Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.813.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
patoHD kaže...

Je moguće ikako napraviti screenshot bez frapsa i ostalih programa? Print Scr, pa ljepljenje u Paint odmah isključujem jer nikad mi ne poslika ono što želim. A pitam zato jer u BF4 Settings Editoru piše "Screenshot format", pa me zanima na koji screenshot se tu misli.

Možeš pomoću ove komand: screenshot.render

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
Kendo kaže...
LeftY_CRO kaže...

super, ja nakon patcha nemogu niti uci u igru...

ili se igra zmrzne (bijeli ekran) ili bf4.exe has stopped working... (cfg file izbrisan)

Isto je bilo i meni. Probaj check for update u Originu. Meni je skinulo još 68 MB update-a i onda je igra proradila.

probao sam i nista ne nalazi... kaze da je up(to)date...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...
Kendo kaže...
LeftY_CRO kaže...

ili se igra zmrzne (bijeli ekran) ili bf4.exe has stopped working... (cfg file izbrisan)

Isto je bilo i meni. Probaj check for update u Originu. Meni je skinulo još 68 MB update-a i onda je igra proradila.

probao sam i nista ne nalazi... kaze da je up(to)date...

Kako to misliš? I ja sam imao problem nakon patcha današnjeg da mi se kreša baš svaki put i u cfg fajlu sam obrisao jedan redak određeni i proradilo je odmah.

Battlelog: dr34mshake_CRO
13 godina
neaktivan

Mene sada pati DX error. Mantle sam iskljucio jer imam memory leak nakon par mapa. Idem probati s novom verzijom drivera ...

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 23:34 (Bastardo).
12 godina
patoHD kaže...

Kako to misliš? I ja sam imao problem nakon patcha današnjeg da mi se kreša baš svaki put i u cfg fajlu sam obrisao jedan redak određeni i proradilo je odmah.

ovak, poslje onog patcha 18.2. igra mi se svaki put crashala kad sam igrao lockera ili metro, te nisam mogao niti pol minute odigrat da igra ne crasha.

nakon toga sam napravio taj user.cfg i dodao sam unutra samo da mi limitira fps na 59 i to je sve bilo. - nakon toga sam mogao odigrati koju rundu te 2 mape

danas nakon patcha, izbrisao sam taj cfg file i igra svaki put kad ulazim mi se crasha (bf stopped working).

probao sam provjerit dal ima updatea al sve je updateano..

evo tek sam malo prije uspio odigrati 1 rundu nakon XYZ rusenja danas

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Ma pusti ovo sad idem pravu igru igrat:

http://i.imgur.com/G8x8uuH.png

Vratit ćeš se prije neko kokot 3x zakukuriče.Čekamo te{#}

Igrao sam ove 4 igre ovih dana,al nije to to više.

Nije dugo potrajalo. Vec nas je danas busio.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
Nije dugo potrajalo. Vec nas je danas busio.

A rekao sam,ja sam sve to probao i jednostavno nejde.(1942 i 2142 nema ni servera baš)

Nego meni BF4 sad radi bez greške,iako meni je prije samo problem bio na mapi Metro i Lockeri.(taj soundloop)

سمندری ڈاکو
17 godina
patoHD kaže...

Je moguće ikako napraviti screenshot bez frapsa i ostalih programa? Print Scr, pa ljepljenje u Paint odmah isključujem jer nikad mi ne poslika ono što želim. A pitam zato jer u BF4 Settings Editoru piše "Screenshot format", pa me zanima na koji screenshot se tu misli.

win key + print screen , barem na 8.1 okine lijepi screenshot i spremi pod my pictures

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 0:01 (pamark).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa sta sad opet ovaj punk buster kicka , ja ga update on opet

EDIT : SREDIO :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 0:16 (tireN1337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
pamark kaže...
patoHD kaže...

win key + print screen , barem na 8.1 okine lijepi screenshot i spremi pod my pictures

Ovo je super, tenx! {#}

15 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...
patoHD kaže...

ovak, poslje onog patcha 18.2. igra mi se svaki put crashala kad sam igrao lockera ili metro, te nisam mogao niti pol minute odigrat da igra ne crasha.

nakon toga sam napravio taj user.cfg i dodao sam unutra samo da mi limitira fps na 59 i to je sve bilo. - nakon toga sam mogao odigrati koju rundu te 2 mape

danas nakon patcha, izbrisao sam taj cfg file i igra svaki put kad ulazim mi se crasha (bf stopped working).

probao sam provjerit dal ima updatea al sve je updateano..

evo tek sam malo prije uspio odigrati 1 rundu nakon XYZ rusenja danas

Napravi cfg file ili si skini BF4 settings editor i u njemu si lockaj FPS koliko želiš i save-aj i on ti automatski napravi cfg file. Kad napraviš cfg file, otvori ga, obriši "UI.DrawEnable 1" i klikni save.

16 godina
LeftY_CRO kaže...

Isti problem cijelu večer, obrisao sam samo cfg file koji mi je nastao nakon što sam pokrenuo BF4 Settings Editor i zamislite, igra je proradila. Do tada nisam mogao u SP ni u MP, pa ni u Test Range mapu.

Inače nisam imao problema sa Bf4, evo do sada. Ali kad sam maknuo taj cfg file, radi ko urica.

15 godina
odjavljen
Barracuda44 kaže...
LeftY_CRO kaže...

Isti problem cijelu večer, obrisao sam samo cfg file koji mi je nastao nakon što sam pokrenuo BF4 Settings Editor i zamislite, igra je proradila. Do tada nisam mogao u SP ni u MP, pa ni u Test Range mapu.

Inače nisam imao problema sa Bf4, evo do sada. Ali kad sam maknuo taj cfg file, radi ko urica.

Možeš ti imati cfg file i u njemu si složiti sve što želiš, ali taj jedan redak mora biti obrisan da bi igra radila. Pogledaj post iznad.

14 godina
Bastardo kaže...

Mene sada pati DX error. Mantle sam iskljucio jer imam memory leak nakon par mapa. Idem probati s novom verzijom drivera ...

Meni se DX error samo javljao kada mi je bio previsok OC grafa. Možda je to i kod tebe slučaj ako si previše overklokirao?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Rekao sam ti da uzmeš nVidiu...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

nVidia - BF4 official partner {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
patoHD kaže...

Možeš ti imati cfg file i u njemu si složiti sve što želiš, ali taj jedan redak mora biti obrisan da bi igra radila. Pogledaj post iznad.

Dok sam pisao onaj post, ti si u međuvremenu rekao za taj red da ga treba obrisati tako da sam zakasnio. Super da je zbog toga proradilo i da mi je samo to bio problem. Ne bi se toga sjetio...... lakše mi je bilo maknuti uljeza (cijeli cfg file) bez kojeg mi je inače sve super radilo.

Svejedno hvala. {#}

13 godina

Meni nakon zadnjeg patcha igra opet radi odlično, nemam nikakvih crasheva. I otkad sam stavio 14.2 driver Mantle radi super, nema nikakvih spikeova i trzanja a dosta je veliki gain na mapama gdje je sa DX11 neki čudan pad FPS-a. Grafa radi ovako:

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Ti si mucko djubre. Nakon godina nvidie si me nagovorio na ATI ... s Nvidiom nikad problem ...

14 godina
Battlefield 4

Ono kad cekate pravu priliku sa sniperom, a netko vam uzme kill:

I ovo jedini nacin da se igra s FOV 120 :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Ti si mucko djubre. Nakon godina nvidie si me nagovorio na ATI ... s Nvidiom nikad problem ...

Bit će bolje {#}

CyberDemonVZ kaže...

Isprobao je kolega Bastardo prije koji dan pa neka prenese dojmove...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

nikad mi nije bilo full jasno zašto su napravili da se na tim bočnim ekranima slika razvlači ko neka sažvakana čunga-lunga.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
neaktivan
suks496 kaže...
suks496 kaže...

Pozdrav svima!

Klan Brokenrunners prima nove clanove :D

www.brokenrunners.com/joinus

Klan koristi engleski jezik i igra mnoge ostale igre, postoje i giveawayi.

Svi zainteresirani me dodajte na battlelogu =)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Fake_Alert/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/BKS_Achilles/

TS3:brokenrunners.ts.nfoservers.com

Hvala! See you on the battlefield ;)

13 godina
neaktivan

Eyefinity ... iako volim multimonitorski rad, igranje u eyefiniti-u mi je bilo zamorno. Spojio sam 3x 1920x1080 display-a i pokrenuo BF4. Tesko je pratiti sve sto se desava, jer je povrsina prevelika. FOV mi je inace na jednom monitoru na 85, ali sam ga morao spustiti na 70 jer su rubni ekrani uzasno rastezali sliku, do te mjere da me je glava zaboljela. Lijepo to izgleda na youtube-u i kad netko drugi igra, ali kada se fokusiras da smjestis nisan na glavu/tijelo protivnika ... uzasno zbunjujuce. Takodjer se radi pucnjeva i eksplozija sastrane nesvjesno skrece paznja s centralnog ekrana pa i tu bude pusione. Uglavnom ... stavio sva 3 monitora, isprobao i u roku 20 minuta vratio nazad samo jedan monitor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 10:44 (Bastardo).
12 godina
Battlefield 4

Ja igram na jednom monitoru s fov 120 i odlicno je 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

To vidiš i iza sebe, ne?

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

To vidiš i iza sebe, ne?

svaki pr0 mora imat oci i na dupetu {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 11:35 (SiNkE.Zgb).
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

svaki pr0 mora imat oci i na dupetu

Očito je da još nisi dostigao pr0 nivo jer je tvoja tvrdnja neistinita.

Zapamti... svaki pr0 mora imat dva miniona na dupetu!

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nakon koje vrijednosti FOV-a kreće "fish eye" efekt?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rino kaže...

Nakon koje vrijednosti FOV-a kreće "fish eye" efekt?

Ovisi sa koje vrijednosti prebacuješ. Meni je bio na defaultu pa sam slučajno uzeo config od madtom-a. On ima 90 ako se ne varam. Prvo mi je bilo pregrozno ali sam se navikao.

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice