- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je travestija kako se pljuje po sigurnosti našeg omiljenog Linuksa, što kažeš... ti bokser ja pajser?
Krvi ću ti se napiti.
Krvi ću ti se napiti.
Zašto takva reakcija?
Tko te isprovocirao?
Nisam valjda ja zato što volim Linux?
Krvi ću ti se napiti.
Zašto takva reakcija?
Tko te isprovocirao?
Nisam valjda ja zato što volim Linux?
Dujo je frulicu zamotao pa je sad pročitao jopisovu poruku od prije 3 mjeseca gdje mu je ovaj napisao da je njub... Slowpoke!
Dujo je frulicu zamotao pa je sad pročitao jopisovu poruku od prije 3 mjeseca gdje mu je ovaj napisao da je njub... Slowpoke!
Hvala na detaljnom objašnjenju.
Iz boldanog se vidi da si naučio nešto C1 engleskog.
Btw. Slowpoke mi je 7. najdraži pokemon.Ravno iza Snorlaxa,Charizarda,bulbasaura,Lugie,Unknowna i Slowkinga.
Iza 6. sezone ne vrijedi gledati.
Hvala na detaljnom objašnjenju.
Iz boldanog se vidi da si naučio nešto C1 engleskog.
Btw. Slowpoke mi je 7. najdraži pokemon.Ravno iza Snorlaxa,Charizarda,bulbasaura,Lugie,Unknowna i Slowkinga.
Iza 6. sezone ne vrijedi gledati.
9gag, ništa drugo... Pokemone nisam nikad gledao!
nisan to ja napisa nego slavko
Dobro jutro!
Još ovaj tjedan pa mini GO
Dobro jutro!
Još ovaj tjedan pa mini GO
Kod mene u firmi neki spajaju, za 7 dana slobodno slože si 3 tjedna.
Jutro svima.
Nagradna igra u Linksu....
Emilija je zakon odgovorila!
BTW, može se otključati DICE LA Camo:
Kolko jebanja za jedan posrani Camo koji će vjerovatno biti u nekom DLCu u kutiji koju možeš knifat, kao i onaj Phatom Bow za kojeg smo se tolko natezali. Samo što je odje još slabije bitan item.
Al Baka ovo obožava, već sam ga u jutro vidio na nekom serveru kako ganja switcheve. On previše voli DICE i zato to mora imati.
Ja se divim ljudima koji imaju živce za ovakve gluposti... Pa ne bi se zajebava s tim ni da me nakon svega čeka deset jebenih djevica, a ne pišljivi camo
Ja se divim ljudima koji imaju živce za ovakve gluposti... Pa ne bi se zajebava s tim ni da me nakon svega čeka deset jebenih djevica, a ne pišljivi camo
Haha, ma da! Da su djevice u pitanju ti bi uzeo godisnji, zvao nas sve na telefon da dodemo online.. mozda bi i server kupio
taman su mislim kako cu mu ti napisat i onda vidim tvoj post

Mantraju ti se prsti od pomisli na djevice?
Boga mi su ga zapaprili.
Kontam da se pojavi neki zmaj, pa ipak smo u Drejgon Veliju.
Mantraju ti se prsti od pomisli na djevice?
vozim i tipkam. Valjda ceco i mrski necitaju

vozim i tipkam. Valjda ceco i mrski necitaju
Ima onaj neki vic sa 2 policajca i čitanjem...
Tko od vas ekipe ima server?
Jel Ceco još ima?
trebali bi neki privatni https://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064801500191633/1/
Easter egg je DICE LA camo
Ja imam dojam da Sudy_freak uopće ne čita druge postove, nego nabacuje neke svoje.
Je'l se varam?
Ja imam dojam da Sudy_freak uopće ne čita druge postove, nego nabacuje neke svoje.
Je'l se varam?
Aha, vidim sada.
Nekima se ne zajebava s tim.
I see
I btw. nije to "neki camo", to je Dice.
Je'l se varam?
Aha, vidim sada.
Nekima se ne zajebava s tim.
I see
I btw. nije to "neki camo", to je Dice.
Šta da ti kažem, neke od nas zaboli njonja za Dice modne dodatke
Sva srića šta si doša i obavijestia nas o tome, eto pa nije bilo bar deset postova prije tebe...

ma jebo te camo, nikad ga nisan prominia u životu neću ni sad...... šta će meni camo ja ih ubijen i bez toga...... btw mogli ste bacit like ovdi na du jo komentar.... nije za mene obeća san drugu replayu da mu ga poklanjan..... pa eto za njega.... siroto dijete starci bez posla... nema ni za kruh.... sve bolesti ga opkolile nije mu lako u životu svakli dan mu je borba pa eto da mu bar mi malo pomognemo....
Evo dat ću ja i broj računa pa uplatite mi i koju kunu.
Evo dat ću ja i broj računa pa uplatite mi i koju kunu.
Ko te drpa neka te i krpa, reko bi ti Kićo.
Pošto duji daješ guz'ce, a on zarađuje puste stotine iljada kuna na tendama dva sa dva, nek ti i kupi šta ti fali, ionako ne zna kud će više sa logitech G periferijom.