ma skojim ja haxorima igram, ajde prosvjetli me? rekao sam fili da pogleda na mom profilu koliko sam meceva odigrao sa njima dvojicom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
strasno, gdje se sada prica prebacila na mene, sto sam odigrao 2 ili 3 matcha sa njima zajedno. nekuzim ali dobro.
da videa su glupa tako vama svima isto ispucate 20 metaka u covjeak i on ostane na 100 posto i on vas ubije jednim metkom. wtf jel ti sebe cujes sta ti pricas. battlefield 3 fanbojevi. igra je retardirano napravljena i kraj price. da se u codu iste takve stvari desavaju isto bi rekao i za nju.
rekao sam da neću ali moram sry.
Isti ti si OBRISAO BF3 I NAPISAO DA SE NE VRAĆAŠ DO BF4. I onda se vratiš za manje od tjedan dana...i onda smo mi fanboyevi?
Ljudina opet ćeš izgorit i pobjeć sa foruma...ajde smiri se i ne pričaj gluposti da se brukaš još više.
sigurno nisu padali zato jer su otkriveni bla bla vec zato jer je netko od programera ili nekog tko ima pristup source kodu pustio isti u javnost...
Teotija ti ima smisla isto kao i to da diler droge svako toliko posalje policiji popis svojih kupaca, pa na taj nacin privuce nove.... Zasto bi netko sam sebe sabotirao?!? Cim stanica ima manje detekcija, imat ce vise preporuka, samim time vise $$$$ za programera...
Sabotira bi se da ekipa potroši lovu na nove "bolje" haxeve..
LOL nebi reko, hax ne kupis jednom i imas ga, vec se svaki mjesec na novo pretplacujes, tako da ti to bas ne stoji...

sigurno nisu padali zato jer su otkriveni bla bla vec zato jer je netko od programera ili nekog tko ima pristup source kodu pustio isti u javnost...
Teotija ti ima smisla isto kao i to da diler droge svako toliko posalje policiji popis svojih kupaca, pa na taj nacin privuce nove.... Zasto bi netko sam sebe sabotirao?!? Cim stanica ima manje detekcija, imat ce vise preporuka, samim time vise $$$$ za programera...
Sabotira bi se da ekipa potroši lovu na nove "bolje" haxeve..
zbog toga,a i on ocito nikad nije cuo za nesuglasice i/ili željom za vecim udjelom u zaradi
Koji je ono program trenutno najbolji na ingame videosnimanje, tj koji zauzima najmanje resursa ?
I koji za videoobradu, sjeckanje,ubacivanje glazbe.. neki mali, jednostavan, brz, pametan ?
zato sto mi se neda ponovo uciti novi engine igra svladavati. a vjeruj mi da sam se navikao na na neku drugu igru i da sam onda znao da nece nikada popraviti greske u bf3-u(padanje iza zaklona i slicno tome) nebi je nilkada niti kupio.
Pa imao sam osjecaj da je u beti bolje radio hitreg. to su majstorski znali zamaskirati da uberu pare. a za propadanje kroz zemlju i taj deelay su govorili ma popraviti cemo mi to a ja popusio foru.
ja sam reako nevracam se do bf4, ali sta znas mozda activiosion nesta napravi sa nekim novim enginom pa cu se tamo prebaciti. a daleko sam ja od fanbojeva. ja cu popljuvati sve zivo makara to bilo u mojem vlasnistvu ako je govno od proizvoda sto se tice bilo cega(auto, igra, podloge, misevi itd.
Nisam ja jedan od onih koji kada kupe neko sranje onda sami sebe tjese da je to dobra odluka. nevolim takve ljude. brate priznaj da nevalja a ne sam sebe lagati kao da ti zivis od njih a ne oni od tebe.
LOL nebi reko, hax ne kupis jednom i imas ga, vec se svaki mjesec na novo pretplacujes, tako da ti to bas ne stoji...
Tako sam i ja čuo. Pa kad ti prestane pretplata, a ti i dalje koristiš - vlastiti rizik...
Koji je ono program trenutno najbolji na ingame videosnimanje, tj koji zauzima najmanje resursa ?
I koji za videoobradu, sjeckanje,ubacivanje glazbe.. neki mali, jednostavan, brz, pametan ?
Meni:
http://mirillis.com/en/products/action.html
Ali ti je OK i free Afterburner.
evo bas sam sa Ljudinom pricao malo o monitorima, jel ima netko prijedlog za monitor u ovoj klasi da podrzava 3D 2.0 http://www.benq.com/product/monitor/xl2420t/gallery... Cujem da Basta ima neki Pro monitor.
Astra AA je jedan od hackova sto je najvise puta pao od strane PB i GGC ;)
svi oni redovito padaju svakih par mjeseci...
Tako sam i ja čuo. Pa kad ti prestane pretplata, a ti i dalje koristiš - vlastiti rizik...
kad ti istekne pretplata ga nemozes vise koristiti jer ubiti hack nikad nije kod tebe vec imas program u koj se logiras i onda kad pokrenes hack on ga ubiti loada sa njihovog servera...
lol pazi ekipu na šta liče taj pena neko dijete ,dijete a lol
i ljudina i zdenko igrajte s tom djecom??
šta reć koju posluku porati?
Pa djeca imajun dobar kdr, jedino je to bitno, pobjedice i porazi.
enio penio,to su različite osobe ili?
nezaboravi nenu,cijeli klan je igrao sa njim i nitko nije skužio ili se pravio ili je sumnjao, zato nemoj odmah napadat zdenka
Enio penio, i pena su dva dečkića koji su chitali i sad su pali.
Neno kakav god da je bio( note da tad nisam bio u klanu) nije toliko srao sa svojim chitom, jest da je tu i tamo upalio kad je netko bolji od njega na publicu, ali bar nije kao ova dva govanca koja su igrali esl i čak bili sponzorirani od artisana. Flaming king je bio public cheater koji se pokajao i šta, većina ekipe ga je prihvatila, ali kako da ti sad veliš peni, e ma ok je šta onda šta si nas haksao kao budala i radio od nas budale, opraštamo ti ajde dođi pa nas deri još.
Uh u Enija sam sumljao a za Penu sam se prevario, isto kao i za dr.Furija.
ALI TO JE NJIHOVA SRAMOTA A I OBRUKALI SU I tF.
Igrao sam i ja ESL s njima i nemoš uvijek biti siguran jer tamo ima igrača koji me redovito masakriraju npr. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Raventje/stats/232740101/ a ova dvojica su bebe za njih. Jbg čovik se zajebe. Pa valjda i Vi nama oprostite kao što ste i Flamingu. Ipak smo mi igrali s čiterima a ne bili.
Bar za sada
Ne razumijem potrebu za napadom cijelog klana, sta je vama? More will fall i? Pa nekupuje im klan cheatove. Hebote 2 klinca dobe ban, neki ko da su na lotu dobili... Klinca pazi, znate kak je njima stalo do tog bana.
a fila ti malo ohladi i neprati svaki moj potez, ljepo ti kazem malo si previse zabrijao u virtualu (priznao ti nepriznao, to se vidi)
Vjeruj mi nisam. Imas pravo likovati zato sto bi mene trebalo biti sram sto sam igrao sa cheaterom iako nisam znao da je cheater(wtf). I zadnje pogledaj moje jutarnje reportove sa koliko stranaca igram u partiu, sta oces reci da cim netko od njih dobi ban da bi mene trebalo biti sram???? Na cemu si ti? A bit versusa sa strancima nisu poencici nego zabava i medusobno druzenje...
Da lomit ruke zbog igre. I opet ti meni o poencicima jel citas ti moje postove?. Covjece ti imas nekih opakih problema... To su dva klinca koji su se htjeli malo pokazati ali na krivi nacin, uostalom kakve ti veze imas sa time, i zasto se mene uvijek dovezes?
ma sve za pobjedice i poencice. nikada neigram sam samo sa 4 najaca igraca u europi.
za enia sam znao da je citer jos dok je bio u crogu iamo sam i dokaze. ali sam ih pobrisao.
Ma sprdaj se ti koliko hoćeš, ali da nije tako nebi nam svaki dan stavio novi video kako ti nekog nisi ubio.
A ovo za dokaze, samo pokazuje koliko gledaš samo na taj esl i da tamo pobijediš, da nije tako nebi se lizao sa tim klincem.
Zapravo te žalim...naivan si i dobroćudan da te svi vozaju, kao nekog balavog klinca koji tek otkriva svijet.
Ajde uživaj, do sljedećeg bana koji padne a koji je do jučer tebi čuvao veliki spawn na bazzaru i pobijedio za tebe.
Daj ljudina odrasti.
za enia sam znao da je citer jos dok je bio u crogu iamo sam i dokaze. ali sam ih pobrisao.
I pustio ljude da se pate protiv njega a znao si,bas fino
Isuse boze da normalan covijek moze ovo napisati. Kaj si ti tak ogorcen kaj ti je, imamo malo vise poena od tebe i negubimo bas ko ti ali ovo stvarno nerazumijem.
Isuse boze da normalan covijek moze ovo napisati. Kaj si ti tak ogorcen kaj ti je, imamo malo vise poena od tebe i negubimo bas ko ti ali ovo stvarno nerazumijem.
On nije normalan - on je džukela!
e aj recite jel ovaj čiter i ako je šta ima i prijavite ga onda, ima 267-35 to mi izgleda moguće samo ako je počeo dok server nije bio pun,ali za 31minutu da to napravi nevjerujem
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54526258/1/336431208/
Ma vrlo jednostavno decki. Chetatera ima i uvijek ce ih biti, sad pitanje je kako cete vi reagirati to je druga stvar. E sad netko je napisao da zna igrat protiv pola tima cheatera, ma nije ti to tako bas stari moj. Ima jednostavno puno vrsnih igraca pa ti se cini. Najvise cheatera ima na 64 igraca jer misle da nisu upadljivi na 32 i ne bas. Sta se tice esl tamo je razlika jos veca(u skilu) pa zato dosta normalnih igraca misli da je to cheater parti. Evo ja sam vidio 2 cheater na eslu i oba su banana. Jedan einox (zna dama the crow) i i love jaguar, tako da morate gledat situaciju ovako. Od 10 ljudi koji vas ubijaju nenormalno mozda je samo jedan cheater, a od ovih 9 you simply got owned i to je to ljudi moji. Kvarite ljudi moji sami sebi igru sa razmisljanjem ko je, ko nije cheater. Samo igrajte i hf, netreba glavu razbijat poencicima i cheaterima, ima i vaznijih stvari u zivotu.
Ma dobro netreba vrijedat ali malo se cudim.
pa postoje stranice za hackove koje trebas samo jednom platiti i to je to..bez mjesecne pretplate
. Od 10 ljudi koji vas ubijaju nenormalno mozda je samo jedan cheater, a od ovih 9 you simply got owned i to je to ljudi moji.
a jesi se ti možda zapitao u toj svojoj blesavoj glavici da postoje ljudi koje mogu razabrati šta je normalno ,a šta je nenormalno?
Ma vrlo jednostavno decki. Chetatera ima i uvijek ce ih biti, sad pitanje je kako cete vi reagirati to je druga stvar. E sad netko je napisao da zna igrat protiv pola tima cheatera, ma nije ti to tako bas stari moj. Ima jednostavno puno vrsnih igraca pa ti se cini. Najvise cheatera ima na 64 igraca jer misle da nisu upadljivi na 32 i ne bas. Sta se tice esl tamo je razlika jos veca(u skilu) pa zato dosta normalnih igraca misli da je to cheater parti. Evo ja sam vidio 2 cheater na eslu i oba su banana. Jedan einox (zna dama the crow) i i love jaguar, tako da morate gledat situaciju ovako. Od 10 ljudi koji vas ubijaju nenormalno mozda je samo jedan cheater, a od ovih 9 you simply got owned i to je to ljudi moji. Kvarite ljudi moji sami sebi igru sa razmisljanjem ko je, ko nije cheater. Samo igrajte i hf, netreba glavu razbijat poencicima i cheaterima, ima i vaznijih stvari u zivotu.
Ma dobro netreba vrijedat ali malo se cudim.
lol
. Od 10 ljudi koji vas ubijaju nenormalno mozda je samo jedan cheater, a od ovih 9 you simply got owned i to je to ljudi moji.
a jesi se ti možda zapitao u toj svojoj blesavoj glavici da postoje ljudi koje mogu razabrati šta je normalno ,a šta je nenormalno?
Ne ne postoje zato sto ti igra nedozvoljava isto. Igra ima mikro lagove i onda imas dana kad te recimo svi one shotaju(kao ja ljudinu). Tako da ne. E sad mozes vikat cheater ili fuck it, idem drugi spawn.
daj molim te nitko ga nije ništa pitao tip je odgovaro kao da se sa svima sprda ,meni to ide na qurac.a tko si ti?nekuzim,
sagledaj hebote s neutralne strane ,pogledaj postove šta se piše pa onda tek nešto reci pametnije.
daj molim te nitko ga nije ništa pitao tip je odgovaro kao da se sa svima sprda ,meni to ide na qurac.a tko si ti?nekuzim,
sagledaj hebote s neutralne strane ,pogledaj postove šta se piše pa onda tek nešto reci pametnije.
pa nije ni tebe nitko nista pitao. samo tebi sam se sprdao nikom vise.
Bas to pogledaj postove...
e aj recite jel ovaj čiter i ako je šta ima i prijavite ga onda, ima 267-35 to mi izgleda moguće samo ako je počeo dok server nije bio pun,ali za 31minutu da to napravi nevjerujem
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54526258/1/336431208/
Pa pogle mu statse,jedino ako je postao pro preko noci