Kako dobiti kill sa AA minom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa valjda tko da ih postavis :P
pa valjda tko da ih postavis :P
Ah ceco, majstore nisam to ni znao hvala.
Mislim na to di je najlakše da dobijem kill..stavljam ih na vrh zgrade ili brda ali samo mobility hit jedva.
Pošto su umjesto launchera beskorisan sam kao engi kad njih moram furat.
tip je da ih stavljas u prolaze di helici prolaze.
Ali da te utjesim izgleda da battlelog ne broji kilove sa njima. Na sangaju sam imao jednu rundu 4 kila a u statsima o.
tip je da ih stavljas u prolaze di helici prolaze.
Ali da te utjesim izgleda da battlelog ne broji kilove sa njima. Na sangaju sam imao jednu rundu 4 kila a u statsima o.
Nešto nevjerovatno, kako se prije nisam sjetio staviti ih tamo di bi helići mogli ići, hvala...
ne broje se, onda neću ni forsati, hvala ipak.
vidim da ti treba posebno napisati za prolaze. Znaci uzmes AA mine i postavis ih npr ispod zgrade na E zastavice sangaja. Tamo heli bjezi od locka i obicno kad ga AA pogodi zabije se odmah u zid i eto ga free kill .
Jbt ti ko da nisi igrao esl u BF3.... uh oprosti, jel to neko drugi koristi tvoj user na forumu?
pa u bf3 bas i nije bilo fora tipa nesmijes otici na ovaj dio mape jer je OP, ili nesmjes koristiti 870 jer je 1 shot kill, nesmijes bacati granate jer...
i na kraju krajeva igrao se CQ a ne TDM sa zastavicama...
sta bi da je server od 53ojki vec prazan a nije ni devet sati
vidim da ti treba posebno napisati za prolaze. Znaci uzmes AA mine i postavis ih npr ispod zgrade na E zastavice sangaja. Tamo heli bjezi od locka i obicno kad ga AA pogodi zabije se odmah u zid i eto ga free kill .
Ne treba mi napisati ništa posebno, shvatio sam i znam di su prolazi već me zanimalo ima li koji trick da se to prije dobije, ali sa tobom sve mora ić na 400 postova ne možeš nikad normalno odg.
Hvala na pomoći.-
DICE confirms Battlefield 4 rubber-banding issues
DICE blames poor server hardware on lag and rubber banding problems.
DICE has released a quick statement, confirming the issues. DICE says that:
“We’re unhappy with our server performance, so we’ll be upgrading the hardware as soon as possible, investing more to deliver a better experience.”
It took DICE six months to realize that server hardware needed to be upgraded, after months of complaints from players.
Evo snimio sam mobitelom i to na najmanjoj rez da ne moram čekati dugo za upload. Bit svega je zvuk koji se javlja, bio na u vozilu ili na nogama. Javlja se nepravilno, nekad nekako. Pa ako netko zna razlog šta je to i kako to maknuti bio bih jako zahvalan!
Budilica?
Netko drugi zna odgovor?
Netko drugi zna odgovor?
Nikad u životu nisam to čuo......
Driveri za zvučnu reinstall.
Netko drugi zna odgovor?
Imaš koji program u pozadini pokrenut? Xfire, raptr
Origin samo! I stvano sve više i više iritira. Uživam u igri jer je meni super ali brate, ovo ubijaaa!
Netko drugi zna odgovor?
Pregrijavanje procesora ili neispravan hladnjak na procesoru. To ti pišti matična, upozorenje.
Netko drugi zna odgovor?
Pregrijavanje procesora ili neispravan hladnjak na procesoru. To ti pišti matična, upozorenje.
Ne! Definitivno to nije problem!
Sa šotganima mi se to događa "pod normalno", a sa ostalim puškama tu i tamo.
Meni se nekad znalo desit ali reko neki lag, ali na navalu me ubija češće tako.
Imam rubber dosta, zna me vratiti nekad da me netko ubije, ono kao da me za vrat povuče.
Ne znam, čitam dosta ljudi se žali na rubber i na pcju...možda srede sljedećim patchem.....
kad si zadnji put rastavio pusku i podmazao je....
istrcimo jedan pred drugog.on opali jedan metak iz neke puskice i uzme mi 49%?
mislim da je taj sistem detekcije damagea tako u qurcu da ni oni neznaju sta,kako i zasto
Riješeno! Moja greška! Tj. dobivao sam neki glupi zvuk kad god bi mi grafa došla do 80C. Neznam zašto ali to sam riješio i sve je oke! :D
P.S. Isprika svima!
Sta znaci dole na sredini ekrana kad mogu mjenjati sa 0m 200m 400m 500m 1000m... cemu to sluzi kad mjenjam npr kod Snipera ili assault puske?
Sta znaci dole na sredini ekrana kad mogu mjenjati sa 0m 200m 400m 500m 1000m... cemu to sluzi kad mjenjam npr kod Snipera ili assault puske?
sa PLDom si je provjerio koliko je udaljenost a imaš i attachment range finder.
DICE has released a quick statement, confirming the issues. DICE says that:
“We’re unhappy with our server performance, so we’ll be upgrading the hardware as soon as possible, investing more to deliver a better experience.”
Kakav crni upgrade hardwarea?! Pa ne kupuje dice hosterima servere?! WTF?!
Eventualno ako se to odnosi na konzole, ali ni za njih koliko mi je poznato ne hosta dice, vec sony i microsoft...