Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
1337Code_breaker kaže...
normalno da se placa, pa ljudi su to radili
jesam ja to upravo rekao...

Šta su radili ubacili malo rock & rola i dodali kalaša.

17 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

A ništa onda im se javi i reci da ti posude SDK za BC2 pa ćeš ti slijedeću ekspanziju besplatno izmodelirati i izbalansirati. Nema smisla da oni tamo gube vrijeme na tako jednostavne stvari kad trebaju raditi na BF3.

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
17 godina
ZC_Someone kaže...
Promatrač kaže...

A ništa onda im se javi i reci da ti posude SDK za BC2 pa ćeš ti slijedeću ekspanziju besplatno izmodelirati i izbalansirati. Nema smisla da oni tamo gube vrijeme na tako jednostavne stvari kad trebaju raditi na BF3.

A vi ste glasnogovornik EA ili što ??

Zbog takvih nas i deru, hrpa igara gdje s vremena na vrijeme izbace nove mape,Ah da to se sad zove DLC, i gle čuda ne naplačuju.

17 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

A vi ste glasnogovornik EA ili što ??

Zbog takvih nas i deru, hrpa igara gdje s vremena na vrijeme izbace nove mape,Ah da to se sad zove DLC, i gle čuda ne naplačuju.

Da su samo mape ne bi ti ni slova progovorio, ali uz mape tu su oružja, vozila, muzika, voice acting i druge stvari. A da bi to sve k nečemu ličilo ima s time tona posla. Ja mislim da to vrijedi 100kn jer na kraju dobiš prilično drugačije iskustvo od orginalne igre. A da su lopovi naplatili bi bar par eura svaki map-pack koji je do sada izlazio.

Ne bi ja imao ništa protiv da su svi daju podršku za svoje igre ko npr. Valve za TF2, ali u odnosu na DLCove kakve za ostale igre naplačuju ovo bi se moglo naplatiti dvostruko skuplje.

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

A da su lopovi naplatili bi bar par eura svaki map-pack koji je do sada izlazio.

Nije izašao do sad ni jedan map-pack,samo modovi za te iste mape koje smo dobili s igrom.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nije izašao do sad ni jedan map-pack,samo modovi za te iste mape koje smo dobili s igrom.

Znam, ali su se zvali map-pack, tj oni su ih tako nazvali.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:15 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

Ups, double post... Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:15 (ZC_Someone).
16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Znam, ali su se zvali map-pack, tj oni su ih tako nazvali.

Znam da su se zvali map-pack(iako mi još uvijek nije jasno zašto su se zvali map-pack)

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Znam da su se zvali map-pack(iako mi još uvijek nije jasno zašto su se zvali map-pack)

Jednostavno, zato što su bili paketi mapa.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Jednostavno, zato što su bili paketi mapa.

OMG kako se ja toga nisam sjetioSmijehNamigiva

15 godina
neaktivan

To je. Samo su u njima umjesto novih mapa dodavali  modove na već postojeće mape.

Kao da se rugaju s nama. Jedino što ih opravdava jest uskoro izlaženje Vietnama (valjda nemaju vremena da se bave s novim mapama).

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:26 (nani17).
16 godina
moderator

Pa valjda vrijedi ta ekspanzija tih 100kn(bude se dalo nabavit i za manju cijenu),samo ima još dosta do izlaska.

Piše da izlazi u zimi a to je onda negdje u 12 mjesecu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogledaj ovo pa sam odluči. Meni osobno 15€ nije puno pa ću najvjerojatnije kupiti. Bilo ključ ili komplet.

Bilo je dosta rasprave isplatili se kupovat. Ja sam Bad Company 2 nabavio iz Engleske  za 210 kn. Kod nas je bila oko 390-400kn. Neznam točno web adresu napamet pa ako hoćeš mogu ti je naći. Puno su jeftinji nego kod nas i u roku od 7 dana ti dostave na kučnu adresu. Kod nas ti je za 2-3 dana. Dalje ovisiš o našoj pošti. Iskoristi dok je funta još uvik ovako slaba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:42 (nani17).
17 godina
neaktivan

Citat s hcl.hr: "...a sve to bit će popraćeno rock glazbom 60-ih u obliku 49 hitova koje ćete moći slušati unutar osam in-game radiostanica..."

Rock 60-ih + zujanje metaka i eksplozije bombi. Zvuči kao najbolji soundtrack ikad Cool.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:53 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ugođaj će biti vrhunski. Kao u filmu Air America. Moraju se iskupiti PC  igračima za zanemarivanje.Belji se

15 godina
neaktivan

I pawned them! muahahaha.. steta sto su neki debili pucali pa mi pokvarili score i koncentraciju

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 3:15 (gigi_cro).
15 godina
neaktivan
da, ko je vidio da neko NA TEBE PUCA, LOL :D
50Niggas
16 godina
Promatrač kaže...
1337Code_breaker kaže...
normalno da se placa, pa ljudi su to radili
jesam ja to upravo rekao...

Pa ja ću kupit igru samo zbog toga, a vozila i ostalo su samo lijep dodatak

15 godina
neaktivan

Po meni su oni do sad već trebali izdat barem 2 nove mape za BBC2 a ne ovo sto nam podvaljuju VIP MAP PACK a ono stave squad deathmatch i squad rush.Sta ce mi to,ionak igram samo rush i conquest.

I da,jer nisu mogli od pocetka staviti sve modove na sve mape,pa ne moze to biti toliko tesko?

Mslim da se Vietnam isplati kupiti iako bi ja vise volio da je malo veca ekspanzija i da se preodaje kao retail u trgovini.

To nije exspanzija to je DLC.Expanzija je cijela igra koja se oslanja na predhodnika (COD:UO)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Rock muzika kao podloga pa to je super.

Adrenalin mi odma radi wow.

pozz

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I sam sam se malo zabavljao jučer :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Moze li mi neko reci jel se moze bf:bc2 multiplayer igrati a da nemam original key

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...

Moze li mi neko reci jel se moze bf:bc2 multiplayer igrati a da nemam original key

NE.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

mozda se i moze, navodno su neki uspijeli ukrast ili sami napravit host fileove potrebni da se bude server.. isao sam na tu neku stranicu.. ali su mi se cinili jadni, kao napravili svoj server i nebi nkom zivom te fileove dali ili neznam sta.. jer su "njihovi".. ja sam im napisao bas ste jadni, ja imam original pa mi ne moze bit manje stalo da vaseg rada, ali takav rad bi uvijek morao biti usmjeren na sto siri dio gejmerske populacije.. a mah..

15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
da, ko je vidio da neko NA TEBE PUCA, LOL :D

pa vidis da sam ih samo rezao.. heheh :D

15 godina
neaktivan

Ne znam jer ste vi to opazili ali meni se M16A2 čini pre pre slaba.Cak i kad koristim magnum ammo treba nekad 4 puta pogoditi u nekog što znači 12 metaka!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ne znam jer ste vi to opazili ali meni se M16A2 čini pre pre slaba.Cak i kad koristim magnum ammo treba nekad 4 puta pogoditi u nekog što znači 12 metaka!

Svako oružje u bfbc je preslabo, mogli su ga makar malo pojačat.

15 godina
neaktivan

jbga bf nije cod.. ali ovdje je doslo do paradoksalne situacije da je lakse igrati hardcore nego softcore.. lol

15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Probaj gadjati u glavu pa ces vidjet kako padaju.

(=XII=)SandMan_CRO....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice