....
....
U glavnom vidim da je sada trend taj prednji jastuk i vjerojatno dijete ne šizi kad mu glava jeva viri iznad toga.
....
....
U glavnom vidim da je sada trend taj prednji jastuk i vjerojatno dijete ne šizi kad mu glava jeva viri iznad toga.
Imam u autu 2 cybex pallasa i nakon X sjedalica, moram reci da je pallas najbolji. Sin mi je 5.5g i on nema onaj stit naprijed ali kci od 3.5g ima i taj stit ju fino drzi na mjestu jer se ona voli savijati kao glista u tom sjedalu ako ne stavim stit.
Odlicno, 1.2x se ubljuvala po sjedalici - sjedalica se da rastaviti, skines tekstil i operes u masini - vratis nazad i kao novo. Topla preporuka!
Da ne bi bio totalni offtopic - prilazem bf4 cover!
Samo da te mudonja demantiram i u vezi tvrdnje o 'testovima'.
Do 1.5g - recaro ti je drugi s priviom, 1-12g je 7 sa monzom, odmah uz kiddy guardianfix pro2 sa identičnim ocjenama, 4-12g je 13.i,14.i i 15.i dok je kiddy 9.i sa opet istim ocjenama.
Zašto sam ti rekao da ne fermam testove previše, nego preferiram osobna iskustva - zato što kad vidim da mi pod veliki minus u tim testovima navede 'preveliku' masu sjedalice za dijete od 1 do 12g i da ju je teško prenositi između vozila, muka mi je. Pa point autosjedalice za dijete starije od godinu dana je kad je jednom smontiram u auto, da zaboravim na nju. Nije to ona mini sjedalica-košara za dijete do 9kg pa da ga nosam u njoj, pričamo o sjedalici za dijete do 36kg pobogu, pa nisam hulk hogan da nosam dijete od 20-30kg i sjedalicu od 7-8 pod rukom....
Hvala svima, mislim da ću jednu od ove dvije:
1. Cybex pallas 2 fix
2. Bébé Confort Car Seat Iseos TT
DnBBOfT Prilažem BF4 bedž
Ja ti imam ovu bebe confort. Prvih dana me tak razj.ebala sa kopčama da sam ih skoro odrezao. Inace je dobra. Slobodno uzmi nije preskupa a nije neki šrot
Dobar dan!
Jučer mi grafa počela "razvlačiti teksture" po ekranu u BF4, ne bu dobro...
Je si li ju flambirao ili samo malo prepekao?
Nije stara ni dvije godine (znači još je pod garancijom), redovno je čišćena od prašine, nikad nije bila OC'ana.
Gledam malo po netu, i neki drugi se žale da im se to javlja nakon patch-a, a nikad prije nisu imali (mislim, znam da je bilo ljudi kojima se javljalo i prije), pa imam dojam da je više do kombinacije drivera/grafe/igre.
A morat će trebali bi relativno brzo izdati neki hotfix za revive bug(ove), pa možda se riješi i taj problem.
I, desilo mi se to u jednoj rundi, i nije ni bilo cijelo vrijeme, tako da mi se možda neće ni ponoviti.
Ostale igre koje sam igrao/probao jučer da vidim je'l se i tamo to dešava nisu ukazivale na nikakve probleme tog tipa.
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx?ComponentId=29903&SourcePageId=31900
Do 1.5g - recaro ti je drugi s priviom, 1-12g je 7 sa monzom, odmah uz kiddy guardianfix pro2 sa identičnim ocjenama, 4-12g je 13.i,14.i i 15.i dok je kiddy 9.i sa opet istim ocjenama.
Zašto sam ti rekao da ne fermam testove previše, nego preferiram osobna iskustva - zato što kad vidim da mi pod veliki minus u tim testovima navede 'preveliku' masu sjedalice za dijete od 1 do 12g i da ju je teško prenositi između vozila, muka mi je. Pa point autosjedalice za dijete starije od godinu dana je kad je jednom smontiram u auto, da zaboravim na nju. Nije to ona mini sjedalica-košara za dijete do 9kg pa da ga nosam u njoj, pričamo o sjedalici za dijete do 36kg pobogu, pa nisam hulk hogan da nosam dijete od 20-30kg i sjedalicu od 7-8 pod rukom....
Da ja tebe dematiram u nošenju autosidalice.
Jako je bitno da nije teška. Ja npr, pošto imam jedno auto a drugo kad mi triba žicam u starog, jako često premištam stolicu iz jednog u drugo auto.
Ali to je slučaj kod mene. Kod tebe možda to nije problem. Svatko gleda što mu paše.
Što se tiče ovih testova, očito je ovo neki novi test. Ja kad sam gleda prije tri godine, recaro nije dobro stajao u tome. Očito su napravili neka poboljšanja što je samo za nas bolje jer imamo izbor.
Boldano nebi bilo nikako dobro da dite od 20kg moraš nositi na rukama.
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx?ComponentId=29903&SourcePageId=31900
Da ja tebe dematiram u nošenju autosidalice.
Jako je bitno da nije teška. Ja npr, pošto imam jedno auto a drugo kad mi triba žicam u starog, jako često premištam stolicu iz jednog u drugo auto.
Ali to je slučaj kod mene. Kod tebe možda to nije problem. Svatko gleda što mu paše.
Što se tiče ovih testova, očito je ovo neki novi test. Ja kad sam gleda prije tri godine, recaro nije dobro stajao u tome. Očito su napravili neka poboljšanja što je samo za nas bolje jer imamo izbor.
Boldano nebi bilo nikako dobro da dite od 20kg moraš nositi na rukama.
Ne žicaj auto od ćaće da se praviš važan sa velikim autom, pa nećeš morat prebacivat sjedalicu Ili reci ćaći nek se isprsi i kupi unučadi sjedalice i stavi u oba, ako ti je već teško 7kg sjedalice prebacivat
Ja eto ne volim posuđivat auto, nego se vozim u svom malom autiću sa saznanjem i prihvaćanjem da kakav god da je, moj je i dobar mi je
.
Btw, meni je teža košara za dijete od autosjedalice Jedva čekam lijepo vrijeme da mogu košaru odkantat, pretežak je već sad za drljat ga nekud s košarom.
Slažem se da svatko gleda što mu paše, ali to su smijurije, sjedalica od 6kg je 'lagana' a od 8 je preteška....
Normalno da gledam friške testove za nove modele sjedalica, kad tih starih em nema više u prodaji em mi treba sad a ne prije 3g
1. Cybex pallas 2 fix
Imam ti ovu drugu. Junior je sada u njoj nakon juniorke.
Oodlicna. Zbljuvana par put i bez problema rastavljen i oprana i udobna do jaja. Moram ti slikat baju kako uziva u njoj.
Btw chainlink u subotu bio ooodlichan. Sve sam vas........io!
Btw chainlink u subotu bio ooodlichan. Sve sam vas........io!
Poljubio?
Prilazem sliku settingsa u pluginu kao i auta :)
Fala ti od srca , već sam se pobojao da ti se nešto nije desilo. Lijepi tutač, vadiš hrvatskoj sirotinji mast,a?
Neka, neka da nam je bar svima tako.
nego kakve siceve predlažete za žensko čeljade od kojih 50-55 kila, do 25 godina starosti, evo prilažem sliku da lakše provjerite
pirat prosim lijepo nemoj me kartonirati, nemamo svi malu djecu
EDIT: nema slike, jbg znate moje probleme sa netom. AAAAAAAAAAAAAA!!! ali ste shvatili poantu nadam se
Prilazem sliku settingsa u pluginu kao i auta :)
Fala ti od srca , već sam se pobojao da ti se nešto nije desilo. Lijepi tutač, vadiš hrvatskoj sirotinji mast,a?
Neka, neka da nam je bar svima tako.
nego kakve siceve predlažete za žensko čeljade od kojih 50-55 kila, do 25 godina starosti, evo prilažem sliku da lakše provjerite
pirat prosim lijepo nemoj me kartonirati, nemamo svi malu djecu
Za to netreba sjedalica s time se pozabavis na prednjoj haubi .
Ne treba sic. Ona ide u krilo suvozaču. Čak ima i mjesto na kojem se usidri.
Ne treba sic. Ona ide u krilo suvozaču. Čak ima i mjesto na kojem se usidri.
Tvoja teza se bazira sa perspektive suvozaca .
Ali mi smo ovdje vecinom vozaci .
Osim ivaneca. On je šofer!
a kaj ako je suvozac isto zensko? ima neki adapter za taj slucaj?
a kaj ako je suvozac isto zensko? ima neki adapter za taj slucaj?
Ima. 22cm bez glave a glava ko u mačka.
Otkud si ti?
Otkud si ti?
Šangaj... Iako je porijeklom sa kaspijske granice!
1. Cybex pallas 2 fix
Kupljena pod rednim brojem 1.
Hvala svima...
DnBBOfT http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/574806662985748288/377093387/
Otkud si ti?
Boldao sam za lakše razumijevanje
1. Cybex pallas 2 fix
Kupljena pod rednim brojem 1.
Hvala svima...
DnBBOfT http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/574806662985748288/377093387/
Javi kako ti se svidja u praxi ...
Ja sam iz Lipovljana pa govorim tu u Novskoj...tu u Kutini kad je to sve tu jebiga!
Ja sam iz Lipovljana pa govorim tu u Novskoj...tu u Kutini kad je to sve tu jebiga!
Hehehe. Ja sam baš tu iz Novske, jedino što sam se preselio u Jasenovac prije x godina da imam malo mira i tišine, al svejedno sam preko pol dana u Novskoj....
Tvoja teza se bazira sa perspektive suvozaca .
Za nešto takvo se potrudiš pronaći vozača!
Moga si malo spage uzet i privezat dite i eto,nema pranja,primistanja,nikakve zaj...ko sa sidalicom.
Moga si malo spage uzet i privezat dite i eto,nema pranja,primistanja,nikakve zaj...ko sa sidalicom.
Ni psa ne vežem a kamoli dijete