Jedino me nekada živcira što predugo moram čekati do spawna. Po 7 sekundi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedino me nekada živcira što predugo moram čekati do spawna. Po 7 sekundi.
Okrećem se ja dosta, i ne idem po otvorenome. Ali jednostavno nekada ima boljih igrača i to je to. Nekad mi score bude 7/7 a nekada 3/14. Vidjet ćemo kako dalje ide, imam samo 10-ak sati.
ja sam nakon 500 sati bf3 prešao na bc2 i trebalo mi je 20-tak sati da pohvatam konce i upoznam mape i dođem do pozitivnog kd ratia...i poslije mi se događalo da uletim na server protiv dobre ekipe pa sam dobio po turu...treba ti i nešto vremena da pootključaš neke dodatke koji te čine boljim u igri
Ići će ti lakše kad otključaš magnum ammo.
I imaj na umu da je net code u banani isto kao i u svim BF igrama, bolji je nego u BF3 i 4, ali svejedno loš.
Nekad ti partije ovise i o bogovima pinga. :)
Imaš situacija kada će se dešavat nemoguće stvari zbog net coda i izludit ćeš, ali dobre partije više nego nadoknade to povremeno živciranje.
Da, primjetio sam da skoro nitko nema ping ispod 110.
jel igra ko preko plejke??
Da, primjetio sam da skoro nitko nema ping ispod 110.
do 25. nivoa ćeš sve otključati..
jel igra ko preko plejke??
Nope. We're all men here...
Kako da natheram igru da mi bude u full screenu?
Ne mogu se sjetiti di je to stajalo...
Jesi probao ALT+ENTER?
ili...
My Documents > BFBC2 > settings.ini - fullscreen=true

Jesi probao ALT+ENTER?
ili...
My Documents > BFBC2 > settings.ini - fullscreen=true
Proradilo na alt+ enter. jbg, starim!
Pirat aj navrati u Apache
Je li se nekome događalo da kada namjesti 1600x900 rezoluciju jednostavno slika ne bude kao da je 1600x900. Iako monitor radi na toj rezoluciji, i trebao bi raditi.
Philips 200v4lsb.
Da li još ima ljudi koji igraju Bad Company 2?
Ima i cini mi se vise igraca nego na BF3

Dal se može negdje jeftino nabaviti key?
Mislim da je najjeftinije u Origin store za 5,99 e
Na Steamu je BC2 + Vietnam 10 E zajedno, uzeo bi ga jer mi se baš igra Vietnam, ali čuo sam nešto da za Steam verziju treba i Origin ?! To mi zvuči skroz blesavo, jer znam da je igra prvo došla na Steam kad je izašla, jel ? Origin mrzim i ne želim ga više imati, a na Steamu je odličan deal. Dakle pitanje je, dal se na Steamu dade najnormalnije igrat BC2 ko na Originu ?
Da se igrat najnormalnije, BC2 je izašao prije nego je Origin uopće bio aktualan.
Taj Vietnam vise niko skoro ne igra ja kad god ocu igrat nikad nikog nema
Neznam dal ja onda pogodim dobro vrijeme ali meni nađe nekoliko dobrih servera na kojem se igra pravi conquest...
Ili su ovi njubare, ili si malo sporije igrao, aka kempao.
Moj najbolji je 12/1. Al to su se frcale granate na sve strane, i penjalo se po kućama i tavanima. Dobar score ugl!
Ne bavin se kampiranjem na atacami za to mi sluzi rush na valparasiju i snajper.
Inace bilo je i boljih scorova ipak iman iza sebe priko 2000 sati ove igre

Šteta što operater zaejabava.
Da li još ima ljudi koji igraju Bad Company 2?
Igram zadnjih par dana i bez problema se nađe par punih servera.
Uzeo sam ovu igru u humble bundleu i poprilično je dobra. Ima dovoljno servera
Pa baš se i ne sječam kada je Bad Company bio u bundlu...vjerojatno si ga pobrkao sa Battlefield 3
Postoji možda neko određeno vrijeme dana kad ekipa igra na Vietnam serverima? Gotovo svaki put kad god dođem ili su svi komplet prazni, ili ima neki sa cirka 20 ljudi koji se isprazni par minuta nakon što ja uletim ili završi meč. Not cool
Pa baš se i ne sječam kada je Bad Company bio u bundlu...vjerojatno si ga pobrkao sa Battlefield 3
Imaš pravo, uzeo sam ga na steam rasprodaji za euro il' tako nešto. My bad