Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.135
|
čitano: 445.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 6
fila2208 kaže...
Acex kaže...
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

Nakon Battlefielda 1 bih opet igrao malo stari, dobri BF. Ajde ako se nekome da da mi kaže kaj moram upgradeat od kompa da mogu igrati u nekim normalnim postavkama jelte. Znam da je odgovor 'SVE', ali nije neki preveliki budžet pa je svaki savjet dobrodošao. Fala lepa.

Za ograniceni buđet prvo grafulju definitivno.Evo ja imam isto ryzen 5 3600 i rx 6700xt i na 2k rezoluciji uz mix medium i high postavki guram nekih 60 do 80 fpsa.Tako da moze taj 3600 jos gurat ali kao sto kolega kaze valjalo bi i neki 5800x piknut ako ne zelis mjenjat platformu

A čemu patiš taj napaćeni stari hardver. 

Sve low, config, složene postavke da se izvuče sve šta se može.

Ne kužim igrati ovakav shooter na išta osim low, ali ajde ako imaš računalo koje to vrti u 200+ na ultra u redu, chillaš, bereš cvijeće uživaš.

Al jedva držiš 60, i još forsaš med high? lol

Mozda sam se krivo izrazio.Gledao sam baš settings sa yt.Mesh mi je na ultra,texture na high a sve je ostalo na low.Nego bilo mi lakše napisat mix medium i high :)

Al svakako cekam sad da piknem ryzen 5800x ako naleti na black friday da izvucem jos max iz ove platforme.U bf6 bi trebao dobit nekih 20fpsa i puno bolji 0.1 low

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:02 (Acex).
13 godina
Battlefield 6

Kolko sam skužio ništa nije doslo u ovom updejtu.Samo battlepas i redsec koji me ne zanima i trebalo ga je odvojiti od menija glavne igre i staviti kao zasebno.Assigmenti i tokeni za battlepas stavljeni da moras igrati i redsec.Iskreno mi ne smeta jer ih ionako ne odradujem.

Al me zato smeta sto jebenih 3 tjedna nemogu fixat bug sa soflamom koji su rjesili interno kako su napisali a fix ce doci sljedecim updejtom.Skoro sve mape su neigrive sa zracnim vozilima zbog toga,osim za retarde koji koriate heli da bi se skampali na krov najvece zgrade.RPG ima tolki velocity da se nemoras ni muciti pogoditi helikopter.

Glavno da su onaj beacon od assaulta i jos neki vrag odma vaultali van.Ovo nek stoji jebe se njima.

To sto je liberation peak jedina igriva mapa sa vozilima i mirak valley donekle to nema veze.Manhattan bridge necu spominjat jer je to heli farm i to odbijam ograti sa helijem.Nek ih maknu sa te mape.

Vozila ih uopce ne zanimaju i najmanje su radili na njima.Air radar ne radi od pocetka igre,soflam te painta u roku milisekunde,nekad i iza planina i kamena i svih vragova na mapi.Paint ti ostaje 20 sekundi.Jebeni tenk ili ifv kampa u spawnu i spama MR rakete a ti ga nemozes ubiti jer ga stiti bazni AA.Nek stave da ako udes u vozilo ako se ne pomaknes iz baze za minutu nemas obrane od AA il nek ti samounisti vozilo.

Nema ni ECM jammera u igri,jetovi ni nemaju loadout.

Sjebali TOW na heliju nikome nista,nerfali heavy rakete.Pa jebeni LMG mi napravi 50% damage na heliju u roku par sekundi.

U tenku kad se okrenes u first personu prođe minuta.Mine se doslovno ne vide.A mozes ih stavljat kolko te god volja.

Brrakthrough niti ne igram kolko je loše odrađen,jedini liberation je donekle bar meni.

Infantry mi je okej kolko sam igrao osim blooma i random spreada.

Ocito zele da se igra samo infantry.Cod publiku su dobili.Sve modove stavili iza naprijed, na meniju ostali mini modovi sa malo igraca,sad jos i modove sa botovima uvode.

A onaj koji je dizajnirao novu mapu nek si nade novi posao,pa neko ko je igrao bar malo battlefield bi napravio bolju mapu.

Glavno da su sad svi streameri presli na redsec a ostalo se ignorira.Znam da je redsec radio posebni studio al ta mapa je bolja nego sve mape u baznoj igri kao i deatrukcija.

Igra nije loša dapace ima toliki potencijal samo da fixaju neke stvari i poprave.Pa samo da prosire neke mape sa strane i povecaju boundaries vec bi bilo 10x puta bolje.

Jbg mali rant

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:11 (Doca15).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 6
Doca15 kaže...

Kolko sam skužio ništa nije doslo u ovom updejtu.Samo battlepas i redsec koji me ne zanima i trebalo ga je odvojiti od menija glavne igre i staviti kao zasebno.Assigmenti i tokeni za battlepas stavljeni da moras igrati i redsec.Iskreno mi ne smeta jer ih ionako ne odradujem.

Al me zato smeta sto jebenih 3 tjedna nemogu fixat bug sa soflamom koji su rjesili interno kako su napisali a fix ce doci sljedecim updejtom.Skoro sve mape su neigrive sa zracnim vozilima zbog toga,osim za retarde koji koriate heli da bi se skampali na krov najvece zgrade.RPG ima tolki velocity da se nemoras ni muciti pogoditi helikopter.

Glavno da su onaj beacon od assaulta i jos neki vrag odma vaultali van.Ovo nek stoji jebe se njima.

To sto je liberation peak jedina igriva mapa sa vozilima i mirak valley donekle to nema veze.Manhattan bridge necu spominjat jer je to heli farm i to odbijam ograti sa helijem.Nek ih maknu sa te mape.

Vozila ih uopce ne zanimaju i najmanje su radili na njima.Air radar ne radi od pocetka igre,soflam te painta u roku milisekunde,nekad i iza planina i kamena i svih vragova na mapi.Paint ti ostaje 20 sekundi.Jebeni tenk ili ifv kampa u spawnu i spama MR rakete a ti ga nemozes ubiti jer ga stiti bazni AA.Nek stave da ako udes u vozilo ako se ne pomaknes iz baze za minutu nemas obrane od AA il nek ti samounisti vozilo.

Nema ni ECM jammera u igri,jetovi ni nemaju loadout.

Sjebali TOW na heliju nikome nista,nerfali heavy rakete.Pa jebeni LMG mi napravi 50% damage na heliju u roku par sekundi.

U tenku kad se okrenes u first personu prođe minuta.Mine se doslovno ne vide.A mozes ih stavljat kolko te god volja.

Brrakthrough niti ne igram kolko je loše odrađen,jedini liberation je donekle bar meni.

Infantry mi je okej kolko sam igrao osim blooma i random spreada.

Ocito zele da se igra samo infantry.Cod publiku su dobili.Sve modove stavili iza nalrijed na meniju ostali mini modovi sa malo igtaca,sad jos i modove sa botovima uvode.

A onaj koji je dizajnirao novu mapu nek si nade novi posao,pa neko ko je igrao bar malo battlefield bi napravio bolju mapu.

Glavno da su sas svi streameri presli na redsec a ostalo se ignorira.Znam da je redsec radio posebni studio al ta mapa je bolja nego sve mape u baznoj igri kao i deatrukcija.

Igra nije loša dapace ima toliki potencijal samo da fixaju neke stvari i poprave.Pa samo da prosire neke mape sa strane i povecaju boundaries vec bi bilo 10x puta bolje.

Jbg mali rant

Sad ce ti dežurni branitelji doci i reci da si star i da laješ na mjesec..... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice