A ček, jel vama onda na battlelogu piše da ste kupili bf4 ili ne?
Ono kad se pojavi kako ste preoredali bf4?
Da, i Origin i Battlelog.
Ti nisi preordao?
a gle..ja kada sam kupio one battlepackse meni je pisalo da sam preorderao igru i jos mi je pokraj bf3 premiuima pisalo bf4 tako da..
Da, i Origin i Battlelog.
Ti nisi preordao?
Njet. Čekam uzeti računalo i curu da mi da mi ga kupi. Budem do bete nadam se :)
Pa ako vam je u battlelogu onda je to valjda to :)
Kod tebe je vjerojatno nešto drugo u pitanju jer nama se svima BF4 pojavio odmah nakon "kupnje" i u Battlelogu i u Originu.
Pa ako vam je u battlelogu onda je to valjda to :)
Da bar :) Vidis sto Junior kaze.
Kad je on kupio "ono nesto" u Austriji za 5 Eura, mu je na Battlelogu pisalo da ima BF4 Preorder.
ALI, nista u Originu.
A bilo bi tako lijepo da je sve ostalo na Steamu.. bez ovog Origina....
Kod tebe je vjerojatno nešto drugo u pitanju jer nama se svima BF4 pojavio odmah nakon "kupnje" i u Battlelogu i u Originu.
On misli na ovo:
ma imam ja na battlelogu i na originu ikone i piše mi pod bf4 sekciji da sam preorderao i sve ali pod origin profil kad odeš i vidiš order history tamo mi nepiše ništa
Ajde, drago mi je barem da nisam jedini kome se to desilo Od početka je sve djelovalo ok, znači novac mi je povučen s računa trenutno, uredno se preorder vidio u libraryju, dobio sam mail s potvrdom i na battlelogu je bila ona poruka da sam preordao ali jedino kaj me kopkalo je to da se preorder uopće nije vidio u order historyju a npr. indijski Premium mi se uredno vidi i cijena je izražena u rupijima. Mislio sam da je to zato jer je ovo preorder i da će ga stavit u order history na dan izlaska igre ali očito rade provjere i ne stavljaju u order history dok ne provjere da nije bilo muljaže s kupnjom. Sad mi je žao što sam zaboravio promjenit country u Originu iz Croatia u Mexico prije transakcije, možda bi to imalo kakvog efekta, ne znam. Kad sam kupovao indijski premium onda sam radio po ovoj proceduri koja je isto objavljena tu na forumu još odavno:
1. Izgasite origin u windowsima
2. Otvorite origin stranicu i ulogirajte se na svoj acc
3. Na svom profilu promijenite drzavu u India, isto napravite i na svom battlelogu (za svaki slucaj)
4. Odjavi te se sa origin acc-a i battlelog acc-a
4. Otvorite Mozillu Firefox (u njoj je najjednostavnije namjestit proxy)
5. Odite u tolls(alati)->mogućnosti->napredno->mreza->postavke
6. U postavkama unesite ove brojeve za indijski proxy 111.119.199.82, port: 8080 illi neki drugi koji nadete na googlu
7. Sad odite na origin, ulogirajte se i cijene bi vam trebale biti izrazene u Rs (indijski rupij) bf3 premium=Rs 1499
8. kliknite buy now->checkout
9. Sad morate unijet podatke
Address book: create new entry
Ime: Ivo
Prezime: Ivic
Address: Al Musakar Hwy (to je neka ulica u indiji koju sam naso na google mapsu :P)
City: Nelore
Country: India
Phone number: 00973.... (ovo je pozivni za indiju pa vi dodajte samo neki bezvezni broj)
Payment nickname: mislim da tu treba upisati kakvu karticu imate (u mom slucaju visa electron)
Credit card number: XXXXXXXXXXXXXXXX
Expiration date: to pise na kartici
Card security code: troznamenkasti broj na poledini kartice (kod Am. expressa 4-znamenkasti)
10. Stisnite continue pa jos jednom i na mail ce vam stici potvrda o kupnji
Tocno ovako je meni uspjelo pa ce nadam se i vama. You're welcome!
Znači tu je promjenjena država i u Originu i na battlelogu, a i kod same transakcije adresa, grad, telefonski broj.. sve je bilo indijsko osim naravno kartice i to je tada prošlo bez problema. Možda je greška upravo to što se od početka nije išlo s ovom procedurom, sve meksičko.
Kolega napisao na temi o Originu:
https://www.origin.com/us/news/origin-great-game-guarantee
The new Origin Great Game Guarantee works like this: You may return EA full game downloads (PC or Mac) purchased on Origin for a full refund--within 24 hours after you first launch the game, within seven days from when you purchased it, or within the first seven days after the game's release date if you pre-ordered it (whichever of these conditions happens first).
Imas nekog tko je kupio sve legalno bez Proxya i to tako usput spomenes!! Heej!!
Imas nekog tko je kupio sve legalno bez Proxya i to tako usput spomenes!! Heej!!
Eh pitao sam ga i to me je malo umirilo ni njemu nema niš u order history mislim da je ovo samo slučajnost i ako su nas prokužili pa ne bi nas zeznuli na zadnji dan nego bi odmah maknuli sa origina i battleloga kroz par dana vjerovat ću da imam igru sve dok ne izbrišu preorder na originu i battlelogu
Zanimljivo, postoji šansa da smo već vdijeli nešto sitno mape koja će bit prikazana na gamescomu.
Jack je objasnio, u onom prvom traileru od frostibitea vidi se neko drveće i šuma, i neki otočići....zanimljivo.
Kad počinje strem kod nas?
Ja cu si za svaki slucaj preorderat BOX iz UK pa ako ne prode imam za ukucat i jos i key iz box-a, ako prođe, sigurno cu ga moci prodati nekome kroz dan dva kad izade igra...
Za jedan sat i 10 minuta.
http://live-event.ea.com/gamescom/
Nova mapa če btw imati ime Paracel Storm. I biti na ovim otocima.
http://gamescom.eu.playstation.com/
meni pise 4 sata :O
zar nismo mi CET+1, znaci kod nas u 17h pocinje, jer je EA+DICE stream pocinje u 16h CET, znaci London???
http://gamescom.eu.playstation.com/
meni pise 4 sata :O
Ups stavio sam link za Sonyevu konferencu
Evo sad je pravi.
Odkud vama 16/17h?
Piše lijepo 19h CET (PS konferencija)
bf4 stream http://www.battlefield.com/livestream/
Odkud vama 16/17h?
Piše lijepo 19h CET
je u 16 sati samo sam ja kao idiot stavio link za Sony Press konferencu....
Odkud vama 16/17h?
Piše lijepo 19h CET
je u 16 sati samo sam ja kao idiot stavio link za Sony Press konferencu....
haha
zar nismo mi CET+1, znaci kod nas u 17h pocinje, jer je EA+DICE stream pocinje u 16h CET, znaci London???
Mi smo CET (Central european time). GMT +1 ili +2 (mislim da je ljeti +2, zimi +1). I nemam pojma kad to počinje, ali eto ako piše CET onda je to sigurno naše vrijeme.
Live pocinje u 16h CET (central european time) tj. kod nas u srenjoj europi, a London se nalazi u UTC (coordinated universal time)
Stream počeo ;)
Stream počeo ;)
Nema meni nikakvog potoka, ni zeke..
logirao se uredno
da napočetku su po redu u par sekundi prikazali o ćemu će govoriti
plants vs zombies 2 ima slican nacin kao commander u bf4 lol :D