Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.643.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
zdenko1991 kaže...

{#}

Odma mi dode da prodam igru. Vidio sam retardacija ali ovo buraz, vrh...{#}

ovo je tek sa novim DLC-om ?

ili je to ovaj novi mortar ?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

OT:

kakva je sad in-game situacija u odnosu na prije 10ak-15 dana?

Ima li kakvih pomaka što se tiče crasheva i svega toga (znate na što mislim)?

odigrao 1 (slovima:jednu) rundu rusha i moram priznati da sam se taman uživio.

Naravno, iduća CQ mapa mi je odmah blokala (sve stane, zvuk se vrti u krug) i trebam kao na slici.

Eh..

Something witty.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Malo sam testirao, nema šanse da će ti proći s klijenta. Mislim da su fixali to. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
forzzuk kaže...

Naravno, iduća CQ mapa mi je odmah blokala (sve stane, zvuk se vrti u krug) i trebam kao na slici.

Eh..

Drugi tjedan dolazi novi patch pa možda bude bolje.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 4

Meni za L96 assignment nije priznavalo C4 kill ako sam ga napravio supportom, sa reconom mi je priznalo.

Je'l i vama nakon instalacije non-stop nudi instalaciju Battlelog plug-ina?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
TomoR kaže...

Meni za L96 assignment nije priznavalo C4 kill ako sam ga napravio supportom, sa reconom mi je priznalo.

Uf, to sam propustio jer sam igrao supporta.

HVALA:

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
forzzuk kaže...

Eh..

Koliko god proc bio stabilan pod testovima, ljudima se svejedno rusi pod BF4 {#}

Probaj jos malo povisit voltazu.

I probaj nove drivere za 560Ti koje su napravili u Nvidiji (nakon pola godine problema):

https://forums.geforce.com/default/topic/621899/geforce-drivers/desktop-internet-browser-freeze-or-tdr-thread-w-geforce-460-560-gpus-updated-11-20-13-see-page-50-/post/4024328/#4024328

TomoR kaže...
Je'l i vama nakon instalacije non-stop nudi instalaciju Battlelog plug-ina?

Da. Ugasi browser, instaliraj plugin, pokreni browser.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 4

Mantle i BF4:

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 3 hvala 4
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
forzzuk kaže...

Eh..

Koliko god proc bio stabilan pod testovima, ljudima se svejedno rusi pod BF4 {#}

Probaj jos malo povisit voltazu.

I probaj nove drivere za 560Ti koje su napravili u Nvidiji (nakon pola godine problema):

https://forums.geforce.com/default/topic/621899/geforce-drivers/desktop-internet-browser-freeze-or-tdr-thread-w-geforce-460-560-gpus-updated-11-20-13-see-page-50-/post/4024328/#4024328

Ma ništa tu ne pomaže. To se i meni događa, sad i više nakon patcha, a koliko znam i mnogim drugima.

Probao sam sve i svašta i nema popravaka, jedino čekat i molit se da DICE u sljedečem patchu napokon to popravi.

13 godina
D4RKR1DE kaže...

Ma ništa tu ne pomaže. To se i meni događa, sad i više nakon patcha, a koliko znam i mnogim drugima.

Probao sam sve i svašta i nema popravaka, jedino čekat i molit se da DICE u sljedečem patchu napokon to popravi.

Samo mi nemoj reci da nisi klokao proc {#}

Ma da.. al ono, 50-60% (80-90%? {#})  ljudi ima probleme, ostali ne... Kako, zasto...

Ah, taj DICE... {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
BFBeast kaže...

fila naporan si. Meni se cini da ces ti biti jedini covjek koji ce ga ostati igrati, zatupiti ce ti refleksi od te igre. 

Tebi bi najgora igra bila najbolja samo da ima potpis battlefield.

Ja naporan? Učio sam od tebe.

Zar nisi ti rekao da odlaziš na godinu dana? Šta onda još uvijek dolaziš ovdje?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

fila naporan si. Meni se cini da ces ti biti jedini covjek koji ce ga ostati igrati, zatupiti ce ti refleksi od te igre. 

Tebi bi najgora igra bila najbolja samo da ima potpis battlefield. prihvati cinjenicu da ljudi brisu igru jer nevrijedi gubiti zivce na tako losu igru. em je lose zamisljena em je lose realizirana.

kratko receno blagi uzasan. 

Da, sigurno je tako. Dovoljno da ti kažeš i evo, svi brišu. Savjetujem ti da se javiš i DICE-u i kažeš da slobodno ne moraju više na posao.

{#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
D4RKR1DE kaže...

Samo mi nemoj reci da nisi klokao proc {#}

Ma da.. al ono, 50-60% (80-90%? {#})  ljudi ima probleme, ostali ne... Kako, zasto...

Ah, taj DICE... {#}

Pa kažem da sam probao sve, znači clockao ne clockao, ista stvar.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

Brojke o 3x slabijoj prodaji nego BF3-a dovoljno govore o onome o cemu sam cijelo vrijeme trubio. 

a uzmi u obzir od tih 3x manje ljudi koji su kupili igru i izbrisali je nakon par dana kao i mi i dobio bi porazavajuc broj, ako brojke nastave tako opadati uskoro  nece imati kome prodati iduci nastavak BF serijala{#}

a sto volim kada se ljutite!

@fila otisao sam sa igre ali ne i sa foruma, moram pratiti vas par fanbojeva i malo vas provocirati. kao sto sam rekao okani se te igre otupjeti ces od nje skupa sa tvojim refleksima.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 20:15 (BFBeast).

8 7 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Previše sam ju platio da bih od nje odustao.

Sredit će oni sve, ponajviše onim patchom koji donosi Mantle.

Igra je tech-demo i kao takva je vrlo dobra. Pokazuje stanje današnje tehnologije.

Danas je tehnologija takva da je napuhana, a stalno se ruši.

Moj PC  
8 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
13 godina
neaktivan

Ma jedan spanjolski tim sa kojim igram spanjolski esl ladder.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 20:33 (zdenko1991).
17 godina
Battlefield 4

Španjolci imaju optiku? lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li neki server gdje su hrvati? Možda i da ima TS? Ja bi se malo joinao da pucamo zajedno, a bogec nemam s kime {#}

The Chinaman is not the issue here!!!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
dali je netko imao problema sa novim Browser pluginom ? instaliram ga uredno ali BF ga nece prepozna i stalno mi stoji da ga moram downloadat , tako da ne mogu joinat servere ... pomoc ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...
dali je netko imao problema sa novim Browser pluginom ? instaliram ga uredno ali BF ga nece prepozna i stalno mi stoji da ga moram downloadat , tako da ne mogu joinat servere ... pomoc ?

Meni je tak nakon instalacije pa sam reinstalirao, ugasio browser i opet ga upalio i sad radi.

The Chinaman is not the issue here!!!
13 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

instalirao 10 puta i nista.. opalio reset pc-a, i rijesilo problem lol

17 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...
MegaTheJohny kaže...

Same here...

J-e-b-e-n-i programeri!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
MegaTheJohny kaže...
MegaTheJohny kaže...

Same here...

J-e-b-e-n-i programeri!

Meni sve uredno..vjerovatno je do browsera, ja koristim Chrome...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...
Friday kaže...
MegaTheJohny kaže...
MegaTheJohny kaže...

Same here...

J-e-b-e-n-i programeri!

I don't give a fuck! Onima koji naprave aplikaciju dužnost je da ju naprave da funkcionira na svim browserima - pogotovo na onima koje koristi više od milijardu ljudi!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
mrxa1 kaže...
Friday kaže...
MegaTheJohny kaže...
MegaTheJohny kaže...

Same here...

J-e-b-e-n-i programeri!

I don't give a fuck! Onima koji naprave aplikaciju dužnost je da ju naprave da funkcionira na svim browserima - pogotovo na onima koje koristi više od milijardu ljudi!

Ma ti si neupucen. To ti je levolution update browsera, znaci koliko god ti puta njega instalirao nece ga namjerno battlelog priznat. To ti je novi "feature". Tak da nemoj se zalit nego provijeri koje imas drivere od misa.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Ma ti si neupucen. To ti je levolution update browsera, znaci koliko god ti puta njega instalirao nece ga namjerno battlelog priznat. To ti je novi "feature". Tak da nemoj se zalit nego provijeri koje imas drivere od misa.

Zdenko ne seri {#}

Došli mi prijatelji i hoću njihovom sinu dati da igra BF4 - igrao ga je kod mene prije cca tjedan dana i malac se oduševio (ima 8 godina). Probam jedan server- neće. Probam drugi - neće. Probam 33. server - neće. Ugasim firefox i vidim da ima origin update. Ajd, instaliram update i kažem djetetu "evo sad ćeš igrati". Opet neće. Probam 100 sranja i svejedno neće. Od muke resetiram stroj i sve proradi {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije da pi7dim ali evo sad igram s vama veceras i moran priznat da pomalo mijenjam

mišljenje o igri sad kad vidim koliko puno moze biti bolje igrati (duh!) s poznatom ekipom

ali misa mu maloga evo upravo treci put mi crasha igra.. u 15-20 minuta.

2x za redom na Paracelu.

EDIT:

i sad opet ovo.

Pa Boze moj..

a pokusavan svin sliama igri dat sansu..

EDIT #3

i sad ovo;

EDIT #4

znaci u jednoj veceri 3x sound loop teški crash, nemogućnost spajanja nakon toga i zatim totalni crash.

ma nabijen na kura© cilu igru i u pi7du materinu po rizik kartona.

Nije fer!

Kalimero!

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 23:21 (forzzuk).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

hmmm onda je stvarno do tebe

jer ja sam cijelu vecer igrao sasvim normalno bez ikakvih problema

svaku 50-u rundu mi se samo igra srusi pri promjeni mape ili jos rijeđe se pojavi onaj blur

ali hitreg... {#}

btw. otkljucao sam magnum i ''igrao'' malo s njim... U.Z.A.S

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 23:53 (Scrappy).
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice