Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.642.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Vratio sam FOV na 75 i iz runde u rundu mi se accuracy poveca za 1%.

Runde od prije nekoliko sati oko 10%-11%.

Ove zadnje 14%-15%.

Isto oruzje.

Slucajnost?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4
Zavisi si cime igras. LMG najvise rasprsuje znaci nesto manji acc od AR ili carbina, dok ces sa sacmama imati ponekad i preko 100%.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...
Zavisi si cime igras. LMG najvise rasprsuje znaci nesto manji acc od AR ili carbina, dok ces sa sacmama imati ponekad i preko 100%.

Zadnjih nekoliko dana samo assault. (Da, znam, to je uzasno mali acc za njih {#} )

Danas samo M416

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Zadnjih nekoliko dana samo assault. (Da, znam, to je uzasno mali acc za njih {#} )

A meni je stalno izmedju 15-20acc i ja zadovoljan,ovi profici imaju veci ali to je jedino sto im je vece haha salim se,ma sve je to dobro btw ja sam se zaljepio za aeka koda ne postoji druga puska,nezz svidja mi se

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 1:39 (Blade Runner31).
15 godina
forzzuk kaže...

Nije fer!

Kalimero!

Meni kad se to počne događati, napravim sljedeće: reinstal punkbustera u folderu od igre, reinstal DX-a i provjera update PB vanjskog. Onda radi poprilično dobro dok ne ugasim računalo. Sljedeći dan ako se pojavljuju iste greške ponovim radnju. Kao da se PB ugase procesi pa izbacuje. Ako si još na bežičnom internetu napravi speed test kad se to počne događati.

Inaće ima dana kad se može lijepo igrati, a ima i kad ništa ne pomaže i serveri pucaju ko kokice.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi koji ispadate. Otvorite portove putem programa koji se zove "smart port forwarding". Portovi su isti kao i za bf3. I skinite punkbuster setup sa sluzbene pb stranice i onda tek rucno updejtajte bf4, odnosno dodajte ga u setup, vidjet cete vrlo je jesnostavno. Evo ko nece znat napravim tutorial veceras pa uplodam do sutra. Na poslu sam pa vam nemogu dati linkove od navedenih programa. Ja sad ispadnem samo kad snimam ali bez icega. Znaci ni error ni nista, samo se igra nestane. Kad ne snimama sve 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...

Dobivam ovaj error.

Sa cime je on povezan?

the instruction at 0x40c4bb45 referenced memory at 0x0000c688 the memory could not be read

Anyone?

Nitko nista nezna od svih ovih vrsnih strucnjaka kada je ozbiljniji problem? 

Ja jos uvijek ovaj problem,pomoci i rjesenja niotkuda...

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

astra , igra je pokvarena i mislim da je blesavo da ti tražiš rješenje i da se ubijaš s tim dok dice ladi jaja u švedskoj.

ovoj igri treba patch od 30 gb da je popravi, nema druge {#} 

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
10 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Svi koji ispadate.

I ja ispadam, ali kaže mi žena da su u pitanju centimetri... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4
jackfrags 
The Battlefield 4 One Hit Kill Bug

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 9:31 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 2 hvala 5
13 godina
neaktivan
drahic kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...

Dobivam ovaj error.

Sa cime je on povezan?

the instruction at 0x40c4bb45 referenced memory at 0x0000c688 the memory could not be read

Anyone?

Znam da ti se to nece svidjeti, ali reinstal windowsa je jedino rijesenje. Nisam vidio uopce takav error kod nikoga tako da je moguce da je nesto sa kompom.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
jackfrags 

baš sam o tome čitao ujutro na battlelog forumu

{#}

14 godina
zdenko1991 kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...

Dobivam ovaj error.

Sa cime je on povezan?

Anyone?

Znam da ti se to nece svidjeti, ali reinstal windowsa je jedino rijesenje. Nisam vidio uopce takav error kod nikoga tako da je moguce da je nesto sa kompom.

Probaj privremeno ugasiti antivirusni program

14 godina
Battlefield 4

Novi tj fresh install wina je gore. 

Antivirus ne koristim,niti ga nemam instaliranog. Sistem drzim cistim na svakodnevnoj bazi.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
jackfrags 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670168750950/5/ 

probajte upisat nešto tamo na forum {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 9:41 (Soldier977).
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
jackfrags 

Bez veze. Sa 10 metara bi to tako i trebalo biti, cak i sa 30. Treba u stvari popraviti da je svaki takav pogodak kill, a ne obratno kako on to prezentira.

16 godina
odjavljen
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Svi koji ispadate.

I ja ispadam, ali kaže mi žena da su u pitanju centimetri... {#}

Da, mora biti duži da ne ispada kad se zaboraviš. Najbolje da budeš oprezniji i usporiš... {#}

drahic kaže...

Dobivam ovaj error.

Sa cime je on povezan?

Provjeri da nemaš neki alat koji petlja po igri (cheat?) ili da ti memorija nema grešku. Digni memtest na par sati.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Battlefield 4

Nikakvi 'alati' ne rade niti prckaju po kompu. 

Ok,sta cu mem testom vidjet?Dobit?

Nova je memorija. Moguce da ima gresku,ali opet sumnjam.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Astra, da li si vrtio memtest ili nesto slicno? OCCT torture test? Ovo mi jako smrdi na HW :/ Kazes da je nova memorija, pa pretpostavljam da si mozda mjenjao memoriju; imaš staru da vratiš u PC za probu? Koja MB i CPU? OC? Pregrijavanje?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 10:01 (Jovanka).
13 godina
Jovanka kaže...

Astra, da li si vrtio memtest ili nesto slicno? OCCT torture test? Ovo mi jako smrdi na HW :/ Kazes da je nova memorija, pa pretpostavljam da si mozda mjenjao memoriju; imaš staru da vratiš u PC za probu? Koja MB i CPU? OC? Pregrijavanje?

{#}

Sve od navedenog, a pogotovo hardver.

Kad kupimo nove komponente, uvijek su nam hardverske greske zadnje na pameti. Ipak je to novo! :)

14 godina
Battlefield 4

Da,kupljena nova memorija Corsair Vengeance 16gb (2x8) 1600.

Prije sam imao 8gb apacerovu 1333.

Nazalost nemam mogucnost jer sam prodao Ram-e..

Procesor je klokan putem OC genia-gumb. Ploca je Msi z77 Mpower.

Proc je i5 2500k. Nema pregrijavanja. Temp u full loadau ne prelaze 60c. 

Stabilan klok na 4.2Ghz.  Bio je proc i na 4.4 pa sam mislio da zbog kloka dobivam stopped working i ina sranja,medutim nije do mene.

Sve je radilo normalno do patcha. Patchom su mi maknuli rusenje igre svakih 2-3 runde,sad dobivam ovaj error  svakih 7-8 rundi.

Siege of shangai i Dawnbreaker uredno ruse igru. Ili na mjenjanju mape.

I naravno nakon rusenja igre aposlutno nista mi ne pomaze osim restarta kompa da bi se mogao spojit nazad na server neki.

Znaci-pukne igra,zbog tih errora i jer stoji stopped working,nemogu se prebacit na task manager da ga ubijem tamo (kako kada,nekad mogu)

i normalno kliknem close itd,i onda ako se idem spajat nazad pise da moram u task manageru ugasit igru da prvo. U tom trenu bi bacio sve yebene komponente kroz prozor van na cestu i gazio ih autom kolko bi tlak digne.

U task manageru nema igre. Probavao sam log out sa battleloga,sa origina,gasit FF..Nista.. Koda negdje ostane stajat exe ali neznam gdje. Nema di vise ako ga nema u tasku.

Neznam. Ova igra mi je zgadila sama sebe. Ne svida mi se igra zbog svih tih problema koje uredno NE rijesavaju.  

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 10:13 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...koga briga...

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

...koga briga...

kaj nejde : "virus kaže da ga nije briga"?

baš si virus...

13 godina
drahic kaže...

Stabilan klok na 4.2Ghz.

OK, u kontekstu tvoje priče ovo smrdi {#}{#}

Testa radi, ja bi probao slijedeće.

- vrati clock na default 3.3

- isčupaj jedan keks memorije, ako se i dalje ruši zamjeni kekse, ako se i dalje ruši mjenjaj slotove

- memtest, pustiti u loopu jednu noć

- OCCT torture test, nekoliko sati (barem 1 sat)

- posuditi drugo napajanje pa ponoviti sve gore navedeno

U teoriji, moguće se ploča i moduli memorije ne vole; probaj posuditi od nekoga 4 ili 8GB RAMa bilo kakvog da ti ide na ploču?

Nakon ovog ostajem bez ideja. {#} Sretno!

EDIT: ustvari nakon svega ovog imam još jednu ideju koja ti se neće svidjeti; OC je "načeo" CPU i/ili MB; jedino moguće testiranje je zamjena CPUa i MBa. Znam, sve ovo je looooong shot; ali daleko od toga da je nemoguće.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 10:24 (Jovanka).
15 godina
neaktivan

Virus nevidi što je s ovim linkom? Nekih par m16 aka AEK noobova na inf only metro.part.two se igra CoDa u BFu.

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
13 godina
Super64 kaže...

Bez veze. Sa 10 metara bi to tako i trebalo biti, cak i sa 30. Treba u stvari popraviti da je svaki takav pogodak kill, a ne obratno kako on to prezentira.

Ali, dokumentirano je da metak radi npr 25 damagea. Headshot je puta 2. Znaci 50.

Igrac (u normal modu) ima 100 healtha.

To su podaci o igri. Pravila.

A sto se tice ovog buga, vjerojatno lik ima pravo u komentarima:

"Slower velocity bullets reg twice on hitbox"

14 godina
Jovanka kaže...
drahic kaže...

Stabilan klok na 4.2Ghz.

OK, u kontekstu tvoje priče ovo smrdi {#}{#}

Testa radi, ja bi probao slijedeće.

- vrati clock na default 3.3

- isčupaj jedan keks memorije, ako se i dalje ruši zamjeni kekse, ako se i dalje ruši mjenjaj slotove

- memtest, pustiti u loopu jednu noć

- OCCT torture test, nekoliko sati (barem 1 sat)

- posuditi drugo napajanje pa ponoviti sve gore navedeno

U teoriji, moguće se ploča i moduli memorije ne vole; probaj posuditi od nekoga 4 ili 8GB RAMa bilo kakvog da ti ide na ploču?

Nakon ovog ostajem bez ideja. {#} Sretno!

EDIT: ustvari nakon svega ovog imam još jednu ideju koja ti se neće svidjeti; OC je "načeo" CPU i/ili MB; jedino moguće testiranje je zamjena CPUa i MBa. Znam, sve ovo je looooong shot; ali daleko od toga da je nemoguće.

Nova maticna

Nova memorija

bf4 stopped working sam dobivao i na stocku i sa starom memorijom. 

Ali to dobivaju svi. 

Ovaj problem gore sa memorijom dobivam od zadnjeg patcha. Dali sam dobivao to i sa starom memorijom-NISAM SIGURAN. Tada sam imao sound loop i screen freeze.

Sta se tice slotova za memoriju nazalost nemam mogucnost veliku mjenjat je mi ne stane memorija ispod coolera. :( 

Neznam,Friday kaze da mozda treba malo napon na memoriji dici,za 0.1 ?  S obzirom da je rijec o nekom erroru sa memorijom. 

Btw-

tu pak ima svega. 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1274-uohk-5653

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo malo sa AEK-om raspašoj (best gun i dalje) {#} i prvi put snimanje BF4 bez stalnog rušenja programa za snimanje..

Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Znaci-pukne igra,zbog tih errora i jer stoji stopped working,nemogu se prebacit na task manager da ga ubijem tamo (kako kada,nekad mogu)

i normalno kliknem close itd,i onda ako se idem spajat nazad pise da moram u task manageru ugasit igru da prvo. U tom trenu bi bacio sve yebene komponente kroz prozor van na cestu i gazio ih autom kolko bi tlak digne.

U task manageru nema igre. Probavao sam log out sa battleloga,sa origina,gasit FF..Nista.. Koda negdje ostane stajat exe ali neznam gdje. Nema di vise ako ga nema u tasku.

Virus ima isti problem. Nakon što ugasiš igru preko task managera, ugasi task manager i refreshaj browser. Koliko je Virus skužio, problem ima veze s upaljenim task managerom.

13 godina
drahic kaže...

Nova maticna

Nova memorija

bf4 stopped working sam dobivao i na stocku i sa starom memorijom. 

Ali to dobivaju svi. 

Ovaj problem gore sa memorijom dobivam od zadnjeg patcha. Dali sam dobivao to i sa starom memorijom-NISAM SIGURAN. Tada sam imao sound loop i screen freeze.

Sta se tice slotova za memoriju nazalost nemam mogucnost veliku mjenjat je mi ne stane memorija ispod coolera. :( 

Neznam,Friday kaze da mozda treba malo napon na memoriji dici,za 0.1 ?  S obzirom da je rijec o nekom erroru sa memorijom. 

Btw-

tu pak ima svega. 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1274-uohk-5653

Bez obzira što su to nove komponente, bez testa ne možeš ih proglasiti apsolutno ispravnima. Nažalost, zbog mjenjanja komponenti usred korištenja uber bugovite igre; ostaje samo test, test i samo test, previse varijabli u prici imamo. Vengance je 1.5V def. voltage ako se dobro sjecam? 1.6 ju ne bi trebalo ubiti {#} Jesi probao samo s jednim modulom?

Ovo od Steama samo još više muti vodu {#} Probaj s koracima koje sam nabrajao, jer to je najniži level na kojem moze doci do greske. Hardverske greske možeš sam puno lakse "uloviti", dok ganjenje softverskih prepuštamo Fridayu {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice