Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

bilo bi najbolje da svaki dlc napravi kao premium i to naplate svaki 50eura. kako me ovo živcira, nisu ni izdali igru a imaju već dlc spremene.

21 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
MaxonUniversal kaže...

bilo bi najbolje da svaki dlc napravi kao premium i to naplate svaki 50eura. kako me ovo živcira, nisu ni izdali igru a imaju već dlc spremene.

Sad zato što su dali imena dlc-ima znači da su več spremni?

13 godina
Battlefield 4

Isto tako su rekli da ce u bf3 DLCi biti besplatni pa nisu bili.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...

Isto tako su rekli da ce u bf3 DLCi biti besplatni pa nisu bili.

Nikad nitko to nije rekao...linkaj to "rečeno"....bilo bi dobro da je free, ali u vrijeme žestokog kapitalizma kada se sve na netu koristi za prodaju na ovaj ili onaj način, kad je sve što nam se pruža u svrhu prodaje i zgrtanja para, ne možeš očekivat NIŠTA da bude besplatno.

Čak i ono za što ti misliš da dobiješ džabe ili da si zeznuo sustav je lova u njihovom džepu a manje iste u tvom.

A najviše jer je tu riječ o Ameru (EA) koji sa svim regulira i kojem je u cilju samo i jedino novac.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
16 godina
Battlefield 4
Radi li još kupovina u Meksiku? Sutra mislim uzeti poklon karticu za to, da ni ne kupujem ako ne radi(strah me upisivati kreditnu karticu preko proxya)
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
fila2208 kaže...

Netko ima oštro oko.

Moguća tropska mapa za ovaj gamescom demo, otud i naziv spremite se za pomorsku bitku,

Mapa izgleda nešto kao između Guadal Canal (Battlefield 1943) i Wake islanda, barem meni.

{#}

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
power_user kaže...
Radi li još kupovina u Meksiku? Sutra mislim uzeti poklon karticu za to, da ni ne kupujem ako ne radi(strah me upisivati kreditnu karticu preko proxya)

Radi!

Trenutno je ovaj Proxy u funkciji:

187.141.233.230

Port: 80

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
power_user kaže...

Radi!

Trenutno je ovaj Proxy u funkciji:

187.141.233.230

Port: 80

Odlično! Dobar mi je Origin library, ruski BF3, indijski premium i uskoro meksički BF4, a sve to za 500kn {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Battlefield 4

Ljudi, frka panika! Prije 10-ak dana i ja naručih mexički BF4 i sve je prošlo glatko, odmah mi se pojavio u libraryu, dobio mail s potvrdom i sve ok. Danas navečer čisto slučajno kad sam podizao neku lovu s bankomata vidim ja da na računu imam malo više love nego što bi trebao imati. Prvo mi nije bilo jasno na koju foru, a onda sam primjetio da se radi o točno onih 221kn koje su mi uredno skinute sa računa kad sam napravio preorder. Kad sam stigao doma, brzinom bengalskog tigra sam u dva skoka sjeo pred komp i drito na Origin i naravno očekivao sam najgore. Međutim, BF4 i dalje uredno stoji u libraryju, pogledam mail, nikakva obavijest mi nije stigla, čini se da je sve u redu. Ali zašto mi je vraćena ta lova?????  Možda su je prvo vratili a uskoro mi slijedi i brisanje BF4 iz Origina i neki mail s porukom o povratu novca. Ay caramba, u panici sam! Da li se ikome išta slično desilo??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Ljudi, frka panika! Prije 10-ak dana i ja naručih mexički BF4 i sve je prošlo glatko, odmah mi se pojavio u libraryu, dobio mail s potvrdom i sve ok. Danas navečer čisto slučajno kad sam podizao neku lovu s bankomata vidim ja da na računu imam malo više love nego što bi trebao imati. Prvo mi nije bilo jasno na koju foru, a onda sam primjetio da se radi o točno onih 221kn koje su mi uredno skinute sa računa kad sam napravio preorder. Kad sam stigao doma, brzinom bengalskog tigra sam u dva skoka sjeo pred komp i drito na Origin i naravno očekivao sam najgore. Međutim, BF4 i dalje uredno stoji u libraryju, pogledam mail, nikakva obavijest mi nije stigla, čini se da je sve u redu. Ali zašto mi je vraćena ta lova?????  Možda su je prvo vratili a uskoro mi slijedi i brisanje BF4 iz Origina i neki mail s porukom o povratu novca. Ay caramba, u panici sam! Da li se ikome išta slično desilo??

čini mi se da kupovina sa proxy meksika i logiranje origina iz hrvatske ima svoj učinak. možda je najbolje otvorit novi acc, kupit s proxy iz meksika. i taj acc ne logirat do datuma... nadam se da će ti se sve riješti, a ako ne mnogi će ostat bez igre.

12 godina
t00mob kaže...

Desilo se i drugima isto i to koji su uredno narucili igru bez tih finti za strane zemlje.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam išla sad provjeriti i kod mene je ista stvar. Onaj dan kad sam kupila je prikazalo odmah onih 221kn kao rezervirano za naplatu (to je uvijek tako kad se vani kupuje, nije nikad odmah proknjiženo). I od tada uopće nisam gledala što je s tim, a sad vidim da uopće nemam proknjiženu transakciju. Mislim da će nam ipak skinut igru :( Cyber ti si toga više uzimao, tebi su transakcije normalno proknjižene?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Ja sam išla sad provjeriti i kod mene je ista stvar. Onaj dan kad sam kupila je prikazalo odmah onih 221kn kao rezervirano za naplatu (to je uvijek tako kad se vani kupuje, nije nikad odmah proknjiženo). I od tada uopće nisam gledala što je s tim, a sad vidim da uopće nemam proknjiženu transakciju. Mislim da će nam ipak skinut igru :( Cyber ti si toga više uzimao, tebi su transakcije normalno proknjižene?

A pa kaj sad, kako došlo tako ošlo, jbg zbog cijene se isplatilo riskirati ali svi smo znali koji su točno rizici.

pero_HR
14 godina
Battlefield 4

i kaj sad s ljudima koji su sa poklon karticama kupovali ,

ako se desi najgore di uplate natrag taj iznos ?

0 0 hvala 0
13 godina
LudaVjestica kaže...

{#} Haha, vidi veselja!

Nisam isao kasnije provjeravati {#}

13 godina
Battlefield 4

Kod mene ista priča kao kod gore kolega što se žale, danas bio u banci da napravim uplatu, i vidim dodatnih 220 i neš kuna na računu. Nije mi baš svejedno... Nadam se da je to "greška" pa da mi neće bf4 maknut s origina. {#}

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Možda se tješim i ja sam uzeo preko mexica možda transakcija sjedne kad igra službeno izađe ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
LudaVjestica kaže...

{#} Haha, vidi veselja!

Nisam isao kasnije provjeravati {#}

It's never boring with BATTLEFIELD {#}

Ma ajd da i ovo dozivim :DDDDD

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
erminn kaže...

Desilo se i drugima isto i to koji su uredno narucili igru bez tih finti za strane zemlje.

Imas kakav link?? Ovo bi se isplatilo procitati!

twingley kaže...

E, ovo je najgore!

Lako nama ako nam vrate lovu na karticu i nikome nista.

Iv4n0u5 kaže...
Možda se tješim i ja sam uzeo preko mexica možda transakcija sjedne kad igra službeno izađe ?

Ajde, netko tko se dobro znalazi s eng. jezikom i googlom nek proba pronaci dal je vec bilo ovakvih slucajeva.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

{#}

xfact
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Mislim da mogu vratiti novac i na poklon kartice jer čak i one imaju svoj račun u banci
robimarko@gmail.com
16 godina
twingley kaže...

Vrate na poklon karticu, valjda je nisi bacio i valjda ti kartica neće isteći do BF4. A za ne skidanje novca sam gledao maloprije nešto da su mjenjali refund policy i da možeš dobiti refund 7 dana nakon izlaska igre kada je preorder, možda zato ne skidaju odmah. Treba pitati nekoga tko je preorderao iz europe u zadnjih par dana/tjedana jesu li mu skinuli
15 godina
Battlefield 4

Daj svi vidite te svoje bankovne izvode i to, ili nek netko kontaktira ea support dali može provjeriti jel to sve legit.

Ma cijeli sistem im je u qurcu,  jedan kolega je kupovao premium, i to preko origin stranice, nije htjelo proći, sve je štekalo, a on je klikao divljački. Kasnije ga kupi i dođe mu ban kroz par dana kao zbog previše pokušaja kupnje premiuma, ma lol.

A da ne pričam kako je maksonu uvijek skinulo dolar za transkaciju a premium ne dođe, pa je nakon par pokušaja tek uspio kupiti premium i to preko origina.

Nadam se da je posrijedi neka greška i da sve bude ok....iako kad sam prremium uzimao preko indije, meni je pare odmah skinulo...:(

Ontopic:

Metro ''hinted'' in bf4?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 10:47 (fila2208).
Moj PC  
2 2 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Ja mogu njih kontaktirati pa vidjeti taj problem iako je to rizik ako vidi da sam iz europe a kupio preko meksika ali čitam ovako po bf 4 forumu da puno ljudi ima raznovrsnih problema oko preordera i bf4 u library-ju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stvarno izgleda da je ovo uobičajeno na Originu i da će novac skinut s kartice tek koji dan pred izlazak igre.

There's a lot of pros and cons on both side of the table for this one, and it currently depends on your payment method. For instance, if you have PayPal as an option, you will be charged immediately for your order. If you use a credit card directly though, the payment may not be processed until 5 days before the game is released. This also changes based on different countries / locales around the world. 

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9108326.page

http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/561819.page

Moj PC  
9 0 hvala 10
13 godina
LudaVjestica kaže...
There's a lot of pros and cons on both side of the table for this one, and it currently depends on your payment method. For instance, if you have PayPal as an option, you will be charged immediately for your order. If you use a credit card directly though, the payment may not be processed until 5 days before the game is released. This also changes based on different countries / locales around the world. 

Haha, hvala teta Vjestica!!

Znaci, do 5 dana prije izlaska igre necemo znati da li nam je uspjela kupnja ili nije!!

Genijalno {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Da li onda to ima i veze sa order history na originu jer mi se i tamo ne pojavljaju da sam uopće kupio igru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iv4n0u5 kaže...
Da li onda to ima i veze sa order history na originu jer mi se i tamo ne pojavljaju da sam uopće kupio igru ?

vrlo vjerojatno, ako nije naplaćena transakcija

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice