- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
JELI KOJI?
KOJI KOJI
JBG MOR8
Nadam se da će ti se pirat smilovat i da će biti crveni od samo 2 tjedna, a ne mjesec dana za ovaj spam.
Ma neće ja se nadan bilo je i gorih dana...
A nemaš G440? :O

a đe ti je hotas
Drago i ja smo jako razočarani 😒

Šta će njemu hotas, on leti ko kornjača
g440 fuj to tvrdo govno za njubare..... hotas, šta će mi kad mi se prohtje vozit heli oden na krov kuće upalin ga i iden.....
E moj Duje.. sva ta hrpa Logitech hardveraja a ni jedan pošten komad. Sve neke srednje žalosti ...ništa nisi naučio od starijih kolega.
Ja sam se zaljubio u dva komada od logija (a imao sam ih mali milijun) - G700 i Z5500. E to dvoje mi uvijek srce zagrije...
Ja sam se zaljubio u dva komada od logija (a imao sam ih mali milijun) - G700 i Z5500. E to dvoje mi uvijek srce zagrije...
Ponosni vlasnik oba uređaja :)
šukurac bajo samo lođitek
Ponosni vlasnik oba uređaja :)
Ja sam G700 ponio sa sobom a Z5500 čekaju kod kuće u ormaru. Htio sam ih prodati ili pokloniti nekome pa me žena skoro ubila. Kaže da smijem prodati što god želim ali zvučnike ni slučajno
pa nemoj ih prodat daj mi ih .... bože špelac zapinješ na tehnicality...... kako uspijevaš u braku
Poklon od jednog kolege iz klana nećemo ga imenovat sada.....
A zasto me nebi imenova....konjino
hahahahahahahahahahhahahahaa eto budale
Poklon od jednog kolege iz klana nećemo ga imenovat sada.....
A i taj nađe pravi poklon.
Šala naravno, jel dobro igrati na to?
ma to je on uzea sebi pa samo prosljedia.... ma je odlično je.... pogotovo na i phone a ne na one kineska neka smeća.....
EDIT:
uključujući i zamzung
ma to je on uzea sebi pa samo prosljedia.... ma je odlično je.... pogotovo na i phone a ne na one kineska neka smeća.....
EDIT:
uključujući i zamzung
Ne seri...to je iskljucivo namjenjeno tebi bilo...kad sam kupio mislio sam ovo cu darovati samo posebnoj osobi i eto
Razocaran sam
hahahahahahahahahahhahahahaa eto budale
Zato si ga prvo da joki koji ni nema iPhone pa ga je meni joka da...... tako da ne seri..... JOKA JEL TAKO??????
Ja san dobro priprpa poklone ispod bora i momci čini mi se ništa od unapređenja G kolekcije ovog božića......
Cure, dečki, Špelac, evo da vam svima poželim sretne i vesele blagdane i sve najbolje u novoj 2016. godini
WTF?????
isti eror izlazi kad se iden spojit na battlelog.....
a svako 3 4 put kaže wrong pass or email....
WHOOOTTTTTT?????
EDIT:
internal server 500 error
evo uspia san uć na battlelog al ne piše mi ko šta igra.....