Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.212.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
wital kaže...

Dajte mi recite kak da si postelam MIŠ idem na desno okrece se na desno idem dole ide za gore, ali nemrem se vratit u normalan polozaj? samo mogu ic desno i gore a dole i ljevo nemrem.. jer mozda u igrici problem?

u igri je problem moras je kupiti a za nesto drugo nebi smjeli pricat

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
wital kaže...

Dajte mi recite kak da si postelam MIŠ idem na desno okrece se na desno idem dole ide za gore, ali nemrem se vratit u normalan polozaj? samo mogu ic desno i gore a dole i ljevo nemrem.. jer mozda u igrici problem?

u igri je problem moras je kupiti a za nesto drugo nebi smjeli pricat

daj posalji na PM

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

di mogu naći veće slike Insiginia

LINK  Skini graphics fankit.

15 godina
protjeran

kako sam se sad naljutio mama vau vau, šakom od ekran, maznio šakom po kućištu, tipkovnici davo umjetno disanje, lupio po restart buttonu, uzeo usb stick za net i od zid..

uff.. jesam se naljutio..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

1 0 hvala 0
16 godina
I Am Alive kaže...

kako sam se sad naljutio mama vau vau, šakom od ekran, maznio šakom po kućištu, tipkovnici davo umjetno disanje, lupio po restart buttonu, uzeo usb stick za net i od zid..

uff.. jesam se naljutio..

Zakoooooon.Belji se

A sad nam reci što te naljutilo.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 20:50 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Zakoooooon.Belji se

A sad nam reci što te naljutilo.

a sta mislis... ja se setam iza grmlja dodje pufff headshot.. ja gledam koji qrc..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina

napravio sam 25/0 sa abakanom, a prvih 15 uopće nisam kampao, tek kad sam skužio da imam 15 killova sam počeo ići oprezno okolo

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Probao sam BC 2 SP na xboxu , najbolji FPS do sada što sam igrao što se tiče SP-a...

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:07 (kingmedo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igrao do maloprije, ali prosječno... Cijeli dan igram super i onda na kraju, kad je sva ekipa na serveru mene ne ide...
Sutra neću preko dana igrat nego se štedit za večer... :D
P.S. Jack Sparrow a.k.a. Kuky90, odlična je bila ona vožnja helićem, pa smo im se kasnije šuljali iza leđa... Ali zbog nečeg je server 'izbacio' pola ljudi van... :@
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
neaktivan

Ima netko da bi na ovo predivno subotnje jutro igrao BC2? Čekam na serveru...Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dal zna ko kak napravit onaj objektiv kad pise OBTAIN SNIPING CHARTER il tak nekak, iz nozu ga potegnem kak pise i stalno me skuziju

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajmo svi na server :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ima netko da bi na ovo predivno subotnje jutro igrao BC2? Čekam na serveru...Namigiva

bilo je zanimljivo jutros dok su XII bili na serveru. a kerber ima neke superpowers...noz isfurava ko Altair, mogu ja mahat s mojim al on mi ga od ispod metne Osmijeh nit ga ne vidim...

onda 3 nas ceka zastavicu da se digne, nigdje nikog na vidiku i odjednom samo cujem netko c4 postavlja i bum i odmah sam pomislio neka budala me teamkila a ono kerber iz vedra neba...i spawnam se ja i krenem da mu izrokam les a ono tihios prazni spremnik po njemu...

ne valja bit tak dobar, ne puste te na miru ni kad umres!

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
16 godina

"debeli" Šef koj je tvoj nic u igri?

ja sam Klobucar!!!

jer klobucar mlad ili star svakom BBC2 napravi dar mar...!:)

kad ja budem imao 564 cinova ko ovi stalno javljajuci spameri, mrtvi se svi.

tra tar tar... (zvuk iz moje strojnice)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1. Piše mi u potpisu

2. Piše u onoj temi di se ''skupljaju'' nickovi

Namigiva

Kada gađam sa M136 AT4, da li moram ciljat sve dok ne pogodim metu ili mogu kao s CG-om i RPG-om pustit da raketa odleti ravno?

I, koji od ta 3 launchera je najjači?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 14:56 (Šef).
16 godina
Šef kaže...

1. Piše mi u potpisu

2. Piše u onoj temi di se ''skupljaju'' nickovi

Namigiva

Kada gađam sa M136 AT4, da li moram ciljat sve dok ne pogodim metu ili mogu kao s CG-om i RPG-om pustit da raketa odleti ravno?

I, koji od ta 3 launchera je najjači?

da moras ciljat

meni osobno je najbolji CG :D

17 godina

Da, mora se cijelo vrijeme ciljati. I ja sam ga stalno koristio jer sam odbijao koristiti CG, ali sada sam poceo koristiti CG jer jednostavno nema svrhe igrati s M136 AT4.

Em nisam primjetio neku osobitu razliku u dmg-u koji radi on i CG na vozilima, posto koristim onaj explosive perk,  em lako popijes metak u glavu dok cekas da raketa pogodi. Takoder po mojoj procjeni CG radi puno bolji dmg na neprijatelja koji je iza zida, s AT4 se ne sjecam da sam bas imao uspjeha s ubijanjem ljudi iza zidova dok s CG u 99% slucajeva ode i zid i onaj koji se skrivao iza njega. Te jos CG ima ultra brz projektil a i mozes ga koristiti u combu s tracerom tako da se moze koristiti i iza zaklona.

RPG-7 nisam puno koristio, samo dovoljno da pokupim bronze star tako da ne mogu komentirati, ali bih se mogao baciti na isprobavanje.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Sad koristim RPG-7 jer mi se čini da je s njim lakše protiv tenkova... Ipak piše u njegovom opisu da je za tenkove...

Sad tek vidim da postoje i neke SPECACT puške. Kako s njima igrat i kako uopće do njih?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 20:16 (Šef).
17 godina

SPECACT, zar to nije ono sto ima samo za konzole i samo u SAD-u sto je islo uz Dr. Pepper ili kako se vec zove ono pice.

izgleda da je to ipak samo to.

0 0 hvala 1
16 godina

Evo CG ima mali damge, ali se jako rasprši i ubija na veču udaljenost zato i ubijaš sa njime lakše ljude.

Rpg-7 je balansiran srednji damage i srednje se rasprši. Treba oko 2-3 šusa da ga se uništi tenk. Uglavnom od iza, tenku uzima oko 60-70 snage.

M136 AT4 je užasno jak protiv tenkova, ali se malo rasprši. Treba mu oko 2 puta da uništi tenk,najviše 3, zavisi gdje gađaš. Uglavnom ako ga pogodiš s time iz leđa uzima mu oko 75-80 snage.

Sad ja kad si uzimam nešto, uzmem si M136 AT4 jer su ipak bazuke napravljene da se uništi tenk a ne da se gađa na ljude. A ne kao što ovaj govori da mu je CG najdraži jer najlakše ubije čovjeka iza zida.

M136 netreba uvijek ciljati, može se i pogoditi no scope na blizinu. A kad na daljinu gađam ponekad pustim scope prije nego raketa udari  i ipak otiđe u onom smjeru u kojem sam je poslao. Uglavnom može se gađati da je ne navodiš, ako ispališ noscope ona če iči ravno tamo kamo si naciljao.

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina

Pa vidi, i ja ga u velikoj vecini slucajeva koristim samo za tenkove. Ali sta kada mi se lik skrije iza zida, samo proviruje i puca na mene, praviti se da sam Rambo i otporan na metke i chargati na njega sa mojim UMP-em i moliti se da ne proviri i zapuca na mene dok ja trckaram ili da iskoristim ono oruzje koje imam i koje se cesto koristi kao anti-bunker oruzje u pravim ratnim operacijama? Takoder ni s CG nemam problema da ubijem tenk u 2 pogotka ako mu se dosuljam odozada.

Nije da idem naokolo samo s CG i samo njega koristim za ubijanje ljudi, je da ga iskoristim za tu svrhu kada vidim njih troje kako su se skupili na jednom mjestu, jednostavno je tesko odoljeti tome. Smijeh

2 0 hvala 0
16 godina

Pa dobro nisam ni ja rekao da ne koristim CG. Znam koristim cg samo u onim mapama gdje nema tenkova ili se ponekad pojavi jedan, ako uopče uzmem inžinjera.

Inače one mape gdje ima puno tenkova koristim M136.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slabo vas je bilo maloprije na serveru...

Nax igrao loše, pitam zašto, a on da igra u nemogućim uvjetima - na tulumu! LoL! :P

Naučio sam vozit heli, pa eto, nemojte se bojat samnom vozit... :)
17 godina
neaktivan

Ma tulum pod navodnike. Puna kuća ljudi, nered, nema slušalica, slab framerate.. ko tulum bokte. Nije pravi tulum. :)

Odoh spavat. Večeras sam samo usrao K/D.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači sad je to nova 'isprika' kad nekog ne ide... Inače je - lagg, a sad - loše igram jer sam na tulumu... Belji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 9:45 (Šef).
16 godina

Dali bi mi tko mogao ponovno staviti link od onoga programa preko kojega se namješta grafika, dx a da se ne mora ići u settings.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 13:42 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

M136 netreba uvijek ciljati, može se i pogoditi no scope na blizinu. A kad na daljinu gađam ponekad pustim scope prije nego raketa udari  i ipak otiđe u onom smjeru u kojem sam je poslao. Uglavnom može se gađati da je ne navodiš, ako ispališ noscope ona če iči ravno tamo kamo si naciljao.

Neznam imam cak i snimku, al xfire zeza nece da uploada, gdje ja pucam s AT4 noaim i navodim raketu, tako veci gust kad nekog pogodis, a nije tesko srusit helic snjim ako se sporije kreće.
Moguce da su to promjenili u zadnjem patchu koji je bio prije mjesec dana valjda.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
16 godina
neaktivan

Ajmo na server svi! To je zapovjed! (nizim cinovima :), one vise lijepo molim xD)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ajmo na server svi! To je zapovjed! (nizim cinovima :), one vise lijepo molim xD)

evo, stižem,stižem :)

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina

evo i mene, ako ima mjesta :)

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice