Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Youtube stream. Radi prekrasno.

Izgleda da sam našao optimalne postavke za 5Mbps upload.

Nažalost, samo 720p (kod mene i malo više od 720p, jer imam 1050p rezoluciju, a u samo određenim omjerima se može smanjivati rezolucija, vidi se sa slike).

I (malo prekasno) sam otkrio opciju Minimize Netork Impact, a s OBS-om sam se prije igrao nekoliko tjedana.

720p, 30FPS, 1900 Bitrate, Minimize network impact, i zvuk sam smanjio na 96 (vjerojatno nepotrebno i samo sam narušio kvalitetu, al svaki bajt je važan)

EDIT: Jako važna informacija koja se jako rijetko vidi: ako imate 64 bitne Windowse, obrišite OBS ikonu koji program napravi, i napravite novi Shortcut iz Program Files\OBS.

Prošla je bila 32 bitna iz direktorija Program Files (x86) i ima problema sa drugim overlay programima (Origin, MSI Afterburner, Shadowplay...)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 22:45 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Nažalost, samo 720p (kod mene i malo više od 720p, jer imam 1050p rezoluciju, a u samo određenim omjerima se može smanjivati rezolucija, vidi se sa slike).

I (malo prekasno) sam otkrio opciju Minimize Netork Impact, a s OBS-om sam se prije igrao nekoliko tjedana.

720p, 30FPS, 1900 Bitrate, Minimize network impact, i zvuk sam smanjio na 96 (vjerojatno nepotrebno i samo sam narušio kvalitetu, al svaki bajt je važan)

EDIT: Jako važna informacija koja se jako rijetko vidi: ako imate 64 bitne Windowse, obrišite OBS ikonu koji program napravi, i napravite novi Shortcut iz Program Files\OBS.

Prošla je bila 32 bitna iz direktorija Program Files (x86) i ima problema sa drugim overlay programima (Origin, MSI Afterburner, Shadowplay...)

koji isp imas?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
LeftY_CRO kaže...

koji isp imas?

Napisao sam pa sam izbrisao jer sam mislio da nije važno

Iskon:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 0:07 (CyberDemonVZ).
12 godina
Battlefield 4

slozi meni postavke

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
SiNkE.Zgb kaže...

slozi meni postavke

jel to malo soli na ranu?

battlelog pukycro
10 godina
neaktivan
pukycro kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

slozi meni postavke

jel to malo soli na ranu?

Ma neeeeeeeeee 

Hello...
16 godina
Battlefield 4

Sta je ovo, 95 Mb/s...?? Odmah traži 100 ili preko, pa ne plaćaš im da bi ti oteli 5 Mb/s, to je cijeli Cyberov bandwidth for god's sake!

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Sta je ovo, 95 Mb/s...?? Odmah traži 100 ili preko, pa ne plaćaš im da bi ti oteli 5 Mb/s, to je cijeli Cyberov bandwidth for god's sake!

Ma to je 100/100 samo što jadnik ne koristi gigabitni lan već 100 Mbps pa ne može punu brzinu...

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Ma to je 100/100 samo što jadnik ne koristi gigabitni lan već 100 Mbps pa ne može punu brzinu...

A tko zna i kakva mu je pasta!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

A tko zna i kakva mu je pasta!

A tek da ima 3D monitor - pa to bi bila jedna sasvim nova dimenzija.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Zašto tako mali bitrate koristiš ?

Ja sam neko vrijeme stremao 720p @ 60 fps bez problema sa 3000-3500 bitrate.

Također bolje zvuk vrati na 128 jer nekada na nižim postavkama čudno zvuče gun sounds, odnosno kao da igraš cod...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
13 godina
Cromaki kaže...

Zašto tako mali bitrate koristiš ?

Ja sam neko vrijeme stremao 720p @ 60 fps bez problema sa 3000-3500 bitrate.

Također bolje zvuk vrati na 128 jer nekada na nižim postavkama čudno zvuče gun sounds, odnosno kao da igraš cod...

Zato jer cak i na 2000 imam povecanje pinga za 10-20ms.

Također se događa i drugim ljudima s kojima sam razgovarao. Ali, mislim da su svi imali Iskon.

Tak da postoji mogućnost da je problem s Iskonovom opremom ili routerima. Ili u Battlefieldu.

Prema tekstovima s neta, na 5Mbps uploadu bi 3500kbps stream trebao raditi bez problema.

E, u BF4, na iskonu ne radi. Tko je kriv? Ne znam. Igra, iskon, router...

Isproban OBS, Shadowplay (i mislim da još jedan program) i stream na Twitch i Youtube. Uvijek ista situacija.

I ista stvar kod troje ljudi koji su probali...

Ali, ovih 1900 iznenađujuće dobro izgleda na 720p. Budem stavio video i screenshotove kad mi za 3-4 dana završe ispiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 21:36 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Treba pošten router koji će to znati hendlati!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

slozi meni postavke

1. Nabijem te

2. Povecas sve postavke u OBS-u koliko god ide. Negdje imam link s najvećim mogućim bitrateom koji YouTube dopušta.

3. Ponovo te nabijem.

Mislim da ti to bila dobitna formula za tvoju brzinu.

Btw, ako Youtube ovo dobro odigra mogao bi pojesti Twitch.

Bolja kvaliteta, 60fps-a, mjenjanje postavki u letu kad si gledatelj (Twitch to dozvoljava samo na videima nekolicine odabranika :), automatsko spremanje na Youtube među videe...

Malo reklame, malo potplacivanja streamera i još da povuku AMD I Nvidiu.. mislim da bi to bilo to. 

13 godina
Friday kaže...

Treba pošten router koji će to znati hendlati!

E, pitanje za stručnjake:

Ako ovaj prebacim u bridge i spojim svoj router. Onda će sve ovisiti o tome kakav sam ja komad elektronike spojio i kroz Iskonom modem će onda samo prolaziti podaci, 

Ili će svejedno i dalje on biti najslabija karika? Pa bi i njega trebalo zamjeniti?

12 godina

@CYBER

1. 

2.sta je OBS (troll)

3.

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 10:32 (SiNkE.Zgb).
12 godina
191x7 kaže...
mrsmith kaže...

za unboxing mi je dosta i 95 

12 godina
Battlefield 4

nego jel ispečen peč za bf4 ja nis nevidim 

sorry na OFF

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Potaknut prethodnim speedtestom dotičnog provokatora, tražim ja tako po netu malo koji provider daje najbolje rezultate... kad ono naletim na Mudonju

Mudonet Mudonet
Moj PC  
11 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Potaknut prethodnim speedtestom dotičnog provokatora, tražim ja tako po netu malo koji provider daje najbolje rezultate... kad ono naletim na Mudonju

Vi fotošoperi, pola interneta ste uništili!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Uhhh još da je bilo vremena/volje pravi font naći :D možda bi i izgledalo legit.

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Uhhh još da je bilo vremena/volje pravi font naći :D možda bi i izgledalo legit.

Nije pravi?

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Hm, velike promjene u Originu?

Update, ponovo unašanje maila i šifre i slanje security code-a na mail.

O, sad nudi i drugačiju provjeru korisnika. Aplikacija na mobitelu i skeniranje QR koda.

BF4, verifying game files.

Preparing update.

Updating BF4.

847MB.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 23:10 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Friday kaže...
mrsmith kaže...

kaj se mučiš s fotošopom bzvz, skineš firebug i voziš

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 11:33 (Ikarus01).
17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

kaj se mučiš s fotošopom bzvz skineš firebug i voziš

Zato što firebug nema after effects

Freak Show Inc.
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Update, ponovo unašanje maila i šifre i slanje security code-a ne mail.

O, sad nudi i drugačiju provjeru korisnika. Aplikacija na mobitelu i skeniranje QR koda.

Preparing update.

Updating BF4.

847MB.

mene origin nije nis pital

13 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Preparing update.

Updating BF4.

847MB.

to ti je ko Super Hik siromašne zayebava ,a vas 100 Mbit bogatune časti. ;-)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
Ikarus01 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Preparing update.

Updating BF4.

847MB.

to ti je ko Super Hik siromašne zayebava ,a vas 100 Mbit bogatune časti. ;-)

bogatune 

pa moj internet je jeftiniji od vecine ovdje

kad zbrojis i podjelis 75 kn mjesecno ispada

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 12:49 (SiNkE.Zgb).
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

bogatune 

pa moj internet je jeftiniji od vecine ovdje

kad zbrojis i podjelis 75 kn mjesecno ispada

Nemoj nam muljati...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
mrsmith kaže...

MarijanoviČu opet melješ gluposti. Svi Amisovi optički ruteri su gigabitni. Vrati se u školu  

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 13:26 (peroko).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice