Ja žalim za helijem iz BC2(može i BF2)
Al jbg,prilagodiš se i idemo dalje.
Ma daj Pirat da im daju helija iz BF 2 ne bi nitko sjedao u njega. Sad kako Antraks kaze malo bolji panj moze u helicu letiti tamo je vec bila druga prica.
Ma daj Pirat da im daju helija iz BF 2 ne bi nitko sjedao u njega. Sad kako Antraks kaze malo bolji panj moze u helicu letiti tamo je vec bila druga prica.
Znam,nisu ni u BC2 neki sjedali u heli.
Ma od BF3 su sve to pojednostavili i ubrzali gameplay.
Kao što sam rekao,treba se prilagoditi.
Tocno to u BF 4 su vratili nekih 20% utjecaja gravitacije na helice pa svi kukaju kako su tromi. Zamisli da vrate BF 2 upravljivost odmah bi rekli da ne mogu ni letiti.
Tocno to u BF 4 su vratili nekih 20% utjecaja gravitacije na helice pa svi kukaju kako su tromi. Zamisli da vrate BF 2 upravljivost odmah bi rekli da ne mogu ni letiti.
Hahaha pa upravljivost u dvici nema veze sa zdravim mozgom, mogao si izvoditi 360 okrete u mjestu a gravitacija nije ni postojala
znam da nema veze sa BF ali jedna odlicna igra sa WW II temom je besplatna 24 sata http://store.steampowered.com/app/63380/?utm_source=Facebook&utm_medium=Post&utm_content=SEv2%20Steam%20Page&utm_campaign=SEv2%2024%20Hour%20Free
Ahahaha, Dama, tu smo mi, samo smo skocili po meso ...
Misliš, skočili smo po "prijateljicu" za ugodno druženje...
Izgleda da će novi DLC tek krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca. Opet Westie i njegovi izvori:
https://twitter.com/MrProWestie/statuses/474185323074035712
Meni je to čak i ok.
Ahahaha, Dama, tu smo mi, samo smo skocili po meso ...
Misliš, skočili smo po "prijateljicu" za ugodno druženje...
Svakom po jedna ... ti si uvijek bio galantan, dzentlmen, pa tvoja ima kacigu :)
Ovako izgleda stvarna pješčana oluja u Iranu:
Izgleda poznato.
Odmah tražim odsjaj snajpera na kranu
Izgleda poznato.
A ja trazim BTR i palim irnv :)
Bemti izgleda da su ljudi konačno počeli igrat i prestali kenjavit po forumu.
Ne valja to...šta da ja sad čitam na poslu u kura* i život i sve?
Nek vrate na 10Hz!
Izgleda poznato.
A ja trazim BTR i palim irnv :)
A ja ne tražim ništa jer moj SCAR sam nađe mete
Da, pričali smo već o tome
Da, pričali smo već o tome
Na nekom sijelu ili...?
Bemti izgleda da su ljudi konačno počeli igrat i prestali kenjavit po forumu.
Ne valja to...šta da ja sad čitam na poslu u kura* i život i sve?
Nek vrate na 10Hz!
pomalo... još su dva DLC do "kraja"... imaju vremena još nešto unazadit. ;D
al mogu reć sad sa ovim postavkama, mlatim one sa pingom manjim od 20 bez problema, čak i najjače u listi. što mi je jako drago... :P
Ekipa daj me dodajte da neigram sam, kada igram, a to je rijetko.
Nick: Svrzic
Možda čovjek mrzi BOL platoon...
I panjeve u njemu
Meni je lićhe u BC2 baš tromo đubre i ko konzerva (gunneri tenkova previše štete rade). Prespor je, previše neokretan. U BF3 mi je helić savršen, a u BF4 katastrofa i kao pilot i kao gunner.
Cura ne želi BF4 ni probat, BF3 joj je jedino podnošljiv TDM na Nosharh, a od BC2 ju ne može čovjek odvojit. Svatko ima svoje neke standarde.
Recimo, u BF4 je meni pješadija puno korisnija nego u BF3 jer je tamo onaj suppression toliko nespretno napravljen da glava boli, u 4 je napravljen kako spada (tamo meci idu di nišaniš pod suppressionom, u BF3 em nišan leti em meci ne lete di ih puška ispali).
Ukratko, obrisao sam BF4 jer je lega uzeo BF3 sad kad je bespla i to s njim igram i ludnica je. Nisam dugo igrao BF s nekim frendom, osim BC2 s curom, jel.
Meni je lićhe u BC2 baš tromo đubre i ko konzerva (gunneri tenkova previše štete rade). Prespor je, previše neokretan. U BF3 mi je helić savršen, a u BF4 katastrofa i kao pilot i kao gunner.
Cura ne želi BF4 ni probat, BF3 joj je jedino podnošljiv TDM na Nosharh, a od BC2 ju ne može čovjek odvojit. Svatko ima svoje neke standarde.
Recimo, u BF4 je meni pješadija puno korisnija nego u BF3 jer je tamo onaj suppression toliko nespretno napravljen da glava boli, u 4 je napravljen kako spada (tamo meci idu di nišaniš pod suppressionom, u BF3 em nišan leti em meci ne lete di ih puška ispali).
Ukratko, obrisao sam BF4 jer je lega uzeo BF3 sad kad je bespla i to s njim igram i ludnica je. Nisam dugo igrao BF s nekim frendom, osim BC2 s curom, jel.
OK, shvatili smo da imaš curu.
I bilo ga je izuzetno teško skinuti...
Ma po čemu to? U BF4, od svih Battlefield-a najlakše je letiti u bilo kojem vozilu.
Nisam dugo igrao BF s nekim frendom, osim BC2 s curom, jel.
Momak ... pogresnu igru igras s curom ...
Ma po čemu to? U BF4, od svih Battlefield-a najlakše je letiti u bilo kojem vozilu.
Što se helića tiće u BF3 ga je daleko najlakše voziti,i još je OP.Stvarno moraš biti poseban da se srušiš.(al nije ni heli u bf4 daleko od toga)
Što se helića tiće u BF3 ga je daleko najlakše voziti,i još je OP.Stvarno moraš biti poseban da se srušiš.(al nije ni heli u bf4 daleko od toga)
BF3 je bilo teže letiti nego u BF4 (iako nije preteško). Dok u BF4 je heli dosta okretniji i lakše je manervirati. Jedini problem kod BF4 su sva oružja koja mogu srušiti heli:protivnicki helihopteri, stingeri, IGLE, Laser+Javelin+SRAW, SMAW, RPG, tenkovi, battlepickups, AA mines, Mobile AA, Stationary AA, M320 i što već ne, a Counter-measures su zaku*ac jer je ogroman delay od pritska gumba do stvarnog djelovanja, a često uopće nerade...