Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

ja sam rodeni filozof. Nemozes mene tako lako preveslati.

Ti sam sebe veslaš, svakim danom sve više.

a tebe najvise, a poslje se uvjek izvlacis na trolanje, to sto nisi upucen u hardwer i njihove cijene nije moj problem.

Ej, pa nisam ja tebe stavljao na ignore nego ti mene.

Možeš ti pričati što hoćeš, ali si toliki fanboy da je to žalosno i nema šanse da tebi netko kaže da si u krivu, jer kad si i u krivu i onda si u pravu.

Velim u stanju si nas sve stavit na ignore, to slikat, kurčit se, i onda nas maknuti, pa ko to još radi, lol.

nego dosta offtopica i trošenja vremena na gluposti.

Ontopic: nejasna mi je jedna stvar, zašto je u alfi sve bijelo? Da zgužvaju u što manje i da ekipa lakše skine ili je neki drugi razlog?

Milsim ono ako su već u prealfi pokazali kako to izgleda, zašto u alfi miču i farbaju bijelo? :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ova vručina pa toliko offtopica....svašta bi moglo biti ako se nastavi s tim...{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 1 hvala 1
16 godina
Scrappy kaže...

Jel HD6950 clockana na takt 6970 uopće može parirati 7870 ili je slabija?

ovakionak ak ću mislit napredovat na BF4, morat cu novi amd i ram uzimat, jer zasad bf3 jedva nekako gura moj trojezgrac i 4 gige

Ne može. Ni blizu. Ja sam prešao sa 6950@6970 2gb na 7870 msi tf3 2gb, razlika je duplo veći avg fps u bf3 na 7870ki.

14 godina
neaktivan
jopis kaže...
Scrappy kaže...

ovakionak ak ću mislit napredovat na BF4, morat cu novi amd i ram uzimat, jer zasad bf3 jedva nekako gura moj trojezgrac i 4 gige

Ne može. Ni blizu. Ja sam prešao sa 6950@6970 2gb na 7870 msi tf3 2gb, razlika je duplo veći avg fps u bf3 na 7870ki.

sumnjam da je duplo veći fps ali svakako je bolja 7870.

6950 je ajmo reć bliža 7850 ali opet je 7850 bolja sad koliko je nevažno ali bolja je.

a tvoja je tahiti jel tako? pa za tu kažu da je najbolja od te serije i svi je brutalno hvale.

ja da sam na njegovom mjestu bi prvo stavio proc pa tek onda drugu grafu

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

nego jel znate da bf4 ima m16a3,to je najbitnije

http://www.bf4blog.com/rumored-battlefield-4-weapon-list-so-far/

Moj PC  
7 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

http://nooooooooooooooo.com/

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan
M4X kaže...

No šit sherlock, izgleda da si propustio Singelplayer reveal prije 3 mjeseca.

15 godina

Fila: Ontopic: nejasna mi je jedna stvar, zašto je u alfi sve bijelo? Da zgužvaju u što manje i da ekipa lakše skine ili je neki drugi razlog?

Milsim ono ako su već u prealfi pokazali kako to izgleda, zašto u alfi miču i farbaju bijelo? :)

To smo se i mi jucer na ts-u pitali ,pa smo dosli do zakljucka da su na E3 imali malo {#} jace pile (FX 8350 CPU,8 cores 4 GHz, 12 GB DDR3 RAM,dual Radeon HD 7970 6GB RAM) vjerovatno igra i nije jos optimizirana kak spada,na mojoj kanti alpha low postavke 90-50 fps full hd

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 17:18 (Andi_zg).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma najbitnije je da ima AEK,ove ostale assault puske su nebitne:D

3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
jopis kaže...

I ja sam presao sa HD6950 (900/1450) na MSI HD7870 Twin Frozr i imam duplo veci fps u Battlefieldu 3 kada malo overclocknem grafu. Pozz

14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ova vručina pa toliko offtopica....svašta bi moglo biti ako se nastavi s tim...{#}

Ovo je najfinije upozorenje do sad haha Ko zna koje ce sad oruzije bit OP zivo me zanima.Neko hoce jer mora ali koje vidjet cemo.Ima ono CZ-3A1 i puca brze od famas ili slicno,to ce bit za CQ dobro

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Uspijem dobtiti alfu i ne mogu je igrati jer nepodrzava win 8 :((({#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Uspijem dobtiti alfu i ne mogu je igrati jer nepodrzava win 8 :((({#}

Ja imam 7,mozes prosljedit ako zelis {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sad se dopisivam sa ovim DICEovcom i kaže da nisu dali zbog problema sa driverima ( narocito Nvidia ) na win 8. Znaci pocelo je hebanje vec od AMD-a.

Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Sad se dopisivam sa ovim DICEovcom i kaže da nisu dali zbog problema sa driverima ( narocito Nvidia ) na win 8. Znaci pocelo je hebanje vec od AMD-a.

cecoooo

ti znaš da si mi najbolji prijatelj iiii .... ovogaaaa... moram te nekaj pitat.... ehem... bf4..... pls? {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
ceco22 kaže...

Ma daj ubaci meni jednu alphu kad ste već prijatelji

robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 4

evo jedan candy za cyberdemonza

brojač za smoke {#}

i nešto što sam tek sad ubrao, hitmarkeri, lijepo flashnu i nestanu, ljepše izgledaju.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 0:40 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

{#}{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

{#}{#}

Si pogledao? Koji je tvoj stručni sud?

Meni osobno izgleda tenk i dalje moćno, limited ammo je super, brojač smokea, smoke animacija, izgledaju bolje. Sviđa mi se ono critical hit i to kad ti se sve zamuti onako u kockice...sve u svemu fino-.

13 godina
fila2208 kaže...

{#}{#}

Si pogledao? Koji je tvoj stručni sud?

Meni osobno izgleda tenk i dalje moćno, limited ammo je super, brojač smokea, smoke animacija, izgledaju bolje. Sviđa mi se ono critical hit i to kad ti se sve zamuti onako u kockice...sve u svemu fino-.

Odlicno!

Protiv pjesadije cak i prejak. Ne bi imao nista protiv da ga malo uspore, ovo mi izgleda presavrseno za manevriranje, treba biti to malo tesko :)

A tek da je lik imao gunnera koji nesto pogadja.. i popravlja... Uf :)

Trebalo bi vidjeti tenk u akciji u ovoj Alpha verziji, sad kad ga igraju igraci koji vec znaju kako se igra, pa onda odluciti.

Limited ammo koji zapravo nije limited :) Super fora, nema rushanja!

Jedino mi nije jasno zasto Commander ima resupply, rekli su za vozila. Mozda se jos brze puni... ali tko ce stajati na mjestu s tenkom...

Ne znam, vidjet cemo :)

Posto je ovo Alpha, i nadamo se da moze ici samo na bolje, ja prezadovoljan :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
jopis kaže...
Scrappy kaže...

sumnjam da je duplo veći fps ali svakako je bolja 7870.

6950 je ajmo reć bliža 7850 ali opet je 7850 bolja sad koliko je nevažno ali bolja je.

a tvoja je tahiti jel tako? pa za tu kažu da je najbolja od te serije i svi je brutalno hvale.

ja da sam na njegovom mjestu bi prvo stavio proc pa tek onda drugu grafu

I šta da ja tebi sad napišem?

Ti sumnjaš, lol.

Ne znam koji dio u mom postu ti nije jasan, da sam ja IMAO i IGRAO bf3 godinu i kusur sa 6950@6970, te kupio 7870 msi tf3 oc, koja daje duplo više fps-a avg u bf3 na istom kompu i istim postavkama bf3. Pa nisam to pročitao na netu, nego mi je uključen prikaz fps-a (i temperature, brzine venta, zauzeće gpu memorije, itd) u afterburneru te jasno gledam već 1400+ sati koliko je frejmova na kojoj mapi i s koliko igrača....

Ne, moja nije tahiti, tahiti je kod nas dostupan samo vtx i xfx, ostali proizvođači nisu, za sad, a uostalom ja sam svoju kupio prije nego je izišla tahiti le verzija 7870ice. A i razlika u performansama je mala između oc-anih modela 'obične' 7870 i 7870ki sa tahiti le čipovima.

Da ti pojasnim taj dio sa duplo više fps-a. To se dogodilo sa onim, čini mi se 12.11 beta driverima (ne da mi se sad mrdat po disku i tražit drivere, tj changelog), koji su dali strašan boost radeonkama u dosta igara, i s kojima su se odnosi u modelima grafa značajno promijenili (7970 je prestigla 680ku, 7950 670ku, 7870ke su stigle 660ti, itd.), do tada je razlika 6950@6970 i 7870 bila velika, ali ne i dupla u bf-u, a tako i u ostalim igrama; no nakon tih drivera, boost je bio strašan, a tako i razlika između te dvije serije.

{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Točno - radi se o catalystu 12.11 (beta) on je dao boost pictarin i tahiti grafama.

1.e3 f6 2.f4 g5 3.Qh5
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
Lol xD
Battlelog: just_mau5
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Digao sam sedmicu iz mrtvih, ali su sad serveri on line samo od 17h :(( neka uspije se prije posla bacit bar jedna runda :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma ceco ne radi  to tebi daj meni ili heat-u {#}

btw snimi neki gameplay {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

brojač za smoke {#}

i nešto što sam tek sad ubrao, hitmarkeri, lijepo flashnu i nestanu, ljepše izgledaju.{#}

ne vjerujem da će se tenk ovako ponašati i poslije, pa cijev topa se okreće kao da si pješadijac sa puškicom.

Inače, uz ovo gore što si naveo, na 2:40 poruka "Gunship above" :) sve ti je lijepo nacrtano EDIT: nije bilo namjenjeno tebi, već samo opaska kako se lijepo prikazuje poruka kada je heli iznad glave :) uz sve ostale nadogradnje UI-a vezano uz hitmarkere i sl. Stvarno zgodno. 

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 14:53 (Zura).
15 godina
Zura kaže...
fila2208 kaže...

brojač za smoke {#}

ne vjerujem da će se tenk ovako ponašati i poslije, pa cijev topa se okreće kao da si pješadijac sa puškicom.

Inače, uz ovo gore što si naveo, na 2:40 poruka "Gunship above" :) sve ti je lijepo nacrtano

Stavi i sens vozila u bf3 na više i moći ćeš i ti okretat top brzo.

Drugi dio poruke, sry, ali ne kužim.

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma ceco ne radi  to tebi daj meni ili heat-u {#}

btw snimi neki gameplay {#}

biti ce ih koliko god mognemo :) btw. ne mogu dati kljuc jer je vezan direkt za orgin :(. A nas trojica cemo probati sto vise materijala izvuci. Pa kad zavrsi testiranje nesto vise budemo postavili :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jesu li možda vratili chat nakon partije u ovom Alpha buildu? Zanima me hoćemo li opet moći pisati kolegama igračima: ez, cheater, no lifer, fag, itd....

Steam=Battlelog: animosity_frenzy
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Zura kaže...

Stavi i sens vozila u bf3 na više i moći ćeš i ti okretat top brzo.

Drugi dio poruke, sry, ali ne kužim.

Hm, me noob, nisam primjetio da mi topče može baš tako brzo letat vamo tamo, pogotovo kad okreće kupolu.

drugi dio sam prepravio.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice