Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
=xfact= kaže...

mislim da cu ja jos ostat na odlicnom bbc2 neko vrijeme... dok nevidim kako ce se situacija razvijat..vidim na engine su nakrcali blooma i ostalih sranja da boze sacuvaj..

Blooma je manje nego u BC2.

Da budem precizan, bloom u BC2 je bio bože sačuvaj!

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
17 godina

Meni se osobno igra sviđa i nemogu se baš složiti da je ovo poboljšani moh

ono što ubija u ovom momentu su bugovi,a da ne govorim da je battlelog katastrof jedanput sam skor 30 min tražio server u koji mogu ući

filteri u opće ne rade kad odaberem bilo koju opciju uvijek mi pokazuje isti broj servera a da negovorim da mi na prmijer diabolic croatia server u opče ne pokazuje

Ovo je vrlo neozbiljno od DICE da u ovakvom kasnom perijodu izabce tako bugovitu betu

BF3:crna_bandera
15 godina
Battlefield 3

Znači nema ništa od early bete...

A ja ispalio djevojku zbog ovoga {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Nebudi lud... nemozes djevojku odje*at zbog igrice...{#}

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
15 godina
roko121roko kaže...
Ma nemojte me zezat... Taman da će download brzo završiti i onda Battlelog kaže Update in progress...

Yep ni meni sad igra ne radi

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Meni se osobno igra sviđa i nemogu se baš složiti da je ovo poboljšani moh

ono što ubija u ovom momentu su bugovi,a da ne govorim da je battlelog katastrof jedanput sam skor 30 min tražio server u koji mogu ući

filteri u opće ne rade kad odaberem bilo koju opciju uvijek mi pokazuje isti broj servera a da negovorim da mi na prmijer diabolic croatia server u opče ne pokazuje

Ovo je vrlo neozbiljno od DICE da u ovakvom kasnom perijodu izabce tako bugovitu betu

Mislim da to nije potpuno do Battleloga i inače u ostalim igrama (uključujući i BF) ne možeš pronaći sve servere.

Osobno mi je Battlelog odlična ideja i zamjena za odvratan in-game server browser poput onog u BC2.

Nadajmo se da igra neće izaći u ovakvom stanju, ako je stvarno tako bugovita kao što kažete.

UPDATE:

Battlelog je opet aktivan!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 9:38 (roko121roko).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj ja sam vise lud, jos nema kljuca a zadnja 3 puta na live supportu nakon sat vremena cekanja dobijem poruku: There is no adwisors right now to chat with u....

Jel itko uspio dobit kljuc preko live support a da je preordao igru preko origina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

cini mi se da cu priskocit i open BETU.... mislim ako su serveri puni i ima puno problema sa igrom i sa supportom i ...pa sa svin sta moze bit onda se bolje ne zivcirat nego cekat misec dana....

zamislite sta ce to bit sutra? masakr... serveri ce padat svako 30 minuta live suport ce bit zakrcan, opci nered... a i ako se nekako skine igra bit ce lutrija uopce nac misto na nekom serveru... neznam mozda je skinem zadnja 2 dana?! ako i to....

BTW. nisan ni ocekiva da ce igra ic glatko i samo su naivci mislili da ce dat cistu gotovu igru na pladanj... osjecam tek nakon 2. patcha da ce sve ic glatko.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja sam 627 in the queue. ako ikad dođem na red javim...

EDIT: naravno izbacilo me. Please try again later... yea right...

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 10:27 (agent_00klc).
15 godina
neaktivan

@svi koji igraju Betu

Igrate li najviše na jednom serveru, da se možete naći (odnosno da ja mogu naći pirata... još uvijek ti se moram osvetiti zato što si stavio screenshotove {#}) ili jednostavno kud pukne?

15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

@svi koji igraju Betu

Igrate li najviše na jednom serveru, da se možete naći (odnosno da ja mogu naći pirata... još uvijek ti se moram osvetiti zato što si stavio screenshotove {#}) ili jednostavno kud pukne?

nas par sa foruma smo igrali jučer na jednom serveru, vjerovatno se svi spajamo jedni na druge u friend listi. ja se pokušam spojit na nekoga, ako ne ide iz par puta onda probam drugi

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ - Before sex, you help eachother get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: in life no one helps you once you're fucked.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 9:53 (thesekiman).
16 godina
neaktivan

Znam da je u moru bogova ovo mizerno, ali jeste skužili da kad stavite grip na cijev, lik svejedno drži pušku kao da ga nema..

15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
roko121roko kaže...

@svi koji igraju Betu

nas par sa foruma smo igrali jučer na jednom serveru, vjerovatno se svi spajamo jedni na druge u friend listi. ja se pokušam spojit na nekoga, ako ne ide iz par puta onda probam drugi

Znate li možda može li se priključit u server preko Platoona ili profila drugog igrača bez da smo u friend listi? Recimo nađem nekoga u Platoonu, kliknem na njega i vidim u kojem je serveru?

16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Danas bi mogla stići najava Caspian Bordera za betu.

Zhinto kaže:

If things go the way they are intended today, I´ve got a nice surprise for my PC forum family tomorrow.
Nadam se, jer me nada da je CQ drastično drugačiji drži prisebnim. :)

nekako mi izgleda da stvari bas i ne idu svojim tokom... : )

ajde, ajde ljudovi... doc ce sve na svoje. a ako ne, je8iga. sve me ovo podje8avanje podjsjeca na ono vrijeme kad shitstorm izlazio i sprdao s call of duty... brzo je pao u zaborav. nadam se da tako ne bude s ovim serijalom a ako da; doci ce drugi igraci..

uopce me nije briga, niti cu se zivcirat zbog igrice koja jos nije izasla...

mislim da su htjeli s ovom betom napravati neku vrst dema da privuce jos kupaca ali... situacija je takva kakva je, moglo bi im grunut u facu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam za BC2 doznao tek ~3 mjeseca nakon što je izašao i svejedno sam bio vrlo nezadovoljan svim bugovima,lagovima i ostalim.

Vidim da će ovdje biti bug fest i ne isplati se frustrirati prvih nekoliko mjeseci.Najradije bi da se nisam ovako nahajpo na igru.....

Najviše se bojim da ako je Metro ovako pun bugova,što će biti sa drugim mapama???

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 10:26 (NFSPredator0010).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Sta,na kraju ispada da beta ima vise bugova nego alpha? Hahaha kakvi retardi,nevjerovatno. Katastrofa sta naprave.. Jos ce cod ispast bolji od bf 3.. Sve mi se cini da vec rade patch za bf3 lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

samo da javim da na se Diabolic forumu dijele beta keyevi pa ko zeli mozda jos ima {#}

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...
 Jos ce cod ispast bolji od bf 3

Mozda nece ispast bolji, ali siguran sam da ce raditi bolje, tj. nece biti izbugiran ovoliko. Eventualno ce biti problema sa opterecenjem servera prvih par dana, ali mislim da ce igra kao igra i CoD Elite raditi kako treba.

Sutra je Open Beta, sutra ce biti jos veci kaos i jos vise nervoze i frustracija i mislim da ce dosta ljudi otkazati pre-ordere ili nece imati namjeru kupiti igru.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 10:23 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

"metro does not do the game justice. do not judge the game by playing metro. 

i only had a few minutes to try out 64 player caspian conquest before they shut it down. OMG the GRAPHICS! huge map. i got lost. next thing i know there are jets flowing overhead with their guns blazing. it sounded like the A10's machine gun firing through my G35 surround headset.

the GRAPHICS! the GRAPHICS looked exactly like the promotional screenshots with ultra settings! and destruction was back as well blowing away the building walls in a tank!

all day i read people whining about how poor the game is and i truelly felt like this as well playing metro. i felt that the game is not better than BFBC2. but as soon as i got into caspian the chat was filling up with people saying how awsome it is and "day one purchase!" and other similar comments. i was in complete agreement with them lol!

i do not understand why dice / ea is shooting themselves in the foot like this. they should release caspian for the pc crowd it would seriously boost sales!"

Navodno je procurio password za Caspian......

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Demize99 Alan Kertz 

"I am aware of a bug in the BF3 beta that can have a seemingly random impact on damage levels. It has been fixed for final."

Znači da su možda i neki drugi bugovi već riješeni u finalnoj verziji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 10:50 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerujem da bi ih moglo "spasiti" ako otvore taj Caspian Border..

A što se tiče curenja passworda, mislim da im nije bilo teško promijeniti ga kad su skužili da ulazi "čudna" ekipa

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Navodno je procurio password za Caspian......

Je, al su ga promjenili u roku odmah.

16 godina
Battlefield 3

Nisu na svim serverima kolko vidim. 3 američka su još uvijek puna do kraja, a šifra je ostala ista. Rumncoke je pass.

EDIT: evo samo jedan US server s tim passwordom je ostao aktivan, ostale su zgasili:(

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 10:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Ne znam je li ovo bilo:

i pise da su resetirali servere sifra RumnCoke

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 6
17 godina
Battlefield 3

Tko čeka...taj ne dočeka :)

Stani u red i cekaj :) Stani u red i cekaj :)
pice iz suporta :( pice iz suporta :(
::: peace 0n earth :::
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

Ja sam proveo jedno 5 sati cekajuci, svaki put dobijem tu poruku....

Zareko sam se da nikada necu kupit EA proizvod ako imam ikakvu alternativu....

15 godina
wiz4rd kaže...

Meni tako već 3 puta. Imam sada nešto slobodnog vremena pa ću probati i 4ti put. Ako me opet ispale tražiću refund...

15 godina
neaktivan
A meni je Betu već četiri puta skinuo do 100% i onda vratio unazad... Na kraju pobrisah sve i sa suzama u očima se suočavam s činjenicom da neću vidjeti Bete bar do večeras...
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
A meni je Betu već četiri puta skinuo do 100% i onda vratio unazad...

A da skineš s torrenta?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da bar open beta pocne danas u 00:00 haha.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice