- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OT:
kakva je sad in-game situacija u odnosu na prije 10ak-15 dana?
Ima li kakvih pomaka što se tiče crasheva i svega toga (znate na što mislim)?
odigrao 1 (slovima:jednu) rundu rusha i moram priznati da sam se taman uživio.
Naravno, iduća CQ mapa mi je odmah blokala (sve stane, zvuk se vrti u krug) i trebam kao na slici.
Eh..
Malo sam testirao, nema šanse da će ti proći s klijenta. Mislim da su fixali to. :)
Naravno, iduća CQ mapa mi je odmah blokala (sve stane, zvuk se vrti u krug) i trebam kao na slici.
Eh..
Drugi tjedan dolazi novi patch pa možda bude bolje.
Meni za L96 assignment nije priznavalo C4 kill ako sam ga napravio supportom, sa reconom mi je priznalo.
Je'l i vama nakon instalacije non-stop nudi instalaciju Battlelog plug-ina?
Meni za L96 assignment nije priznavalo C4 kill ako sam ga napravio supportom, sa reconom mi je priznalo.
Uf, to sam propustio jer sam igrao supporta.
HVALA:
Eh..
Koliko god proc bio stabilan pod testovima, ljudima se svejedno rusi pod BF4
Probaj jos malo povisit voltazu.
I probaj nove drivere za 560Ti koje su napravili u Nvidiji (nakon pola godine problema):
Da. Ugasi browser, instaliraj plugin, pokreni browser.
Eh..
Koliko god proc bio stabilan pod testovima, ljudima se svejedno rusi pod BF4
Probaj jos malo povisit voltazu.
I probaj nove drivere za 560Ti koje su napravili u Nvidiji (nakon pola godine problema):
https://forums.geforce.com/default/topic/621899/geforce-drivers/desktop-internet-browser-freeze-or-tdr-thread-w-geforce-460-560-gpus-updated-11-20-13-see-page-50-/post/4024328/#4024328
Ma ništa tu ne pomaže. To se i meni događa, sad i više nakon patcha, a koliko znam i mnogim drugima.
Probao sam sve i svašta i nema popravaka, jedino čekat i molit se da DICE u sljedečem patchu napokon to popravi.
Ma ništa tu ne pomaže. To se i meni događa, sad i više nakon patcha, a koliko znam i mnogim drugima.
Probao sam sve i svašta i nema popravaka, jedino čekat i molit se da DICE u sljedečem patchu napokon to popravi.
Samo mi nemoj reci da nisi klokao proc
Ma da.. al ono, 50-60% (80-90%? ) ljudi ima probleme, ostali ne... Kako, zasto...
Ah, taj DICE...
fila naporan si. Meni se cini da ces ti biti jedini covjek koji ce ga ostati igrati, zatupiti ce ti refleksi od te igre.
Tebi bi najgora igra bila najbolja samo da ima potpis battlefield.
Ja naporan? Učio sam od tebe.
Zar nisi ti rekao da odlaziš na godinu dana? Šta onda još uvijek dolaziš ovdje?
fila naporan si. Meni se cini da ces ti biti jedini covjek koji ce ga ostati igrati, zatupiti ce ti refleksi od te igre.
Tebi bi najgora igra bila najbolja samo da ima potpis battlefield. prihvati cinjenicu da ljudi brisu igru jer nevrijedi gubiti zivce na tako losu igru. em je lose zamisljena em je lose realizirana.
kratko receno blagi uzasan.
Da, sigurno je tako. Dovoljno da ti kažeš i evo, svi brišu. Savjetujem ti da se javiš i DICE-u i kažeš da slobodno ne moraju više na posao.
Samo mi nemoj reci da nisi klokao proc
Ma da.. al ono, 50-60% (80-90%? ) ljudi ima probleme, ostali ne... Kako, zasto...
Ah, taj DICE...
Pa kažem da sam probao sve, znači clockao ne clockao, ista stvar.
Brojke o 3x slabijoj prodaji nego BF3-a dovoljno govore o onome o cemu sam cijelo vrijeme trubio.
a uzmi u obzir od tih 3x manje ljudi koji su kupili igru i izbrisali je nakon par dana kao i mi i dobio bi porazavajuc broj, ako brojke nastave tako opadati uskoro nece imati kome prodati iduci nastavak BF serijala
a sto volim kada se ljutite!
@fila otisao sam sa igre ali ne i sa foruma, moram pratiti vas par fanbojeva i malo vas provocirati. kao sto sam rekao okani se te igre otupjeti ces od nje skupa sa tvojim refleksima.
Previše sam ju platio da bih od nje odustao.
Sredit će oni sve, ponajviše onim patchom koji donosi Mantle.
Igra je tech-demo i kao takva je vrlo dobra. Pokazuje stanje današnje tehnologije.
Danas je tehnologija takva da je napuhana, a stalno se ruši.
Tko je IPEX? :D
Tko je IPEX? :D
Ma jedan spanjolski tim sa kojim igram spanjolski esl ladder.
Španjolci imaju optiku? lol
Ima li neki server gdje su hrvati? Možda i da ima TS? Ja bi se malo joinao da pucamo zajedno, a bogec nemam s kime
Meni je tak nakon instalacije pa sam reinstalirao, ugasio browser i opet ga upalio i sad radi.
instalirao 10 puta i nista.. opalio reset pc-a, i rijesilo problem lol
Same here...
J-e-b-e-n-i programeri!
Same here...
J-e-b-e-n-i programeri!
Meni sve uredno..vjerovatno je do browsera, ja koristim Chrome...
Same here...
J-e-b-e-n-i programeri!
I don't give a fuck! Onima koji naprave aplikaciju dužnost je da ju naprave da funkcionira na svim browserima - pogotovo na onima koje koristi više od milijardu ljudi!
Same here...
J-e-b-e-n-i programeri!
I don't give a fuck! Onima koji naprave aplikaciju dužnost je da ju naprave da funkcionira na svim browserima - pogotovo na onima koje koristi više od milijardu ljudi!
Ma ti si neupucen. To ti je levolution update browsera, znaci koliko god ti puta njega instalirao nece ga namjerno battlelog priznat. To ti je novi "feature". Tak da nemoj se zalit nego provijeri koje imas drivere od misa.
Ma ti si neupucen. To ti je levolution update browsera, znaci koliko god ti puta njega instalirao nece ga namjerno battlelog priznat. To ti je novi "feature". Tak da nemoj se zalit nego provijeri koje imas drivere od misa.
Zdenko ne seri
Došli mi prijatelji i hoću njihovom sinu dati da igra BF4 - igrao ga je kod mene prije cca tjedan dana i malac se oduševio (ima 8 godina). Probam jedan server- neće. Probam drugi - neće. Probam 33. server - neće. Ugasim firefox i vidim da ima origin update. Ajd, instaliram update i kažem djetetu "evo sad ćeš igrati". Opet neće. Probam 100 sranja i svejedno neće. Od muke resetiram stroj i sve proradi
Nije da pi7dim ali evo sad igram s vama veceras i moran priznat da pomalo mijenjam
mišljenje o igri sad kad vidim koliko puno moze biti bolje igrati (duh!) s poznatom ekipom
ali misa mu maloga evo upravo treci put mi crasha igra.. u 15-20 minuta.
2x za redom na Paracelu.
EDIT:
i sad opet ovo.
Pa Boze moj..
a pokusavan svin sliama igri dat sansu..
EDIT #3
i sad ovo;
EDIT #4
znaci u jednoj veceri 3x sound loop teški crash, nemogućnost spajanja nakon toga i zatim totalni crash.
ma nabijen na kura© cilu igru i u pi7du materinu po rizik kartona.
Nije fer!
Kalimero!
hmmm onda je stvarno do tebe
jer ja sam cijelu vecer igrao sasvim normalno bez ikakvih problema
svaku 50-u rundu mi se samo igra srusi pri promjeni mape ili jos rijeđe se pojavi onaj blur
ali hitreg...
btw. otkljucao sam magnum i ''igrao'' malo s njim... U.Z.A.S