pa fila dragi jeboga pas, pa ja govorim da je sve to dobro kada igras na ts-u i kada imas svoj sqad ali odi negdje dalje igrati na neki drugi server pa ces vidjeti. i nekuzim gdje si ti vidio u igri da ja ikada placem. jucer sam igrao armored kill iako mi nije sjeo nisam niti jednu rijec napisao u chat. Ja priznam da nisam neki maher u vozilima i zato mi je zao sto ima malo infantry borbe, ali nisam ja sada reako da je dlc los zato sto ja neznam voziti tenk ili heli. e a druga je stvar da ja imam svoj sqad sa inzinjerima i prevozimo se od ztastave do zastave vozilima i rijesavamo tenkove i ostalo to je druga pjesma. a sta cu ja sam kao pjesadija kada naidem na 3 tenka.
Sad si rekao da je premium bačen novac i da se nama 80% ne sviđa lol. Ljudi vajnaju da budu fora i zato što im kdr pada te spm to je sad najveći problem, nekima.
Jučer sam igrao sam, prijepodne kad sam skinuo i napravio na serveru jednom 28-6. Kako, pametnom igrom, uhvatio tenka, pažljivo se kretao, koristio zaklone...i onda kao pješadinac uspio ubit par tenkova i toga. Tebe sam spomenuo jer si čest inf igrač i izjasnio si se da ti ak ne valja, oprosti nisam mislio u negativnom tonu nego te uzeti za primjer inf only igrača i zašto ti se vjerovatno mape ne sviđaju. Jebiga vidim igraju crozoki i ostali, ladykatrin...zašto ne igraš sa njima?
Naiđeš na dva tenka, legneš i šutiš. Meni su super ljudi koji misle (ne govorim niš za tebe) da ako imaš bazuku moraš gađat tenk...kako si ja to zamislim kad je tenk blizu: kao da sam u pravom ratu, legnem i čekam da prođe, kad me ne vidi trčim iza zaklona i ciljamm g abazukom onda, a ne toliko jadnika koje sam ubio dok sam u tenku, leže ispred mene i samo se ustanu i puknu mi raketeu, a ja paf i nema ga više.
Ugl. sry ako si se našao uvrijeđenim, ne trebaš, samo sam rekao da ovo nije inf only i score 50-10 jer te stalno dižu medici. Ovo je pravi bf di se gine i di je health pack kao suho zlato.
Bog poćživio sve medice i supporte koji igraju ak, samo nastavite tako, zbog vas ja mogu dulje živjeti.
:))
lol glete ovo što su im hackeri napravili:
https://www.facebook.com/EA?sk=photos
btw. ovako se igra armored :)