Ma šta će ga vrijeme pogaziti?
Igra je tek 3 godine stara -.-
Drugo je to što su ko na traci izbacivali bf3 (+10 dlcova) i sad bf4 (+ vjerojatno 20 dlcova) pa ti se čini da je bc2 prestar.
5 dlcova,jedan i drugi.
Drugo je to što su ko na traci izbacivali bf3 (+10 dlcova) i sad bf4 (+ vjerojatno 20 dlcova) pa ti se čini da je bc2 prestar.
5 dlcova,jedan i drugi.
5 dlcova,jedan i drugi.
Slikovito sam to rekao :)
Pa, dosta su evolvuirali sa nekim stvarima onda kad se vratiš u bc2 i nemožeš strafeat poludim ;)
Pa, dosta su evolvuirali sa nekim stvarima onda kad se vratiš u bc2 i nemožeš strafeat poludim ;)
Da, bilo bi lijepo da nas netko upozori na ovo prije pokretanja
I Prone
I Prone
Nevjerovatno kako sam se na to brzo navikao
Nemogućnost ležanja mi je malo teže sjela al onda kad skužiš zašto je to ...... RUSHH.... HEADLESS RUSHH!! CMOOONNN!
I Prone
Nevjerovatno kako sam se na to brzo navikao
Nemogućnost ležanja mi je malo teže sjela al onda kad skužiš zašto je to ...... RUSHH.... HEADLESS RUSHH!! CMOOONNN!
Sta je strafeanje?
BF:BC2 sam igrao sigurno polagodine konstantno, a uzeo sam ga kada je tek izasao, takoder i BF3, prodao 2 i uzeo 3 i razocarao se, prvo sto moja konf se muci sa igrom, drugo, jednostavno nije to to, nesto mi je falilo, 4 i ne mislim probati. BF3 sam kupio nedavno na huble origin, a i BFBC2 sam uzeo jucer za 1€, tako da sada opet tucem 2 i ne mislim se micati.
RUUUUUUSH! :)
goodye_cro ako netko hoce nekad doda pa mozemo baciti koju
Strafe ti je kad sprintaš pa se moš micati lijevo desno s A ili D, nemoraš mišem mjenjati smjer već strelicama full korigirati kretnje.
To je u bc2, nakon modernijih meni jako falilo,jer sam se naviknuo puno strafeati.
jeste li za da se danas okupimo na nekom serveru? nademo se na nekom team speak serveru ili necemu slicnom?
Da se i ja javim.
Username: Sahbaz
http://bfbcs.com/stats_pc/Sahbaz
Dobro bi bilo da se okupimo, barem ovi novi igraci ako veterani nece :D
Kupio sam na Black Friday sale Bf2 Bc2 za 1€ i sad sve super, kad jučer odjednom uđem negdje na server i izbaci me punkbuster sa errrorom "restriction: corrupted file/memory 85000" (i još nekoliko puta poslije toga).
Googlao sam problem i imaju svakojaka rješenja pa vas pitam jel ima ko "provjereno" rješenje za taj problem?
Hvala!
Reinstaliraj punkbuster meni je znalo pomoc
Probao, ista stvar
Jedno pitanje, nekad prije sam igrao BFBC2, ali sam onda prodao acc. Nedavno sam opet kupio igru i poceo igrai, ali ne mogu napraviti vojnika sa imenom goodye, jer mi javlja da vec postoji. Jel moguce ikako obrisati tog vojnika, i ako se obrise hocu li ja moci korstiti taj nick
Jedno pitanje, nekad prije sam igrao BFBC2, ali sam onda prodao acc. Nedavno sam opet kupio igru i poceo igrai, ali ne mogu napraviti vojnika sa imenom goodye, jer mi javlja da vec postoji. Jel moguce ikako obrisati tog vojnika, i ako se obrise hocu li ja moci korstiti taj nick
neces jer postoji u njihovoj arhivi
Vratija san se najdražoj igri
Dodajte me pa da zaigramo
Nick: JebiGaBraco
E ljudi jer se igra još igra preko interneta, dali ima igrača?
Zgadilo mi se ono smeće od BF 4 pa bi si uzeo ovo.
E ljudi jer se igra još igra preko interneta, dali ima igrača?
Zgadilo mi se ono smeće od BF 4 pa bi si uzeo ovo.
Naravno da ima igrača, samo što su to većinom novi igrači jer je nedavno igra bila bezobrazno jeftina, ali ima i onih od prije. ;)
Aj javite ako ce te se okupljat da i ja dodem. http://bfbcs.com/stats_pc/NesQuik_HR
Noob tube u ruke i CarlGustaffson soldier i idemo malo dizati ljudima tlak :D
đe se igra? otkad psa nabavio, igru upalio nijesam.. mogao bi koju večer sat/dva..
znan sam kao SAY_CHEESE(CRO)..
svojedobno igrao na ovom 90% vremena.. http://www.gametracker.com/server_info/95.141.41.133:19867/
Da li itko zna kako se može saznati ili vratiti zaboravljeni key od igrice?
Riješeno, hvala!
Da li itko zna kako se može saznati ili vratiti zaboravljeni key od igrice?
Imaš li aktiviran cd key na steamu/originu ?
ako hoce tko igrat, dodajte me mcdefacto
oce li mi raditi MP na intel e5200 2 x 3.20,hd 6670 1 gb ddr3 OC,4 gb ram??
oce li mi raditi MP na intel e5200 2 x 3.20,hd 6670 1 gb ddr3 OC,4 gb ram??
Bez problema. Ja na konfiguraciji pod "Moj PC" vrtim na ~25 FPS
Valparaiso je najjača rush mapa, dao bi 60 eurića samo da naprave remake Valparaisa, Isla Inocentes, Heavy Metal i Atacama Desert u Frostbite 3 enđinu to bi bio lom !
Tako je da stave te mape u bf4 sigurno bi ga kupija pa koliko kosta da kosta.
Mogli bi se skupit nisam dugo odigro bc2!
Već nekoliko dana za redom igram na Rush serveru BEER & TITZ serveru, svakako ga preporučam jel je community super samo što je stalno pun