Dal se može kako prijaviti igrač zbog cheatanja? Jer ovaj punkbuster ne služi ničemu, Pluto Nash ima gadni aimbot i već treći put nalijećem na njega
Samo pošalji EA pismo tako sam i ja i acc mu bannan
Dal se može kako prijaviti igrač zbog cheatanja? Jer ovaj punkbuster ne služi ničemu, Pluto Nash ima gadni aimbot i već treći put nalijećem na njega
Samo pošalji EA pismo tako sam i ja i acc mu bannan
Ima ko problem sa crashanjem na desktop?
Ovo je sad već iritantno.
Neznam dal mi je do wallhack-a ili čega već...
Pa isključi onda wallhack
lol
Jos skine wh i onda se zali, a boze kakvih budala ima a ti si baš uzeo Igora
pun je k**** čitera
lol
Jos skine wh i onda se zali, a boze kakvih budala ima a ti si baš uzeo Igora
Padobranac,da si malo duže na forumu i da duže sudjeluješ u temi bilo bi ti jasno da se radi o humoru.
Ali neeee,treba odma vrijeđanje.
Budaletino.
si za tebe i za tvoj humor.
OD kud da ja znam kad ima svakakvih budaletina.
@Bera: whatever.
Nego,pitanje i dalje stoji;
Ima li tko istih problema sa crashanjem na desktop bez ikakvog razloga?
Od nedavno mi je pocelo,software i hardware su isti iz vremena kad je radilo normalno,nikakvi updateovi,nista.
Naizgled sve ok osim tih random (sve ucestalijih) crasheva.
Od nedavno mi je pocelo,software i hardware su isti iz vremena kad je radilo normalno,nikakvi updateovi,nista.
Pa ajd probaj isključit wh pa uć u igru,pa javi....
Nego,nemaš tu pomoći,meni je to odmah na početku bilo.
I samo od sebe se popravilo,isto tako s onim UPnP.
Na početku mi bio uključen taj UPnP i sve ok do nedavno,i sad ga moram imat isključenog inaće me svaku drugu-treću rundu baci van sa servera.
Valjda će se popravit isto kako se popravilo i to crashanje.
A sad od nedavno me mući i "auto login",jednostavno više ne radi.
Tebi isto auto-login?
'drago' mi je da nemam jedini taj problem,zaboravia san ga skroz spomenit.
Moram nanovo upisivati svaki put pass i kad se dogodi da me izbaci iz igre,ako pri iducem ulasku nanovo ne upišem pass (zvijezdice unutar polja su prikazane ali svejedno),
dogodi se da mi updatea statse unedogled..
Moram ubit proces,nemože se drugacije-proba ostavit 35min jedanput iz zafrkancije.
Stvarno se nadan da ce poradit na ovakvim stvarima na jesen u trici.
I boljoj kompatibilnosti wallhackova
Meni se zamrzava komp poslije desetak min igranja i isto problem sa loginom, al sam jučer stavio nove windowse, pa je možda do toga. Vjerojatno sam neš sje8o sa driverima
zapravo najviše frustrira kad želiš nabrzinu samo se zavalit i odigrat po sata partiju pa nikako..
Ili kad se stvarno zabavljaš pa te ubije u pojam.
U zadnje vrijeme i meni su se počelo događati večina ovih greška, da nadopunim niz u zadnje vrijeme me stalno kicka punkbuster losing key packets.
Ako imaš TuneUp, ugasi live optimizaciju
U zadnje vrijeme i meni su se počelo događati večina ovih greška, da nadopunim niz u zadnje vrijeme me stalno kicka punkbuster losing key packets.
i meni nekad izbaci loose packets grešku
prije nikad nije
al ne događa se prečesto pa se ne živciram
@Bera: whatever.
Meni je to isto bilo prije nakon reinstalla igre mi više nema
Meni je to isto bilo prije nakon reinstalla igre mi više nema
Ahh magični reinstall, kad je BC2 u pitanju riješava svaki problem.
decki imam jedno pitanjce....gledao sam svakakve sniping videe na youtubeu i vidio sam tamo da im nakon sto ispale metak iz snajpera, ne ide van iz zooma... nego prate metak nakon toga...... pokuso sam to nekoliko puta shvatit kak se to radi.....al nista.....
pomoc??? pls
hvala unaprijed :D
decki imam jedno pitanjce....gledao sam svakakve sniping videe na youtubeu i vidio sam tamo da im nakon sto ispale metak iz snajpera, ne ide van iz zooma... nego prate metak nakon toga...... pokuso sam to nekoliko puta shvatit kak se to radi.....al nista.....
pomoc??? pls
hvala unaprijed :D
Kad opališ, znači stisneš ljevu tipku miša, namoj je puštati nek ju nastavi držati. Tek kad ju pustiš onda ti se unzooma.
Poludit ću, ponovno sam skinuo igru sa origina i opet mi smrzava komp poslije 10-ak minuta igre, šta da radim? Da skinem sa torrenta igru
Poludit ću, ponovno sam skinuo igru sa origina i opet mi smrzava komp poslije 10-ak minuta igre, šta da radim? Da skinem sa torrenta igru
Ak imaš makni TriXX ili MSI Afterburner.
Još jedan razlog može biti da nakon reinstalacije windowsa imaš drugačije drivere za realtek zvučnu karticu nego si imao prije. Poželjna stvar bi bila da se sjetiš od kud si ih prošli put instalirao. :)
Kolko se sjećam neki su probleme s zvukom riješili tako da su deinstalirali drivere za zvuk, restartali komp i pustili windowse da instaliraju svoje.
ja sam rješio problem tako što sam nanovo instalirao iste drivere za zvučnu (imam realtek zvučnu, a driveri su neki VIA blabla).. probaj skinuti VIA HD audio deck
možda pomogne ;)
Ja imam gigabytovu ploču, probao sam sve sa driverima za zvuk, brisao sa driver sweeperom i opet ništa
Ja imam realtekovu integriranu zvučnu i nikada, baš nikad nisam imao problema sa bc2. Bilo je možda 2-3 puta CTD u više od godinu dana otkad igram.
Ja kada sam uzimao novi komp prije mjesec-dva,uzeo sam maticnu h55 od gigabyte-a.
Dogadalo mi se da nakon 10 min igranja se smrzne i onaj mutavi zvuk zuji i nakon toga se komp restarta.
Probao sam sve- druga graficka-nvdia gtx 550 cini mi se,
-drugi procesor
-drugi hard
-drugo napajanje
Nista.
Na kraju sam promijenio maticnu i stavio P55 gigabyteovu -Nikad problema vise nisam imao.
Ustanovili smo da glupa igra koja ima pun K bugova nije bila kompatibilna sa realtek zvucnom i h55 maticnom.
Nikako nisam mogao pokrenut.
Nego,
najvise mrzim kad imam ovakav score i onda mi igraci svi pocnu plesat ˝moonwalk˝... Fuck.ing connection is lost...
Ustanovili smo da glupa igra koja ima pun K bugova nije bila kompatibilna sa realtek zvucnom i h55 maticnom.
Igra ima dosta BUGova, ali za ovo je zaslužan konflikt između realtek drivera i PBa. :)
Nisam znao.
Mi smo ustanovili da je do ovoga sto sam napisao.
Ko ce ga znat kad u godinu i pol nisu ni jedan pravi patch izdali za BC2.
Nvrmnd.
Dobio sam bolju maticnu. :) :P
Super, evo sad mogu igrati ako isključim zvuk -.-