jel je server dolje il sam ja popušil ban za 1 post
btw. kak izgleda kad dobiš ban, kad pokušaš uć ti kaže da ne može ili ovak ko sad meni izgleda ko da je server dolje
jel je server dolje il sam ja popušil ban za 1 post
btw. kak izgleda kad dobiš ban, kad pokušaš uć ti kaže da ne može ili ovak ko sad meni izgleda ko da je server dolje
Ovu rundu koju sam sad igrao ću zapamtiti kao rundu u kojoj sam 5 fragova izgubio jer nož nije registrirao pogodak, iako je, nekim čudom, krv curila na sve strane.
ja u svakoj rundi par puta poginem jer je noz vrhunski napravljen...
Da nije tragično, bilo bi smiješno, ali NI TO NE RADI UVIJEK!!!
Sva sreća da je sa hitboxom sve u redu...
;)
e da zaboravih reci da se ekipa XII zna i iz RL a to znaci popijenih puno boca piva i pojedenih puno prasica zajedno.
Tek tada znas cijeniti svog suborca u borbi i kad padne, umires za njega da ga ozivis. Zato nemojte se ljutiti ako mi predjemo svi na jednu stranu i igramo zajedno.
Evo jedne fotke slikane sada za 1.svibanj gdje smo se okupili na jednom izletu gdje smo organizirali i paintball. Nije bilo GL ali je zato bilo puno headshotova a umjesto nozeva nosili smo markere.
Samo zbog paintballa vas sada cijenim više :D
evo mene ponovno u akciji :D
@sknk, co7, ige, lollik .. trazit cu one na ventu da nam naprave kanal sa passom da sam mi mozemo uc ;)
evo mene ponovno u akciji :D
@sknk, co7, ige, lollik .. trazit cu one na ventu da nam naprave kanal sa passom da sam mi mozemo uc ;)
Ja bi isto.
Ja sam presto, ne mogu igrat više sa onim čiterima iz XII xD
Evo sad bila isla inocents, i ja kao defender se skempam sa snajpom taman da vidim protivničku bazu. I uđe jedan lik u helić, headshot mu skinem, drugi, opet, 6-orica su ulazila jedan za drugim, a ja samo lijeva tipka miša :D
I onda kad mi je nestalo municije, čekam kad idu prema heliću, i pozovem mortar na helić :D i mortarom uništim helić + dvoje troje u njemu
nas 5 se poznamo ovako iz rl pa tak malo na ventrilu nekad budemo ;)
a vent je ionako prenatrpan pa nekada nema mjesta ni za nas 5 (pogotovo navecer) ...
ne veći od mene
šta je vent?
vent=ventrilo
ts=teamspeak
=programi za komunikaciju (s mikrofonom)
ne .. oni su na drugom ventrilu a mi smo na drugom ...
A ja mislila ventilator
Mozemo se ja i Šef uključit.
da bih pricali trebate skinuti ventrilo (to mozete s njihove stranice) i onda napisete nick, hostname or ip od servera, port i password ako ga ima ... i spremni ste za komunikaciju ...
jbg na nas vent nemoze vise ljudi (tj. nije nas vent nego neki public ventrilo ali uvijek je pun nekih stranaca i nema mjesta za vise ljudi) :/
na ventu se spika super,fino se dogovaramo i sve i bodovi sami dolaze
nas 5 se poznamo ovako iz rl pa tak malo na ventrilu nekad budemo ;)
a vent je ionako prenatrpan pa nekada nema mjesta ni za nas 5 (pogotovo navecer) ...
istina,jedva se i ovak nadjemo jel ex radi i ide na treninge....khmijosakmucuradadaidenakompkhm (xD) a sknk i rebelsy neznam kaj rade...jedan na poso,drugi skola...ja faks i tak to :D
ne,ovak....ventrilo je samo jedan,ali imas vise tih soba koje su public,znaci mogu svi u njih ali imaju ogranicenje na npr, 2 , 3, 5, 10 osoba po jednoj sobi,i onda se nas 4-5 dogovorimo prek npr. xf-a i onda se spojimo na ventrilo
ne veći od mene
šta je vent?
to je aplikacija pomocu koje se razgovaras dok igras,nes ko teamspeak,ili xfire samo bolje,jer ne uzima toliko od prometa(internet)
Odlične runde večeras na BUG serveru, predobro...
mogu reci samo to da je ovo po meni igra godine (govorim o singleplayeru)!!! takvu pricu, atmoseferu i doživljaj na mene nije ostavila dojam još ni jedna igra kao što je battlefield bad company 2... inace sam fan boy cod-a, ali sada sa sigurnoscu mogu reci "cod je sranje naspram b:bc2"! inace ovu igru imam od kad je izišla za pc, ali jednostavno mi se nije dalo prelaziti jer sam mislio da je neki jeftini šit, do danas, kada sam skupio hrabrosti i sjeo za komp i pokrenio ovu igru.
nezz, al mi se nekad cini kao da igram crysis, neki djelovi igre i zvukovi podsjecaju na crysis, ali nema veze, to je ocito do mene...
prezadovoljan sam igrom i žao mi je što je ranije nisam prešao!!
na tom server ratingu treba gledat i "time" a tu cete primjetit da imam najvise sati tako da moj relativno visok score u biti i nije toliko visok kad bi se npr. podjelio s ukupinim vremenom u igri.. ja ni na jednom drugom serveru nisam igrao osim kad su mi trebali pinovi. tako da gore sam samo zato jer sam tvrdoglav a tek u zadnje vrijeme mi se polako penje ratio..
sto se tice venta : ja ga nisam uzicao ili platio tako da ja ne mogu nikog pozivat niti odbijat tamo.. da, danny je unajmio vent i dao je pass nekim ljudima i shvatite zasto ga ne zeli dijelit okolo. ni ja nebi a vjerujem ni vi. ne sluzi mu to samo za igre. a co7 je mislim nazicao admine ali nisam siguran
ali kad vam je vec toliko stalo mislim da ga mozete dobit besplatno, tj postoji nesto kao public chat sa sobama i ako ima koja slobodna tu upadnete i spikate ali onda ste podlozni takozvanom "ventrilo harasmentu" (bilo jednom u temi humor). te sobe u kojima obavljate komunikaciju imaju takodjer odredeni broj slotova (3,4,5...). malo istazite i sigurno cete uspjeti napravit nesto.
a postoji i skype a i vjerovatno ima jos tih programcica.. uostalom imate ingame mogucnost komuniciranja pa pokusajte i s tim
SINOC JE BILO KASNO KAD SAM PISAO POST A POPIO SAM PAR PIVA PA JE BILO PAR NEJASNOCA, ISPRIVACAM SE NA NENAMJERNOM NECEMU ILI AKO SAM BILO KOGA NA BILO KOJI NACIN UVRIJEDIO
A što se tiče ventrila, možete uvijek i sami pokrenuti server, mada bi onda mogli laggati ako imate slab upload i puno ljudi na njemu i još igrate. Ali možete i nagovoriti nekog frenda da isto tako hosta server, samo što vam mora uvijek dati svoju ip adresu kad se ponovo spoji na net.
sto se tice venta : ja ga nisam uzicao ili platio tako da ja ne mogu nikog pozivat niti odbijat tamo.. da, danny je unajmio vent i dao je pass nekim ljudima i shvatite zasto ga ne zeli dijelit okolo. ni ja nebi a vjerujem ni vi. ne sluzi to samo za igre.
I da dodam, taj vent nema nikakve veze sa BC2, ovaj vent ja imam već sigurno nekoliko godina, tako da ono. :) To je za moje frendove da dođu, nije public Vent.
Sam vent nije skup. 50-ak kuna za 10 slotova na 3 mjeseca.
Evo pogledajte ovdje: http://www.multiplaygameservers.com/voice-comms/ventrilo/
Zbilja se isplati.
i ja sam malo kilavo napisao svoh post.. to sam i htjeo reci da ti nije to samo za igre