Je li to radis u Eronetu ili ?:)
Ja? Ja u HR radim. Ovaj, "radim"...
EDIT:
A dama je kantonalni ministar!
EDIT:
Njegov moto je "što bi radio kad sam zaposlen"....
Baš tako, samo volume je očito good boy pa ne zna kak to ide...
Ovdje je razmjer skoro kak si rekao. Kazna za to ti ide u stilu da plaćaš punu cijenu dnevne karte, sve ostalo su troškovi bilježnika i odvjetnika za utjerivanje tog duga....
Nagledam se ja toga često ovdje, srećom pa smo već lagano isključili opciju plaćanja gdje uopće može doći do takvih utjerivanja dugova, jer žalosno je kad ti čovjek dođe platiti 200kn duga za policu i 1100kn za odvjetnika i bilježnika....
I da, nema tu hoću neću, ili to što volume eksplicitno tvrdi da ne bi platio, izbor je plati ili ovrha za naše ljude (sjedanje na plaću, povrat poreza, bilo kakav drugi prihod dok se ne naplate). Za strane državljane zabrana pristupa dok ne plate. Samo i kad to platiš (ako plaćaš van roka dospijeća plaćanja), procedura je najmanje mjesec dana dok se to provuče kroz sustav, pa je znalo bit, zašto ja ne mogu registrirati svoj auto ili zašto ne mogu preko granice, a gospoda nisu još proveli da je dug naplaćen....
Zna volume kako to ide ne boj se... Ali isto tako nabijanje takvih sudskih troškova je čista glupost i neka se na to žali. Osobno sam tri puta ulagao žalbu na sudske troškove kazne i sva tri puta mi je prihvaćeno, tako da sam platio iznos same kazne. Ako i dalje misliš da serem kad dođem doma naću papire i slikati
Viš da ne znaš :D
Jedno su sudski troškovi za kaznu od mupa, a drugo je ovršni prijedlog i troškovi sastavljanja istog napravljeni od strane javnog bilježnika (predvidivi trošak) i troškovi odvjetniku koji je zadužen za utjerivanje naplate (nastali trošak). Tu nema žalbe. Ak treba poslat ću ti ovršni prijedlog s posla na mail, imam ja toga koliko hoćeš....
Što je najjadnije, ako se žališ na o.p. i izgubiš žalbu, plaćaš sve troškove koji su višestruko veći od tih cca 1000kn dotadašnjih, tako da ti dugovanje tipa 200kn, može prijeći u 3-4000kn samo tako. Fore sa zastarom tu baš i ne pale jer je valjda 10g za takve stvari -.-
Jedno su sudski troškovi za kaznu od mupa, a drugo je ovršni prijedlog i troškovi sastavljanja istog napravljeni od strane javnog bilježnika (predvidivi trošak) i troškovi odvjetniku koji je zadužen za utjerivanje naplate (nastali trošak). Tu nema žalbe. Ak treba poslat ću ti ovršni prijedlog s posla na mail, imam ja toga koliko hoćeš....
Što je najjadnije, ako se žališ na o.p. i izgubiš žalbu, plaćaš sve troškove koji su višestruko veći od tih cca 1000kn dotadašnjih, tako da ti dugovanje tipa 200kn, može prijeći u 3-4000kn samo tako. Fore sa zastarom tu baš i ne pale jer je valjda 10g za takve stvari -.-
Sad ga još nalupaj UCAV-om - vidiš kakav je tvrdoglav!
Žao mi Hamze, iako koliko puta me pobio eto mu sad (šala naravno). Doduše da ne mora na granicu mogli bi mu staviti soli na rep. Dama nemaš se kaj objašnjavati posao imaš ko i svako drugi, doduše ja baš ne volim ove kaj se žale da ovrhe nisu poštene jer nisam vidio puno ovrha radi čokolina i pelena ali dobro sad. (ne radim ovrhe već mi je firma imala više takvih situacija)
Volume ovo nisu sudski troškovi kako je napisano, već troškovi ovrhe i ne možeš ih pobiti (nažalost).
Nego na ontopic.
Došla baka sa kolačima, imam svoj internet i to punih 10 Mbit/s, tako da imam da vas sve rejpam je će meci da mi brže lete, UCAV jače da lupa i možda skinem nekog sa hebenim jetom .
Ja već punim server a vi vidite kada ćete doći po porciju
EDIT: evo Jopis već pametnije i brže od mene
Ne negu upravo to boldano.
Ti znaš da bi mogao imati problema na poslu zbog odavanja informacija? Nisi se zapitao koliko je nogu polomljeno i ljudi istjerano iz kuća da bi ti imao plaću toliku koliku imaš?
Tako je.
Radno mjesto - prašinar:
"Kada narastem, želim biti inženjer jer je to zanimljiv i lak posao. Zato ima ovoliko inženjera, a i svaki dan ih je sve više i više. Inženjeri ne moraju ići puno u školu. Oni samo nauče jezike i nauče pričati s računalima. Moraju i znati čitati, da bi znali šta se dogodilo kada se sve pokvari. Inženjeri moraju biti hrabri, kako ih ne bi bilo strah kada se sve pokvari. Isto tako moraju imati i dobre oči da bi vidjeli kroz suknje i da se ne bi bojali žena koje rade s njima u uredu. Sviđa mi se i plaća koju dobivaju - zarade puno više novaca nego što mogu potrošiti. To je zato jer svi misle da inženjeri imaju težak posao, osim samih inženjera koji znaju da je taj posao lak. Nema puno toga što mi se ne sviđa, osim što žene vole inženjere i žele se udati za njih, pa ih oni moraju tjerati kako im ne bi smetale. Nadam se da jednog dana ne ću biti alergičan na prašinu u uredima, jer ako budem alergičan onda ne ću moći biti inženjer, već ću morati raditi."
Došla baka sa kolačima, imam svoj internet i to punih 10 Mbit/s, tako da imam da vas sve rejpam je će meci da mi brže lete, UCAV jače da lupa i možda skinem nekog sa hebenim jetom .
Nemoj tako, onih 0-17 je baš simpa izgledalo kraj onog gilesa s 1-25 i kanixa s 1-23, a i taj kill ne bi napravili da nisu koristili rakete na no rockets serveru
Evo ja sam zva Obale i Lučice u Zadru. To je firma za parking i ostale pizdarije.
Kažu oni meni da je račun poslan 31.08.2013 na kućnu adresu i da je u tijeku. Znači nema nikakve opomene, ovrhe ili što već.
Ništa, idem sljedeći tjedan to rišiti na šalte kod njih. Nema mi druge.
Evo ja sam zva Obale i Lučice u Zadru. To je firma za parking i ostale pizdarije.
Kažu oni meni da je račun poslan 31.08.2013 na kućnu adresu i da je u tijeku. Znači nema nikakve opomene, ovrhe ili što već.
Ništa, idem sljedeći tjedan to rišiti na šalte kod njih. Nema mi druge.
Tako to radi savjestan i pošten građanin, a ne pravi se grbav da ne razumije da se parking plaća, pa makar i u Opatiji.
Meni su jučer bili iz T-coma, parica označena, sad čekam iskonovce. Usput moram riješit kućnu instalaciju jer je izgleda đubre negdje u prekidu. Vlasnik zgrade je rekao danas poslati električara a ako to ne riješe, budem ja povukao 10 metara ranžirke po fasadi pa nek se žale susjedi...
Nemoj tako, onih 0-17 je baš simpa izgledalo kraj onog gilesa s 1-25 i kanixa s 1-23, a i taj kill ne bi napravili da nisu koristili rakete na no rockets serveru
Evo vidiš da me nema na listi, tako da se isplatio bijeg sa servera , ma dosada najgori skor je oko 2-48 na serveru sa raketama doduše ali budem se popravio. (bez killa mislim da je išlo oko 0-35
)
Doduše Mrski, čarapica i ti niste shvatili poantu, vi ste trebali čuvati leđa Danny-u i meni a ne vi sve skinete sa neba pa mi nemamo po kome više pucati, dakle vi samo načnete protivnika tako da ga danny/ja uspijem dokrajčiti . Ako ništa drugo imao sam jedno 10ak asista, biti će bolje drugi put.
@Mudo rađe ti njima plati na blagajni i reci da kada/ako dođe račun na adresu da ćeš im poslati uplatnicu sa šaltera i taj račun na mail. I još jedan savjet tebi i svima ostalima, opomene/ovrhe i slično stavite u poseban fascikl upravo iz razloga da te nemogu poslje zahebati.
Ako ti baba kaže da nemožeš platiti na blagajni reci joj da njake i da mora primiti uplatu (sve one mogu izdati novu kopiju računa)
Onda sry, nisam ni skužija da se radi o ovrsi. Hamza to nije ni spomenija ako se ne varam, a ja onaj švabski sa slike ne kužim ništa. Mislija da se radi o običnoj kazni na koju je ta slovenska firma sama nabila nekakve blesave troškove...
Meni su jučer bili iz T-coma, parica označena, sad čekam iskonovce. Usput moram riješit kućnu instalaciju jer je izgleda đubre negdje u prekidu. Vlasnik zgrade je rekao danas poslati električara a ako to ne riješe, budem ja povukao 10 metara ranžirke po fasadi pa nek se žale susjedi...
Evo neću ponavljati cijelu svoju priču sa Tšrotom ali ovaj kraj moram. Znači nakon svi pizdarija sa kojima me hebu od 03.01.2015. danas frajer iz Bneta mi veli pa ne znam kaj oni pričaju vi imate provedenu optiku do ulaza u stan, kaj oni briju. Znači mogli su to instalirati u 2 sata ali oni nisu imali tu informaciju koju ima njihova konkurencija. Hebi ga da ne zapošljavaju samo studente i potplaćenu radnu snagu mogli bi ostavariti i bolje rezultate ali kaj ćeš ipak su oni najjačiji
Uglavnom zahvaljujem im na uštedi od preko 3000 kn u dvije godine koje mogu otići na novu grafu, vilicu ili janjetinu(Vuco included). To ti je kad svako u ovoj državi može biti "menaDŽer".
Nadam se da budu ti ubrzo sve sredili jer si ti jedan od najredovitijih na našem serveru, ali kaj se mene tiče rađe bi skijao sa jajcima po žiletu nego ikad se vratio na one koje od sada više službeno ne spominjem.
@Volume nije bed samo ti kažemo da te ne bi zahebali, znaš kakvi su naši sudovi oproste ti ubojstvo što ne bi i neke sitne troškove ali sa odvjetnicama nema zahebancije.
Još jedan kratak vic: Šta je to 100 odvjetnika, 100 političara i 100 bankara na dnu mora? ne znam ali dobro zvuči
Ali pazi Hamza došao u našu rvacku i mislio da može raditi što želi i onda kidnuti ponovo u Österreich bez posljedica. E pa nečeš razbojniče!
pa parkirao sam auto, nisam obio banku il ostetio nekog ili neciju imovinu !
ne bi doslo ni do toga, nego slucajno u hotelu bio neki braco iscjeditelj ili sta ti ja znam koji djeli ruze, pa navalilo sa sviju strana !
kad dodjes ti lijepo u österreich i parkiras gdje ne treba, kazna ti je maks 25-30 €, telefoniranje na licu mjesta 50€, a ako neplatis dobijes anzeige (papirologija + kazna) 80€, majn frojnd !
naravno nema price, kriv sam, stojim iza toga i to je to ! uvijek dzentlmen muhahaha ;)
Ali pazi Hamza došao u našu rvacku i mislio da može raditi što želi i onda kidnuti ponovo u Österreich bez posljedica. E pa nečeš razbojniče!
pa parkirao sam auto, nisam obio banku il ostetio nekog ili neciju imovinu !
ne bi doslo ni do toga, nego slucajno u hotelu bio neki braco iscjeditelj ili sta ti ja znam koji djeli ruze, pa navalilo sa sviju strana !
kad dodjes ti lijepo u österreich i parkiras gdje ne treba, kazna ti je maks 25-30 €, telefoniranje na licu mjesta 50€, a ako neplatis dobijes anzeige (papirologija + kazna) 80€, majn frojnd !
naravno nema price, kriv sam, stojim iza toga i to je to ! uvijek dzentlmen muhahaha ;)
Reci braci iscjeditelju da plati!
Tko je Braco, gdje i kako radi?
BRACO - čovjek visoko razvijene svijesti. Još u mladosti prepoznat kao onaj čija je životna zadaća da pomaže ljudima u njihovim različitim problemima (zdravstvenim, psihičkim, obiteljskim, emotivnim i mnogim drugim). Osjetio je impuls za davanjem i krenuo tim putem. Danas mnogi, koji dožive iskustvo susreta s Bracinim Pogledom ili Glasom, dobiju novu spoznaju o tome kako bolje i kvalitetnije živjeti, a pritom ostati vjerani sebi i svojoj osobnosti.
Bracu najčešće možemo susresti u njegovom Centru na Srebrnjaku 1, u Zagebu, jednom mjesečno u Opatiji, Ljubljani i Rogaškoj Slatini; odlazi u Njemačku, Austriju, Švicarsku, Mađarsku, Makedoniju, Dansku, u Japan i Ameriku.
Braco ljude ne prima pojedinačno, već u grupama. Bracini bliski suradnici svaku grupu pripreme na susret s njime, uz kratko pojašnjenje Bracinog djelovanja, upute što im je činiti i kako se ponašati u susretu s Bracom. Većina svjedoče o tome kako prilikom susreta osjećaju ugodu i mir, dodire energije u vidu topline, strujanja tijelom, suza u očima... Intenzitet doživljaja ovisi o samoj osobi, njenoj otvorenosti i povjerenju koje osjeća prema energiji i Braci.
Susret traje 30-ak minuta, a nazočiti mogu isključivo osobe iznad 18 godina. Trudnicama dolazak nije dozvoljen, a za teže bolesne osobe i one koje ne mogu doći, poželjno je donjeti fotografije (iskustva mnogih govore u prilog tome da je učinak isti kao kada je osoba prisutna).
Kada Braco nije osobno prisutan, održavaju se susreti s Bracinim Glasom.
Na raspolaganju su vam i potrebni materijali za bolje razumijevanje Bracinih metoda rada, a time i za bolje i snažnije otvaranje energiji, što može pozitivno utjecati na njezino djelovanje i rezultate. To su knjige, filmovi, simbol Sunca i drugo.
http://www.izvir.com/braco_hrvatska.php
mozda bash mi pomogne !
Sotonjara jebena!
EDIT:
Ma ne,znam da nisi ti ovde,nego za njeg pitam...
hah
Živa istina!
hah
Bolje su ove klempave jelda kukyca?
Ajoj, kaže da je onih 145,70€ prije zakonskih zateznih kamata (ako sam dobro uspio pročitati...)
Zakonske kamate su 15-ak% godišnje.
To vam je prodaja duga. U Hr jako popularna branša!
Opatija prodala dug nekome, a on sada tera Hamzu!
Ugl, moš se jebat!
Meni je parking bio 80Kn, nisam platio kaznu, opomena nije došla, ali je došao račun od 450Kn od odvjetnika koji je rekao da je kupio dug od poduzeća koje je parking kaznu izdalo! Pavasović-Visković odvjetnik
hah
Tko bira mastrubira i baš zato je meni Venus najbolji.
hah
Tko bira mastrubira i baš zato je meni Venus najbolji.
Takva se kod nas zove preklapača
O sendviču pričaš Friday jel tako?
Meni je u ovom previše salame, a nema sira.
Sir je unutra... Topljeni, možda.
O sendviču pričaš Friday jel tako?
Meni je u ovom previše salame, a nema sira.
Bude i sira pod određenim okolnostima. A bude i kečapa svaki mjesec. Ali ništa to ne smeta prave jebače... Samo treba malca oprati i isprati usta nakon "konzumacije" i sve 5
Bude i sira pod određenim okolnostima. A bude i kečapa svaki mjesec. Ali ništa to ne smeta prave jebače... Samo treba malca oprati i isprati usta nakon "konzumacije" i sve 5
Jebeš mornara koji nije crvenim morem plovio.