Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.564.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Poceo sam igrati kao sniperist.

Puno teze mi je nego u BF3. Izgleda kao da je metak 2-3 puta sporiji. Ili bar na CS-LR4 koju koristim :)

Koji je sniper s najbrzim metkom? Makar, mislim da ih jos nisam ni sve otkljucao :)

Btw, na zanimljivim mjestima se nadjes kao sniperist! Zadnjih 4-5 rundi sam na kraju bio "Dog tag hunter" {#}

Meni je bolje snipeanje izvedeno u BF4 je nema onog glupog suppresa kad ti metak skreće pod kutem od 90 pa nemoš ništa, i generalno mi imaju me nekako bolji feeling.

Snajper sa najbržim metkom ti je m98b.

11 godina
neaktivan
Battlefield 4
Prebacio s C na D disk instalirao win vratio ponovno na C napravio onaj reg fix i na kraju ne mogu enableat mantle u igri. Sto je najgore nemam ponudjeno tu opciju, a stavio sam poslijednje amd-ove drivere. Neko rijesenje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ti si u 3. smjeni??  (3.20)

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Puno teze mi je nego u BF3. Izgleda kao da je metak 2-3 puta sporiji. Ili bar na CS-LR4 koju koristim :)

Koji je sniper s najbrzim metkom? Makar, mislim da ih jos nisam ni sve otkljucao :)

Btw, na zanimljivim mjestima se nadjes kao sniperist! Zadnjih 4-5 rundi sam na kraju bio "Dog tag hunter" {#}

Preporodit ćeš se kada otključaš SRR-61.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
Battlefield 4

Niram sto igras vise hard ili normal?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pukycro kaže...

Niram sto igras vise hard ili normal?

Normal. Nikada nisam smatrao da je Hardcore dobro izveden. Balans treba biti kompleksniji. Smanjivanje healtha samo po sebi nije dovoljno. Posebno sada kada u igri postoji tisuću eksploziva.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Preporodit ćeš se kada otključaš SRR-61.

O daaaa {#}

Ja sam igrao sa JNG-om. Zamisli kakav je meni preporod bio uzeti SRR-61...

Freak Show Inc.
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Za "pravo" snajpanje, SRR-61 je najbolji. Najbrži metak, pa time i najmanji pad od svih ima. Uz bok mu je M98B, koji ima više metaka na raspolaganju i malo brže reloada.

Ako si na nekoj manjoj mapi, M40A5 je dobar izbor zbog najbržeg reloada, tj. rechamberinga.

Da budem iskren, sa Scout Elite se mučim (koristim ga povremeno na lockerima, ali svi ovi body armor useri ti "upropaste" kill, šifra: "ostane im 7% healtha". Ali to je tako sa svakim close-up sniperom - dok recimo body armor navodno više ne djeluje na shotgun buckshot/dart.

13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Da budem iskren, sa Scout Elite se mučim (koristim ga povremeno na lockerima, ali svi ovi body armor useri ti "upropaste" kill, šifra: "ostane im 7% healtha". Ali to je tako sa svakim close-up sniperom - dok recimo body armor navodno više ne djeluje na shotgun buckshot/dart.

Dart (odnosno, na francuskom Flechette) oduvijek penetrira armor. On može proći i kroz više neprijatelja. Buckshot od zadnjeg patcha ima veći damage protiv armora. Tako je trebalo biti otpočetka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 9:51 (NiramX).
16 godina
Battlefield 4

Gledajući symthic

Najbrži metak:

M98B 650m/s(najsporije repetira), scout elite 640(ali jedan od većih padovaa metka), FYJS 630, SRR61 620m/s(isto sporo repetira kao i prvi)

Najmanje pad metka:

SRR61 i FYJS

Najbrže repetira:

Scout elite 63RPM, a sljede ga Gol i M40A5 sa 60RPM. Ovdje ne gledam na onaj novi semiauto sniper je on najbrže puca.

Dakle sve je tu negdje i balansirano, ne možeš imati sve.{#}

Iako imam najviše killeva sa SRR61 jer je tu od početka, Gol mi nekako najbolje sjeo jer skoro najbrže puca, a pad i brzina metka su mu neka sredina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 10:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

al to sa sniperima ima veze samo do 200 metara, jer nakon toga možeš naštelat optiku di hoćeš da puca. a sve manje od toga 338 recon, 6x optika i dijelit HS-ove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Gledajući symthic

Najbrži metak:

M98B 650m/s(najsporije repetira), scout elite 640(ali jedan od većih padovaa metka), FYJS 630, SRR61 620m/s(isto sporo repetira kao i prvi)

Najmanje pad metka:

SRR61 i FYJS

Najbrže repetira:

Scout elite 63RPM, a sljede ga Gol i M40A5 sa 60RPM. Ovdje ne gledam na onaj novi semiauto sniper je on najbrže puca.

Iako imam najviše killeva sa SRR61 jer je tu od početka, Gol mi nekako najbolje sjeo jer skoro najbrže puca, a pad i brzina metka su mu neka sredina.

Opet si koristan, sad će ti cyber srati zbog toga...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Kak neće kad mi svaku rundu barem jedanput naleti na nož.{#}

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Meni je snipeanje lošije, trace metka, onaj trag mi nekad smeta da skužim koliki mi je pad metka.

Nemrem se snaći na zeroingu, tj. zaboravim palit gasit po potrebi.

Ugl. u bf3 je bilo gušt uzeti rds m98 i malo trčati...ali ovdje, neam uopće volje.

imho.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Hvala! Vrlo opsirno i poucno {#}

Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Kak neće kad mi svaku rundu barem jedanput naleti na nož.{#}

Da, otkrio sam negativne strane igranja kao snajperist {#}

Tu i tamo znam izgubiti tagove. Ali ih obicno uzmem 5-10 po rundi, pa mogu tu i tamo kojeg vratiti {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Nego, ima li netko nekakvu preporuku za 870 MCS setup?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam sinoć konačno napravio sve što sam htio sa snajperima i teško da ću s tim zaigrati ponovo (praise lord Jebus). Skupio sam Marksman i Sniper puška medalje i bila je to prava noćna mora. Kako već rekoše kolege brzo sam skužio da je za taj zadatak najbolja SRR-61. Od dodataka sam koristio hunter scope (20x) ili jednostavno onaj defaultni 8x, straight pull, range finder i flash hider. Mape koje su pogodne za ovaj task su Rouge Transmission, Hainan Resort i Lancang Dam. Puno je otvorenog prostora i uvijek, ali baš uvijek ljudi kempaju na istim mjestima. Na Rougu sam u partiji znao dobiti i po 4-5 marksman ribbona. Znam da to nije ne znam šta, ali za mene koji em ne volim snipati, em prezirem snipere, je to veliko postignuće u igri. Anyway, na Rougu na obroncima oko D i B uvijek ima meta, te naravno na onim gigantskim dildoima i velikoj teniskoj loptici u sredini. Lancang je savršenog oblika za snipanje na drugu obalu + bonus ako neprijatelj drži ili napada C u sredini. Predivno nešto. Na kraju Hainan, vrh hotela. Ne biti na vrhu hotela, nego kvariti dan kemperima koji su gore. Tamo sam jučer dobio svoja završna 3 marksman ribbona i baš sam bio zadovoljan. Nešto kao kad bi na faxu dao ispit nekad davno. :-)

Edit:

Zaboravio sam napisati da sam dosta koristio PLD. Korisna stvarčica i za tim, a i za skupljanje mase bodova bez previše muke. Svako markiranje je 25 bodova, za svaki pogodak markirane mete se dobivaju bodovi, bez obzira na to je li pogodak došao od navođenog projektila i naravno, za samo uništenje vozila se dobije 100 bodova. Meni je još bilo zabavno gledati iz daljine kako piloti i vozači znaju pomahnitati kad ih se markira. Zgodno.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 12:44 (animosity_frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
fila2208 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Lik igra odlicno nema sumjnje samo ja i dalje tvrdim da meni iz hipa ni priblizno tako ne padaju.Jucer pucam u DrugDraza{#} s aekom iz hipa s metar,dva,cak burstam po cca 6-7 metaka i nisam stisnuo ko sivonja pa di da ide,ostanem na 0 on se okrene i ubije me s 0hp.Ma nek je promasilo 25 metaka,6 ga je pogodilo sigurno a to je samo jedan primjer on brdo njih koje sam imao.Ovaj sam naveo jer je bio jucer i zapamtio sam ga dobro.E da ok ovo su i najbolj isjeci sta je proslo pa aj ima nesto i u tome ali opet padaju ko muhe

Treba uzeti u obzir da su ovo tri minute od miljardu minuta na eslu.

Koliko puta je fulao siguran hip u ranjenog lika koji je morao pasti kao svatko od nas? To nismo vidjeli, ovo što smo vidjeli je i skill i sreća i stvarno odlični trenuci u njegovim gaming seansama.

Znaš i sam, nekad pogodiš neki ludi hip pa se čudiš sam sebi...a nekad, da ti popuši cijev od puške fulaš g

Tocno to ovo je sve izrezano i stavljeni najboji trenuci. takve kilove imam i ja a i vjerujem vecina od vas. treba staviti video od 20 minuta npr jedna mapa conkvesta ili dminationa da se vidi kk ko dise. a takav video moze stavit svako od nas ko ima vise od 200h igranja i koji je vec dobro izvjezban

13 godina
Battlefield 4

Prvo i osnovno - snajperi su sj.ebani totalno i to moraš imati na umu.

Kad se pomiriš s činjenicom da ćeš puno puta izgubiti duele zato jer netko nosi armour ili ti meci lete svugdje samo ne tamo gdje si ih poslao, ili pak meci prolaze kroz njih a ne registrira hitac, itd. zna biti zabavano :)

Za snajpanje po Lockerima, Metrou i skučenim mapama, ili čak agresivno snajpanje, preporučam M40A5.

On je zgodan za to jer ima najbrži reload, a to ti je najbitnije na takvim mapama i s takivm stilom igranja.

Brzina metka, pad i ostale kerefeke na blizu ti nisu važne.

Za dalekometne pogotke ti je najbolji M98B zato jer ima najbrži metak, a na daleko ti je to jako bitno jer se miševi miču non-stop pa imaš veću šansu pogoditi ih u glavicu.

Mislim da njemu metak dosta pada, ali s vremenom, kad skužiš mehaniku, nije ti to bitno koliko činjenica da je metak brz.

Nekako najkompletniji snajper, tj. snajper za po svuda je SRR.

S njim možeš svašta raditi, tako da možeš kombinirati agresivno i pasivno snajpanje.

GOL - je jako zgodan za agresivno, ali ima jako malo metaka 5-6 i budi spreman na čest reload.

Njega preferiram za agresivnu igru mada sam znao i na daleko s njim pogađat.

Ako nemaš gore otvorene onda probaj FY-JS.

S njim imam 300 killeva, ali se uopće ne sjećam kakav je ;)

Valjda je dobar kad sam ga toliko koristio ;D

Zeroing (i bipod) sam koristio samo kad sam išao na najduži hitac, tj. preko 1 km.

Za manje udaljenosti od te ga ne koristim jer je to gubljenje vremena i s tim pokazuješ protivniku da si njub i papak :)

PLD - koriste samo panjevi.

Ako ne možeš bez tog gadgeta pronaći metu, bolje se mani snajpanja i faćaj se MG4.

Osim što pokazuješ protivniku da si panj i njub, gubiš vrijeme i izlažeš glavu.

Optika - ja koristim 8x

Navikni se na jednu optiku na sve udaljenosti i na sve stilove igre.

Ako to često mijenjaš svaki put se moraš prilagođavati novom načinu ciljanja.

Kad uhvatiš grip, tj. osjećaj s jednom optikom onda ti nije bitno gdje je meta - da li je na 2 ili 200 metara.

Laser - e sad je tu dvojba.

Ja ne preferiram laser jer otkrivam poziciju, ali za agresivno snajpanje laser dobro dođe jer jako pomaže kod pucanja iz hipa.

Možeš ga nositi, ali ga gasi kad ti ne treba, kad bi ti mogao otkriti poziciju.

Moje subjektivno mišljenje je da je zeleni manje uočljiv od crvenog, a i cool je pa zato uvijek nosim zeleni.

Side arm - Shorty je odličan.

Znao sam ponekad, kao fol, agresivno snajpat da bi na kraju runde imao 70% killeva sa shortyjem.

Shorty je boist.

Ne nosim ga više jer sam s njim OP.

Terenutno koristim SW40 na svim klasama skoro - zgodan pištoljčić.

Spawn behon + C4 su mi ostali dodaci.

Njubovi koriste loptice i tugs - to možeš staviti umjesto spawn behona.

C4 je must have jer često dobro dođe.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 5 hvala 2
12 godina
Battlefield 4

joj ja imam 0 marksan ribbona i 4 sniper rifle ribbona. isto se pripremam da fijesim te dve medalje. kaj je najgore imam samo tri snajpera ona rva dva i onaj zadnji sto se otkljuca na naval strike mapama onaj poluautomatski. nisam pametan uopce s cim da igram. cak sam i shotgun medalju uspio skupiti ali DMR i sniper medalju nikako da se pokrenem.

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

SKILE o tome ja pricam,ne treba biti skrt savjeta...................

Svakako HVALA

Kopirano, spremljeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 13:23 (pukycro).

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

kako držite lock u bf4?

Skužio sam da imam neke blesave dropove na nekim limitima.

vsync mi skroz igru pormjeni neam isti osjećaj uopće.

Kako vi držite?

Znam da si ti madtom nešto slagao 59.94 ili tako nešto? to preko user configa ideš jel?

2 <60
1 vsync ON
7 60 limit lock
9 >60 lock
16 bez locka koliko ide ide
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek&#39;o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 16:05 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Kako vi držite?

Ja sam opalio bezveze 70 i OK mi bilo, tako da već dugo s tim lockom igram.

Što je najbitnije, grafička mi je puno tiša od tada i nemam nikakvih dropova.

Aj, možda tu i tamo jedanput-dvaput mjesečno, ali na kriznim točkama - na kojima valjda svi imaju dropove.

[19xx] 4ntraks
12 godina

Imam malo slabiji proc (i5 4440) i grafu HD 7770. Na netu sam nasao neki doradjeni user.cfg u kojem mzes sam kombinirati dosta tog.

Ako hoces mogu ti poslati na pp. Inace meni je lockano na 70 fps.

14 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...
Kako vi držite?

Ja sam opalio bezveze 70 i OK mi bilo, tako da već dugo s tim lockom igram.

Što je najbitnije, grafička mi je puno tiša od tada i nemam nikakvih dropova.

Aj, možda tu i tamo jedanput-dvaput mjesečno, ali na kriznim točkama - na kojima valjda svi imaju dropove.

Ma ja sam se pogubio...bilo mi je 99 lock. Igram ali kao da igram onako pijan.

ali ajde...i onda sad probao vsync, druga igra...pa probao sam forsat lock na 60 opet igra drukčije itd.

Nemrem naći sredinu nikako.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek&#39;o i na peticu puše.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

75fpsa jer mi je monitor 75hz

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

VSYNC, koji sam bio probao i na AMD/ATI-u, te na ovoj NVIDIA-i uvijek mi je unosio mouse lag.

Imam lockano na 59.94 (za moj 60Hz monitor) i nemam tearinga, na 60 ili 61 recimo sam ga imao.

Naredba je:

GameTime.MaxVariableFps 59.94

To ide u "obični" tekst fajl koji se mora nalaziti u root direktoriju od BF4 igre. Fajl se treba zvati user.cfg, pazite ako kreirate txt file iz notepada ili čega drugog da vam se file zapravo ne zove user.cfg.txt; jer Windowsi po default postavkama skrivaju taj .txt nastavak.

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4
OMG! Hvala Antraks! :D
Da bas sam zato pitao za najbrzi metak jer pretpostavljam da se na pad mozes naviknut/nauciti.
Sad cu vidjeti kako ce me dugo drzati snajpanje :)

Hvala svima na savjetima :)
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

Znaci frekvencija monitora = fps definitivno?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

PLD - koriste samo panjevi.

Ako ne možeš bez tog gadgeta pronaći metu, bolje se mani snajpanja i faćaj se MG4.

Osim što pokazuješ protivniku da si panj i njub, gubiš vrijeme i izlažeš glavu.

S ovim se nikako ne slažem jer je zlata vrijedan baš zbog drugih snajpera a odlično dođe za lockanje...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice