Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
ranko091 kaže...

da to mi se događa stalno. a ionako u to vrijeme se nista ne događa pa mi nije niti bitno. al po svemu  viđenom rekao bih da je to neka zaostala optimizacija sa starih konzola. ljudi su se očito puno žalili kako bf4 guta memoriju i to je jedna od nuspojava. prije mi je znala progutat lijepo 3 - 4 gige,  a sad jedva do 2.5 gige ako i toliko.

RAM-a??? BF3 je koristio do 6GB.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
Battlefield 4
It's not a bug, it's a feature.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
NiramX kaže...
ranko091 kaže...

da to mi se događa stalno. a ionako u to vrijeme se nista ne događa pa mi nije niti bitno. al po svemu  viđenom rekao bih da je to neka zaostala optimizacija sa starih konzola. ljudi su se očito puno žalili kako bf4 guta memoriju i to je jedna od nuspojava. prije mi je znala progutat lijepo 3 - 4 gige,  a sad jedva do 2.5 gige ako i toliko.

RAM-a??? BF3 je koristio do 6GB.

Ima 16GB za uzet,ali ne uzme toliko tako da nije do toga. 

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
It's not a bug, it's a feature.

It´s magic {#}

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
drahic kaže...

Ja imam 'problem' kada loada mapu. 

Prvih 5 sekundi loada mapu jos tj travu i jos neke gluposti,a dobrih 20 sekundi nakon sta krene mapa nemam zvuka. Tj imam,ali samo oruzja iz vozila kada pucas i nakon tih 20 sekundi dobijem zvuk.

Dali se to jos ikome dogada?

Za zvuk mi se dogada na svim mapama,a za teksture vecinom na ovim novim.

Meni se isto to događa, ali mislim da su to napravili sa namjerom da se više ljudi u isto vrijeme spawna, tj. ovo osnovno se loada prvo, igrači, mapa, vozila...a ovo ostalo u hodu.

Jer kad bi ovi sa slabijim računalima čekali da im se sve loada kasnili bi na mapu još tih 20-ak sekundi. 

12 godina
Battlefield 4

igro sinoc i preksinoc u sqadu s cecom i cyberom, ljepo iskustvo {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
D4RKR1DE kaže...

Meni se isto to događa, ali mislim da su to napravili sa namjerom da se više ljudi u isto vrijeme spawna, tj. ovo osnovno se loada prvo, igrači, mapa, vozila...a ovo ostalo u hodu.

Jer kad bi ovi sa slabijim računalima čekali da im se sve loada kasnili bi na mapu još tih 20-ak sekundi. 

zašto nisu tako napravili i vanila mape da nam svima uštede load mape i zvuka?

Meni su tako samo dlcevi, pogotovo izraženo na navalu.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

igro sinoc i preksinoc u sqadu s cecom i cyberom, ljepo iskustvo {#}

Sa cyberom je uvijek lijepo... {#}

Freak Show Inc.
13 godina

Na kojim serverima igrate ?

12 godina
uznemirex kaže...

pretezno njemackim zbog ping-a

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
15 godina
uznemirex kaže...

na battlefield 4 serverima,ti?

13 godina

Hvala  na sarkazmu ,mnogo si pametan vidim {#}

13 godina

Hvala sinke {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 14:28 (uznemirex).
16 godina
uznemirex kaže...

Hvala  na sarkazmu ,mnogo si pametan vidim {#}

Na ovom igra dosta naših.

15 godina
uznemirex kaže...

Hvala sinke {#}

pa igramo na serverima šta sad?pa gdje ti igraš na japanskim?gdje igramo?pa negdje sa niskim pingom ili na favoritima,ja osobno volim također švapske servere zbog pinga.svaki 3 dan dodje neki i pita gdje igramo,pa na PCu i na BF4 serverima eto gdje.njib.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
D4RKR1DE kaže...

zašto nisu tako napravili i vanila mape da nam svima uštede load mape i zvuka?

Meni su tako samo dlcevi, pogotovo izraženo na navalu.

Nisu se valjda odmah sjetili, lol. Tko će znati šta je njima na pameti, ko da na meskalinu rade. Možda su imali i druge razloge, možda je bug, al ovo mi se činilo jedino logično objašnjenje.

15 godina
D4RKR1DE kaže...
f

Nisu se valjda odmah sjetili, lol. Tko će znati šta je njima na pameti, ko da na meskalinu rade. Možda su imali i druge razloge, možda je bug, al ovo mi se činilo jedino logično objašnjenje.

ma ne smeta meni, ono loada brzo i dok dođemo do zastavica loadaju se texovi i zvuk, ali trebali su sve tako. Možda nisu iz nekog razloga mogli...nebitno.

Velim pogledavši onaj video di su fino dokazi i sve se vidi da nisu popravili ništa od mehanike, samo pustili dlc na kojem se još više osjeti rubber i broken netcode.

Šteta jer sam se jako veselio i dlcu i tom patchu....a dobro,  budu do dragons teetha valjda.

14 godina
neaktivan
Vrale89 kaže...

Netko drugi zna odgovor?

Pregrijavanje procesora ili neispravan hladnjak na procesoru. To ti pišti matična, upozorenje.

Ne! Definitivno to nije problem!

A imas mozda onaj desktop gadget za monitoring procesora ili grafe,on moze tako pistit kad se temp dignu ili nesto slicno tome,vjeruj mi identican je zvuk toga.namjesten je na 80c a ako ti je grafa referentna obicno ide na cca 83c.Sad sam sebi pustio i zvuk je isti,bas identican

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 15:00 (Blade Runner31).
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Vrale89 kaže...

Netko drugi zna odgovor?

Pregrijavanje procesora ili neispravan hladnjak na procesoru. To ti pišti matična, upozorenje.

Ne! Definitivno to nije problem!

A imas mozda onaj desktop gadget za monitoring procesora ili grafe,on moze tako pistit kad se temp dignu ili nesto slicno tome,vjeruj mi identican je zvuk toga.namjesten je na 80c a ako ti je grafa referentna obicno ide na cca 83c.Sad sam sebi pustio i zvuk je isti,bas identican

Čovjek je već kupio novi komp u međuvremenu... Blejd, opet spavaš do popodne?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nisam citao ono od prije ali eto sigurno mu je to bilo,aj bar je rijesio to je bitno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 15:12 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Friday kaže...

Nisam citao ono od prije ali eto sigurno mu je to bilo,aj bar je rijesio to je bitno

Upravo to je bilo! Moja krivnja, ali stvarno nisam mogao dešifrirati zvuk. Igrao sam single player i cijelu igru prešao a nijednom se nije to javilo i zato mi je bilo čudno otkud se sad na multiplayer-u javlja. Sreća pa je riješeno!

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

malo mog gameplaya od neku noc,dobro pocelo,al kraj debeli fail

igrao sam sa ovom muzikom jer sam mislio bit ce to opustena partija

naravno muzika ako je kome poznata to je ova

sjecam se kad sam imao 10 godina i gledao taj film kako sam iznabijao jadan kauč {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 17:09 (mersimh).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Friday kako ono napravit da se origin ne podiže iz system traya kada se ulazi u igru? Čini mi se da si ti to jednom prije posta ali sad nemogu nać.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
RePlaY kaže...

Friday kako ono napravit da se origin ne podiže iz system traya kada se ulazi u igru? Čini mi se da si ti to jednom prije posta ali sad nemogu nać.

Od mojih 500 milijuna postova - stvarno ne znam. Meni origin radi čak i in-game pa ne znam.

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

uskoro navodno dolazi novi patch po tkoznakojiput :) 

inace vec par dana na ps4 radi dobro bez rubberbandinga. uglavnom moja ekipa i ja smo seprebacili na east us servere i stvarno sve radi glatko cak i preglatko pa me sve strah da nece ta sreca dugo potrajati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://www.twitch.tv/gire85 stream mix vs XTC
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
http://www.twitch.tv/gire85 stream mix vs XTC

jbg nista od streama trza.lagira mu uzas....sry {#}

17 godina
Battlefield 4

Evo nešto novo u svezi Mantlea, Diceu se izgleda potkrala greška u zadnjem patchu...

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-catalyst-topic-o-driverima/58470.aspx?page=162&jumpto=4157787&sort=asc&view=flat

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
191x7 kaže...

Svašta. To prvi puta valjda.

{#}

13 godina
protjeran
Battlefield 4

najjace do sad..

. .
Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice