To je nesto do njih. Meni na battlelogu kaze ''The Game Statistics Engine is currently down.''. Nemogu igrat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WTF?????
...Ja se jedva uspio logirati na Origin nakon brojnih pokušaja ali na battlelogu mi rank 00 i nema statistike. Vidim da na mojim favorit serverima jedva da ima nekoliko igrača. Možda nam ISIL poželio sretne božićne blagdane :)
Mene taj Origin toliko zivcira, zna mi se crashat po 5-6 puta dnevno ako ne i vise. Nekuzim zasto jednostavno nisu napravili kao na bad company 2 sve u igri.
Dragi prijatelji, suborci...
Idem sada sa curama raditi sve što danas imamo isplanirano (za početak očistiti ribu). Neću se vjerojatno do sutra spajati na forum.
Želim blagoslovljen i radostan Božić vama i vašim obiteljima.
Ostavite se battleloga i origina i ajte do kakve kafane...
Od srca svima sretni blagdani Lipo mi se provedite, zabavite, poijte puno dobre spize i umjereno s alkoholom
Ostavite se battleloga i origina i ajte do kakve kafane...
Od srca svima sretni blagdani Lipo mi se provedite, zabavite, poijte puno dobre spize i umjereno s alkoholom
Da ajde do kafane se nalijati ko tele jer je to baš u blagdanskom duhu i to baš na taj blagdan koji bi se trebao provoditi sa familijom.
U svakom slučaju. Sretan Božić svima.
Večeras u ponoć svi na ts, don du jo će van reći par riječi o moralu, ubacit ću malo politike da bude uvjerljivo.....
Srećan ljudovi od srca
Čestit Vam Božić svima, puno zdravlja, mira i veselja vama i vašim obiteljima.
Virtualni suborci, sretan Bozic vama i vasim obiteljima.

Sretan bozic CROd-u , Gerijetriji i svim ostalim BUG-ovcima

Sretan Božić dame i gospodo... Polako sa jelom i pilom, neće nikud ;)

Sretan i čestit Božić želim vama i vašim obiteljima.
Provedite ovaj dan s vašim najmilijima. 🎄

A jazavci ništa jel? Dobro sinke. Dobro.
Samo zato što je Božić, u duhu ovog blagdana, oprostit ću ti ovaj nepromišljen potez. .....oprosti mu ne zna što čini......
Samo zato što je Božić, u duhu ovog blagdana, oprostit ću ti ovaj nepromišljen potez. .....oprosti mu ne zna što čini......
Sinke slach lahem ki eynam yod'im ma hem 'osim

Sretan Božić ljudi.

Sretan Božić svima!
Lijepo se odmorite, napapajte i udabljajte. Ti se Dujo ne moraš udebljat.
A ako vam je radno, samo hrabro, bude i to prošlo .. kad tad.
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: You have been kicked for having an abnormal kill rate. (6,41) hahhaa to je tooooo
Eee, dobar klan! Dođi ti češće ovamo, vjerojatno bi se dobro uklopio.
Sretan Božić svima od čarapa brothersa i sve najbolje vama i vašim obiteljima
Btw. ako me ovo izležavanje ne ubije, onda ova hrpa mesine, kolača i svakojake klope sigurno bude
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: You have been kicked for having an abnormal kill rate. (6,41) hahhaa to je tooooo
Eee, dobar klan! Dođi ti češće ovamo, vjerojatno bi se dobro uklopio.
Znači da oni koji su dobri ne prolaze Mudinu "inicijaciju"?😎
PS:Hvala na lijepim željama.
@Granzon mlad si izdržat ćeš😁

Sretan Božić svima od čarapa brothersa i sve najbolje vama i vašim obiteljima
Btw. ako me ovo izležavanje ne ubije, onda ova hrpa mesine, kolača i svakojake klope sigurno bude
Reci bratu neka ima defib uza se.....

ČITER!!!!!!
Friday, spasi nas s neponovljivom moći spamanja!
Heh, zgodna...
Dobar je stih "veliki tanjiri a porcije su male". To je tipično za neke fensi-šmensi restorane. Išao sam sa frendicom na "brunch" u neki takav restoran. Naručio odrezak a dobio nešto kao pola dlana veliko. Nakon toga smo jeli brownies - jedan je 7 eura. Užas...
BTW, "odrezak" je bio 17 ako se ne varam
Pozz ekipa, evo vec stvarno duuuuugo nisam nike napisal. Pa onda neke za vas easter egg lovce. Dakle na moj poticaj stricek petko je jucer codiral jedan mali programcic koji pomaze kod nabave DICE LA camo-a. Svi zainteresirani mogu se javiti u pp. Hvala striceku Špelcu i puuuuno pusica