Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Basta kaže...

O da, tobro Tomo kaze!

pr0 M16 tutleki sa AnR su samo tako padali od 870-ke :)

Znalo je biti finog rejđanja u chatu i posljedicnog rejđkvitanja :D

Živ si {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Prešao si na AA i sad nam tu pokušavaš zaustaviti razvoj BF-a. A vidiš da je svaki idući sve bolji... {#}

Nisam prešao fegetu, igram i BF4. Sinoć sam baš malo visio na Rangers serveru u kasne sate. Jopis mi je svjedok {#}

Yes, samo što si me brzo ostavio pa sam se morao sa onim glitcherom od mtv-a napucavat sam, a malo je mazohistički bilo jer sam ganjao masterdogtag na m4{#}.

Al najjače mi je bilo, spojim se preko tebe na server, naravno da me bacilo na drugu stranu, rekoh sam sebi, oh no, sad i ja moram palit autospot{#}, kadli nakon što sam skinuo ona dva kemperčića na spawnu iza B sa airburstom, ubije me skripta zbog toga i switcha kod tebe u squad u drugi tim{#}

17 godina
Friday kaže...
Basta kaže...

O da, tobro Tomo kaze!

pr0 M16 tutleki sa AnR su samo tako padali od 870-ke :)

Znalo je biti finog rejđanja u chatu i posljedicnog rejđkvitanja :D

Živ si {#}

Jedva...

Kad ćes s nama, malo na muško druženje, u šumu?

17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Jedva...

Kad ćes s nama, malo na muško druženje, u šumu?

Dogovaramo pivo već brat-bratu 7-8 mjeseci. Ako nismo u stanju do birtije otići, pa kako ćemo se tek u šumi naći?

Idem sa hrcom na vopi sljedeći tjedan. Dolaziš? {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 14:58 (Friday).
13 godina
jopis kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Prešao si na AA i sad nam tu pokušavaš zaustaviti razvoj BF-a. A vidiš da je svaki idući sve bolji... {#}

Nisam prešao fegetu, igram i BF4. Sinoć sam baš malo visio na Rangers serveru u kasne sate. Jopis mi je svjedok {#}

Yes, samo što si me brzo ostavio pa sam se morao sa onim glitcherom od mtv-a napucavat sam, a malo je mazohistički bilo jer sam ganjao masterdogtag na m4{#}.

Al najjače mi je bilo, spojim se preko tebe na server, naravno da me bacilo na drugu stranu, rekoh sam sebi, oh no, sad i ja moram palit autospot{#}, kadli nakon što sam skinuo ona dva kemperčića na spawnu iza B sa airburstom, ubije me skripta zbog toga i switcha kod tebe u squad u drugi tim{#}

Nema tamo tih gej oružja za gej admine {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Soldier977 kaže...

A ko da mora ikako BF5 izlaziti. Ima  BF4 pa neka se igra. Popravili su je većinom, i makar da se igra što smo debelo platili. Šta to može biti novo u BF5 da bude vele zanimljivo? Još vieše gadgeta u vidu bespilotnih letjelica? Više perk sistema? Kamoa? VOZILA? Ugl, krenuli su krivim putem, i neka se pauzira malo više sa novim izdanjima. 

Sve (osim alkohola i žena), nakon nekog vremena dosadi.

Dvije godine za BF4 je dovoljno. Na žalost, umjesto BF5 nam dolazi Hardline.

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

A ko da mora ikako BF5 izlaziti. Ima  BF4 pa neka se igra. Popravili su je većinom, i makar da se igra što smo debelo platili. Šta to može biti novo u BF5 da bude vele zanimljivo? Još vieše gadgeta u vidu bespilotnih letjelica? Više perk sistema? Kamoa? VOZILA? Ugl, krenuli su krivim putem, i neka se pauzira malo više sa novim izdanjima. 

Na istom putu su od 2002,neznam o kakvom krivom putu ti govoriš.

سمندری ڈاکو
17 godina
TomoR kaže...
peroko kaže...

BF5? Šta nije vrijeme za malo odmora, ovo vama nije več postalo malo dosadno, malo repetitivno?

Je, zato opet igram više BF3 {#}

BF4 sada radi ok, dosta se toga popravilo al BF3 mi je nekako bio zabavniji. Zadnjih par dana na CTEu su se mogle igrati nove mape Final standa. Znaci, mape su nove i trebale biti zanimljive. Meni se neda, 2 puta sam bio na sve 4 mape i vise mi se neda. Udjem-izadjem i odem igrati BF3, Azadi palace i Markaz Monolith i uzivao u te dvije partije. Jednostavno BF4 nema taj FUN faktor koji je imao BF3. Lose mape, previse drkanja oko popravljanja igre, netcode ovaj-onaj sve je to unistilo ovu igru. 

Soldier977 kaže...
C64 kaže...

Pa prema ovoj izjavi izgleda da je BF5 na debelo u razvoju!! :-o

Ako bi mogao biti izdan u 2015 znaci da je vec prosao sredinu razvoja.

Samo ne znam tko bi mogao raditi na njemu??

DICE LA radi na BF4, to je ocito jer svakih 15min izadje novi patch za CTE, i tu i tamo vidimo novi DLC.

Europski DICE radi na Battlefrontu, Viceral na Hardlineu....

A ako ga nisu poceli razvijati, a netko izvali ovakvu vijest, onda je idiot :D

2015: Hardline i Battlefront

2016: Mirror's Edge 2

Teško da itko već radi na BF5. Dakle, 2016 (kraj godine)?

+1

Sto se mene tice BF5 ne mora izlazit jos 3, 4 godine, Ima BF3, i BF4 i to je to.

13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Lol, BF4 je jos beta :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Htio sam napisat "in before: Pirat je BF fanboy!", ali fakat su brzi kada pirat iznese činjenice. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...
jopis kaže...

A čuj, kod tih tamo rangers fagadmina u onoj sili zabrana na serveru (nabrojah 20ak zabranjenih stvari u igri u onoj 'maloj' poruci preko pol ekrana{#}), fagburst nije zabranjen/naveden, ak sam dobro vidio, a to je jedini pravi način za riješit zacementiranu noobjectiveplay ekipu po ćošama{#}

16 godina
moderator
Battlefield 4

Dobro,sad ste me razje****.

Nema više offtopica.Svaki post koji nema veze s BF4 brišem a izgrednika kartoniram.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 15:36 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Opet ti ne čitaš fino. Ja pričam o krivom putu za masu perkova, kamoa, ambplema, bespilotnih sranja... a ne o vremenu među izlascima novih nastavaka.

13 godina
jopis kaže...
Soldier977 kaže...
jopis kaže...

A čuj, kod tih tamo rangers fagadmina u onoj sili zabrana na serveru (nabrojah 20ak zabranjenih stvari u igri u onoj 'maloj' poruci preko pol ekrana{#}), fagburst nije zabranjen/naveden, ak sam dobro vidio, a to je jedini pravi način za riješit zacementiranu noobjectiveplay ekipu po ćošama{#}

Ma na Rangers serveru se furaju na ESL pravila pa je zato zabranjeno.

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Opet ti ne čitaš fino. Ja pričam o krivom putu za masu perkova, kamoa, ambplema, bespilotnih sranja... a ne o vremenu među izlascima novih nastavaka.

Očito nisam jedini koji te krivo shvatio.(vidi gore)

Al da,slažem se s tim u vezi perkova,kamoa,dodataka za oružje...

Te stvari bi bile najbolje kao u BC2.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Treba tu i raščlaniti nastavke. Ja ne brojim ove p1zdarije "između". Igram ga od BF2 i za mene je bitna pauza od BF2 do BF3. Ne bih imao ništa protiv da se sada pauzira jednako dugo do BF5 ako bi taj nastavak donio napredak kakav BF3 ima u odnosu na BF2...

Freak Show Inc.
14 godina
pirat kaže...

Nema više offtopica.Svaki post koji nema veze s BF4 brišem a izgrednika kartoniram.

Jebote,napokon krenu sa temom i onda su u offtopicu. {#}

Btw-

Dama,nebi se slozio bas sa tobom. Bf4 je bio toliko syeban da sam izgubio volju igrat ga. Oni ga mogu sada porpaviti 100 puta ali sta kad mi to nije- to vise. Sve mape predene,sve otkljucano.. Bla bla. Znas i sam sta hocu reci.  Nemam vise napetosti da ju zaigram kao nekada Bf3. Jer mi je bf3 ostao u odlicnom sjecanju. 

17 godina
odjavljen
drahic kaže...
 Nemam vise napetosti da ju zaigram kao nekada Bf3. Jer mi je bf3 ostao u odlicnom sjecanju. 

A sjeti se koliko su svi kenjali da BF3 ne valja. Jesu nam to kriteriji toliko pali zbog četvorke, ili šta?

Freak Show Inc.
13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Očito nisam jedini koji te krivo shvatio.(vidi gore)

Al da,slažem se s tim u vezi perkova,kamoa,dodataka za oružje...

Te stvari bi bile najbolje kao u BC2.

Misliš na plavi post? Pa pišem o igri ne oftopičarim. 

Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Treba tu i raščlaniti nastavke. Ja ne brojim ove p1zdarije "između". Igram ga od BF2 i za mene je bitna pauza od BF2 do BF3. Ne bih imao ništa protiv da se sada pauzira jednako dugo do BF5 ako bi taj nastavak donio napredak kakav BF3 ima u odnosu na BF2...

da se razumijemo ja bio stvarno volio da izađe BF5, ali kao odrasla igra izrasla na greškama prijašnjih nastavaka. I mislim da će za 5ticu to i biti samo treba vrijeme da se malo igra prava verzija BFa4 koja je tek odnedavno izašla iz produkcije.

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Misliš na plavi post? Pa pišem o igri ne oftopičarim. 

Nisam ni znao da je plavi,maknu sam.(na mobitelu sam)

Mislio sam na post od bake.

سمندری ڈاکو
14 godina
Friday kaže...
drahic kaže...
 Nemam vise napetosti da ju zaigram kao nekada Bf3. Jer mi je bf3 ostao u odlicnom sjecanju. 

A sjeti se koliko su svi kenjali da BF3 ne valja. Jesu nam to kriteriji toliko pali zbog četvorke, ili šta?

Čekaj da izađe Hardline, pa da onda vidimo kriterije...

13 godina
drahic kaže...
pirat kaže...

Jebote,napokon krenu sa temom i onda su u offtopicu. {#}

Btw-

Dama,nebi se slozio bas sa tobom. Bf4 je bio toliko syeban da sam izgubio volju igrat ga. Oni ga mogu sada porpaviti 100 puta ali sta kad mi to nije- to vise. Sve mape predene,sve otkljucano.. Bla bla. Znas i sam sta hocu reci.  Nemam vise napetosti da ju zaigram kao nekada Bf3. Jer mi je bf3 ostao u odlicnom sjecanju. 

Slažems  se tobom. Nisi jedini koji to misli. Mislim da je 70% ljudi odustalo od aktivnog gaminga radi stanja u kakvom je BF4. Ali džaba sve kad je meni stvarno igra i dalje super, ali ni blizu onog feelinga kakv je bio s BF3 i druženja po TS-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 15:42 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
C64 kaže...

Čekaj da izađe Hardline, pa da onda vidimo kriterije...

Pa o tome i pričam. Kontam da će biti "Jaoooo, pa BF4 je bio super, ovo su baš usrali!".

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Varaš se.

BF3<<BF2  i to jako.

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Varaš se.

BF3<<BF2  i to jako.

Ne varam se. BF3 je donio ogroman napredak u odnosu na BF2 ali nažalost i puno toga lošega. Meni je BF2 bio puno zabavniji od BF3 ali ne treba biti isključiv i reći da BF3 ništa ne valja. Vizualno je jako atraktivan, i ima svojih dobrih strana. Ali gameplay je puno bolji u BF2. Uglavnom, htio sam reći da bi bilo super da petica donese masu dobroga u odnosu na četvorku a da ne sjebu ono što radi dobro.

Freak Show Inc.
16 godina
BDS kaže...
TomoR kaže...
peroko kaže...

BF5? Šta nije vrijeme za malo odmora, ovo vama nije več postalo malo dosadno, malo repetitivno?

BF4 sada radi ok, dosta se toga popravilo al BF3 mi je nekako bio zabavniji. Zadnjih par dana na CTEu su se mogle igrati nove mape Final standa. Znaci, mape su nove i trebale biti zanimljive. Meni se neda, 2 puta sam bio na sve 4 mape i vise mi se neda. Udjem-izadjem i odem igrati BF3, Azadi palace i Markaz Monolith i uzivao u te dvije partije. Jednostavno BF4 nema taj FUN faktor koji je imao BF3. Lose mape, previse drkanja oko popravljanja igre, netcode ovaj-onaj sve je to unistilo ovu igru. 

Pa da probaš zaigrat vehicle based igru s vozilima katkad, možda bi ti bio zanimljiviji od igranja inf only s 3 puške cijelo vrijeme{#}{#}

13 godina
Friday kaže...
drahic kaže...

Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Varaš se.

BF3<<BF2  i to jako.

Ne varam se. BF3 je donio ogroman napredak u odnosu na BF2 ali nažalost i puno toga lošega. Meni je BF2 bio puno zabavniji od BF3 ali ne treba biti isključiv i reći da BF3 ništa ne valja. Vizualno je jako atraktivan, i ima svojih dobrih strana. Ali gameplay je puno bolji u BF2. Uglavnom, htio sam reći da bi bilo super da petica donese masu dobroga u odnosu na četvorku a da ne sjebu ono što radi dobro.

Sve 5 ali nisi uključio faktor "koliko imaš godina" i faktor "wow efekt nakon tetrisa i super marija"

17 godina
jopis kaže...
BDS kaže...
TomoR kaže...
peroko kaže...

Pa da probaš zaigrat vehicle based igru s vozilima katkad, možda bi ti bio zanimljiviji od igranja inf only s 3 puške cijelo vrijeme{#}{#}

Vidim da se tvoj vehicle based uglavnom temelji na Anti-Airu s kojim imas najvise killova, koji je veliku vecinu vremena bio debelo OP. Kempat sa vozilom na rubu mape mi se stvarno neda. Tako da mi je potpuno jasno zasto ti se ovakav koncept mapa svidja. Doooodjiiiii{#}

15 godina
neaktivan
BDS kaže...
jopis kaže...
BDS kaže...
TomoR kaže...
peroko kaže...

Vidim da se tvoj vehicle based uglavnom temelji na Anti-Airu s kojim imas najvise killova, koji je veliku vecinu vremena bio debelo OP. Kempat sa vozilom na rubu mape mi se stvarno neda. Tako da mi je potpuno jasno zasto ti se ovakav koncept mapa svidja. Doooodjiiiii{#}

Ne vajnaj baka{#}

17 godina
Battlefield 4

@Dama i Friday

yep, ja sam star ko Isusovo magare i zato i jesam tolko zaj3ban vezano za igre, malo me toga moze oduseviti i nabaciti mi wow na lice.

Izmedju ostalog vidite moj prethodni post sa cime se bavim :0

Al mi je bf4 legao skroz, o dobrim i losim stvarima mozemo nadaleko i nasiroko...

Nego, bilo na DJH reportaza o nasim game developerima, ima jedan tim koji radi samo svemirske pucacine ala wing commander i 95% kupaca je ekipa starija od 40 godina,  vele da su zaj3bani skroz, al uredno placaju. Dobro se moze zaradito tvrde.

Sam me zanima tko ce meni BF serijal raditi kada se uclanim u gerijatriju, al onu pravu :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 20:11 (mrfloyd).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice