I ti oprosti meni, žao mi je ako sam povrijedio tvoje osjećaje gornjim tekstom. Slažem se da je DLC zlo, pogotovo ako dijeli igraču zajednicu tako da ne dopušta igranje svima skupa. Nažalost, bojim se da nas očekuje samo gora situacija mjesečne naplate, koju je pokušao započeti Bobby Kotick s Call of Duty serijalom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ti oprosti meni, žao mi je ako sam povrijedio tvoje osjećaje gornjim tekstom. Slažem se da je DLC zlo, pogotovo ako dijeli igraču zajednicu tako da ne dopušta igranje svima skupa. Nažalost, bojim se da nas očekuje samo gora situacija mjesečne naplate, koju je pokušao započeti Bobby Kotick s Call of Duty serijalom.
DLC kao takav nije zlo.
On je zlo u slučaju BF4 zato jer se određena energija i resursi troše na njega umjesto da se popravlja sama igra - ono što je najvažnije.
Ja bi BF4 usporedio sa kućom bez temelja odnosno lošom statikom.
I sad oni idu trpat na tu kuću još dva-tri kata.... hoće li na kraju pući i srušiti se do temelja?
DLC kao takav nije zlo.
On je zlo u slučaju BF4 zato jer se određena energija i resursi troše na njega umjesto da se popravlja sama igra - ono što je najvažnije.
A zar nisu pauzirali izlazak novih DLCova do "popravka"?
I sad oni idu trpat na tu kuću još dva-tri kata.... hoće li na kraju pući i srušiti se do temelja?
Sačekajmo mausa, on je ekspert za statiku i za BF4 pa može s vama u kolo...
OP OP
Zašto smo se maknuli od auto-analogije....sad će mi opet trebati nekoliko tjedana da pohvatam konce
Jebote, za mantle ne možeš naći ni jednu jedinu korisnu informaciju na netu...
Navodno jesu, ali au zato radili dva DLC-a skupa s igrom što ih je vrlo vjerojatno koštalo svih ovih problema s kojima se susrećemo.
China Rising koji je izašao samo mjesec dana nakon izlaska igre te Second Assault za Xbox1.
fakat, kae s tim mantle-om?kad će to?
ma sve mi se čini da će i to isfušati, jer sudeći po svim mogucim testovima ,amd u bf4 nije u ama baš nikakvoj prednosti.
fakat, kae s tim mantle-om?kad će to?
ma sve mi se čini da će i to isfušati, jer sudeći po svim mogucim testovima ,amd u bf4 nije u ama baš nikakvoj prednosti.
Pa nemam pojma. Počeli su sa strašnim najavama, sad više ni A ni B...
Što te zanima? :)
Što te zanima? :)
S tobom neću pričati o tome a ti znaš i zašto
DLC kao takav nije zlo.
antraks????? is that you???? no way...
EDIT: ON TOPIC
Jack je intervjuirao Craig Mcleod-a pa malo pričaju o Chini Rising, i nesto spominju da su levolutioni na tim mapama (magla guilian peaks, snjeg na altair range, kiša na dragon pass) ali ja nista od tog nisam vidio
Zadnja MSI Afterburner Beta sa zadnjim RTSS-om podržava 64-bitni BF4:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=383541
http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm
Probao kolega s TS-a jučer i kaže da radi.
Haha, pritisnuli developera.
A kunuo se da nece raditi podrsku za 64 bita jos neko vrijeme
Beta 17? Imam ju vec mjesec dana, onda je u pitanju samo novi RTSS... Imam 5.4.1. Koji je najnoviji?
Krenuli sa nadogradnjama servera
valjda ce sad bit bolje :)
Pa i do sada je bilo dobro.
Neznam dali ste skuzili ali sas svakim patchom je znacajan pad fps-a. Dam se kladiti da to namjerno rade zbog mantlea, pa kada mantle izade vratiti ce na prvobitno stanje i stvarno cemo imati vise fps-a. Odnosno imati cemo isto fps-a kako i kada je igra izasla.
Sve su to lopovska posla. Ali inace cisti 5 za ostatak igre.
Navodno jesu ...
ja bih spekulirao da prestali raditi na DLC-ovima, ali ne zbog popravljanja igre nego zbog uvođenja toliko obećanog mantle-a. (što se možda može smatrati popravljanjem, na jedan pjesnički način). Rečeno je bilo polovica 12.mjeseca, a to je sad iza ugla.
nisu ga pritisnuli, nego su ga financirali :)
Kada taj "famozni" mantle integriraju u ovaj BF4 onda kreće bijeli Božić........a neće samo snijeg padat.....padati će i BF.
Možda će zanimati i druge pa ću dio pvt odgovora o Mantleu i ovdje napisati:
BF4 bi mogao to [draw calls] iskoristiti, ali bojim se da ubrzanje neće biti pretjerano vidljivo na Low i Medium detaljima, nego eventualno na High i Ultra, gdje ima smisla. Analogija je da ćeš dobiti autocestu s 10 traka po smjeru umjesto jednom. Ako imaš gustoću prometa kojoj to nešto znači - super, ali ako imaš dva automobila koja po njoj voze, apsolutno ti je svejedno.
super ako ce to stvorit nekakvu prednost,
samo se bojim da ce to biti kao i do sada; amd optimizirana cesta po kojoj brze idu nvidia i intel
Možda će zanimati i druge pa ću dio pvt odgovora o Mantleu i ovdje napisati:
BF4 bi mogao to [draw calls] iskoristiti, ali bojim se da ubrzanje neće biti pretjerano vidljivo na Low i Medium detaljima, nego eventualno na High i Ultra, gdje ima smisla. Analogija je da ćeš dobiti autocestu s 10 traka po smjeru umjesto jednom. Ako imaš gustoću prometa kojoj to nešto znači - super, ali ako imaš dva automobila koja po njoj voze, apsolutno ti je svejedno.
Po tome onda njihova teorija da će napredak biti vidljiv i na slabijim konfama pada u vodu.
samo se bojim da ce to biti kao i do sada; amd optimizirana cesta po kojoj brze idu nvidia i intel
Pa ne bih se baš složio. Nvidija ustraje na staroj arhitekturi zbog koje su im čipovi veličine Godzille, a sada su i udarili u zid jer više nemaju gdje s njima. Također, za mnoge (pro) namjene AMD poždere Nvidiju... AMD ima mnogo jednostavnih ALU-a, a Nvidija malo kompleksnih. AMD je mnogo bolji s integer operacijama, a Nvidia ih mora emulirati, s tim da je bolja FP-om... R9 290X je i to promijenio tako da sada imamo izjednačenu situaciju u igrama i podijeljenu u pro svijetu. Dodaj da je AMD u obje konzole...
Beta 17? Imam ju vec mjesec dana, onda je u pitanju samo novi RTSS... Imam 5.4.1. Koji je najnoviji?
Da, baš jučer stavio betu 17 tu i novi riva, ali opet mi ne radi...di je caka?
Po tome onda njihova teorija da će napredak biti vidljiv i na slabijim konfama pada u vodu.
Ne nužno. Slabije konfiguracije imaju slabije performanse općenito, tako da se opet napredak mora vidjeti. Mantle, osim draw callsa, ima još karata u rukavu. Vjerujem da će najmanje ubrzanje svugdje biti 10%.
Pa ne bih se baš složio. Nvidija ustraje na staroj arhitekturi zbog koje su im čipovi veličine Godzille, a sada su i udarili u zid jer više nemaju gdje s njima. Također, za mnoge (pro) namjene AMD poždere Nvidiju... AMD ima mnogo jednostavnih ALU-a, a Nvidija malo kompleksnih. AMD je mnogo bolji s integer operacijama, a Nvidia ih mora emulirati, s tim da je bolja FP-om... R9 290X je i to promijenio tako da sada imamo izjednačenu situaciju u igrama i podijeljenu u pro svijetu. Dodaj da je AMD u obje konzole...
ma razumijem sve to, vise sam mislio opcenito na igre koje su do sada bile "amd optimised" i sl. sranja, a na kraju su te iste igre radile bolje na nvidia karticama.. cista reklama
Samo zato jer im je jeftiniji (za konzole). A mantle je pokušaj da performansama dostignu zelene (za pc).
Živi bili pa vidjeli.
Samo zato jer im je jeftiniji.
Čisto sumnjam da bi itko stavio drlog procesor/gpu u konzolu.
Ako se dobro sagne i nakašlje.......možda i bi.
Samo zato jer im je jeftiniji (za konzole). A mantle je pokušaj da performansama dostignu zelene (za pc).
Živi bili pa vidjeli.
Nije samo to u pitanju. AMD ima neke druge prednosti, a jedna od njih (osim važne cijene za iste performanse) je i ovo:
Pa nije baš da su im kozole sve manje,a hlađene sve bolje.
Da, baš jučer stavio betu 17 tu i novi riva, ali opet mi ne radi...di je caka?
RTSS 6.0.0 beta 2, pročitajte release notes, i/ili search po guru3d:
http://archive.sunet.se/pub/games/PC/guru3d/afterburner/RTSSSetup600Beta2-Guru3D.rar