Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
TopForumaš kaže...
null kaže...
Stoja kaže...
Timon kaže...

Stoja u krivu si ,na 14-om se otkljuca i nije za veterane.

Evo ti slike pa vidi, meni ništa nije jasnoNeodlučan

*EDIT*: ajde nadam se da je bug, baš me neugodno iznenadilo kad sam to vidio...

ja nisam ni jedan igrao battlefield prije pa imam taj shield

edit: "slika": imao tko jos ovakvo crnu crtu? samo imam s ovim snajperom. i sto to znaci?

kladim se da je to jedan od poznatih grafickih bugova na atijevim karticama

ak se ti to dogada stalno napravi update drivera za grafu

nemam ati, nvidia 8600 gt- inace tak slicno i kod cod 2 na st.mere nesto, na jednom plantu preko pola ekrana kad gledam u taj plant ili blizu njega sam mi je crno, teksture fail ili slicno

BC2 nick: herro Ray
17 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Danas mi se igra počela čudno ponašati, u pola sata igre me 3 puta bacilo nazad na desktop. Također neznam je do igre ili laga ali imam osjećaj da mi lik hoda kao kroz vodu, onako usporeno i kada se prestanem kretati vrati se malo unazad. Ako je lag onda je neki čudni jer nemam nikakvih problema sa gađanjem i pogađanjem ostalih igrača jedino što malo šteka je hodanje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali u MP-u ima mapa i koliko? Nisam ovdje vidio da netko raspravlja o tome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xilC kaže...

Dali u MP-u ima mapa

Nema.

MP se igra u praznoj bijeloj prostoriji, nešto kao u Matrixu ona soba za loadanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 20:34 (dekstroza).
16 godina
xilC kaže...

ima ih deset.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
xilC kaže...

Dali u MP-u ima mapa

Nema.

MP se igra u praznoj bijeloj prostoriji, nešto kao u Matrixu ona soba za loadanje.

Nemoj zezat! Pa reci skrbnicima da te puste vanka da vidiš da i nije sve tako morbidno...

17 godina
neaktivan

Modovi stavite ovaj tekst u prvi post:

Piratski BC2

-ne može se igrati multiplayer

-problemi s mišem(gledanje u nebo...) su problem samo kod pirata, to je vrsta "anti-pirat" zaštite

Kako popraviti to? Kupiti original.

Kako igrati multiplayer? Kupiti original.

Gdje mogu igrati s originalom? Na svim serverima ukljućujući i Bugov server.

Koliko košta igra? Normalna verzija dođe 350 kn, a Limited dođe 400 kn. Ako se naruči iz npr. Game.co.uk doći će 200 i nešto kuna.

Što se dobije u Limitedu? Dvije dodatne mape, oružja i pojačanja vojnika/vozila. To se može otključati nakon par sati igranja.

Ne može me logirati u EA Online. Što trebam napraviti? EA stalno popravlja servere pa će biti i kratkih(ovisi...) prekida igranja.

Nadopunite ovo. Neka se više ne ispituje o nečemu o čemu smo već raspravili.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj je skužio da idem prema njemu pa se objesio i oduzeo si život da ne moram ja.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

4 0 hvala 0
16 godina

evo trenutno skidan igru samo da provjerin oću li je moć pokrenit, ako sve bude kako triba kupujen je prvon prilikon, samo me zanima ovo kad se igra naruči "iz vani" jel ide samo preko kreditne kartice ili ima i neka druga opcija, pošto mi je glupo dat 350kn ako je mogu nabavit za 100kn jeftinije...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

evo trenutno skidan igru samo da provjerin oću li je moć pokrenit, ako sve bude kako triba kupujen je prvon prilikon, samo me zanima ovo kad se igra naruči "iz vani" jel ide samo preko kreditne kartice ili ima i neka druga opcija, pošto mi je glupo dat 350kn ako je mogu nabavit za 100kn jeftinije...

enabava

16 godina

da ali nerazumin se baš u to, jel to isključivo preko kreditne kartice?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma jok, odi na njihovu stranicu i pročitaj. Uglavnom enabava je idealna za osobe koje nisu u mogućnosti kupovat sa kreditnom.

16 godina
xilC kaže...

Baš me čudi što nisi vidio ovdje jel se raspravlja o tome dali u mp ima ili nema mapa..hm

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Šef kaže...

I ja sam na toj misiji, ali nisam imao toliki problem sa helićima kao ti, skoro sam prešao misiju, večeras i hoću.

ma ja polako igram,ne želim da pređem bfbc2 odmah čim ga kupim

obično mi sve ide glatko,samo su me ti helikopteri zahebavali

usporedo sa bfbc2 igram i dirt2,toliko su igre dobre da sam zapostavio mass effect 2 te ću njega igrati kad pređem ove dvije

helikopteri jesu to oni kad se ti s ekipom popneš negdje gore više pa imaju ona dva helikoptera koja te gađaju sa onim rafalnim raketama znam za tu misiju sad je prelazim i zadaje mi mnogo glavobolje uspio sam srušiti jedan helić ali onaj drugi me dokrajči

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan159 kaže...

moze li se nekako igrat piratski multiplayer???

da imas nacin evo

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
xilC kaže...

Baš me čudi što nisi vidio ovdje jel se raspravlja o tome dali u mp ima ili nema mapa..hm

Pa eto ti se čudi...

15 godina
neaktivan

Poljubacnema šanse da kupin bilokoju igricu,ja ću uvik bit pirat Cool

15 godina
neaktivan
ivan159 kaže...

Poljubacnema šanse da kupin bilokoju igricu,ja ću uvik bit pirat  Cool

to sam i ja rekao .. ali kad sam vidio badcompany 2 .. moje piratsko srce je pocelo vikati ''UZMIIIIIIIIIIIII GAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!...GAAAAAAAAAAAAA!!!''

vec su susjedi poceli vikat na mene ... morao sam ga nekako obuzdati ... ljecnica mi je dala jedinstven recept ... rekla mi je da odem na google i da utipkam game.co.uk i da tamo uzmem badcompany2 ...kad sam stisnuo ''dovrši kupnju'' s mojim srcem je sve opet bilo uredu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 21:50 (rebelsy).
16 godina
ivan159 kaže...

Poljubacnema šanse da kupin bilokoju igricu,ja ću uvik bit pirat Cool

također, ali čini mi se da će ovo bit jedina koju ću kupit, mislia san kupit MW2 ali kad san vidia šta su napravili od nje i kako su nas (PC igrače) oderali, odusta san, ovu bi vrlo lako moga

17 godina
neaktivan

evo jedan lepi score.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 0:39 (CoReD).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

helikopteri jesu to oni kad se ti s ekipom popneš negdje gore više pa imaju ona dva helikoptera koja te gađaju sa onim rafalnim raketama znam za tu misiju sad je prelazim i zadaje mi mnogo glavobolje uspio sam srušiti jedan helić ali onaj drugi me dokrajči

da,na toj sam se misiji pomučio

uglavnom moraš sa onim narančastim kvadratom pratit helić nakon što lansiraš raketu

16 godina
neaktivan

Evo par savjeta iskusnog Battlefield igrača.

• TEAM PLAY: Igrajte timski, ne lutajte okolo sami, u grupi/squadu ste jači. Dakle, uvijek budite u squadu, imate više opcija za mjesto respawna. Dok čekate na respawn, možete mijenjati squadove da nađete nekoga tko je na lokaciji gdje bi se željeli spawnati.
  • SPOTTING: Držite prst na tipki Q! Zašto: prije nego zapucate, označite neprijatelja da ga vide i vaši suborci. Tako da ako poginete, netko će vas moći osvetiti kad odmah vidi crvenu oznaku na mapi. Isto tako, s Q zadajete napredbe za "Squad Attack/Defense Order" određene kontrolne točke - dobijate više bodova dok ste u tom području gdje je zadano napadati/braniti točku.
  • REVIVE: Ako ste Medic, oživljavajte pale suborce - nije teško. Sačuvate ticket svom timu i dobijete 50 bodova! Samo sačekajte da neprijatelj ispuca sve metke i dok reloada, oživite člana tima i onda ga zajedno sredite. Napomena: ako niste Medic klasa, a vidite da je u blizini neki Medic nastradao, uzmete njegov kit (tipka E) i oživite ga - odličan trik, zar ne?
  • KNIFE KILL: Kad se nađete jako blizu protivničkog igrača, štedite streljivo i koristite nož. Stistete Shift za sprint i zamahnete nožem i protivnik pada na ~2m udaljenosti!
  • VOZILA: Kad vozite određeno vozilo (tenk/APC), možete mijenjati poziciju na kojoj sjedite sa tipkama F1-F4. Tako možete dovesti tenk na stratešku poziciju, prebaciti se na strojnicu(F2), zumirati i lagano skidati sve koji vam se nađu u vidokrugu. Dok ste u tenku među zgradama, teško je vidjeti tko je sve oko vas (Engineer sa RPG-om ili Recon sa C4), zato promijenite kameru (tipka C) i imate puno bolji pogled nego iz kokpita, ali manje ste precizni kod pucanja..

Nadam se da će ovih mojih par savjeta netko i primijeniti, pošto je puno ugodnije igrati s ljudima koji spotaju neprijatelje, ožive te kad pogineš i prate što se događa oko njih.

Evo i jedna slika sa nagradama koje dobiju pravi timski igrači! ;)

Squad Teamwork Ops Squad Teamwork Ops
http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/DestructoCRO.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 23:47 (DestructoCRO).
Moj PC  
9 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Hvala! Igram od kad je izašla igra,  ali nisam znao neke stvari ovdje Osmijeh 

Daj još tih savjeta Osmijeh

Šta znače brojevi u kvadratićima u scoreboardu ?

Zašto su neki označeni zeleno ?

Kako mogu znati koliko u teamu ima medica, recona i ostalih pa da uzmem klasu koja fali ?

Ima li gdje ovo za pročitati ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 10:14 (Bongiaro).
16 godina
odjavljen

jucer sam poceo igrat s assault klasom, ajoj!! nikako se naviknut, taman malo popravio ratio sa reconom a sad ga opet smanjio. trudim se otljucat neku optiku ali ne ide, prosjecan score mi je oko 200 i to jedvaSramim se

ja sam na serveru samo da uveselim protivnike, tj da njima malo popravim ratio. ja ginem da vi ne morate!

i solve my problems with the gun
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bongiaro kaže..

Šta znače brojevi u kvadratićima u scoreboardu ?

Zašto su neki označeni zeleno ?

Kako mogu znati koliko u teamu ima medica, recona i ostalih pa da uzmem klasu koja fali ?

Ima li gdje ovo za pročitati ?

1. ak sam se dobtro skuzio, mislis valjda na lvl od ljudi( slijeve strane kraj imena, to mislis?

2. zeleni su tvoji iz squada.

3. mores samo vidjeti koje su uzeli tvoji iz squada.

BC2 nick: herro Ray
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jucer sam poceo igrat s assault klasom, ajoj!! nikako se naviknut, taman malo popravio ratio sa reconom a sad ga opet smanjio. trudim se otljucat neku optiku ali ne ide, prosjecan score mi je oko 200 i to jedvaSramim se

ja sam na serveru samo da uveselim protivnike, tj da njima malo popravim ratio. ja ginem da vi ne morate!

Neka, naviknut ćeš se i vremenom postajati bolji.

Pa i sam si rekao da ti je osim L4D ovo prvi mrežni FPS. Normalno da je tako na početku.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan
BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
17 godina
protjeran
skank666 kaže...

Ja imam podosta iskustva u mreznim FPS-ovima, ali mi je assault klasa u BC2 prilicno zahtjevna - doduse ne spamam GL i ammo (vjerovatno bi trebao heh) - malo je nezahvalno jer, izuzev GL-a, treba sprasiti u protivnika dosta metaka. U bliskoj borbi me skine recon sa pistoljem prije nego sto ja ispalim u njega dovoljno olova hehe.

btw da se pohvalim, sinoc sam naletio na prva 2 cheatera :/

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
protjeran
Evo, i ja igram zadnja dva dana... ipak ^^
Polako se privikavam i sve više mi se sviđa, ali pucanje odnosno damage me izluđuje. Igram samo na HC serverima, a i na njima treba ponekad ispalit podosta metaka nebi li se nekog ubilo :(
FPS mi je OK i igra ne trza kao što je bio slučaj s betom. Jedino mi ponekad zatrza kad stisnem TAB da vidim score.
Malo sporije mi učitava rezultat nakon što mapa završi.... ovi moji već počnu sljedeću mapu dok meni učitava i učitava.

BTW
Ključ sam uzeo sa G2play. Standardna verzija 23 €. Bila fol neka akcija.
Ključ mi poslali relativno brzo, morao sam autorizirati karticu i nakon toga sam u roku 5 minuta dobio ključ.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice