Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.565.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Nije to samo tako,ja cu stalno vjezbat pa cu biti na vrhu,to jednostavno nije moguce,ne cini team jedan igrac,ako niste svih 5 na razini nemate sta igrat,bf3 nikako a bf4 jos manje,sve to stoji vjezba i to,ali se vidla razlika u bf3,a sad u bf4 gdje je netcode jos gori je dosta tesko nesto napravit sam.U bf3 sam imao sigurno preko 1000h esl i jos warova i liga sta smo igrali i svejedno nemozes protiv teamova kao sto su dignitas(sixfinnsi,epsilon).{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: Battlefield 4
ranko091 kaže...
berto kaže...

kao i u svakom sportu, do odredene razine svatko moze doc vjezbom, ali preko toga za biti u vrhu treba imati nesto vise, iako ljepo zvuce izreke tipa "nisu oni nista bolji od vas, i vi sve to mozete ako zelite" one jednostavno nisu istinite...

puno ljudi ima nisko razmišljanje o sebi. ja nisam jedna od tih osoba. žao mi je ako ti jesi.

očito imam bolje gene.. :P

ranko jedno je imat samopuzdanje, drugo je biti presamoupozdan ili kurčevit.

Možeš ti doći do jedne granice kako dečki kažu, ali preko nje dalje guraju samo lova, talent i puno sreće.

Prvo potrebno je biti mlad 16-25, imati jak team igrača iza sebe, puno odigranih sati i skakati na svaki turnir na koji postoji. Onda uhvatiti sponzora što je lako reći teško učiniti, i onda dalje i dalje i opet na kraju ne mora biti ništa.

Mislim smiješno mi je kad igrači još jači i bolji od tebe kažu relano je nemoguće za nas male ljude dostići level nekih super skillera, a dođeš ti sa spikom, ma kaj je to, samo treba sjest za komp malo, igrat par sati dnevno i već si na vrhu.

ne ide to samo tako...ali dobro, lijepo je sanjati, samo daj. {#}

Friday kaže...
fila2208 kaže...

To onaj iz onog klana kojeg smo uništili u clan waru?

Šteta da se world rank ne gleda po 1v1 borbama tenkova ili tako nešto, a ne po killovima.

Da, to je taj!

Poslije nas nisu više sa nikim htjeli igrati {#}

Čemu td, nejasno mi je. taj dečko je onaj yyyyy zar ne? Ajme što smo im tada uradili...sjećaš se ragea i plakanja, pa i osobno si pričao sa likom zar ne?=
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 14:37 (fila2208).
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nece ni netko ultra darovit za par sati postat vrh kolko got bio Darovit. Slazem se da moras imat ono nesto da bi bio top ali bez punooooooooo vjezbe nece ici . Isto tako moras igrat sa dobrim i boljim od sebe jer tabanje tuljana i nije napredak. Tako da talent + vjezba = win i tocka .

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

ranko jedno je imat samopuzdanje, drugo je biti presamoupozdan ili kurčevit.

Možeš ti doći do jedne granice kako dečki kažu, ali preko nje dalje guraju samo lova, talent i puno sreće.

Prvo potrebno je biti mlad 16-25, imati jak team igrača iza sebe, puno odigranih sati i skakati na svaki turnir na koji postoji. Onda uhvatiti sponzora što je lako reći teško učiniti, i onda dalje i dalje i opet na kraju ne mora biti ništa.

Mislim smiješno mi je kad igrači još jači i bolji od tebe kažu relano je nemoguće za nas male ljude dostići level nekih super skillera, a dođeš ti sa spikom, ma kaj je to, samo treba sjest za komp malo, igrat par sati dnevno i već si na vrhu.

ne ide to samo tako...ali dobro, lijepo je sanjati, samo daj. {#}

tko je rekao par sati dnevno... rekao sam ja i godine rada. i nisam spominjao da ćeš pobijedit cijeli svijet. ali da ćeš biti kao onaj tip sa filmića, to hoćeš. i naravno da puno faktora igra ulogu hoćeš li biti na vrhu. a pošto bf4 drži tim od 5 ljudi faktori se samo povećavaju.

13 godina
Battlefield 4

Ranko,lako je tako pisat po forumu samo vjezbaj i vjezbaj,sta mislis da nismo probali,odigrao sam puno i previse esl u bf3,da se neko ne uvrijedi na ovo sto cu sad rec samo dajem primjer:mi kao pis clan tocnije GR1CUL4,uvijek smo bili na vrhu u hrvatskoj rjetko kad smo izgubili,mislim da nikad ako se dobro sjecam i svejedno smo bili rejpani od nekih stranih timova i izgubili da se nismo ni snasli,mozes ti bit najbolji ali ako netko ima bolju taktiku i 5 solidnih igraca izgubit ces vrlo lako.bez uvrede

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
ranko091 kaže...

tko je rekao par sati dnevno... rekao sam ja i godine rada. i nisam spominjao da ćeš pobijedit cijeli svijet. ali da ćeš biti kao onaj tip sa filmića, to hoćeš. i naravno da puno faktora igra ulogu hoćeš li biti na vrhu. a pošto bf4 drži tim od 5 ljudi faktori se samo povećavaju.

Uzmi primjera radi pisovce koji su u bf3 bili numero uno što se inf djela tiče, daleko su dogurali, svi smo gledali one odlične killstreakove iveka i mistika, ali opet akd sretneš neki jači team koji je još stepenica više od tebe tek shvatiš koliko još trebaš igrati do toga.

Velim, drukčije mišljenje imamo, ali da te protrba malo takav skillander na eslu, prvih 100 sati bi vikao, ajme čit, a kasnije samo lagano kapu dolje spustio dečku koji živi igru.

Kao i u svemu, tako i u gejmanju imaš limit, i ako ga i dosegneš preko njega ići je ili nemoguće ili jako skupo.

Neda mi se više o ovome, hvala ti na raaspravi.

žž

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

{#}{#} pa za to ti netreba ne nikakav specijalan talent....
i ako misljenjem da to mozes postici smatras da jako vjerujes u sebe i imas super gene... good4you{#}

biti u vrhu zapravo znaci biti medu nekolicinom ljudi koja moze pobijediti "cijeli svijet", a ne biti "jako dobar"...

Steam: just_mau5
16 godina
berto kaže...

{#}{#} pa za to ti netreba ne nikakav specijalan talent....
i ako misljenjem da to mozes postici smatras da jako vjerujes u sebe i imas super gene... good4you{#}

biti u vrhu zapravo znaci biti medu nekolicinom ljudi koja moze pobijediti "cijeli svijet", a ne biti "jako dobar"...

hebiga... ja imam jako visoko mišljenje o ljudima, dok oni to sami ne srozaju pred mojim očima. neke slabije potičem a one lijene kudim. al u mojim očima svi imaju potencijal. možda ne u bf, možda ne u nogometu, ali u nećem trećem... al to sam samo ja. draže bi mi bilo da nas je više, al šta je tu je.

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže.

hebiga... ja imam jako visoko mišljenje o ljudima, dok oni to sami ne srozaju pred mojim očima. neke slabije potičem a one lijene kudim. al u mojim očima svi imaju potencijal. možda ne u bf, možda ne u nogometu, ali u nećem trećem... al to sam samo ja. draže bi mi bilo da nas je više, al šta je tu je.

pa nigdje nisam rekao da imam lose misljenje o nekom drugom, ili o sebi, rekao sam samo da se treningom moze doci do odredene razine, a preko tog ipak treba imati srece i biti malo "nadaren" za to...

"možda ne u bf, možda ne u nogometu, ali u nećem trećem... " samim ovime si i ti potvrdio da ipak nemoze svatko biti vrhunski u bilo cemu sta mu padne napamet samo zato jer je odlucio puno vjezbati... sta neznaci da nemoze biti dobar u necem drugom...

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 15:18 (berto).
16 godina
berto kaže...

"možda ne u bf, možda ne u nogometu, ali u nećem trećem... " samim ovime si i ti potvrdio da ipak nemoze svatko biti vrhunski u bilo cemu sta mu padne napamet samo zato jer je odlucio puno vjezbati... sta neznaci da nemoze biti dobar u necem drugom...

to sam mislio na moje razmišljanje prema ljudima općenito.

a ove s kojima igram bf mogu promatrati samo kroz njihov timski rad u igri. i do sad nisam naišao niti na jednog igrača koji je loš u svemu u bf-u, nekima leži jedno nekim drugo, dok su neki svestrani, i upravo ti zadnji su kandidati za nešto više. ali niti oni potonji nisu za bacit. čak mi je s takvima zabavnije igrat, jer se više nasmijem glupostima koje se izvode nego što se stvarno igra. mislim tko mazi mačku po tastaturi dok igra i mi to sve slušamo, ili trči usred bitke gasit požar u selo, svađanje sa ženom/djecom/curom, alkoholizirano igranje... ima toga još...

eto neću više ja. nastavit vi lupat po temi kao i uobičajeno.

13 godina
berto kaže...
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

a mogao bih i ja tako, svaki dan 5, 6 sati... vježba vježba i samo vježba. vjerujem da bih nakon kojeg mjesca čistio ljude bez gledanja.

I onda je svizac zamotao čokoladu u omot.
Ajde si pogledaj FREE TO PLAY da pobliže shvatiš što znači biti PRO igrač u igri koja je 8 puta kompleksnija od bf-a, pa onda opet probaj napisati nešto na tu pro temu. Zanima me hoće ti se mišljenje pormjeniti.
nhf naravno, samo me zanima. Zdravera! :)

samo ću ubacit jedan primjer, nisu ti igrači ništa bolji od vas, samo su usmjerili svo svoje vrijeme i živce na jednu točku. e pa evo, imam prijatelja, koji je tipa moga ranga, što po razmišljanju što po inteligenciji. i uglavnom tip je zaigrao starcraft 1 (jos davno), i kroz 4 godine pojeo je sve najjače ljude u hrvatskoj, za koje sam mislio da su vrh. i onda dođeš na pitanje, pa tko su onda ti ljudi, i kako mogu biti u vrhu ljestvice ako ih netko tako lako pobjedi.

znači samo vježbom do savršenstva. a sad hoćeš li 4 godine gulit bf4 da bi bio kao taj sa filmića je na tebi. ja rađe odem van negdje i profeštam s prijateljima to vrijeme...

kao i u svakom sportu, do odredene razine svatko moze doc vjezbom, ali preko toga za biti u vrhu treba imati nesto vise, iako ljepo zvuce izreke tipa "nisu oni nista bolji od vas, i vi sve to mozete ako zelite" one jednostavno nisu istinite...

Hvala.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina

Friday kaže...
fila2208 kaže...

To onaj iz onog klana kojeg smo uništili u clan waru?

Šteta da se world rank ne gleda po 1v1 borbama tenkova ili tako nešto, a ne po killovima.

Da, to je taj!

Poslije nas nisu više sa nikim htjeli igrati {#}

Čemu td, nejasno mi je. taj dečko je onaj yyyyy zar ne? Ajme što smo im tada uradili...sjećaš se ragea i plakanja, pa i osobno si pričao sa likom zar ne?=

Ma pusti ti to nas je Megatron rasturio {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Lik igra odlicno nema sumjnje samo ja i dalje tvrdim da meni iz hipa ni priblizno tako ne padaju.Jucer pucam u DrugDraza{#} s aekom iz hipa s metar,dva,cak burstam po cca 6-7 metaka i nisam stisnuo ko sivonja pa di da ide,ostanem na 0 on se okrene i ubije me s 0hp.Ma nek je promasilo 25 metaka,6 ga je pogodilo sigurno a to je samo jedan primjer on brdo njih koje sam imao.Ovaj sam naveo jer je bio jucer i zapamtio sam ga dobro.E da ok ovo su i najbolj isjeci sta je proslo pa aj ima nesto i u tome ali opet padaju ko muhe

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 16:32 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Blade Runner31 kaže...

Lik igra odlicno nema sumjnje samo ja i dalje tvrdim da meni iz hipa ni priblizno tako ne padaju.Jucer pucam u DrugDraza{#} s aekom iz hipa s metar,dva,cak burstam po cca 6-7 metaka i nisam stisnuo ko sivonja pa di da ide,ostanem na 0 on se okrene i ubije me s 0hp.Ma nek je promasilo 25 metaka,6 ga je pogodilo sigurno a to je samo jedan primjer on brdo njih koje sam imao.Ovaj sam naveo jer je bio jucer i zapamtio sam ga dobro.E da ok ovo su i najbolj isjeci sta je proslo pa aj ima nesto i u tome ali opet padaju ko muhe

Treba uzeti u obzir da su ovo tri minute od miljardu minuta na eslu.

Koliko puta je fulao siguran hip u ranjenog lika koji je morao pasti kao svatko od nas? To nismo vidjeli, ovo što smo vidjeli je i skill i sreća i stvarno odlični trenuci u njegovim gaming seansama.

Znaš i sam, nekad pogodiš neki ludi hip pa se čudiš sam sebi...a nekad, da ti popuši cijev od puške fulaš ga{#}

16 godina
Blade Runner31 kaže...

to ti je ta optika..

Da bog da mu optički kabel oćoravio

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
red_bull kaže...
Blade Runner31 kaže...

to ti je ta optika..

A zašto moj Joka, zašto? Reci, dabogda i mi imali optiku ko i on.

15 godina
Battlefield 4

Fak,zaboravio sam mobitel...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...
red_bull kaže...
Blade Runner31 kaže...

to ti je ta optika..

Zato kaj ja hocu da mu crkne krava. Kak i meni.

{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
red_bull kaže...

{#}

Njemu moraju crknuti dve, tak se veli...daj joka budi pravi 'rvat i katolik! {#}

13 godina
red_bull kaže...
Soldier977 kaže...
red_bull kaže...
Blade Runner31 kaže...

to ti je ta optika..

{#}

www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=876&jumpto=4176082&sort=asc&view=flat

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pa nisam ti ja udario TD - samo sam jednom u BF4 temi udario TD (čak ne znam ni kome).

On je YYVYY i lik živi 10 kuća od mene u istoj ulici, frendovi već 100 godina. Oni kao klan nakon toga više sa nikim nisu htjeli igrati jer su bili potpuno sigurni da im nitko ništa ne može. A onda su odigrali s nama jednu {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Pa nisam ti ja udario TD - samo sam jednom u BF4 temi udario TD (čak ne znam ni kome).

On je YYVYY i lik živi 10 kuća od mene u istoj ulici, frendovi već 100 godina. Oni kao klan nakon toga više sa nikim nisu htjeli igrati jer su bili potpuno sigurni da im nitko ništa ne može. A onda su odigrali s nama jednu {#}

Pa da, sjećam se to kad si pričao kako su nabrijani i to, da otkidaju firestorm...reko ajmo, kad ono, objasnili par stvari pa masovna bežanija.

Jesu još živi u bf4=?

13 godina
Battlefield 4

Netko se ne slaže sa zahvalom mom kolegi Mausu

https://docs.google.com/file/d/0B1UYkGdxOX_BTDF5QVBXVjdyOGs/edit?usp=drivesdk

neka istupi tko je ili neka se poklopi po ušima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 17:31 (Soldier977).
Moj PC  
2 0 hvala 3
11 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Netko se ne slaže sa zahvalom mom kolegi Mausu

https://docs.google.com/file/d/0B1UYkGdxOX_BTDF5QVBXVjdyOGs/edit?usp=drivesdk

neka istupi tko je ili neka se poklopi po ušima.

Ko je da je mislin da nije mislia ništa loše nego samo da ne troši poruku kad može stisnuti botun HVALA!!!! Kao što te admini obavjeste kad napraviš tako!!!!

14 godina
Battlefield 4

Zna li tko tko je ovaj izvjesni dečko?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/JOJKOcro/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Znam ja,login logout boy {#} jel je?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Znam ja,login logout boy {#} jel je?

Da, interna spika, da, ali zanima me dali je ovdje na forumu da ga pitam, čemu to sine brute, login i log out dnevno pola milje puta.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Grivan_hr/

Naletio na njega dovoljno puta da sa sigurnošću mogu reći da je cheater, WH user.Reportao sam ga.Pa ako naletite na njega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

{#}

legit

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Poceo sam igrati kao sniperist.

Puno teze mi je nego u BF3. Izgleda kao da je metak 2-3 puta sporiji. Ili bar na CS-LR4 koju koristim :)

Koji je sniper s najbrzim metkom? Makar, mislim da ih jos nisam ni sve otkljucao :)

Btw, na zanimljivim mjestima se nadjes kao sniperist! Zadnjih 4-5 rundi sam na kraju bio "Dog tag hunter" {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice