Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

To već izašao BF5? 

LOL, preorderao si jos zimus a sad se tu pravis irac...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

To već izašao BF5? 

Ja preorderavam sve igrice pa tako i zaboravim na njih. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

To već izašao BF5? 

Dun do Bheal ye gobshite

Tako se ne ponaša prema partnerima.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 18:19 (Ikarus01).
17 godina
Soldier977 kaže...

To već izašao BF5? 

Ma joj, preorderamo samo. Hoćeš i ti?

14 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...
Volume kaže...

Osobno me zaboli neka stvar za grafiku, dx i sva ostala sranja. Ionako to sve pogasim jer mi ide na živce... Neka je balansiraju i odrade bitne stvari kako triba, a šta se tiče grafike mogu bit i kocke po ekranu šta se mene tiče

To je fino razmišljanje,međutim s novim engineom dolaze bolji prikazi balističke,mehaničke te fizike uništenja jer taj engine najčešće posjeduje implementaciju procesorskih instrukcija koje izlaze periodički.

Igra se ponaša isto igra ja na najmanjim postavkama il sve na max, zid će se isto srušiti ako pucam u njega. Svi ti efekti mi idu na neku stvar i samo smetaju...Eno odigraj partiju lokera ili zavoda na max i min postavkama pa mi reci kad je teren pregledniji, kad lakše uočavaš protivnika, kad imaš bolje reflekse i kad igra sama po sebi radi puno responzivnije

Nekome je grafika bitna, meni je to zadnja stavka

13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

To već izašao BF5? 

Ma joj, preorderamo samo. Hoćeš i ti?

može prijatelju hvala. Imaš stisak ruke kad se vidimo 

Volume Šta zajebaješ ljude, BF se igra na ultra postavkama. 

16 godina
Mene ubijaju u igri svi oni svjetlosni efekti,blješte refleksija i umjetna rasvjeta da u stvarnosti ne vidim par sekundi ništa koliko je izraženo,lijepo je prvih par minuta,ali kasnije ubi i zamara vid,a da ne pričam kako ne vidim nikoga ( ona metro mapa na planini ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RePlaY kaže...

Isto sranje, drugo pakovanje.

Gle njega. Uzet ce sniper, pobit cijeli neprijateljski tim, imat ce 60:2 i vajnat ce da su na mapi dva citera!

doky01akablava kaže...
Mene ubijaju u igri svi oni svjetlosni efekti,blješte refleksija i umjetna rasvjeta da u stvarnosti ne vidim par sekundi ništa koliko je izraženo,lijepo je prvih par minuta,ali kasnije ubi i zamara vid,a da ne pričam kako ne vidim nikoga ( ona metro mapa na planini ).

U igri ima zapravo prilično malo svjetlonih efekata koji mogu umoriti oči. Da, najgore je vani na "Metro mapi na planini". To su ti lockeri.

Osim toga, jako je loše gledati u laser ili svijetlo sa IRNV-om. I još kad popravljaš vozilo pa gledaš u iskre.

Lockere izbjegneš tako da ne igraš tu mapu :D

Ovo drugo da ne koristiš infra crvene scopeove.

A popravljat MORAŠ, tu nema pomoći.

Volume kaže...

Znam za tu nordic ligu, nisan mislia na to već ovo šta je floyd reka. Znači unaprijed postavljena pravila i preseti na njihove servere, a ne da ljudi moraju sami plaćati za servere i pamtiti milijun pravila o tome šta se može koristit a šta ne. Tipa ako je aa u competitivu na određenoj mapi zabranjen, u odnosu na public u kojem nije, onda neka se jednostavno ne spawna na mapi i problem riješen.

Druga stvar je šta te sezone u nordic ligi traju pun k i većina ljudi nema dovoljno slobodnog vrimena da bi to sebi stavila pod nekakvu obvezu. Ideja turnira koji sam spominja bi od klana zahtjevala da odigra nekoliko partija u misecu u kojem se prijavila i to je to. Na kraju godine 12 timova, odnosno onih koji su osvojili misečni turnir, ulaze u nekakvo finale i onaj ko ga osvoji dobije nekakvu nagradu/priznanje. Ne mora to nužno biti mali cq 8v8, može biti rush ili neki drugi mod, ovo bezveze pišem samo ka primjer... Ne mora to biti dio esl-a ili šta ja znam čega, već jednostavno competitive dio igre odrađen od strane samog dice-a.

Van tih turnira u battlelog mogu ubaciti opciju da možeš izazvati drugi klan na war, Chris je u onom videu govoria o tome. Odeš na stranicu nekog platoona, klikneš na Challenge, odabereš mod, broj ljudi i uru u koju želiš igrat. Ako tom platoonu to paše prihvate izazov i bez ikakve muke imaš dogovoren war...

Jako dobra ideja, jako lako izvediva!

Naravno, bit će vajnera kojima bi i to smetalo... a DICE se ulizuje koliko god može pa opet idu na ruku (najglasnijoj) većini.

Sva sreća, u zadnje vrijeme su skoro uvijek ljudi koji zagovaraju team work, manje lock on oružja, prestanak zaglupljivanja igre.... držim fige

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
doky01akablava kaže...

Rekoh idem kupiti,60-tak kuna obicna verzija pa ako mi se svidi,nakon COD4 i Warfacea 90 % se pitam sto se dogada,a onih 10 % sam kamikaza sa migom ili helicem 

Ima tko preporuku noob friendly servera da se malo levelam ?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/243aa208-0b6a-4fa5-aad7-1915b9bf009c/UNIVERSITY-1982-low-mid-skill-only-BL-K-D-1-7/

Glavas_ZG kaže...

Baš me zanima tko će otvorit BF5 temu ...

Ja ću probati

Samo da ne otvori neka ljenčina kojem se nebude dalo stavljati nove informaciju u prvu poruku teme.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Samo da ne otvori neka ljenčina kojem se nebude dalo stavljati nove informaciju u prvu poruku teme.

Zato imamo pirata.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 20:01 (NiramX).
13 godina
Battlefield 4

Poznajući DICE mislim da nema potrebe otvarati novu temu. Neka samo nastavi sa Battlefield 4.1 ili Battlefield 4 facelifting

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Sad sam letio na Zavodu i neki papak me pogađao s nečim što još nisam doživio.

Nema nikakvog signala da je raketa i kad me pogodi čuju se dva udarca i spusti me na 22%.

Jedanput me pogodio samo s jednim tim govnom i mislim da me spustio na 56%.

Jedino što mi pada na pamet je UCAV, ali mislim da UCAV ubija odmah, a i čuo bi se samo jedan udarac, a ne dvaput i mislim da UCAV radi 40 damage??!

Ne vjerujem niti da su one AA mine u pitanju jer bi čuo makar na trenutak lokanje.

Jedino ako papak ima nekakav cheat da isključi zvučnu obavijest na AA-u ili slično?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ova poruka nema veze s gornjom pa je zato pišem odvojeno.

Dakle, Shadowplay me malo zajebava.

Snimio sam 10 minuta igre i sad prelgedavam i pred kraj mi počne trzanje, a to sam već primjetio nekoliko puta.

Ima li tome lijeka?

Ili makar da mi netko stavi svoje postavke koje su isprobane i da sve fercera besprijekorno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ja vas uopce ne pratim vise.

Kakvo bljestavilo, sta levolution, sta destrctiojno ili kako se vec pise.

Ja kad upalim igru vidim Duju kako vrti janje, Mrski ima odsjaj pive u kosi, satnija sjevernjaka dolazi sa medicom i vinom. Mudo izranja iz mora i nosi  zubaca od 5-6 kila.....Hrka muti nesto sa Damom oko MCOMa.... jebte koji levolution i teamwork.  Samo nas je naguzila Irska podruznica al ajd bit BF5 pa ce se vratiti

Moj PC  
8 0 hvala 3
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da raspravljate o potpuno krivoj temi na ovom topicu...  Dakle da budem ontopic, ovo je upgrade koji ste tražili: Venus over 9000!!!!!

potpis
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
Skilledžija kaže...

Nema nikakvog signala da je raketa i kad me pogodi čuju se dva udarca i spusti me na 22%.

Jedino što mi pada na pamet je UCAV, ali mislim da UCAV ubija odmah, a i čuo bi se samo jedan udarac, a ne dvaput i mislim da UCAV radi 40 damage??!

Ne vjerujem niti da su one AA mine u pitanju jer bi čuo makar na trenutak lokanje.

Jedino ako papak ima nekakav cheat da isključi zvučnu obavijest na AA-u ili slično?

Kao i u trojci kad su pred kraj sve rupe i gličeve nasli i ekipu maltretirali. 

Srecom eto petice pred vratima. :)

14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Da nisi pušija šta loše pa ti naškodilo?

13 godina
Skilledžija kaže...

Snimio sam 10 minuta igre i sad prelgedavam i pred kraj mi počne trzanje, a to sam već primjetio nekoliko puta.

Ima li tome lijeka?

Ili makar da mi netko stavi svoje postavke koje su isprobane i da sve fercera besprijekorno.

Za ovo prvo ti ne mogu pomoći, a za ovo drugo također.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ima li tome lijeka?

Da staviš informaciju PC pile lakše bi se pomoglo, ali pokušati ću protljati svoje magične kugletine.

Dakle, za početak na onom disku na kojem se nalazi igra nije preporučljivo saveati shadowplay, stoga dva diska bi bila poželjna.

Drugo ako se problem nastavi najbolje je da skineš handbrake ubaciš(import) video u isti odabereš pod video tabom constant frame rate i ponovo renderiraš.

Također ako imaš ssd i hdd preporučio bih save na hdd

Najbolje da za početak napraviš privremeni ramdisk pa testiraš tako, javi kako je prošlo.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 23:53 (Ikarus01).
13 godina
Ikarus01 kaže...

Da staviš informaciju PC pile lakše bi se pomoglo, ali pokušati ću protljati svoje magične kugletine.

msi 970 + i7 + ssd + 2xhdd

Igra je na ssd, a snimam na hdd.

Ispočetka mi je super radilo, videi bez trzanja i pizdarija.

U zadnjih par videa sam primjetio to trzuckanje.

Vjerujem da je do nekog updejta jer ništa nisam nadograđivao niti instalirao u međuvremenu.

Videi trzaju prije renderiranja, a bogami i nakon :)

Evo ti ovdje primjer kako to izgleda: 

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Ikarus01 kaže...

Vjerujem da je do nekog updejta jer ništa nisam nadograđivao niti instalirao u međuvremenu.

To je zato što imaš NVIDIJU. Mi sa ATI nemamo nikakvih problema

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Ikarus01 kaže...

Jesi pogledao stanje s HDTune za svaki slučaj, također koliki ti je usage hdd za vrijeme snimanja.Bez Msi AB bez alt+tab nego smanji s alt+enter pa onda vidi dok se još vrti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 23:58 (Ikarus01).
13 godina
Battlefield 4

Došle sluše,Logitech G230,dizajn sasvim OK,malo su teže i neudobnije od AKG 540,izrada izgleda vrlo dobra,mislim čak i bolja od AKG,ali zvuk u usporedbi sa AKG 540...usudio bih se reć nebo zemlja!!Za gaming mogu nekako proć,mada ih i tu AKG šiša,ali eto lako se privikneš i zaboraviš na kvalitetu zvuka dok traje kaos BF3/4!Bas je jako izražen i dosta nedefiniran,cijela zvučna slika dosta tamna kao da je prikrivena nekakvo lagano krpom!Izolacija okoline je odlična,ali sama težina i pritisak na uši i nije baš ugoda za dugo igranje,sam materijal koji ide oko ušiju i nije baš najnježniji!!Za 250 kn su OK,mada nove koštaju oko 400-500 kn,vjerujem da ima boljih hifi slušalica u tom rangu,mislim da je Volumen spominjao Audio Technica..

Stavio bih sliku ali forum to cijelu večer odbija!

Kad se vratu AKG sa popravka ove vjerovatno darivam!!

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Došle sluše,Logitech G230,dizajn sasvim OK,malo su teže i neudobnije od AKG 540,izrada izgleda vrlo dobra,mislim čak i bolja od AKG,ali zvuk u usporedbi sa AKG 540...usudio bih se reć nebo zemlja!!Za gaming mogu nekako proć,mada ih i tu AKG šiša,ali eto lako se privikneš i zaboraviš na kvalitetu zvuka dok traje kaos BF3/4!Bas je jako izražen i dosta nedefiniran,cijela zvučna slika dosta tamna kao da je prikrivena nekakvo lagano krpom!Izolacija okoline je odlična,ali sama težina i pritisak na uši i nije baš ugoda za dugo igranje,sam materijal koji ide oko ušiju i nije baš najnježniji!!Za 250 kn su OK,mada nove koštaju oko 400-500 kn,vjerujem da ima boljih hifi slušalica u tom rangu,mislim da je Volumen spominjao Audio Technica..

Stavio bih sliku ali forum to cijelu večer odbija!

Kad se vratu AKG sa popravka ove vjerovatno darivam!!

Fino,fino

Sad ih treba defragmentirat,overklokat te kupit kvalitetan osciloskop za provjeru kvalitete. Evo jedan jeftin http://www.tek.com/oscilloscope/mdo4000-mixed-domain-oscilloscope

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 0:37 (Ikarus01).
13 godina
Skilledžija kaže...

I ti imaš najboljuj grafičku na svijetu!  

Nego....

I meni se to trzanje događa ali sam bio lijen tražiti rješenje.

13 godina
Battlefield 4

No ajde, budem ja ponašao rješenje. Samo da završim s faksom...

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

No ajde, budem ja ponašao rješenje. Samo da završim s faksom...

Samo ti polako. Nije nama žurba.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Jel koga vrjeđa haljina bez leđa?

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Jel koga vrjeđa haljina bez leđa?

Mislim da Voljuma.

Posta je papak. Samo priča o igjici. Nema više Sandre, nema više guza a bogami odjebao nas je i sa vibera.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
amater_2 kaže...

Mislim da Voljuma.

Posta je papak. Samo priča o igjici. Nema više Sandre, nema više guza a bogami odjebao nas je i sa vibera.

Znači još jedan iz ekipe postao punoljetan :D

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice