve koji ne igraju objective nego čekaju na krovovima)
- loši modeli likova - smijeh živi
- hitreg isto loš kao u bf4 - što ne čudi pošto su na istom engineu
- cjelokupni dojam, baš kao što i sam kažeš, čudno loš
- a i modovi koji su bili u alfi su truba - to nikad neću igrati ako kupim igru 100%
Jedino dobro u alfi je bila upravljivost vozila - to su jako dobro napravili.
Ali ne kupuje mi se HL da bi igrao NFS - u kurac.
- zvuk je tak tak, niš posebno al nije ni loš, dobro se da odrediti gdje je protivnik.
- mapa (igrao sam samo Dust Bowl) je skroz ok
- modeli likova su takvi kakvi jesu, nije ovo superduper Arma
- hitreg je na ovom serveru di sam igrao odličan
- cjelokupni dojam - zabavna igra za inf oriented igrače, ima potencijala, ali niti približno po cijeni koja se trenutno traži za igru; 10-15€ max imho
- igrah cq large, cq ko cq, sve ok
- recoil je povelik, nešto kao na mohw, tko je igrao znat će. I općenito fizika igrača mi je mohw like.
Upravljivost vozila je katastrofa, u alfi su bili pretromi, ovdje su toliko arkadni kao da igram neki micromachines. Znam da nije vehicle based igra, ali kad su već stavili vozila mogli su bar malo i probat kak se ponašaju u praksi.
Igra mi je sama stavila high preset, tako da nisam ni gledao ima li ultra, ali pohvalno je što je fps konstantno na 85-90 frejmova, nema droppanja niti ikakvih problema u tom polju.