Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.637.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Čitam tu vaše kuknjave i onda dođem na Paracel Storm Conquest Large, upadnem u Attack Boat i pomislim si: "Do Vraga i bugovi, ovo je Battlefield, ovo sam čekao cijeli život.". 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 21:01 (NiramX).

18 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Mislim da je jedan od bitnih razloga zašto je igra toliko loše primljena...barem u tkz. domaćem communitiyu nedostatak domaćih servera i okupljališta i ekipe koja bi gurala domaće napucavanje i igranje u prvi plan.

Nekako je to sve odjednom došlo, svi igraju, ali nitko skupa...naravno tu su ts ekipe i to, ali nema one neke združenosti i zajedničke halice.

Sjetite se onih bug partija, squad rush turnira..domaći klanovi, kuknjave, cheateri...sve je to bio ''naš'' bf3 iako je igra bila smeće dobrih 6 mjeseci.

Jedan bug server, cbc stari, pa cecin su uvelike pomogli jednom bf3 da bude bolja igra jer kad se zabiješ u rundu sa frendovima, a nekako i zaboraviš na nietcode, i sve greške.

Ugl. mislim da je dosta ljudi očekivalo puno, razočaralo se i igra i dalje sam i razočarava se iz dana u dan sve više.

Vidim po sebi kad probavam ove china mape i ginem kao budala za objective, samo se naživciram, umjesto da se ukampam i uzmem aviončić da si pojačam kdr.

Ugl.  živi bili pa vidjeli.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
berto kaže...

AAA=kvaliteta
indie=smece

LOL?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
odjavljen
dery kaže...

znači zadnja zakrpa kao i uobičajeno bull shit

meni več dosadio  bf4 

al je još govno?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ali označava AAA naslov od onog koji to nije. Zamisli kako bi se prodao minecraft ili cs go da košta 60€, a kako BF4 da košta 15€. Opet bi broj otišao u nebesao kao poslje humble bundle u kojem je bio BF3 za 5€.

Pa svaki dan neke nove statistike, brojeve vadite kako bi dokazali da je igra loša. Ovaj put je to doseglo vrhunca usporedbom pračenja besplatnog streama sa brojom prodanih primjeraka igre ili igrača.

Na svaki post? Ajde nemoj opet kenj.bip, izmišljati.{#} Ja ovdje ponekad odgovaram na vaša žaljenja jer zaspamate temu jer ipak ovo nije službeni forum za to i netreba svaki dan pisati isto. Dok je onaj forum za to napravljen i tamo nema potrebe.

daj se nemoj praviti lud, uopce nisam usporedivao broj prodanih primjeraka bf-a i cs-a, vec broj ljudi koji prati neko natjecanje jer smatram da to dobro pokazuje zainteresiranost za taj aspekt igre i da je steta da dice nije nesto napravio po tom pitanju jer ocito ima ljudi koji su zainteresirani za to... i sigurno nebi nastetilo igri kako neki tvrde i uzrokovalo to da igru igra samo par "nolifera"

cime se ja tu trudim dokazati da je igra losa?! 

Tonči kaže...
berto kaže...

AAA=kvaliteta
indie=smece

LOL?

procitaj do kraja sljedeci redak sta pise...
ja to ne mislim, to je kuky napisao...

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 21:21 (berto).
14 godina
Battlefield 4

CS i BF u istu recenicu nemogu ici skupa pogotovo u kompetitivnom kontekstu pa cak i ovaj noob friendly CS:GO.

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Mislim da je jedan od bitnih razloga zašto je igra toliko loše primljena...barem u tkz. domaćem communitiyu nedostatak domaćih servera i okupljališta i ekipe koja bi gurala domaće napucavanje i igranje u prvi plan.

Nekako je to sve odjednom došlo, svi igraju, ali nitko skupa...naravno tu su ts ekipe i to, ali nema one neke združenosti i zajedničke halice.

Sjetite se onih bug partija, squad rush turnira..domaći klanovi, kuknjave, cheateri...sve je to bio ''naš'' bf3 iako je igra bila smeće dobrih 6 mjeseci.

Jedan bug server, cbc stari, pa cecin su uvelike pomogli jednom bf3 da bude bolja igra jer kad se zabiješ u rundu sa frendovima, a nekako i zaboraviš na nietcode, i sve greške.

Ima i tu dosta istine. Problem je i u ekonomiji: nažalost, što je tužnija zemlja, to je lošiji hardver i igra ima bitno veću šansu da ne radi, a to onda stvara problem. Ja igram u klanu koji ugl. ima nove mašine i nemamo problema, a pun nam je server svakodnevno. Nekoć smo na Bugu igrali na svome serveru (BFBC2), ali se već i s BF3 počelo razvodnjavati, a kasnije gašenjem servera i kroz sukobe, pogotovo kad je konačno zbog cheatova pohvatana velika količina "prozora", stvar se raspala. Tako da, na kraju ti i ostane samo živciranje.

17 godina
desh kaže...

Evo ti situacija od jucer: debil, ne njub, uzme transportni helic da bi dosao do zgrade 100 metara od baze iskocio i ostavio pun helic igraca da se zabije u antenu na krovu! Pokusao je drugi preuzet kontrolu, ali je bilo prekasno! Neznam sto bi mu profesionakni veterani fransize napravili, ali ja bi mu izlio kantu vode u racunalo i tu praznu kantu nabio na glavu i zveknuo lopatom po njoj!

Care! :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

meni je jedino zalosno sto su oni uradili sa vozilima. Kao sto je netko rekao da su samo dodali nove stvarcice poput reloada i ostaloga. Ima li bi savrsen bf 4 . Ili bolje receno bf 3.5 koji bi uz ovu mehaniku igre bio savrsen. Isli su izmisliti toplu vodu, ali su na kraju dobili g.vno. Evo potrosio sam sad vec dosta vremena u vozilima da bi rekao kao Butcher da ima previse ne logicnosti. I ne znam kako vam je takav problem srusiti scout heli cak i sa dva koji popravlju. ( netko je napisao tri, sto je nemoguce). I ovaj sad scout heli nije ni u pola dobar kao onaj bf 3. Glupo mi je sto su isli toliko pojednostaviti voznju, pa su valjda olaksali i rusenje istih. Upalite bf 2 pa probajte letiti. Jednostavno se ne smije dati svima sve na pladnju. Evo tu je legenda Razer visio po praznim serverima po 100h sati da bi uopce naucio letiti. U subotu sam dao burazu da leti, a koji nikad nije imao nikakva doticaja sa bf pa je mogao letiti. Ja nemam nista protiv "noobova" , jer sam i sam jedan od njih. U bf 2 sam bio jedva svladao letenje, dok sam u bc i bc 2 zajedno sa big top pee wee potrosio vecinu vremena u zraku. Pa opet iako smo bili jako dobri uvijek bi nas dobar tim uspjevao rijesiti. Sad se sve manje vise svodi na solo lutanje. Sto se tice servera ekipa se manje vise okuplja. Moj server je kurio nekad i po 2 tjedna bez praznjenja i bio u top 20. Ali glavni razlog je vecinom finacijski, i ako nemas pomoc za napuniti u jutarnjim satima poslije nema koristi. Plus kad sam admin najmanje igram. U finisu su mi uskocili danny i madtom, maco za admine pa je bilo puno lakse. Uglavnom dok ne poprave sve bugove + nedostatke igre u ovoj se igri isplati tuci defuse i lokeri. Tu imam najmanje greska u igri koje primjetim pa me ne brine previse. Jos kad upadnem u tim sa Butcherom , Nexom i ostalom domacom ekipom cak se znam i dosta zabaviti.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
protjeran
dad0r kaže...

CS i BF u istu recenicu nemogu ici skupa pogotovo u kompetitivnom kontekstu pa cak i ovaj noob friendly CS:GO.

Ma daj kakav CS:GO jeste vi vidjlei kakva je grafika u toj igri, brat bratu zaostaje 10 godina za bf4. BF4 je revolucija za fps igre. Nema te igre koja je bolja od bf4 pogotovo kada upalim igru na ultra i kada igram paracel storm, raj za oci!

@tonci +1

u potpunosti se slazem sa sa tobom. CS go igraju siromasi koji nemaju za novi hardwer jer igra nije zahtjevna. Bas bi oni igrali CS da imaju neki bjesni hardwer. i definitivno je kriv krajnji korisnij jer nezna konfigurirati hardwer. Ljudi neznaju kakvu graficku niti procesor imaju, pa kako onda ti isti ocekuju da im BF4 radi bezprijekorno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 22:02 (bennyPro).
13 godina
Battlefield 4

Ja uopće nemam problema sa igrom. Ide sve kako treba a od zadnjeg patcha još i bolje.

Neznam možda imam sreće. Zna me nekad izbaciti ali stvarno rijetko.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
bennyPro kaže...
dad0r kaže...

Ma daj kakav CS:GO jeste vi vidjlei kakva je grafika u toj igri, brat bratu zaostaje 10 godina za bf4. BF4 je revolucija za fps igre. Nema te igre koja je bolja od bf4 pogotovo kada upalim igru na ultra i kada igram paracel storm, raj za oci!

@tonci +1

u potpunosti se slazem sa sa tobom. CS go igraju siromasi koji nemaju za novi hardwer jer igra nije zahtjevna. Bas bi oni igrali CS da imaju neki bjesni hardwer. i definitivno je kriv krajnji korisnij jer nezna konfigurirati hardwer. Ljudi neznaju kakvu graficku niti procesor imaju, pa kako onda ti isti ocekuju da im BF4 radi bezprijekorno.

Ti pukneš i ostaneš živ.

CS bi trebalo igrati bar pola ekipe koja cmizdri tu na forumu iz jednostavnog razloga što je CS franšiza koja je dosljedna kompetitivnom stilu igre. BF to nije, niti je blizu toga (makar su se "potrudili" ubacivanjem Defuse moda). Razni ljudine i općenito infantry esl only igrači bi došli na svoje kad bi se okušali u bilo kojem od izdanih CS-a umjesto što u jednom BF-u pokušavaju pronaći kompetitivnost. 

Sry za offtopic, i hvala unaprijed za TD {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 22:30 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

a znam da si troll ali nemogu odoljeti{#}

ovo je valjda da si mogu kupiti postene masine pa da i oni zaigraju bf{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 22:32 (berto).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Problem i jest u tome što nemamo novaca... cijene su nam kao svugdje po svijetu (čak i više), a plaće 4-10 puta manje za iste poslove. To je i najveći problem zašto čak ni entuzijasti i gejmeri ne priušte sebi ništa bolje od prosječnog Amera ili Nijemca koji igraju igre samo nedjeljom navečer pa kupe i5 i 280X. Igra jednostavno radi dobro na svemu novome što sam vidio... k vragu, na moje iznenađenje radila je odlično i na hebenom MacBooku kojem je igranje bilo zaboravljena opcija kod izrade.

Inače, CS je drugi tip igre. Prastari model igranja koji je negdje na pola puta između tracinga Quakea i UT-a i balistike BF-a. Nije usporedivo i sve ima svoje specifičnosti, a nije ni konkurencija. CS je daleko više eSport od BF-a, baš zato što je preciznija igra manje ovisna o uvjetima u kojima se igra. Igra se iz posve drugih razloga, a jedan od tih nije grafika. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 22:34 (Tonči).
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
berto kaže...
bennyPro kaže...

a znam da si troll ali nemogu odoljeti{#}

Da dečko sazna na kakvim mašinama ljudi sve igraju CS 1.6 a kamoli CSGO, vjerojatno bi pao u nesvijest. 

šumski put je bio ravan.
16 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...

Ima i tu dosta istine. Problem je i u ekonomiji: nažalost, što je tužnija zemlja, to je lošiji hardver i igra ima bitno veću šansu da ne radi, a to onda stvara problem. Ja igram u klanu koji ugl. ima nove mašine i nemamo problema, a pun nam je server svakodnevno. Nekoć smo na Bugu igrali na svome serveru (BFBC2), ali se već i s BF3 počelo razvodnjavati, a kasnije gašenjem servera i kroz sukobe, pogotovo kad je konačno zbog cheatova pohvatana velika količina "prozora", stvar se raspala. Tako da, na kraju ti i ostane samo živciranje.

Što je slatko čitati ovakve rečenice od PB BANNED korisnika {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
bennyPro kaže...
dad0r kaže...

@tonci +1

Ne mogu si ni zamisliti ljudina koliko ti je teško pisati relativno točno i ispravno...svaka čast na trudu.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
dreammaker kaže...

Prije nego melješ gluposti, možeš i linkati taj PB ban :)

16 godina
Tonči kaže...
dreammaker kaže...

Prije nego melješ gluposti, možeš i linkati taj PB ban :)

Joj tončec stvarno mi se neda. Mislim da su svi upućeni u priču tebe i bljeskova :)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne mogu si ni zamisliti ljudina koliko ti je teško pisati relativno točno i ispravno...svaka čast na trudu.{#}

mozda to pas pise ili barem korigira prije postanja{#}

15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

mozda to pas pise ili barem korigira prije postanja{#}

Bit će pas prije, dobro da si me sjetio.

Ljudina   kako   je   na   cs   go   praznim   serverima   jesi  naučio   recoil ?

16 godina
odjavljen

Joj, dream, daj ne seri. Svi znamo tko je zapravo baniran i zašto, kao i to koliko je trajao ban na mom drugom i praznom accountu samo za tu namjenu da bude baniran tko je trebao biti. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 22:48 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

hehehe tonci zrtvuje accountove da upeca haxorze {#}
btw. ljude.. hocu reci benny uspijesno trolla, drahic pobrao zuti{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
berto kaže...

Zašto su požutili drahica? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 23:01 (Tonči).
15 godina
Battlefield 4

Paracel mi se opet srušio sa sound loopom...očito je nešto na toj mapi, i to nekih 20 sek prije kraja

A taman pomislim da su nakon 15 server aptcheva i 4-5 game patcheva uspjeli to adresirati.

Oh well.... 

(imb4 antraks izlaženje iz ormara spike)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...
berto kaže...

Jer je rijec 'idiot' uvreda za neke..

Cek,ovo sta Dream prica,ti si taj  nesto sta radis za Bug i pobrao ban u BC2 jer si imao cheat?

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ugl. mislim da je dosta ljudi očekivalo puno, razočaralo se i igra i dalje sam i razočarava se iz dana u dan sve više.

Vidim po sebi kad probavam ove china mape i ginem kao budala za objective, samo se naživciram, umjesto da se ukampam i uzmem aviončić da si pojačam kdr.

Ugl.  živi bili pa vidjeli.

Pa ajmo se dogovorit, meni je najmanji problem poslozit mape i modove koje zelimo igrati. Sad server vrti air superioriti jer se lako napuni, ali lako se to promijeni. NOB Mrcine je server i svakako ste dobrodosli! Isto tako Jopis i ekipa imaju server koji je cesto prazan pa se i tu mozemo naci! Malo se napucavamo pa se onda tu sprdamo ko je njub, a ko je prozor!

I mozemo poslozit za Antraxa 1vs 1, a ostalo spectators! {#}

12 godina

ja sam za , al da bude njub frendli

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 23:37 (SiNkE.Zgb).
16 godina
odjavljen
desh kaže...

Pa ajmo se dogovorit, meni je najmanji problem poslozit mape i modove koje zelimo igrati. Sad server vrti air superioriti jer se lako napuni, ali lako se to promijeni. NOB Mrcine je server i svakako ste dobrodosli! Isto tako Jopis i ekipa imaju server koji je cesto prazan pa se i tu mozemo naci! Malo se napucavamo pa se onda tu sprdamo ko je njub, a ko je prozor!

I mozemo poslozit za Antraxa 1vs 1, a ostalo spectators! {#}

To svaki put završi ili svađom ili prestankom plaćanja servera u posljednje vrijeme. Neki su dečki tu nedavno nudili servere i navodno se nitko nije javio.

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Jer je rijec 'idiot' uvreda za neke..

Toliko je tezih rijeci palo ovdje da je ova rijec ide u bok s ljubav a ne s zutim

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice